1600
Optikai Egerek
  • diegho
    Nekem is remeg a Wop35, de az Explorer is, szóval optikai egér suxx. Azért, mert ha nem sima felületről jön vissza a fény, akkor gebasz van vele, de nem vagyok fizikus, nekem lakkozott asztalon megy, csak ha nem mozgatom akkor van vele baj, különben a játék hevében sirály! Most van MOP-35 csak 1 scroll van rajta és ugyanaz, mint a WOP35, csak olcsóbb 700-800 al, és a csomagolás is más.
  • CSOCSO
    Nemtudom miért...sokaknak felfoghatatlan lesz de akik kiprobálták és hosszabb ideig használják a trackballockat azok sokkal jobban szeretik mint a sima egereket... sokkal kényelmesebb! sokkal finomabb,,midnenhez jobb!! incs hátránya!! nem kell huzogatni jobbra balra stb.. van egy haverom aki lefikázta mert neki a sima egér a best.... ö nem is hazsnálta soxor..de van mésik 2 akiknek rohadtul szar volt és furcsa de mexogták és ök is ilyet akarnak!!nincsen hátránya az egérnek tudom hogy sok mindnekinek beváltak a régi egerek... de aki szeret játszani vagy csak ujítani akar vagy rajzolnia kell akármit az vegyen ilyen egeret!!!:
    3 gombos... a középsü gomb a scroll..cseresznyére nem simán forog a scroll hanem " akadozik":) nemtom máshogy irni... tehát ha egy kattanásig huzod a scrollt akkor pl a gamezban egy fegyvert cserél vagy ujratölt és nem kell ide oda görgetni hogy eltaláld azt a fegyvert....mindegy szerintem rohadt kényelems rohadt jo nekem ez jön be a legjobban!!!!(Tapasztalat)

Görgetés és nagyítás a Marble technológia által nyújtott lehetoségekkel

? Pontos, megbízható Marble® optikai technológia
    ? Könnyebb görgetés a Windows rendszerekben
    ? Hüvelykujjal muködtetheto gomb, kényelmesen kezelheto kivitelben
    ? PS/2 vagy USB portra is csatlakoztatható
    ? Öt év garancia

