The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felhoztam! Mindenkinek tobábbi jó ünneplést! 😊

-ja, és 5 csillagos lettem az sg jóvoltából- 😊

MerlinW
JAn 2.tõl dolgozom, akkor majd fel tudom tölteni, addig nem😊

[merlinw.org]

Axon
Na megjelent:

2005-12-27 PC Game ISOs Around The World In 80 Days (c) Tri-Synergy DEVIANCE 105x15 MB

Jó lenne ha valaki - akinek megvan - feltolná a szerverre.

Axon
Wow!!!
VIP tag lettem. Újra! Egy egész hónapig!
Ha most Frédinek hívnának azt mondanám, hogy: Subi-dubi-dúúúúúúúúúúúúú!!!

Lord Myn
Sajnos tegnap nem voltam gép elõtt egyáltalán, úgyhogy kis késéssel de én is szeretnék Boldog Karácsonyt kivánni minden TLJ-tagnak! 😊

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Atomreaktor
hm ez szupi tutkó kiprószálom. kotorhatom elõ megint a DS1-et😄

Sziasztok!
Ezt is érdemes megnéznetek: Ultima V.
szotyimutyi
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek! 😊

Atomreaktor
én is szeretnék mindenkinek békés, boldog Karácsonyt kívánni! pihenjetek és játszatok sokat😉

MerlinW
Nagyon kellemes kalandos Karácsonyt kívánok😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
helló.
készülõfélben van. idõpontról nem tudok nyilatkozni😊 "when it's done" 😉)

serito
Mindenkinek aki ezen topicot látogatja,és fõleg a szûk társaságnak akik a kalandjátékok megszállotjai: Boldog Karácsonyt kívánok!
Újév elõtt még találkozunk itt!
Addig is van pár game amit ki kellene végeznem az ünnepek alatt.
Pl: POP3 ( vezír megölése), NFSMW (még 4 feketelistás van elõttem ), King Kong, Bet on Soldier, Gun, Path of Neo, .... stb.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Köszi takysoft, pesti vagyok, illetve budai :-)
Akkor az ünnepek után kereslek.

Timbo
Sziasztok! Lenne egy kérdésem készül vagy készült a játékhoz magyarosítás??
köszi
és kellemes ünnepeket!

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

kirol
Ezt kívánom én is neked is és mindenki másnak!

Axon
Na én most vagyok utoljára netközelben karácsony elõtt, úgyhogy most mondom:

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek!

Lord Myn
De az, csak most megjelent a kiegészítés is hozzá, csak az alapjátékkal megy, abból is az amerikai verzió kell. (Szóval a Missing kell, nem az In Memoriam)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

serito
Nem tudom ezért kérdezlek titeket.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atomreaktor
Ez nem az az email-es meg netes alapú nyomozgatós vmi?

serito
Erröl mit tudtok? (Missing: The 13th Victim)
Érdemes leszedni?

takysoft
ha pesti vagy januárban ha meglátogatsz, akkor kiírom neked.(hozz lemezt, vagy vinyót.)

Atom:
második, meg porshe... szerintem is.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
😊)
én is ezeket hallottam és nem is akarok belevágni😊 mindegy barátnõm azért egy-két kör erejéig el lesz vele, addig is én tudok legalább mást csinálni😊 vmi kis mod vagy peccs vagy vmi nem ártana hozzá. hangulata gondolom azért így sem rossz, dehát... nekem NFS-ekbõl a második rész meg a Porsche tetszett a legjobban.

IMYke2.0.0.0
A Need For Speed: Most Wanted nem lenne rossz, ha
- az AI nem csalná szét az agyát...,
- a Catch Up kikapcsolható lehetne,
- a forgalom nem lenne rettentõ idegesítõ ,
- a testek fizikája legalább minimálisan hasonlítana a valóságoshoz ,
- a menürendszer nem lenne olyan szar, amilyen,
- a hardware igénye nem lenne irgalmatlan annyira, hogy egy brutál gépen is beszaggatgat néha,
- a tuning lenne olyan nevetséges, mint amilyen,
- lenne belsõ nézet, kézzel, lábbal,
- egyes kis autók nem mennének majdnem 400-al, nevetségessé téve az egész játékot úgy, ahogy van.

Ennyi jutott hirtelen eszembe.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
NFSMW nem rossz... kellemes munka utáni esti arcade autózás, gyönyörü grafikai megvalósítással, pergõs-zuzós zenével.

Na meg különbenis. Aminek "MW" nevet adnak az már rossz nem lehet, ugyebár😄

[merlinw.org]

Sziasztok!
A Longest Journey-t szeretném megszerezni. Lehet valahol kapni nem túl drágán, vagy esetleg letölteni valahonnan? Ha ebben tudnátok segíteni akkor megköszönném.

Atomreaktor
a stratégia az stratégia, ott taktikázni kell. ha jó strat-ot akarsz akkor CIV4!!😉

takysoft
vhol nekem is..
de utáltam... csata közepén kifogyott a bezin.... milyen dolog ez?
ami meg azza jön, hogy így realsztikus: egy világháborúsban ez nem is lenne gond, de a disznók között nem a realítás miatt játszom NE fogyjon a benzin!

