The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://sihaya.namoweb.net/zboard/zboard.php?id=adv
A 3 koponyát meg le lehet tölteni. Asszem free.
Meg az a régi 3 koponyás játék, vagy mi a neve...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Én meg unalmamba rákerestem a google-ra a google-n.
„google”: 1–10., összesen: kb. 1 550 000 000 találat. (0,12 másodperc)
😊)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Az adventuregamers adta ki, tudjátok az a nagy portál. és spec már az elején le vagyok akadva benne....
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ja és a Karácsonyi Vip regisztráció hova jó? Lehet , hogy egy kicsit LÁMÁ-nak tûnök, de tényleg nem tudom. Vagy a Csillagok a Vip tagsággal járnak?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Na meg persze rengeteg kiváló Adventure Game-t!
Négycsillagos lettem!
MAD-ot meg visszaminõsítették 1 csillagra...
Biztos szidtad a windózt :-)
agatha, hopkins, meg tlj maradjanak még picit..(1-2 nap)
sry...
bazz... de láma vok....
ne haragudjatok...
viszont van hozzá patch a dlh-n.
Ki mit tud errõl?(nekem jól jönne, ha csak 2 cd lenne... igaz ki van írva dvd-re de abban nem bízok, mindig itt van vinyón is... mint szinte minden kalandom... összesen vagy 20 giga játék van állandóan vinyón(320GB van itthon, elfér... van egy 120 vinyóm, egy 40-es csere meg barátnõ gépében egy 160-as...(a 40-es is az övé, mellesleg..)))
ezt csak egy fórumból olvastam ki, de állítólag létezik a Longest Journey-nek egy 2CD-s változata is. Ügyesebb tömörítési technikával csinálták, vagy mi.
Megvan ez valakinek?
Mellesleg innét van az info.
Bold új évet kívánok a topic minden látogatójának!