1600
Optikai Egerek
  • Csepi
    Hello! Mitől lehet az wop-35-nél hogy a gombok akkor is megnyomódnak (a görgő meg a 4-es 5-ös gomb) ha nem is érek hozzájuk.Gondoltam már hogy felkoncolom az egeret ,csak félek ,hogy elszúrom ,ugyhogy az is érdekelne hogy mire kell vigyázni amikor szétszedem.Meg hogy vissza lehet-e rakni a rugós pöcköket ha még is visszacsinálnám a görgőket.
  • atee
    nekem intellieye optical van cd-tokon megy tukron nem neztem:)
    de ennek mi ertelme van:)))
    semmi:)
  • Red
    nem tudja valaki mikortól lehet kapni a Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer-t?
  • Borg
    Nem mintha ennek az információtartalma 0-tól különbözne, de az én egerem simán megy a CDtokon:) (WOP35)
  • Efreet
    nekem a cd-tokon sem... semmin ami nagyon tükröződik. cd-n se...
  • Laalee
    kiprobaltam tükrön nem megy az optikai :)
  • Borg
    Milyen felületen mozgatod?
  • Atus01
    Dehogynincs. Vidd vissza, és csere. Nekem semmi ilyesmit nem csinál. Egyszerűen tökéletesen műx.
  • Laalee
    az MS optikal idaig csak a kvék3 ban hulyult meg de avval meg uccse jaccik senki nemtom mi lehet nalad a gond... probald meg kicsereltetni masikra, lehet valami selejt
  • JaSSeR
    már megtaláltam :)
  • JaSSeR
    Offtopic : hogy lehet képet betenni a náv helyére? És milyen nagynak kell lennie?
  • Laalee
    ugyanolyan mint egy tiszta görgös egér, csak ez sosem csuszik meg. na meg allatul nez ki a sötetben ahogy vilagit :)
  • TheZsenyka
    Részemről Logitech Mousman-t használok, szerintem pengettyű... a trackball számomra megszokhatatlan... de lehet hogy rulla ha valaki meg tudja szokni... mittomén...
  • Pheel
    Ki fogom próbálni...
  • Borg
    Nemtom. Miota 1.3 van, fel sem tettem az A4tech drivert, de azóta is Mouse5-ön van a voicecom...
  • Pheel
    Tehát ha kikapcsolom a manager programját, akkor lesz a CS-ben + 2 gombom? :)
  • Borg
    Ja és a görgö-gomb pedig a kattintásos scrollt hozza elö (jobbrabalrafelle ikon)
  • Borg
    Tévedés.
    Az XP alapbol használja az ÖSSZES gombot rajta, csak épp nem te mondod meg mire. Pl a két szélsö gomb az explorerben a forward/back ... és játékokban is igy hozzátehetök akármihez.
  • Pheel
    Ez is egy megoldás, csak akkor süthetem a plusz 3 gombot meg a két görgő közül az egyiket ugye. Akkor meg már minek vettem? :)
  • Borg
    Én nem tettem fel XP alá az A4Tech drivert..igy is megy jól, a középsö gomb menü ugysem kell..
  • Pheel
    Biztosan én vagyok a béna, de nekem ez nem működött. WOP-35, fut a mouse-service. XP
  • Efreet
    nem!!! :) én találkoztam még mechanikus egérrel. amúgy azoktat amikre te gondolsz 'optomechanikus'-nak hívják.
  • Borg
    CS 1.3ban már simán a controls menüben is hozzányomhatod a mouse3-4-5 gombokat bármely funkciohoz.
  • diegho
    ezt írd már le részletesen, mit csináljak, ha 4. gombra reloadolni akarok.(kezdő vagyok CS-ben)
  • Borg
    Akit idegesit a WOP35 görgöjének kattogása, annak mondom hogy ma siekeresen kiiktattam a dolgot, egyszerüen a két hátsó talp alól csavard ki a csavarokat, és elörefele huzd le a házat, majd a két görgöt kipattintva találsz alattuk 1-1 rugos pöcköt egy hüvelyben.