Hasonló bajom volt a Haegemoniávla is. Ott meg nem bírtam elég nagy sereget építeni. Megyek az ellen felé, folyamatosan támadoma bolygót. mire egy hajót szétlõ nekem már ott a következõ, hisz pénzem, erõforrásaim szinte végtelenek.(nocheat érdekes módon)
DE nem bírom enyomni, mert a játék nem enged egyszerre kb 9-10 hajnál többet építeni...
de nem szerettem...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Nekem megvan a magyar verzió ha érdekel esetleg valakit.

Hát a technikai részletekrõl fogalmam sem volt. Akkor akinek bejön a játék marad a magyar verzió megvásárlása, mostanában 990Ft.
IMYke2.0.0.0
A S.W.I.N.E. -nal kapcsolatban (mivel mindkét, azaz a magyar és az angol verzió is megvan):

Az angol verzióban 5 multi pályával több van.
Angolban: 19
Magyarban: 14

Mivel az átvezetõ animációk DivX-ben vannak, ráadásul egy külön könyvtárban, a két verzió könnyedén kicserélhetõ:
Angolban: "video_en" könyvtár
Magyarban: "video_hu" könyvtár

A probléma a 130 MB-nyi méret - e-mailben tehát senkinek sem lehet elküldeni...

A magyar szöveg a telepítés folyamán belekerül a ~830 MB-os "swine01.pak" fájlba. Így a magyar szöveg nem nyerhetõ ki.

Az angol verzió rendelkezik egy plus "swine video playback off mode" bat fájllal a telepített játék gyökerében.

Ezzel azoknak akartam segíteni, akik a magyarításra vágynak. Gyakorlatilag nem oldható meg a szöveges és a video magyarítás együttesen. Csak az átvezetõk másolhatók az angolra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

serito
Szerintem, egy próbát megér, annak ellenére, hogy Imyke2-nek nem jött be!

Axon
Sejtettem, hogy hasonló okok miatt nem tették ki.

A magyar kiadás jogai nem a Stormregionnál vannak, így azt nem rakhatták ki. Gondolom ezért sincs hozzáférhetõ magyarítás sem.
IMYke2.0.0.0
A MW nagy bukás a szememben...

kirol
Én még alig játszottam vele, szintén idõhiány miatt. De azt hallottam nem vészes.
Tegnaptól letölthetõ a full honosítása.

Atomreaktor
NFSMW-be érdemes belevágnom? vagy ai nagyon elkenné a hangulatom?

serito
Idõ...... Én is idõhiányban szenvedek. Már vagy 1.5 hete nem látogattam a topicot, csak a POPT2T meg a NFSMW topcba néztem bele, hogy mirõl folyik duma, ki hol akad el. A megjelenés óta játszom a POP3-at meg a NFSMW-et de még mindíg nem értem a végére. POP3-ban már csak a Visior van hátra, az NFSMW-ben meg a 4. vagyok a feketelistán. Kalandokra meg, csak gondolni tudok, de idõ az nincs.<#szomoru1><#rinya>

serito
A Beyond-pt érdemes kipróbálnod, én 2x is végigvittem, vagy 2 éve.

Axon
Nekem nagy kedvencem volt a SWINE. A nyulakkal majdnem végig is vittem. A "majdnem" oka az idõhiány, mint a játék minõsége.
Nekem a 2 cd-s magyar verzió van meg. Szomorúan láttam, hogy a magyar verziót nem lehet letölteni.

takysoft
nem lett nagy siker, nem is vették sokan, így legalább nem merül el a süllyesztõben.
GTA-ban is ez volt a jó.

Atomreaktor
én még nem próbáltam sajnos a gamét, de nem is fogom idõ hiányában😞(
de dícséret a fejlesztõknek a húzásért😉)

MerlinW
kökke😄

[merlinw.org]

Látom az SG is lehozta a hírt, én máshol olvastam. Bocs ha már tudtátok!
Üdv mindenkinek!
Akit esetleg érdekel: a Stormregion ingyenesen letölthetõvé tette a S.W.I.N.E.-t, sajnos a magyar verzoó nincs fenn, de itt egy torrent az angol verzióhoz.
Atomreaktor
😊))) kivétel erõsíti....😉))

takysoft
naja... nem kell aggódni, mit csinál a gyerek...
láttad te a bloodrayne-t?

Lord Myn
Hát én is döbbenten tapasztaltam, hogy vége a frenchkiss-nek! 😞(( Még hasonló abandonware oldalt nem láttam, ahol teljes iso-s játékok lettek volna...

Azért 1-2 "oldies" kalandjátékot sikerült megmentenem, ha kell valakinek... (Harvester, Noir, Private Eye, Vampire Diaries, Darkseed I-II, Kyrandia Trilógia, I have no mouth, Sanitarium, Companions of Xanth, Shadow of the Comet) <#rinya> R.I.P. Frenchkiss

Atomreaktor
😊
Broken Sword, Gothic, Sudeki, Syberia, /Earth 2150, Bloodrayne stb./

Azért a nevük is "nagy"😉

A léyneg, hogy tényleg jó és élvezhetõ játékok, amikkel sok-sok kellemes órát el lehet tölteni. és még a szülõknek sem kell aggódniuk, hogy mit csinál a gyerek😊)

takysoft
TLJ, Beyond... ezen nem húzónevek... egy Quake, az húzónév... de ezek..
eze JÓ játékok! igényes, élvezhetõ, jó játékok... ilyen nem vártam volna egy laptól... minden elismerésem.

Atomreaktor
GameStar nagyon belehúzott a teljes játékokban. Jó és viszonlag új játékokat adnak az újság mellé, amik valóban "húzónevek", ezáltal növelve az eladási számot😊