Még csak most vettem észre, hogy valaki ezt a gyöngyszemet közkincsé akarja tenni.
Rögtön fel is ajánlok egy kis segítséget.
A CDRWin programmal tudsz .bin .cue fileokat csinálni a cd-kből. Ezt kérésre el is tudom küldeni ha érdekel.
Egyébként az alattam szólókhoz csatlakozva már nekem is régóta dédelgetett álmom egy kaland ftp létrehozása. Nekem is tetemes a gyűjteményem és ezt közkincsé tenném egy ftp szerveren. Ide mások is feltölthetnék a kaland játékaikat, hogy létrehozzunk egy teljes gyűjteményt.
Most konfigolok a munkahelyemen egy web és ftp szervert, de nem tudom mikor lesz kész. Ami viszont máris probléma, hogy az ADSL kapcsolat miatt mások csak igen lassan tölthetnék le róla a játékokat 128k-val, ami például egy 6 cd-s SCHIZM esetén igen jelentős idő és ez persze többszöröződik ha többen is töltögetnek lefele. Ezért az elején csak a régebbi dos-os játékokat tenném föl.
A másik elképzelésem egy kaland magyarítási oldal, ahol elkészült és fordítás alatt álló kalandjátékok lennének. Ez az oldal sajnos nem lenne túl bőséges.
Régi álmom a King Quest, Space Quest sorozat magyarítása... Halottam már több emberkétől, hogy megvan egy-egy része lemagyarítva vagy elkezdve, de ezek nincsenek összegyűjtve sehol..... legalábbis legjobb tudomásom szerint.
Na de ne rohanjunk ennyire előre. Először is kellene egy gyors szerver és azután a többi már alakul.