The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az aprópénz megy az utcán Londonban, és egyszerre csak macskává változik.
Megszólal egy járókelõ: -Nahát! Penny Már Ket."
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A Neverhood-ot anno még tettem fel, ha kell kirol-nak, akkor újra fel tudom tenni.
Egyébként nekem se nagyon jött be a frenchkiss, fõleg a céges tûzfal miatt.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Majd kipróbálom, bár tegnap ki is próbáltam, de kb 0,5-2 kb/s la jött.<#guluszem1>#guluszem1>
A tûzfalam meg Norton Internet Security, lehet ez a gond.
a windows tûzfal kikapcs talán megoldhatja. vagy ha router van akkor azon is kikapcs. azért kell kilõni a tûzfalat, mert ez ilyan ultrabiztonságos kapcsolat.
azért kell, hogy hitelesíteni tudja a letöltésed, vagyis, ha töltesz, akkor engedni fogja.
mikor kákattyolsz a letöltésre akkor a server ad az IP-se egy engedélyt. így védekeznek a linklopás ellen. ugyenez asszem van az undergodson is, csak talán máshogy müxik.
ha flashgetben töltesz akkor álltsd be, hogy 1 szálon max 1 filet.
meg ha késõbb folytatod, akkor úgy kell trükközni, hogy elkezded a weblapon tölteni, rákatyolsz, de aszondod neki, hog mégse, és a flashgetben baromi gyorsan elindítod a letöltést pillanatokon belül. néha nem sikerül, akkor elõrõl kezdi😞
nagyon jó oldal, kísérletezz még vele, és természetesen ne explorer alól próbálkozz, mert a legtöbb jó oldal nem egy explorerrel.
firefox rulez!
sok szerencsét a frencskisshez, érdemes próbálkozni, mert igen sok remek iso találhat rajta.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Felrakni kb 20 perc, ha lesz hely a Larry mellett, feldobom azt is. Ha nincs akkor várunk egy törlésnyit, oszt majd akkor.
[merlinw.org]
There seems to be an error !
First, try to disable your firewall, or any application who could block your referer. When done, try to downoad again.
Download manager like getright doesn't work with our website. If you want to pause or resume your download, please une Mozilla Firefox.
Second, you try to download a file from an other location than French Kiss abandonware. We don't accept hotlinking, so if you want to download this game, please go the http://abandonware.the-frenchkiss.biz
If you still get this annoying page, feel free to contact us, using the mail, at [email protected] or the forums at http://invision.the-frenchkiss.biz . You can also contact us through the chat / irc channel, by clicking here , or connecting to irc.nitrousnet.net , channel #pinkparadise
Sorry for the disagrement.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
ezt keressed ha rákattintottál a játék nevére, jobb oldalt egy kis szövegboxban: 'Get the game :
- On FKS Server'
On FKS Server-re menj, aztán mehet is a download. ebben semmi gyanús nincs😊, simán el kell kezdenie a letöltést...
Ez gyanús nem?
Ez lenne az?
Regeltem, de hogy lehet letölteni, sehol nincs olyan, hogy download.
Csak regelni és kell és szedheted a jó kis gammákat😉
(többszáz iso!)
írtó jó kis szerver, nem is jön lassan. én is onnét szedtem le.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ha már Neverhood: PS1-es emulátorból már van egészen jól mûködõ?? Csak mert a Neverhoodnak készült egy második része, de csak PS1-en jelent emg. Skullmonkey a címe, habár ebbõl már platform játékot készítettek, de állítólag nagyon nagyon jó lett és hozza az elsõ rész hangulatát. Esetleg vki rá tud keresni erre a gammára titkos csatornákon?😉 én DC-n néztem, ott persze nincs😞
Más: Broken Sword - The Angel of Death lesz a BS4 címe!! És nem lesz benne Nico Collard!!😞( Én már csak egyet kérek, a templomosok ne szerepeljenek a történetben.....
Megmondom õszintén én gyerekkoromban még a gyurma filmeket sem szerettem (pl. Sebaj Tóbiás, Zénó). Nem tudnám megmondani miért is. Valami belsõ zütymürütty lehet nálam - ne féljetek kis hangokat azért még nem hallok a fejemben ;-)
Elszórakoztam egy ideig a programmal is, de folyton az az érzésem volt, hogy lépjek gyorsan ki, uninstalláljam és lehetõleg még az iso-t is töröljem a gépemrõl. Na ézért nincs meg.
Ez az a gyurmás dolog, ha jól emlékszek,ugye? Akkor még nem volt Voodoo 2-m, csak valami S3trióm, így akkoriban nem ment.
Ha kell a Neverhood akkor valaki visszatölti neked. Én sajnos nem tudom mert nekem nincs meg. Nekem annyira nem jött be.
Mert a múltkor még volt Neverhood, most meg nincs.<#rinya>#rinya>
[merlinw.org]
[merlinw.org]
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
DT4 esetén minden restart után:
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 2
Mindkettõnél jobb klikk és permissions/jogosultságok - read-hez deny -t pipálni az adminisztrátornak.
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
[merlinw.org]
te meg küldj fordítanivalót. sokat
Más: +1 szavazat a Larry-re, mindenképp told fel! 😊
El tudnád küldeni nekem az eddigi TLJ-fordításaidat újfent?
Történt egy kis gixer a gépemmel - Ghost Image-bõl visszatettem a Windows-t és elvitte a D-meghajtómat is, rajta MINDEN nyersanyagommal -, backupból kell folytatni a fordítást... <#schmoll2>#schmoll2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Thx.
Legalább mire hazajövök valami jó dolog fogad a szerveren :-)
Még csak 10%. Egy órát vagyok még melóban, szal lehet átcsuszik az upload hétfõre.
[merlinw.org]
Igazából ezzel a stílussal nincs is semmi bajom. A baj az, ha csinálnak egy akció kaland játékot és rosszul választják meg a nevét. Jó példa erre, ha egy remek klasszikus kalandjáték nevét adják neki. Mint például Broken Sword 3 vagy TLJ2. Jó játék a BS3 csak más nevet kellett volna adni neki.