The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az oldal kezdésnek megteszi? 😊

http://sihaya.namoweb.net/zboard/zboard.php?id=adv

Rosszul tudtam.😞

AE csak angolul van meg. Viszont van hozzá magyarítás.

A 3 koponyát meg le lehet tölteni. Asszem free.

takysoft
nincs meg valakinek az Atlantis Evolution? asszem magyarul jelent meg.
Meg az a régi 3 koponyás játék, vagy mi a neve...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Végre felkerül valami ujdonság a szerverre :-)

Atomreaktor
köszi<#wave>

szotyimutyi
Persze. Délután tudom majd.

Atomreaktor
feltolod majd?😉

szotyimutyi
Nekem van, csak nem szóltam, mert az elsõ sem kellett senkinek. Nem kell hozzá az elsõ sztori.Valamivel jobb lett, mint az elsõ.

Atomreaktor
akkor feltolod majd vmikor?😉

kirol
Még én sem nagyon néztem, csak beleestem a tengerbe és nem tudtam semmit csinálni.

Atomreaktor
az a baj hogy német nyelvû. illetve nem baj csak én nem értem😊

kirol
És az Ankh demo -t nézte már valaki?

kirol
Én sem hallottam még róla, de itt a honlapja: Delaware St. John

Axon
Még nem hallottam róla.

Axon
1,5 milliárd találat!!!
Nem rossz!
...na és, végignézted mindegyiket?

Atomreaktor
Delaware St. John, Volume 2 nincs meg vkinek? Elsõ részt próbálta esetleg vki? Kell a másodikhoz az elsõ sztorija vagy el lehet vele lenni anélkül is?

Atomreaktor
lol😊)))

Sokat dolgozol! 😊
Én meg unalmamba rákerestem a google-ra a google-n.

„google”: 1–10., összesen: kb. 1 550 000 000 találat. (0,12 másodperc)

😊)

Axon
Elképesztõen megnõtt az SG forgalma. Mostmár 3 oldalt is vissza kell lapoznom, hogy az elõzõ nap munkaidõm utáni beírásait is átnézzem.

MerlinW
pssszt! mondom csillag...😄D

[merlinw.org]

MerlinW
nem. az egy csillag. 😄

[merlinw.org]

Ez nem csillag, hanem egy korona! 😊)) Nem?

Bujék! Mi van a csillagjaimmal?

Axon
...mintha õk királyok lennének.... szóba sem állunk velük többet <#kacsint>

Atomreaktor
Uh most már a nagy csillagosok átalakultak koronásokká..ööö...<#wink>

IMYke2.0.0.0
S az enyém...? <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
De nézd meg MAD csillagját😉) kétszer akkora😊

serito
A Láma-ságnak vége, már elolvastam a VIP tagsággal járó elõnyöket, és a hozzátartozó Csillagokat...stb. A #12441-es hozzászólásomat vegyétek úgy mintha nem is lenne!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

takysoft
Ingyenes Kaland! Christmas Quest!
Az adventuregamers adta ki, tudjátok az a nagy portál. és spec már az elején le vagyok akadva benne....

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

serito
Lett a nevem mellett 2db Csillag. Ezt vajon miért kaptam?
Ja és a Karácsonyi Vip regisztráció hova jó? Lehet , hogy egy kicsit LÁMÁ-nak tûnök, de tényleg nem tudom. Vagy a Csillagok a Vip tagsággal járnak?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!!!!<#vigyor><#wilting>
Na meg persze rengeteg kiváló Adventure Game-t!

Axon
Wow!
Négycsillagos lettem!
MAD-ot meg visszaminõsítették 1 csillagra...
Biztos szidtad a windózt :-)

Atomreaktor
teljesen uaz csak jobban összecsomagolták😉

takysoft
és minõségileg ugyanaz? tényleg csak a mérete kisebb?

takysoft
de jó kis cuccok vannak.
agatha, hopkins, meg tlj maradjanak még picit..(1-2 nap)

takysoft
télleg....
sry...
bazz... de láma vok....
ne haragudjatok...

Atomreaktor
sztem nézz fel a szerverre😊
Gamestar adta ilyen csomagolásban és már az van fenn😉

takysoft
nem találom torrenten, de emule-on.
viszont van hozzá patch a dlh-n.

Ki mit tud errõl?(nekem jól jönne, ha csak 2 cd lenne... igaz ki van írva dvd-re de abban nem bízok, mindig itt van vinyón is... mint szinte minden kalandom... összesen vagy 20 giga játék van állandóan vinyón(320GB van itthon, elfér... van egy 120 vinyóm, egy 40-es csere meg barátnõ gépében egy 160-as...(a 40-es is az övé, mellesleg..)))

takysoft
érdekes...
ezt csak egy fórumból olvastam ki, de állítólag létezik a Longest Journey-nek egy 2CD-s változata is. Ügyesebb tömörítési technikával csinálták, vagy mi.

Megvan ez valakinek?

Mellesleg innét van az info.

Én is Bpldog Új Évet Kívánok mindenkinek és sok-sok jó játékot ebben az évben is!
takysoft
BUÉK

Atomreaktor
BUÉK mindenkinek, remélem még nem késõ

kirol
Boldog új évet kívánok én is mindenkinek! <#bohoc><#taps>

Igen! Éveket! Nem is sokat!

Axon
Mindjárt letelik mára a munkaidõm és már csak jövõre leszek netközelben, ezért:

Bold új évet kívánok a topic minden látogatójának!

Axon
Ezeket a sárga csillagokat most csak úgy osztogatják, ingyen. 1 hónapig élvezhetjük õket. Én ebben az egy hónapban a három csillagom mellé megkapom a negyediket is, mivel anno januárban regisztráltam magam ide az sg-re, immár 3 éve.

kirol
Ezekért a csillagokért ti fizettek?

Axon
Lassan olyan leszel mint az amerikaji zászló ;-)

...mint egy jó konyak?