33675
-
#2134 Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat, örülök, hogy nem magamnak forditottam, hanem valakinek hasznára is vált. Ez nem számit nagy forditásnak (8000 soros volt a szövegfile), kalandok között azért már a hosszabbak között van. Az RPG-k között van a nagy durvulás.
Pár hét múlva nekiállok végigtolni a GF-et, amolyan végső ellenőrzésként. Sajna mostanában csak Moonster tolta.
Ha valaki neki akar állni, ne egy szótárt fogjon, hanem többet. Én a sztaki online szótárát, a www.eo.hu idiómaszótárát és a www.thefreedictionary.com-ot használtam. Ez utóbbi egy angol értelmező szótár és enciklopédia. Rengeteget segitett, mikor minden más csődöt mondott. (Még igy is volt, ami nem ment. Ha valaki tudja, mi a "walking beam" a gőzhajókon, szóljon. Annyit tudok róla, hogy valami bólogató cucc a tetején.)
A GF topicjában kifejtettem nézetemet az újabb forditással kapcsolatban. A Digbe belekezdtem, a BS3 nincs is meg még. -
#2133 Talán csak az, hogy drága a hajfesték, tépkedni meg nemszereti -
#2132 Fogj egy szótárt, meg egy Notepad-et, és uccuneki!
Mi tart vissza? -
#2131 Hát én se úgy gondoltam, hogy egyszerre a kettőt :)))
Ha én tudnék olyan szinten angolul, hogy neki állnék egy fordításnak, én biztos a Black Mirror-t fordítanám le. Jelenleg ez a játék áll a legközelebb a szívemhez. -
#2130 Csak egyenként! :D
Amúgy máe csak 5 nap ------> Syberia2 -
#2129 Nem is rossz ötlet :))))
Mondjuk én egy BS 3 fordításnak is nagyon örülnék... -
#2128 Mostmár csak arra kellene rávennünk Pluhi-t, játszon el azzal a gondolattal, hogy esetleg lefordítaná a The Dig-et -
#2127 Igen! Isten segedelmével éppen akkor kezdtem játszani a játékkal(GF), amikor Pluhi elkezdte fordítani. Segíteni is tudtam neki egyszer-egyszer.
Hatalmas munka volt a fordítás. Régebben én is fordítottam, abban is volt sok párbeszéd, de közel sem ennyi. Amúgy a progi a Hitman első része volt.
Le a kalappal Pluhi előtt.
KÖSZÖNJÜK PLUHI!!!!
MARADANDÓT ALKOTTÁL! -
#2126 A Grim Fandango-nak külön aktualitást ad Pluhi nagyszerű fordítása, úgyhogy rá lehet zuhanni annak aki még nem szedte le.
Tehát Grim marad! -
#2125 Nekem mindenképpen kéne még a Grim Fandango. Legalább április elejéig, mert csak akkor tudom majd leszedni.
A többi tőlem mehet. -
#2124 Összeszámoltam 9.370 megánál járunk.
Az MN 2 cd-s. Mindenképpen törölni kell(ene) valamit.
Javaslatom:
Full Throtle
Grim F
LBA
Bad Mojo
Jack Orlando (ez tudtommal még senkinek sem indult el)
Nightlong
City of the lost.... (ez mondjuk csak 20 mega körüli)
Válasszatok mi maradjon. Délután 6-kor kezdem a feltöltést. Ha addig nem szóltok akkor törlöm az LBA-t. Az úgy is csak 200 mega, így az 1. cd-t fel tudom rakni, a 2.-at szombat délben kezdem tölteni, addig jelöljétek meg az újabb halálra ítéltet -
#2123 Ha törölsz, előtte mindenképp írd be ide, a fórumba, hátha kell még valakinek (esetleg nekem :))). -
#2122 Isten vagy, pluhi! :)))
Ezer köszönet. -
#2121 Nincs mit. A Dighez meg használj ScummVM-et van már 0.6.0-ás változat is, ez a legújabb, és ezzel már van hang, nekem is csak ezzel lett. -
#2120 Justice: Nem lesz fent sztem, mert 4 cd-s. Én is kerestem, de csak "csomagküldő" szolgálattal tudtam megszerezni.
