1600
Optikai Egerek
  • Efreet
    tervezőmunkára bent cégnél használok néha "hanyattegeret" (szép hivatalos magyeri neve van), piszok kényelmes... de játékra nem volt jó nekem... :) de nagyon jó tud lenni, és ami a lényeg egy zsúfolt asztalon se gond használni
  • Mike
    Mozgatas kozben nem, ez igaz.
  • Mike
    Meg ken szokni... jelenleg total idegen, meg a gondolata is, hogy ilyet hasznaljak
  • Mike
    Hat mit mondjak, vegigolvastam, es nem csak ezen a site-on az egerekrol targyalo forumokat. Senki nem emlitette a remegest. MS egeret meg nem tudtam volna venni ennyi penzert, mareszt meg nem voltak hajlandok kicsomagolni, en meg keprol nem veszek egeret
  • Tomcat
    További benyomások is kellemesek lesznek, hidd el. Égett szag?? :) Amia bereugést illeti. Hüm, hát néha valóban meg-megremeg 1 kicsit, de csak akkor, ha nem mozgatod. Mozgatás közben sose szivat meg. Nagyon-nagyon megéri az árát!
  • CSOCSO
    jah optikai egeret meg nem is kell venned!!mert egy helyen van nem nagyon mozgatod az egeret!! bár félnék hogy eltünne mint a távbalhé....
  • CSOCSO
    ez azaz egér amit tisztelsz és vigyázol rá mert szereted és akarod ezt aza egeret!!nem ugy mint egy szar 5000 ezer iylen olyan egeret!!!
  • CSOCSO
    rohadt érzékenyek!!! nem kell huzogatni semmit!! a hüvelykujaddal simán és kényelmesen tudsz mozogni!! könnyen fordulsz meg a játékban...és nem kell rángatni az egeret ha valami gyors célpontra kell löni vagy gyorsan kell mozogni stb....ja és nem fox elszokni a sima egértől max egy kicsit furcsa lesz...meg suxolni fogod hoyg milyen szar egér:)))))rohadt jo az egér!!és megéri az árát!!!
  • CSOCSO
    nemtom nem emléxem demegvan 1-2 honap amugy 10 ért használtan talán ..mondjuk nem igazán lehet rajta mit tönkretenni amugy 16 körül lehet...és megéri! két haverom van akinek van pc je és néha átjön hozzám pár orára..és az én géppemel gameznak!!és mind a kettő ilyet akar!!mind a kettő istenití hogy menniyvel jobb!!!
  • CSOCSO
    majdnem u.a mint a felső...
  • CSOCSO
    ezek rohadt jo egerek!! ezekkel lehet játszani!!!de nemcsak azt!!rajzolni meg hasonlok!!MINDEN!!

ez van nekem is:
  • CSOCSO
    ma játszottam egy sima egérrel..a strike forcet nyomtam..mexogtam mind a két egeret hanyatt egér meg a sima!! de a sima egér egyre gusztustalanabb lesz számomra!!lassan játszhatalan!! az egeremmel kurva jo jáccani!!könnyen célzol könnyen forogsz és baromi kényelmes!!az egér majdnem igy néz ki mint ez a logitech!!alakra u.a volt!!
  • Efreet
    Kb 1 hónapja van 1 Logitech iFeel MouseMan-em... pirosszemű, USB-s, a hátán a Logitech logo kéken világít (hogy éjszaka megtaláljam :)))) 3gomb+1görgő-gomb. +rezgőke :)
    Piszok kényelmes (jobbkezeseknek), nagyon pontosan lehet vele mozogni, és mostanság minden játékhoz vannak patchek, vagy native-ből kezelik a rezgést... fura élmény, de meg lehet szokni :)))
    viszont nem túl óccsó... 12+sarc körül van
  • Mike
    Nahat vettem egy wop35-ot az adm-ben 5e+fa.
    Elso benyomasok pozitivak, csak egyreszt kisse budos (egett szag fele) masreszt, ez fontosabb! neha-neha remeg a kurzor (akkor is ha nem remeg az asztal)
  • Atus01
    6250+sár, de napról napra változik fel, le
    http://www.depo.hu/termek.php3?id=6600
  • Coine
    8 körül, bruttó

• Tomcat
    CS alatt is nagyon menő -mint minden más területen :)-, jól tetted, hogy a WOP-35 mellett döntöttél!
  • nyunyu
    Mondjuk ezt a Windows Eger beallitasok menujeben (Mouse Properties...) barmelyik egernel ki lehet kapcsolni.
  • nyunyu
    Nekem semmi bajom sincs a Logitech iFeel MouseMan +UT komboval, nem tapasztaltam ilyesmit.

