Optikai Egerek
  • CSOCSO
    Nemtudom miért...sokaknak felfoghatatlan lesz de akik kiprobálták és hosszabb ideig használják a trackballockat azok sokkal jobban szeretik mint a sima egereket... sokkal kényelmesebb! sokkal finomabb,,midnenhez jobb!! incs hátránya!! nem kell huzogatni jobbra balra stb.. van egy haverom aki lefikázta mert neki a sima egér a best.... ö nem is hazsnálta soxor..de van mésik 2 akiknek rohadtul szar volt és furcsa de mexogták és ök is ilyet akarnak!!nincsen hátránya az egérnek tudom hogy sok mindnekinek beváltak a régi egerek... de aki szeret játszani vagy csak ujítani akar vagy rajzolnia kell akármit az vegyen ilyen egeret!!!:
    3 gombos... a középsü gomb a scroll..cseresznyére nem simán forog a scroll hanem " akadozik":) nemtom máshogy irni... tehát ha egy kattanásig huzod a scrollt akkor pl a gamezban egy fegyvert cserél vagy ujratölt és nem kell ide oda görgetni hogy eltaláld azt a fegyvert....mindegy szerintem rohadt kényelems rohadt jo nekem ez jön be a legjobban!!!!(Tapasztalat)

Görgetés és nagyítás a Marble technológia által nyújtott lehetoségekkel

? Pontos, megbízható Marble® optikai technológia
    ? Könnyebb görgetés a Windows rendszerekben
    ? Hüvelykujjal muködtetheto gomb, kényelmesen kezelheto kivitelben
    ? PS/2 vagy USB portra is csatlakoztatható
    ? Öt év garancia

A hüvelykujjal muködtetheto Logitech TrackMan Marble Wheel hanyattegér valódi kényelmet kínál. Soros és PS/2 porthoz is csatlakoztatható, és ami a legfontosabb, a kiváló, szabadalmaztatott Marble érzékeléstechnológia alapján muködik. Az újszeru, harmadik egérgombként is használható görgetokerék gyors görgetést biztosít Windows® 98, Windows® 95 és Windows NT® 4.0 alkalmazásokban, illetve soros csatlakozást engedélyezo Macintosh® számítógépeken. A Marble optikai technológia rendkívül megbízható és pontos. Vége a kurzormozgató golyó rendszeres tisztításának. A Marble technológia és a jól megtervezett golyó segítségével a hanyattegér hüvelykujjal irányítható, a kurzor pontosan és gyorsan mozgatható. A gombokhoz egyéni, egy kattintással elérheto parancsokat (például dupla kattintást) rendelhet. Öt év garancia.