Köszönet Axonnak
-
#2119 Ma este elkezdem felnyomni a Midnight Nowhere -t.
Ellenőrzöm előtte a helyet és ha kevés, akkor törlök valamit ami régebbi.
-
#2118 LezLee: koszi a hozzaferest! A Dig jo game, csak sajna nincs hang nalam:( anelkul meg.. amugy a longest journey nem lesz fenn??? -
#2117 GK3 kész. -
#2116 Én még csak a BS3-at nyomom. Kb 70%-nál járok, de már most elmondhatom: Gyerekek ez jól sikerült!
Jó a sztori, remek a szöveg (még az én koca angolságommal is érthető és élvezhető). És ez az új kezelés sem rossz, talén az irányításba zavarodok meg néha, de mégis életszerűbben lehet a helyszíneken jelen lenni.
A hangulata az egésznek remek.
Aki eddig nem állt neki, annak melegen ajánlom még a Syberia 2 elött. -
#2115 Vagy majd elhúzod a nótánkat, mi? :))) -
#2114 Huh!
Most fejeztem be a GF-et. Asszem pihenek egy kicsit, és a TLJ-t kitolom a Syberia2 mögé
Mindig csodálkozom és elképedek, hogy mennyi energia kell egy ilyen kalandjáték elkészítéséhez.Energia, ötlet, idő. Itt a kódolás a legkevesebb.
Glottis küldött egy lapot! Itt van.
-
#2113 Én majd dalolok nektek:D -
#2112 A kasszás én vagyok magától érthetően :)).
De te lehetsz a nótafa!! -
#2111 A The Dig tényleg kellemes egy darab, mostanában vele töltöm a pici szabadidőmet. Hihetetlen hangulata van, bár meg kell mondjam, már rögtön az elején megakadtam picit :)) -
#2110 Hatalmas köszönet annak, aki feltette a The Dig-et. Ez a játék fantasztikus. Benne van a Lucasarts aranykorának minden programja: egy kis Full Throttle, egy kis Monkey Island s egy csipetnyi Zak McKracken.
Lehet, hogy Spielberg nem valami csúcs rendező, dehogy képes a nézőt/játékost egy pillanat alatt felizgatni (rossz, aki rosszra gondol), az fix :) -
#2109 Ajjaj, mi lesz még itt gyerekek... :)) -
#2108 Mi lesz az örs neve?
a többi titulust is ki kellene osztani.
Nótafa, írnok, kasszás, kaszás:D(GF rulz)
-
#2107 :)))))))
LezLee ezennel kinevezlek őrsvezetőnek :DDDDD -
#2106 Nem kaptam semmiféle levelet. LezLee! Ha a hozzáférést szeretne add meg neki légyszíves!!!
-
#2105 nah elkuldtem Imykenek! -
#2104 ScummVM 0.6.0
Ajándék játék hozzá a Flight of the Amazon Queen CD Version (34.8M) -
#2103 diablo is ide tartozik?:) csak mert lattam a listan azt is:) -
#2102 s ami otthon van?:) ugy ertem, hogy ket varosban vannak cdim:D hosszu:) szal azt is irhatom ami per pill nincs nalam?:) -
#2101 Az is jöhet. Amiben van kaland elem, az jöhet nyugodtan. A régebbi kalandok is jöhetnek bátran. -
#2100 ok:) uhhm:) nezhetek at par cdt:) a csak adventure gamekat? vagy ami felig az?:) szal pl alone in the dark, stb hova szamit?:) -
#2099 Hello. Én intézem az új tagok felvételét.
Első lépés: csinálj egy listát a birtokodban lévő kalandjátékokról, majd azt küldd el Imykének, aki majd kiteszi az oldalára. Ha ez megvan, szólj nekem, és én megadom az ftp adatait. -
#2098 irok ujra:) tudsz valami bovebbet irni a serverrol? irtam egyszer privatot is:) lecci irj!:) -
#2097 Igaz :))
Várom az ötleteket... :)) -
#2096 Most már ki kéne találni valami beavatást. Nem lehet ám csak úgy becsatlakozni..... :DDD -
#2095 Mi is reméljük, hogy hasznos tagja leszel piciny csapatunknak :))