Mondjuk kikapcsoltam a driverben az accelerationt, mert azzal NAGYON nem tudok celozni. (Ez csinalja, hogy az elmozdulas az eger sebessegevel IS aranyos! Gyorsan huzod -> nagyobbat mozdul...)
  • Atus01
    Itt, de kicsit megdrágult. 6250+sár.
    http://www.depo.hu/termek.php3?id=6600
  • Coine
    Hol láttad 6000-ért ??
  • Atus01
    A4Tech WOP35 6060+sár.
    LG melyik tipus?
  • azazel
    mennyi zseton a wop35 és az LG ?
  • Atus01
    Eredetileg GamerBoy írta:
    mennyire használható valójában az a két görgő??
    -----
    Nos, az egyik vízszintesen, a másik függőlegesen tologat.
  • GamerBoy
    Nekem LG van (ha jól tudom ez a legolcsóbb, bár én ajándékba kaptam), hajszálpontos, a görgője szakaszos, a formája egy-az-egyben a Fujitsu-féle Logitech egeré, elég kényelmes és szimmetrikus (bal-jobbkezeseknek is jó). Ami nem tetszik rajta, hogy az LG-t is elkapta ez az "i-Akármi" láz, és az egerentyű "hasa" áttetsző kék színű, valamint a tetején is van egy pici "ablak" (kábé 3x1.5centis), amin belátni az egér belsejébe... nekem az ilyen dolgok nagyon nem tetszenek, olyan cigányos, bár ez egyéni megítélés kérdése. Bár azt el kell ismerni, hogy sötétben nagyon-nagyon zorall, amint a kék műanyagon átvilágít a piros fény...
    Az egér ha jól tudom 520dpi-s. Előtte Logitech rádiós egeret használtam (sima "golyósat"), annál nagyságrendekkel pontosabb ez az optikai gyöngyszem. Ha viszont nem kaptam, hanem én vettem volna, biztos, hogy most Logitech-em lenne...
    Játékok alatt az egér nagyon jó, csináltam egy próbát, négy egeret váltottam le egymásután:
    -Logitech Cordless MouseMan Pro
    -A4Tech mittoménmilyen mouse (oldalán van egy harmadik gomb)
    -Azona CityMouse Plus (a legolcsóbb görgős Azona)
    -LG Optical WheelMouse)
    A játékélmény sorrendje is ez alapján rendezhető, a legpontosabb a legutolsó volt, a legkevésbé az pedig az első. Én nem tudtam az egérkét semmivel sem átverni, megy mindenen, ami vízszintes, vagy kicsit érdes, még a fejjel lefelé tartott átlátszó slim cd-tokon is, úgy, hogy volt benne lemez. Ezen kívül kipróbáltam tarkabarka egérpadon, ruhán, a kezemen, mindegyiken tökéletes volt, egyedül a hajamon végighúzva (mi vagyok én, ha nem hardcore tesztelő? :)) sikerült picit becsapni, de még így is kezelhető volt a windows.
    Az LG nagy előnye a nagyon jó meghajtóprogram, számos finomhangolás lehetséges.
    Összességében én mindenkinek csak ajánlani tudom az LG optikai egerét.
    Ja igen, a kis tesztemben valamennyi egeret PS2-n csatlakoztattam, és Unreal Tournamentet vmint Q3-at futtattam.

Ja áruljon már vki el nekem csak egy dolgot ezzel az a4tekkel kapcsolatban: mennyire használható valójában az a két görgő??
    A WOP35-ös tényleg szimpatikus. Mennyibe kerül egy ilyen (nettóban) és hol lehet megkapni?

GamerBoy
  • diegho
    Ugye-ugye. Megmondtam, hogy ez nagyon király egér.
    Az MS-hez képest nagyon könnyű, kb. fele.
  • Tomcat
    A4tech WOP-35 rulez! Jobb alsó gomb kicsit tényleg kiesik, de lényegtelen. Nagyon megéri az árát!
  • diegho
    Nekem megfelel, mondjuk kicsit lelóg róla az újjam, de a 2m es termetemmel ez természetes.
    Nem tudom, hogy hol akarsz vásárolni, de szerintem ki lehet próbálni, ha szépen nézel az eladóra, és a doboza is olyan, hogy meg tudod állapítani megfele e vagy sem.
  • diegho
    Nekem A4Tech van.Minden játékban javulást vettem észre rohadt gyorsan lehet mozdítani.Q3 és UT alatt nagyon király. A görgők nem a legjobbak, de azért jobb, mint néhány microfos terméké.Nekem bejön.Mióta ez van könnyebben megy a railgun és a sniper kezelése. 10/7 találat.
  • Atus01
    Én sem tudom, bár a melóhelyen 2 görgős, golyós A4 Tech van, és az nem szakaszos. Nekem MS van, az tényleg szakaszos (nagyon király).
  • Coine
    Háát én erre nemtok válszolni, mert most akarok ilyen egeret venni (A4Tech Wop-35).
  • Atus01
    Oks, csak 1 próba volt. De én máshol találtam a képet.
  • Coine
    de azért 2x ne szúrjuk már be u.azt, ok ?
  • Atus01
    Na, sikerült! Köszi!
  • Atus01

• Atus01
    oks, de mégse megy
  • Atus01
    ez se
  • Coine
    Látod a space-eket ????
    Na azokat húzd össze és jó lesz, ennyi !
  • Coine
    < p > < img src="http://www.xy.hu/kep.jpg" > < /p >

• Atus01