    Ha ezeket kiveszed, és ujra összerakod az egeret, máris a jóöreg www-11 görgöfeelingjét kapod:))
  • Pheel
    Amugy elegedett vagyok vele nagyon :))))
  • Pheel
    Nekem az nem tetszik, hogy WOP-35-on az oldalso ket plusz gomb csak win alatt megy. CounterStrike-ban jol jonne pedig :)
  • I.C.ram
    ilyen egerem van : http://www.microsoft.com/hardware/mouse/optical.asp
  • I.C.ram
    Az en egerem gorgoje nem mindig mukodik rendesen a jatekokban! valahol mindig valahol meg csak nagyon ritkan!! mi leheet a baj? felraktam a legujabb drivert hozza (intellipoint)

az egerem tipusa : Microsoft Optical
  • CSOCSO
    még mindig a trackball al egjobb az fps re meg mindenre!!!saba erröl csak annyit hoyg nekem logitech van lent lehet látni milyen!! nekem kb hetente kell ami kb 10 mp-s müvelet!!
  • Csepi
    hát nekem a remegést csak akkor csinálja ha már sok ideje nem nyúlok hozzá ,és ez egy célzós játékban ált. nem így van. Meg a legkisebb mozgásra is abbahagyja, meg így többet látsz a célkeresztben :).
  • Laalee
    a regi notebookon az volt elegsokat kellet hasznaljam, szal tapasztalat az van... most szerencsere mar joideje töcsped es a pointervezerlö a noten. ez sokkal jobb, de meg mindig az egeret preferalom, ha olyan helyen hasznalom a notet, ahol ezt lehet.
    persze nekem is van ismerosom aki a trackball ra esküszik, semmi bajom vele nekem egyszerüen nem kenyelmes
    dehat hogyisvanez? kinek a pap kinek a papné kb ugyanez a helyzet itt is :)
  • Dikkma
    Azért gáz, mert célozni kell vele, zoomolva, fejre...
    kosz biztos betesz neki de tisztán is csinálja, na.
  • liogreen
    Üdv,

Na igen nem hijába hanyat egér, de azért ez erős túlzás, s az a legnagyobb porbléma, hogy ha nem tudod, legalább egy hétig használni, csak kipróbálod (max 1óra) nem fog tetszeni, egy hét után, ha már átáltál, más lesz a véleményed, s a logitech optikai elves trackball-jai nem rossz, s mivel optikai elven érzékel, az előny megvan.
  • Laalee
    fordittsd hanyat az egered azt kitudod probalni a trackbalt :)
  • Csepi
    Én úgy tudom hogy akkor remeg a Wop35 ha kosz megy a led alá szóval koszos asztal suxx.
    És ha áll az egér akkor miért baj, hogy 0,5 mm-t remeg hö? Nem tudom szerintem ez csak
    kukacoskodás. Nem tudom elképzelni a trackball működését, de biztos nagyon jó, ki lehet valahol próbálni (valami könyvtár ahol azok vannak vagy ilyesmi)?
  • Efreet
    MOP35 méretei:
    Mouse dimension: 102(L) x 55.6 (W) x 33.7(H) mm
    Mouse weight: 0.09kg
    WOP35:
    Mouse dimension: 124.5(L) x 67.8 (W) x 39.5(H) mm
    Mouse weight: 0.1kg
    jóval keskenyebb, laposabb, és kicsit rövidebb... gyerekkézbe való. (ezt írják a site-on is)
  • Laalee
    azt direkt kicsinek keszitik avval is reklamozzak.
  • diegho
    Csak futólag láttam, lehet hogy kicsit kissebb!
  • Laalee
    hogylenne ugyanaz azt törpeknek talaltak ki kb 5 centi az egesz mop35...