A hüvelykujjal muködtetheto Logitech TrackMan Marble Wheel hanyattegér valódi kényelmet kínál. Soros és PS/2 porthoz is csatlakoztatható, és ami a legfontosabb, a kiváló, szabadalmaztatott Marble érzékeléstechnológia alapján muködik. Az újszeru, harmadik egérgombként is használható görgetokerék gyors görgetést biztosít Windows® 98, Windows® 95 és Windows NT® 4.0 alkalmazásokban, illetve soros csatlakozást engedélyezo Macintosh® számítógépeken. A Marble optikai technológia rendkívül megbízható és pontos. Vége a kurzormozgató golyó rendszeres tisztításának. A Marble technológia és a jól megtervezett golyó segítségével a hanyattegér hüvelykujjal irányítható, a kurzor pontosan és gyorsan mozgatható. A gombokhoz egyéni, egy kattintással elérheto parancsokat (például dupla kattintást) rendelhet. Öt év garancia.
  • Dikkma
    Sztem meg nem jó. Remeg. Játék közben is sokszor csak úgy magától elkezd remegni, olyankor odébb kell lökni. Egérpadon ás anélkül is. Nem tudom, ez más optikai egereken is így van-e, ha igen akkor optikai egér suxx, ha nem, akkor wop35 suxx...
    Aztán lehet csak én vagyok béna, de másik egéren is észrevettem már.
    Remeg. Miért remeg egy egér?
  • Csepi
    Én is vettem egy wop35-öt tök jó csak ajálnlani lehet bár az első scroll (ami gomb is) kicsit furán pörög ,de meg lehet szokni. Ja 6300-ért vettem.
  • Atus01
    Anno 7500ért vettem (most is annyi kb.), de volt már 5400ért is.
  • Atus01
    MS is kattog, igaz, csak nagyon halkan.
  • Atus01
    Persze, vettünk is.
  • Borg
    Mozes!
    Az akkor van ha nedvesség (izzadtság) avagy szösz kerül a laser alá! Nekem is elöfordult már, de az alatta levö felület megtörölgetésével, és vagy a szösz eltávolitásával utána megint jo volt. (sajnos elég kis mennyiségtöl is bevibrál, de még igy sem zavaró) javaslom, ne használj egérpadot, vagy ha igen, akkor müanyag szöveteset.
  • Pheel
    Logitech is kattog. Ha Geniusod volt, ne csodálkozz, az már csak ilyen csendes... :)
  • Borg
    Ez egy érdekes kérdés, minden ilyen wop35nek kattog a görgöje, ez engem is idegesit néha, de szerintem biztosan kiküszöbölhetö, ha szétszedném az egeret. Azt hiszem ezt meg is fogom tenni, amig még van garanciám rá:)
  • Eustace
    Sziasztok!
    Ma (pontosabban tegnap) vettem egy A4Tech WOP-35 tipusu egeret. Tokeletesen mukodik, csak a gorgo kattogasat furcsallom egy kicsit. Az eger honlapjan (http://www.a4tech.com.tw/a4techenglish/wop-35.htm, ill. itt a noiseless wheel-nel (http://www.a4tech.com.tw/a4techenglish/noiseless-wheel.htm)) azt irjak, hogy "the wheel provides quiet and comfortable operation". Ezt akkor most nem ertem. Pont olyan a gorgo, mint a jobb oldali kepen, de akkor miert kattog?
  • Laalee
    hollattal te optikai MSt 5400 ert? azert kapsz egy intelimouset.
  • Atus01
    MS mér lenne drága?
    5400+sár.
  • Pheel
    Megneztem ezt a wop35-ot. Tenyleg jo dolgokat irnak rola. Megfontolom, hogy eloben is utananezzek. Netmouse Pro-mat mar ugyis cserelni kellene...
  • Borg
    Én meg vagyok elégedve a WOP-35ömmel, semmi probléma nincs vele. Nem értem mit vaker itt egykét ember a minöségröl, én még rossz A4teches egeret nemláttam, a www11 is király volt, és ez is az. Tény, hogy formai dizájnban a logitech és a M$ is messze elmarad mögötte!
    Mondjuon valaki 1 indokot, hogy miért nem érdemesebb A4Techet venni, hanem a kib. drága Logitec meg M$-ot!
  • Dikkma
    Én veszek azt hiszem egy wopot, és nem gondolkodom rajta, mert meguntam ezt a táblázat-és grafikonnézegetős, egészvárostbejáromháthaolcsóbbegyezressel vásárlást.
    :|
  • liogreen
    üdv,

Na igen az A4 tech WOP-35 nem rossdz azon az áron, de ha minden igaz befejezik a gyártását, úgy hogy ne sokat gondolkozz rajta.
    Ami a logitechet illeti: Másban is megfizeted a márkanevet s minőséget, nem?
  • Borg
    2462. Semmi szükságem nem volt ujabb felinstallálására.
  • Zozo
    Nekem Microsoft Intellimouse Explorer van ajánlom mindenkinek. Igaz hogy kicsit húzós az ára de nekem eddig még semmi gondom nem volt vele. Se rezgés se semmi.
  • Laalee
    brutto 5500 azthiszem enis beruhazok egyre.
  • Borg
    Hat nemtom ki hogy van vele, nekem nagyon bejött a cuccos. Ugyan a drivere nem egészen kompatibilis XPvel (még), de az alap XP egérdriver is jól kihasználja, igaz nem 5, hanem csak 3 gombot rajta.
    Miután kicsit szoktam, meg bekalibráltam, jól, meg is döntöttem rekordjaimat gyorsan CSben vele:)))
    WOP-35 Rlz
  • Borg
    XP alatt valaki használja a wop-35öt?
  • Borg
    Na itt ez a jószág, A4Tech WOP-35.
    Pozitivumok:
    - Az elöre megbeszélthez képest 1500al olcsóbb volt, csak 4600at tettem le érte:)
    - Finomul kézre áll
    - Rendkivül könnyen mozgatható
    - Gombok jól el vannak helyezve rajta
    - Abszolut pontos, és rezgésmentes!Nemtom ki irta itt hogy enyhén vibrált, nekem semmi ilyesmi!
    - Jó hajlékony vékony drótja van, nem akadályoz
    - K. Jól néz ki:)
    Hátrányok:
    - Sajnos a görökkel nem vagyok megelégedve, egyrészt nagyon könnyen fordulnak ugyan, de hangosan kattannak, és a második görgö nem áll kézre jól.
    - Szines csillivilli egéralátétet nem komálja. Ha vannak különbözöen fényvisszaverö felületrészeg a egérpadon, akkor néha meggajdul rajta. Egérpad nélkül az asztalon viszont álom! Nem is baj ez végülis.
    - csak PS/2, nem USB-s, dehát nincs is annyi adat hogy USB kellene...

