The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mint az LBA, vagy a Psychonauts.(mondjuk nem ismerem, de állítólag....)
LBA, Psychonauts nagyon jók. buzi nehezek, de jó kis sztorijuk van...
meg nem "vér, vér vér!!!!!", hanem korhatármentesek. ha megölsz valakit, nem vérzik, hanem egyszerûen eltûnik... aranyosan.
asszem a Beyond is ilyen, de csak hallomásból ismerem..
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Teljes játék a Beyond Good & Evil. Ez elvileg egy kalandjáték lenne. Én anno kipróbáltam, de nekem egy sima verekedõs játéknak tünt.
olyan játékokat lehetett leszedni... ihaj...
ilyen halflife2, quake4, stb... ezek mindenkinek megvannak...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Köszöönm a segítségeteket! A ScummVM végül is segített, egy kicsit trükközni kellett, de sikerült. A Revolution weblapján hála az Égnek pontról pontra leírják, hogy mit kell tenni.
Akinek esetleg ilyen problémája lenne még (rajtam kívül), itt a megoldás szépen, szájbarágósan leírva :) :
Broken Sword 1 (ScummVM-mel) WIN XP-alatt
Kár érte, remek oldal volt.
Aki nem ismerte annak bizony nagy kár...
MEGSZÛNT A FRENCHKISS!!!!!!!!
szörnyû.... igaz minden jó cuccot leszedtem róla, de mégis.. voltak jó kis frissítések...
bizony, rossz hírek is vannak...
Köszi, Remélem igaz. és tartják a megjelenés dátumát!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Broken Sword:
Ez degec... Ha helyhiányra panaszkodik, próbáld meg win95 kom módba, ha úgy se szereti, akkor meg rakjad tele a vinyód mindenféle szeméttel, hogy csak 1 giga szabad helyed legyen(1.2-nél NE több), akkor felmegy... nem szereti az NTFS-t. elvileg a win95 komp mód emulál fat32-t.
Broken Sword 2(nem biztos, hogy minden verzióra igaz, de): ha nem az elsõ cd meghajtóban vak, akkor nem fog felmenni.
mármint betûjel szerint. vagyis, ha van d:, meg e:, akkor d:-ba kell rakni, mert e:-rõl nem megy fel. Eszközkezelõben át lehet rakni a maghajtójeleket, ha virtuális meghajtókkal szenvedsz.
bazz.... Scummvm tényleg könnyebb, meg az támogat grafikus override-ot is...
azt speciel nem tzdom, hogy kell, de annyit tudo, hogy az átvezetõ-animokat nem fogja lejátzsani, ahhoz le kell õket újra szedni a sccummvm oldalról vmi más verzióban(20-30 mega játékonként)
Most akkor nekem lenne kérdésem.
Otthoni gépemen néhány játék érdekes dolgot produkál. bizonyos tárgyak néha tovább tartanak, mint kellene. mintha nem tudná a game, hova húzza a textúrákat.
pl Sid Meier Pirates!, a hajó megvan, irányítható is, csak a zászló egyik pontja valahogy a képen kívülre kerül.
Broken Sword 3-ban is ugyanez. Nincs erre valami a driverben?
mellesleg gefo2mx400. majd hozok képet, mert elmondani nem tudom. legfrisebb driver van.
Ezzel kapcsolatban megjegyezném, hogy a DOSBox-nak is van Linuxos verziója, ami szintén tökéletesen mûködik. Legutóbb a 3 koponya cd-s verzióját futattam a Linux+DOSBox pároson. Simán futott a program és az animációkat is szépen futatta közben a cd-rõl.
No meg nekem külön öröm (lehet eddig is volt, én csak most láttam meg) hogy van soksok linux disztribes verzioja is:)
[merlinw.org]
2 ötletem van. próbáld win2000/98 kompatibilis módban indítani.
vagy, ScummVM támogatja, azzal tuti megy.
ScummVM
[merlinw.org]
Elõvettem egy régi klasszikust (Broken Sword 1 - Gamestar melléklet-), azonban a játék installálása után amikor visszahelyezem az elsõ lemezt a meghajtóba, a winsword.exe elindítása után sipítozik a keretprogram, hogy nem jó CD-t tettem be, az egyes lemez kellene neki.
Tud valaki valamiféle megoldással szolgálni? Eléggé frusztrál a dolog :(
Elõre is köszönöm a válaszokat!
