1600
Optikai Egerek
  • gyraph
    Megnéztem már köszi! A drágábbik mellet döntöttem, ugyanez van a cordless desktop optical ban is...és bár ajándék volt, kipróbáltam és hibátlan. Egyébként több extra funkcióval van felszerelve és a fogása is lényegessen kényelmesebb.
  • Dynamic
    Miért nem nézed meg a logitech oldalán?Biztos le vannak írva a részletek.
  • dikki*yysw
    hú, lol
  • gyraph
    HI!
    A Logitech Cordless Mouseman Optical és a Logitech Cordless Optical között mi a különbség a 3000ft differencián kivül? Azt látom, hogy az alakja egy kicsit más, de mind a két egér 800dpi-s.... Holnap megveszem az egyiket, de miért jobb a mousman mint a sima? S.O.S HELP!
  • Spenser
    Már csak szabadalmaztatnod kell és árúlhatod is :)))
  • Davidus
    Nekem egy régi szerepjáték könyv(m.a.g.u.s)jött be optikai egér alátétnek:)
  • Spenser
    Nekem is ez jött be...
  • [Walaki]D`Lair
    ehhhh...használd azt, amit Lan Partin adtam! :DDD

(Spirál füzet hátlapja)
  • CybearBoy
    Én egy fekete szövetanyagú egéralátétet.
  • seAke
    Kérdés: Mit raktok az optikai egér alá?
  • Jacek
    es nem arrol van szo hogy csili vili kell meg fasza mutogatni:)))))
    Nekem itt van mai napig a Logitech Wingman Gaming az asztalon a legjobb eger!!!
    Csak mar nem kaphato sajna anno 6000 rupia volt, ha valaki latot meg valahol irjon megyek megveszem amennyi van az uzletben:)))))))))
  • seAke
    Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 most vettem bizony full fasza!
  • Borg
    Igy igaz.

Ennek ellenére ha ma vennék, én is MX500/700-at vennék.

Csak a hülyeségeket nem kell hajtogatni folyton...
  • [Walaki]D`Lair
    Téleg jó! Nekem is az van...Ma 1 hetes :DD
  • Spenser
    Ja ja én is csak ezért vettem hogy jól mutasson az asztalon :)))
  • Looserke
    És még jól is mutat az asztalon!
  • Looserke
    Jaja, nekem is ez van. FPS-hez is k*rva jóóóóó.
  • Spenser
    Szasztok ma vettem egy Logitech MX 500-as egérkét hát eléggé kafa :)))))
  • Laalee
    most ki az aki 5-10 centis hirtelen rangatasokkal jaccik? mert olyankor tenyleg megakadnak a lasabb optikai egerek, de nekem valahogy sosem sikerult meg ennyire rangatni... biztos az en hibam
  • Jacek
    ez egesz nagy tevedes Borg igenis pl egy Q3-hoz kell a jo eger!!!
    nem kell optikai de ha azzal akarsz komolyan jatszani akkor sajna abbol a draga kell.
  • Borg
    Mert azzal lehet vakitani:)
    De van jópár ember itt, aki erről többet tud mesélni, hogy neki milyen király és drága cucca van:)
  • ikozaeder
    :e
  • ikozaeder
    ez az egerem ---->
  • [Walaki]D`Lair
    MX500 roxx...
  • dikki*yysw
    1.1A-val egészítsük még ki a sort.
    Szóval MX500, MX700, MS 1.1A és 3.0
  • dikki*yysw
    Én is mondtam már neki, de váltig állítja hogy lehet vele játszani.
    Mondjuk ez egy elég kis mértékben szubjektív dolog, hiszen ha megrántod az egered, vagy helybenmarad, vagy nem; és az a4tech helybenmarad.
  • Borg
    Én nem mondtam, hogy ez a király egér, vagy hasonlók.
    Mindössze ELÉG minden célra.

Jóideje játszok FPSt, anno Tribes1-2, CS, most BF, mind neméppen amatőr szinten:)

Persze sirhat a szája az embernek, ha béna a játékban, hogy biztos az egér miatt van... (vagy az 50FPS miatt... ahogy egyeseknek)

Ez a szaggat hirtelen mozdulatra meg nemtom mire véljem, ilyesmit nem vettem észre még ennél...
  • WiZZaRD
    eleg jol lement az aruk az optikai egereknek
  • Jacek
    mert en nem ezt irtam???

Van gamingom is igen kurva jo eger volt csak mar oreg es elkopott es ugye kapni mar nem lehet:)))
    Az MS eger meg csak a 3.0 ami jo az elotte levo is szaggat irtelen mozdulatnal.
  • Davidus
    Csak FPS-ben számít az xx ezer forintos egér. Másol jo a 4000 forintos is. Nekem is az van:)
  • Tikal #464
    ja ez egy idézet egy cikkből :)
  • Tikal #463
    Bár az IntelliMouse Explorer alapvetően Windows-os használatra készült, nem vall szégyent a gyors mozgatásokat követelő fps (First Person Shooter, pl. Quake) játékokban sem. Hogy mégsem erre találták ki, az nem is a súlyából érződik (nem nehezebb egy jobb golyós egérnél), hanem abból, hogy a nagy alsó felület és a puha gumírozás miatt nehézkesebben "rángatható". Ilyen szempontból tehát szöges ellentéte a keopsz által korábban tesztelt Logitech Wingman Gaming Mouse -nak.
  • Jacek
    Borg es komolyan nyomtad a gamet vagy csak nezegetted?:)mert nalam volt A4tech optika desktopra jo:)
    Probald ki oldalra hirtelem mozdulat, meg ha megnezed a sajatod es utanna egy komoly egerrel egybol lejon a kulombseg.
  • Deathcourier
    Én is az A4techre esküszöm!!!nekem csak az van,de jó lenne már egy optikai belöle!!
  • [Walaki]D`Lair
    jujjj...én anno Quake 1-eztem Trackball-al :))) Nagyon komoly volt! :D
  • K.András
    Szerintem egy trackball-nál nincsen jobb, én két éve használom és el sem tudom képzelni milyen lehet tologatni egy egeret...
  • Borg
    Felettébb érdekes, de vagy 2 éve játszogatok itt az A4tech 4000 forintos optikai egérrel, és még soha nem merült fel bennem, hogy jobb kellene...
  • Jacek
    mhhm csak azt pucolni kell allandoan:)
  • Jacek
    figy dontes vagy vaszel egy gagyit ami fps jatekra alkalmatlan, vagy maradsz a golyosnal.
    Aki egy 5e-es optikaira azt mondja hogy uber jo az meg nem nezett meg egy normalis optikai egeret.
    Nem kell lehurogni hogy draga tudom de akkor maradni kell a golyosnal 5-6e-ert hibatlant lehet venni.
  • ikozaeder
    13 e. er?