Csak ajánlani tudom az egeret, tényleg nagyon megéri az árát mindenféle logitec meg microsoftokhoz képest! Árba messze alattuk van, teljesitményben pedig semmi panasz nem lehet rá! Kész felüdülés egy akármilyenjó görgös egér után.

(Trackballosok kiméljetek:)
  • CSOCSO
    :))))))))))))))))))))))ébn szájba is ****** volna öket!!****** mit hisznek bazeg a gari az gari!!!nem azé van hogy kifogásokat keresesenek hogyde bazzeg ráléptél mé léptél rá? mit keres rajtra a lábad ezt nem cseréljük/javitjuk

CSOCSO! Javaslom ne én moderáljalak, hanem inkább te magad!

Bradock
  • version
    a microfos egere egy nagy szar vegyetek sonyt az kibaszott jo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • CSOCSO
    optikai eger topic:) de lamer vagy bazzeg az én egerem is optikai!! és trackball!!és jobbb akármelyik sima egérnél!
  • Borg
    Csodás lehet a trackball de ez egy optikai egér topic.
    Holnap meglesz a WOP35, aztán majd irok milyen.
  • Efreet
    és itt vár tegnap este óta a 200...
    télleg linux alatt hogy mennek ezek a cuccosok? valaki tapasztalat? :)
  • CSOCSO
    király..ma játszottam az anti haveromnál vittem hozzá az SF et és sima egere van naggyon szar!!!!!!!emelgetni kel azt a szart!!! meg fáradságos dolog ez a huzavona dolog...szar!
  • ZOZO18
    Tényleg igaza van mert nekem is sokkal jobban megy a lövöldözés meg arajzolás, és télleg gusztustalan az hogy emelgetni kell az egeret...
    ehhhe nah majd irok....
  • CSOCSO
    trackball rulez!! egyszerüen gusztustalan asima egér!! tudom hoyg anyázni fogtok mert hülyeség!! én is ezt mondtam régen minek más... de most mikro megszoktam ezt ami sokkal jobb precizebb gyorsabb könnyeb minek térnék bvissza régi szarhoz ami lassu nehézkes!!! emberek ez nem olyan hogymost mit pentiumot vagy amd*t!!!! ez az egér precizebb!! nincs olyan dolga amiben szarabb lennne egy sima egérnél!!! sokkal gyorsabban mozgatod az egeret!!! ez mr plusz dolog!! nem kell felemelni ha valamikor nagyon nagyot akarsz mozgatni aez egeren! pl gamezoknál amikor vissza kell huzni az egeret pl mikro a gépfegver a lövéstöl felemelkedik de a helyén kéne tartani!! sokkal precizebben finomabbal lehet vele manöverezni ..rahzolni stb!! midnenben jobb!! eszméletlen!de mindjárt ideültetem a haveromat aki ugyan ilyen egeret akar!!!
  • Bradock

A4 Tech optikai egér teszt
  • Kobold
    Ki mit tud mondani a TYPHOON optikai egerekrol? En msot vettem egyet, ez is 5000 volt, es eddig semmi bajom vele.
    Valaki masnak esetleg velemenye??
  • Borg
    Valami cimet irjatok nekem ahol összehasonlito teszt vagy hasonlot találok.
    A4Tech WOP-35öst akkor érdemes megvenni? Mennyi gázos ez a kurzorremegés rajta? Van még ilyen tipus ami ilyen árban van és jó minöségü?
  • Bradock
    Az a helyzet, hogy már megvettem a Dexxa Optical -t. Sürgősen kellet vásárolnom mert a régi golyós egerem elromlott.
    Az érdekelne, hogy mitől jó, vagy rossz egy optikai egér?
  • Bradock
    A Dexxa Optical Mause milyen minőségű?
    Lehet érte adni br. 5500 Ft. -ot?
  • CSOCSO
    ma kiprobáltam az alice gamezt és kurva jo irányitani a trackballommal..
  • Efreet
    ez van... digipad nincs, és az egész attól függ, mit tervezek. ha pl. honlapot, ahoz még csak egér sem kell, mert notepad :))))
  • Laalee
    tervezőmunkara nem egeret szokas haznalni... :)
  • CSOCSO
    hm..hidd el jobban lehet vele célozni meg fordulni is!!! több ember s ezt mondja!!!!