33675
-
#2054 Hmm, nyamm nyamm :)))
Ez a bajor sör eléggé beindítja a fantáziámat :))
Hol voltál síelni, németben? -
#2053 Arra is gondoltam aki a bort szereti....
-
#2052 Ajándék nektek a síelésről....
-
#2051 Én biztosan :))))))
Csak ha már úgy hiányoztam... -
#2050 még a vak is észrevesz :)) -
#2049 ja, meg elég figyelemfelkeltő, több nem is kell :)) -
#2048 jaja, kellemetes lett:P -
#2047 Hát igen, nagy nehezen összejött, szerintem egész pofás lett :)) -
#2046 És termett:D -
#2045 holnap estig használhatjátok:
7wrz-vip.uw.hu
login: [email protected]
pass: 143152
játék, divx, dvd, könyvek, zenék
500GB stuff /100MBit szpíddel -
#2044 Köszi, azért nem gondoltam volna, hogy ekkora herce-hurcával fog járni ez a logós ügy. Beszéltem free-vel, mondta, hogy szóltál Neo-nak, akinek meg pont rossz a monitora, de nincs gáz, a türelem logót terem :)) -
#2043 Pluhi: le a kalappal előtted, komolyan. Sok ilyen ember kéne még, hogy minél több magyarosított kalanddal játszhassunk.
-
#2042 Sziasztok mindenki! Már intézkedem a logoddal kapcsolatban. De nem értem átküldtem neked 2szer is mind a 6-ot. Hogy nem kaptad meg? Free meg nem ér rá logot csinálni mert központi pipacs lett a f. f. topicban.
De tudod miről beszélek... -
#2041 Király vagy Pluhi, csak így tovább!!!:D -
#2040 Kösz, igyekszem. Holnapra lesz 100%. -
#2039 Szió Macsek! -
#2038 aki akar letölteni MN-t, adok jelszót a 7wrz warz oldalhoz
(márc 11-ig jó, s egyszerre csak egy user tölthet, 100MBit)
A külső éhenkórász látogatók miatt priviben lehet kérni, de azt gyorsan mert már csak 2 nap van hátra! -
#2037 Free épp most mondta, hogy nem ér rá megcsinálni a logómat. Valaki mást tudnál ajánlani, aki ért is hozzá, és van ideje rá? -
#2036 irtam neked privatot! a serverrel kapcsolatban! megnezed?:) -
#2035 De a logódat már számon kérte Freen!!!!
Szal azért mer nem szól még van!! :DDDDDDDDDDDD -
#2034 Itt vagyok és be is néztem ide. De olyan szép csendben elvoltatok, hogy nem akartam zavarni. :)))
De mi ez a nagy várakozás????? -
#2033 Az nem ugyanaz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#2032 De hát én mindig Flasfxp-vel töltöttem fel... -
#2031 hat, az fxp sajna nincs engedelyezve, igy nemtom gyorsan tenni :/ -
#2030 akkor varom itt:) -
#2029 Igeeen, vagy úúúgy?? És be sem néz a topicjába? Na majd kap tőlem, ha előkerül :)))) -
#2028 Már régen megjött.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#2027 Nem tudok róla. Bár azt mondta 1 hétre megy, az szerintem már letelt, lehet hogy annyira megtetszett neki a hely, hogy vissza se akar jönni :))) -
#2026 Mimacska megerkezett mar?:) Erdekelne a server:) -
#2025 Baromi jó a fordításod. Eddig nem volt időm elmélyedni benne, de ezt mostmár nem is bánom hiszen rögtön ékes magyar nyelven élvezhetem ezt a gyöngyszemet. A poénok eszméletlenül jók. éppen sikerült az első kuncsaftot átsegítenem a túlvilágra és most újra visszarakott az irodákhoz. -
#2024 Összeszámoltam és kereken 3 Giga helyünk van az ftp-n. -
#2023 Jaja, én is fxp-vel szokottam volt nyomni. Akkó döntsük L jól. Én vagy Te? :D (én 14K-val tok felfele) -
#2022 az fxp engedett? mert ha igen, akkor feltudom tenni picit gyorsabban. -
#2021 Ok, jó lesz akkor is, mondjuk én biztos nem várok addig, inkább fizetek érte, mert nagyon kíváncsi vagyok már rá :) -
#2020 Kicsit megakadt a letöltés, holnapra fog csak lejönni, de akkor el is kezdem feltolni a szerverre -
#2019 Köszi :))
Alig várom a holnapot, hogy szedhessem lefele. -
#2018 2 cd:) -
#2017 Merlin: ha megvan a MN, akkor szerintem nyugodtan el is kezdheted feltölteni becses kis szerverünkre, úgyis van elég hely szerintem, ha más nem selejtezünk egy kicsit. Amúgy hány cd-s a Midnight? -
#2016 Hú basszus, csak 2 napra megyek el, és máris lemaradok egy jó kis kalandról. Nekem már 3 vagy 4 hónapja is elnyerte tetszésemet ez a Midnight Nowhere nevű kaland, a maga elmebetegségével, meg a főhős különös karakterével. Akkor ezek szerint Ti már nyomjátok. A képek alapján szerintem talán a Black Mirrorra hasonlít, a helyszínek is nagyon hasonlóak, de remélem sokkal elmeroggyantabb játék, mint a BM. Most rögtön elkezdeném lecibálni, ha nem kéne még Vasárnap is melóznom, ráadásul tök másnaposan. Úgyhogy bővebb élménybeszámolót kérek a Midnight nowhere-ről, attól aki már elkezdte, neadjisten be is fejezte. -
#2015 a midnight nowhere egesz kellemes kis jatek, fuckoval mar elegge a kozepeben vagyunk :) nehol eleg brutal helyszinek vannak (felakasztott megnyuzott macska a budiban :)), es hasonloak. nekem nagyon teccik
szoval csak ajanlani tudom