The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-ja, és 5 csillagos lettem az sg jóvoltából- 😊
2005-12-27 PC Game ISOs Around The World In 80 Days (c) Tri-Synergy DEVIANCE 105x15 MB
Jó lenne ha valaki - akinek megvan - feltolná a szerverre.
VIP tag lettem. Újra! Egy egész hónapig!
Ha most Frédinek hívnának azt mondanám, hogy: Subi-dubi-dúúúúúúúúúúúúú!!!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Újév elõtt még találkozunk itt!
Addig is van pár game amit ki kellene végeznem az ünnepek alatt.
Pl: POP3 ( vezír megölése), NFSMW (még 4 feketelistás van elõttem ), King Kong, Bet on Soldier, Gun, Path of Neo, .... stb.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Akkor az ünnepek után kereslek.
köszi
és kellemes ünnepeket!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek!

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Érdemes leszedni?
Atom:
második, meg porshe... szerintem is.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
én is ezeket hallottam és nem is akarok belevágni😊 mindegy barátnõm azért egy-két kör erejéig el lesz vele, addig is én tudok legalább mást csinálni😊 vmi kis mod vagy peccs vagy vmi nem ártana hozzá. hangulata gondolom azért így sem rossz, dehát... nekem NFS-ekbõl a második rész meg a Porsche tetszett a legjobban.
- az AI nem csalná szét az agyát...,
- a Catch Up kikapcsolható lehetne,
- a forgalom nem lenne rettentõ idegesítõ
- a testek fizikája legalább minimálisan hasonlítana a valóságoshoz
- a menürendszer nem lenne olyan szar, amilyen,
- a hardware igénye nem lenne irgalmatlan annyira, hogy egy brutál gépen is beszaggatgat néha,
- a tuning lenne olyan nevetséges, mint amilyen,
- lenne belsõ nézet, kézzel, lábbal,
- egyes kis autók nem mennének majdnem 400-al, nevetségessé téve az egész játékot úgy, ahogy van.
Ennyi jutott hirtelen eszembe.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na meg különbenis. Aminek "MW" nevet adnak az már rossz nem lehet, ugyebár😄
[merlinw.org]
A Longest Journey-t szeretném megszerezni. Lehet valahol kapni nem túl drágán, vagy esetleg letölteni valahonnan? Ha ebben tudnátok segíteni akkor megköszönném.
de utáltam... csata közepén kifogyott a bezin.... milyen dolog ez?
ami meg azza jön, hogy így realsztikus: egy világháborúsban ez nem is lenne gond, de a disznók között nem a realítás miatt játszom NE fogyjon a benzin!
Hasonló bajom volt a Haegemoniávla is. Ott meg nem bírtam elég nagy sereget építeni. Megyek az ellen felé, folyamatosan támadoma bolygót. mire egy hajót szétlõ nekem már ott a következõ, hisz pénzem, erõforrásaim szinte végtelenek.(nocheat érdekes módon)
DE nem bírom enyomni, mert a játék nem enged egyszerre kb 9-10 hajnál többet építeni...
de nem szerettem...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az angol verzióban
Angolban: 19
Magyarban: 14
Mivel az átvezetõ animációk DivX-ben vannak, ráadásul egy külön könyvtárban, a két verzió
Angolban: "video_en" könyvtár
Magyarban: "video_hu" könyvtár
A probléma a 130 MB-nyi méret - e-mailben tehát senkinek sem lehet elküldeni...
A magyar szöveg a telepítés folyamán belekerül a ~830 MB-os "swine01.pak" fájlba. Így a magyar szöveg nem nyerhetõ ki.
Az angol verzió rendelkezik egy plus "swine video playback off mode" bat fájllal a telepített játék gyökerében.
Ezzel azoknak akartam segíteni, akik a magyarításra vágynak. Gyakorlatilag nem oldható meg a szöveges és a video magyarítás együttesen. Csak az átvezetõk másolhatók az angolra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tegnaptól letölthetõ a full honosítása.
Nekem a 2 cd-s magyar verzió van meg. Szomorúan láttam, hogy a magyar verziót nem lehet letölteni.
GTA-ban is ez volt a jó.
de dícséret a fejlesztõknek a húzásért😉)
Akit esetleg érdekel: a Stormregion ingyenesen letölthetõvé tette a S.W.I.N.E.-t, sajnos a magyar verzoó nincs fenn, de itt egy torrent az angol verzióhoz.
láttad te a bloodrayne-t?
Azért 1-2 "oldies" kalandjátékot sikerült megmentenem, ha kell valakinek... (Harvester, Noir, Private Eye, Vampire Diaries, Darkseed I-II, Kyrandia Trilógia, I have no mouth, Sanitarium, Companions of Xanth, Shadow of the Comet) <#rinya>#rinya> R.I.P. Frenchkiss
Broken Sword, Gothic, Sudeki, Syberia, /Earth 2150, Bloodrayne stb./
Azért a nevük is "nagy"😉
A léyneg, hogy tényleg jó és élvezhetõ játékok, amikkel sok-sok kellemes órát el lehet tölteni. és még a szülõknek sem kell aggódniuk, hogy mit csinál a gyerek😊)
eze JÓ játékok! igényes, élvezhetõ, jó játékok... ilyen nem vártam volna egy laptól... minden elismerésem.