"Dreamfall megjelenési dátum
A Longest Yourney második eljöveteléig már nem kell OLYAN sokat aludnunk. A játékot hegesztõ Micro Application szerzõdést kötött a német dtp kiadóval, ami 2006 áprilisát jelölte ki megjelenési dátumként. Ennek örömére egy új wallpapert tettek közkincsé a teljes gõzzel készülõ alkotásról."
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Na ja akinek megadatik, hogy Angliában, vagy USA-ban tanúljon, vagy éljen annak könnyebb a nyelvet elsajátítani. Most nem nyavajgok csak megjegyzem.
Tudom szorgalom, stb ( nyelvérzék )kell a dologhoz. <#wilting>#wilting><#heureka>#heureka><#nezze>#nezze>
Nekem meg mennyire nehezen megy <#vigyor2>#vigyor2>
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!
Imykének jobbulást!!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!
a kitartása emberfeletti... össze se tudom számolni, hogy évente hány karaktert fordíthat...
ez kitartás! ezért is vgyok biztos benne, hogy nem lesz most se semmi baja. ilyen kitartással...
Köszi
Többek között a Myst V is. A 4.kor kezdetén jártam és semmi kedvem megint lejátszani az egészet. Van valakinek mentése a 4.kor kezdetérõl?
Mindjárt pontosan megírom honnan is gondolom.
Kitartás, és jobbulást kívánok én is. Azért az remélem segít a betegség lelki feldolgozásában, hogy ennyi jókívánságot kapsz szinte ismertelen emberektõl!
Hát nem éppen ilyen , de hasonló borzalom volt az én családomban is, méghozzá anyámnak volt rákos daganata (szerencsére nam volt rosszindulatú .Amíg a korházban volt, és azt hittük, hogy komoly a baj nálunk is mindenkinek görcsben volt a gyomra.
Szóval tartsd be az orvosi utasításokat, és remélem hamar lesz donor ( ez morbid, de másképp nem megy ) és meggyógyulsz!
Imykém, mielõbbi jobbulást, és soksok lelkierõt kívánok!
[merlinw.org]
csak azért kérdem, mert pl rakodómunkás nem passzolna egy betegséhez annyira..
Baranya Munkaügyi Központ Megyeközpont - Foglalkoztatási Programok Osztályán foglalkoztatási referens. Európai forrásból támogatott képzések és támogatások lebonyolítása.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Donor lehetséges, de csak januártól kerülhetek listára és onnan már csak az Idõ és a Szerencse
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A történet részletei a "Játékmagyarításról tudtok-e?" korábbi lapjain olvashatók, most nem mennék bele a részletekbe.
A lényeg, hogy pár nap és felveszem újra az Élet fonalát... egy mûtét után még egyi ideig illik lábadozni és azt lélekben feldolgozni... <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Igazából jó lenne egy olyan program, ami megmutattná, hogy például egy állomány vagy egy könyvtár tartalma - amit be szeretnénk tömöríteni - melyik tömörítõvel lenne a legkisebb méretû. Gyorsan kiszámolgatná 8-10 tömörítõvel a méreteket és egy táblázatban megjelenítené. Az már csak hab lenne a tortán ha be is tudná tömöríteni a kért tömörítõvel, akár külsõ programként meghívva az adott tömörítõt.
minden progi, minden cumó áttömör.
szedd le innét.
gondolom mondanom sem kell, hogy compression=best, dictionary=32MB(vagyis max)
Axon: egyetértek. sebesség is számít, de arhiválás célból a méret a lényeg.
próbálgattam a 7zip-et, az is igen jó, csak k***a lassú. 2cd-s game betömörítése kb 2 óra, ami nem is lenne gáz(uha-val 2 és fél), de a kitömörítés még lassabb, 4-5 óra körül mozgott(uha-val talán fél óra, vagy max 1)...
annak a híve vagyok, hogy tömörítsen befele olyan lassan, ahogy akar, de kifele azért kivárható sebesség legyen. legtöbb tömörítõ kifelé igen gyors.
Szõke áll a boltban, a kosarát teleteszi uborkával, mikor tele van, visszateszi.
Mikor már ezt háromszor megcsinálta, odamegy az õr.
- Mondja, hölgyem, mit csinál?
- Tudja, ma voltam kozmetikusnál, és azt mondta, hogy jót tesz az arcomnak az uborkapakolás...