The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki, hogy hová tûnt az adatlapunkról a Hozzászólások száma menüpont?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Broken 3 nekem bejött, ott még nem vitték túlzásba az akció részeket, bár a történettõl már nem voltam elájulva. Na majd a negyedik részben😊
Valahol olvastam, hogy azt miért hagyták ki a számozásból, de már nem emlékszem<#wilting>#wilting>
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A Psychonauts is bejött. Szeretem, ha egy akciójátéknak van story-ja is(ez a tomb raiderre nem igaz), azt mondjuk már kevésbl, ha egy kalandba tesznek bele akció elemeket. Pl a Broken Sword 3 még megbocsátható, de szánalmas. A Broken Sword 1-2 féle meg lehet halni mondjuk színesítette a játékot, az biztos.
Állítólag van valami Beyond Good and Evil c. játék is, de azt még nem láttam.
A Psychonauts nem volt rossz game, imádtam vele játszani, de nem olyan érzés volt, mint mikor életemben elõször játszottam a monkey island 1-el 16 színben.
az valahogy kaland volt, az meg inkább akció.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Kedvenc rts-emnek (Blitzkrieg) megjelent a várva-várt 2. része és abból is egy bugyuta arcade lövöldözõs maszlagot csináltak hülyegyerekeknek. Így akár már konzolra is mehet. Mélységes csalódás volt látnom. Ezt szûröm le a TLJ2 képeit nézegetve is, hogy egyfajta mangás Tomb Raider klónszerûség lesz belõle.... de, hogy még a Syberia-t is akciójátékká silányítsák! Ez szörnyû :-(
Pedig én inkább valami olyat szeretnék, mint a Syberia!
A neve Paradise lesz.
A szerverre feltettem a Full Throttle XP-s változatát.<#vigyor5>#vigyor5> Ha nem kell senkinek törölgetõ.
Olyan kollekció amire te gondolsz (és amire én is rögtön gondoltam a név alapján) már jelent meg régebben.
A legújabb rész az nekem nem jött be, de az csak nincs benne ebben.
Leisure Suit Larry The Collection
Valami kollekció lehet :-)
Tudtok róla valami közelebbit?
Visszaolvastam.. és hehe nos, lol😄
[merlinw.org]
Másik megoldás, amit 2 napja mívelek: vettem 6000 pénzért egy USB2-es rack-et. Belepakoltam a DVD írót, oszt mikor kell csak bedugom😊
[merlinw.org]
Konkluzió: zsíííír😄
[merlinw.org]
ezek meghibbantak.
az használ daemont, aki amúgy is crackeli a játékot.
azt hiszik, majd a daemon-t megveszik?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A Knights Of The Temple II (Clone DVD) infojában a következõ van:
1. Unrar all files and mount image using Daemon Tools 4. Leave all emulation options ON !!!!
2. Use StarForce Nightmare and select "Disable CD", "Disable Node" and deselect ide channel of your optical devices (Primary and/or Secondary).
3. Install Game from virtual daemon drive and use serial number provided with this info when StarForce3 protection asks for it.
Ha jól értelmezem akkor simán telepítjük a daemonba bemountolt cd képet és elvileg a lehúzott optikai meghajtó kábel mellett - vagy Nightmare letíltás mellett - már megy is a program.
Bevallom õszintém már egy jó ideje erre vártam. Remélem tényleg mûködik ez a gyakorlatban minden SF3-as cd képpel, mivel akkor elvileg fel sem kell(ene) törni többet az ilyen védelmû játékokat.
Az már csak hab lenne a tortán ha a Daemontools megcsinálnák úgy, hogy ne kelljen többet lehúzgálni a kábeleket vagy letiltogatni az SF Nightmare-vel.
Van ötleted?
Én most töltöttem le a 4-es verziót. Nem is tudtam, hogy megjelent.
Ki kellene próbálni valami problémás játékkal.
Esetleg tud valaki egy letöltõ helyet?
Új? Nem! Perwool-lal mostam.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
568-asom volt nekem is, mikor jött két duplázás😊))
ami sebességet maximumnak írnak azt általában tartják is. nekem enternetnél 99%-ban megy annyival(vagyalig lassabban 128 esetén egy 120 alatt ritka)
melyik a jobb?
ADSL az korlátlan. lassabb, de korlátlan. a kábel gyorsabb, de csak amíg lejár a limited. az ilyen 30 vagy 60 giga szokott lenni. utána büntetõvonal, ami kb isdn sebesség.
a chellónak most vannak jó ajánlatai, gondolkodtam, hogy áttérek.
nem tudjátok a chello osztható routerrel?
most ilyn 6ezer bruttóért adnak netet, ami sokkal jobb, mint a 11e+3e telefon.
vmi Planet routerem van. ppp over ehternetet használ a chello is?