The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is mániám a különféle csomagolók folyamatos tesztelése, hogy melyik tömörít kisebbre. Nálam a sebesség csak másodlagos a lényeg a MÉRET ;-)
Együtt érzek veled. Nálunk a családban volt olyan idõszak, hogy 7 éven belül 5 temetés (köztük apám is). 😞 Na, váltsunk is inkább
Ha nem szerted a viccelõdést akkor lõjj le, azt abbahagyom örökre. Komolyan.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
tudod, mi az, hogy része.... vagyis az egyéb részekben azért küldhetsz nekem egy csomagocskát, na hagyon ráérsz.
ne vedd személyeskedésnek, de mivel foglalkozol? szakma szerint?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
visszaolvastam a másik topicban.... részvétem, de most komolyan.
ne haragudj az elõzõ üzi miatt. tudom tudatlanság nem mentség, de nem tudtam...
tudnod kell, hogy mindenki teljesen együtt érez veled, és sok jót kíván.
a teljes honosító scene veled van. a tesben nem is, lélekben biztosan.
komolyan mondom az egészséget akkr tudja valaki igazán megbecsülni, ha már nincs.
a húgom kb másfél éve halt meg daganatban, 2 évet töltött kórházban. szörnyû volt az utolsó 2-3 hónap, mikor már tudtuk, hogy...
a barátnõm jelenleg is kórházban fekszik, szegénynek fekélyes vastagbélgyulladása van, ami szintén gyógyíthatatlan, élete végéig kínozni fogja. van egy cisztája a petefészkén, és van valami a máján, amirõl még nem tudni, hogy micsoda(holnap lesz CT, mert az izotópikus nem mutatta ki, mi az, de ultrahangon látni, hogy van ott valami).
Nekem.... viszeres a bal herém<#wow2>#wow2>... meg kell mûteni....
nem panaszkodás miatt írom ezt ide, csak szemlélttem, hogy tudom,mit jelent az, ha valaki beteg...
ha szabad kérdeznem, donor lehetséges? ha igen, akkor mit mondtak, mikorra várható?
Benne van az uharc, és nem kell commandline-ba irogatni...
Példának okáért a Longest Journey 4db iso-ja betömörítve 2.05GB lett.
Broken Sword 2(1120mb) 640 megára összenyomta. Überel mindent.
LJ tényleg az egyik legjobb(rólam mindenki tudja, hogy LBA rulez)
LJ nagyon ott van, fordítanám is, csak hát hiába könyörgök Imykének, nem nagyon küld fileokat!!!! most már kihozom a dolgot a fórumba, mert kérem emailben, meg uzit is küldtem neki, de csak nem küld fordítanivalót.
Minõségre nem panaszkodott... aszonta majd küld. De már 2 hete küldi.... az ember meg fordítana...
bár most csütörtökig nem, mert analZH, de utána!
Nah semmi többet, állj neki, mert aki tudja mire számítson, az csalódni nem fog😉)
c115
Malevil pedig nagyon jó! 😊
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
mellesleg a harry potter elõ 4 részét is nagolul olvastam, bár az inkább fantasy..
1. Enders Game (Végjáték)
2. Speaker for the Dead (A Holtak szószólója)
3. Xenocide (Fajírtás)
Inenntõl kezdve angolul jól tudók elönyben. (Én még nem mertem belevágni.)
4. Children of the Mind
Hogy mennyire szorosan kapcsolódik az Ender's Sagahoz, nem tudom, de sokan ide sorolják a Shadow szériát is.
5. Ender's Shadow
6. Shadow of the Hegemon
7. Shadow Puppets
8. Shadow of the Giant
Ez egy 3 részes sorozat, mondhatni trilógia. Olvastad mindhárom részét?
igen jó, és elég ritka könyv. sajna nem magamnak szereztem. tartoztam vele.
Egyébként 1990-ben a Valhalla páholy kiadásában már megjelent egyszer ez a könyv. Ott Szárnyas fejvadász volt a cím (gondolom az eladhatóság miatt). Sokakat becsapott ez a cím (engem is) mivel azt hittük/hittem, hogy ez a film forgatókönyvébõl készült zagyvalék. Abban az idõben nagyon sok filmnek jelent meg a könyves változata, ahol a film forgatókönyvébõl próbáltak összerakni valami gagyit.
Nos, az a könyv az eredeti könyv fordítása volt, de nagyon kis példányszámban jelent meg. Ma már szinte beszerezhetetlen.
Itt fogom a kezemben!
Ha nem szégyelleném, akkor még azt is bevallanám, hogy egy puszit is nyomtam a borítójára :-)
Bizony-bizony a borítójára mivel ez egy könyv. Pontosabban A Könyv.
Philip K. Dick: Álmodnak-e az androidok elektromos báránykákkal?
Hagyok egy kis szünetet, hogy megemésszétek ennek jelentõségét
szünet
szünet
szünet
szünet
Na ennyi remélem elég volt ;-)
Bizony ez a Szárnyas fejvadász címû kultuszfilm (Axon legkedvencebbike) eredeti változata. Azaz a regény amibõl a film készült.
....hüp-hüp.... <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>...hogy ezt is megértem <#worship>#worship><#worship>#worship><#love12>#love12>
Csak mosolyogni tudok ezeken a tûzfalnak csúfolt alkalmazásokon :-)
<#wave>#wave><#vigyor2>#vigyor2>