1600
Optikai Egerek
  • [Walaki]D`Lair
    LOL!!! Amúgy télleg kurva jó! Mindenkinek ajánlom!
  • Jacek
    nem bazz ez a legujabb kocka van benne:)
    igen
  • [Walaki]D`Lair
    Optikai egerek?
  • Jacek
    Logitech MX500 vagy MS 3.0 ha FPS-el akarsz jatszani marpedig akarsz:)
  • [Walaki]D`Lair
    Ezért mondtam hogy ma veszek újat :DDDD
  • Davidus
    Akkor vegyél ujat az a biztos:)
  • [Walaki]D`Lair
    LOL nekem eddíg a févöritem egy A4Tech WWU-11-es volt, csak beszart szegény :))
  • Davidus
    Azt vedd ami kényelmes. Én vettem egy Logitech egeret 10 rugóért aztán dobhattam ki mert nem tudtam megszokni. Nekem egy 4000 forintos samsung optikai a leg kényelmesebb:)
  • [Walaki]D`Lair
    Ma veszek egeret...Mit vegyek? Logi Dual Optical? vagy sima golyós egeret? vagy mit? Pénz most nem szempont...
  • Jacek
    Hat a gagyi optikai eger max winfost hasznalni jo jatekra semmi esetre sem.
    Meg a logi dual optik sem az igaziak, MS 3.0-tol es az uj Logi MX sorozat ami uber barmire.
  • ikozaeder
    nekem trust ami mouse 2505 optikai egerem van az jo? Most mi jobb optikai vagy sima golyos? mert egy olcsobb optikai kb 3000 es ennyiert mar lehet egy jobb golyost is venni.
  • ikozaeder
    Milyen pad kell egy optikai egerhez? Mert ugy tudom hogy nem mindegy. Ja es optikai eger jo az RTS-ekre is?
  • Laalee
    ja ha nekem szol akkor pesti vagyok :D eserdekel :D
  • l3alF1aKe
    nem
    -)
    laalee nak nek
  • Mike
    ezt nekem írtad?
  • l3alF1aKe
    aja persze ingyen .. de csak ha pesti vagy-)
  • l3alF1aKe
    hát ha csunyának tartod van egy 2 hetes wop35 tokozásom megkimélt állapotban-))
    merthogy az elektronikát kidobtam belőle, de a ház megmaradt tökéletes állapotban. ha kell emilme vagy ide jelezd.-)
  • Mike at home
    Elozo eger remegett, mind a mai napig. Ez meg sem nyikkan. Igen, mas a muanyag, talan vastagabb, es erdesitett. Szoval fejlesztgetnek a fiuk, ez mar nem ugyanaz az eger
  • Borg
    Igen, az újaknak valóban nem kattog, bent a cégnél olyanok vannak.
    Ráadásul ha jól megnézed az újat, egyértelműen nehezebb, és stabilabbnak tűnik kicsit. Mintha a műanyag más lenne az alján, de amúgy tök ugyanugy működik mint az első sorozat, és ugy is néz ki.

A remeges nekem is van neha.. de csak akkor ha nem mozgatom az egeret egy darabig 1-2px.
    Mivel menet közben nem remeg, ezért egyátalán nem zavaró.
  • Laalee
    elsö par honapban nekem is de csak 1-2 pixelt az meg baromira nem zavart, es akkor is csak neha neha ha 1-2 perce mozdulatlanul acsorgott... de ezt siman megcsinalta haverom dual optikai logija is :D
  • Mike
    enyem piszok nélkül is soxor prímán remegett
  • Laalee
    nekem a regivel sem, csak ha szöszös az optika... asztalon van hasznalva, az egerpadtol meghulyult :D ugralt össze-vissza...
  • Mike
    passz :(
  • Mike
    akkor neked golyós egér kell
    haverom vagdosta anno igen keményem amint LAN partin felhangzott az "ájójujuvololó"
  • Mike
    nekem egesz kifeheredett ahol a kezem bőrével érintkezett.

Ja és egy fontos!
    az újjal már NEM REMEG a kurzor!
  • Mike
    nem vágtam oda

egyébként meg a golyós egér birta a gyűrődést, azt tényleg oda lehetett vágni
  • Mike
    na szétszedtem. talán kicsit piszkos? volt a mikorkapcsol kis piros bütyke körül, de különösebb sérülést vagy ami arra utalna, hogy nem működik jól, nem láttam.

A minap vett új wop35 alapból nem kattog
  • Laalee
    es kavlar boritasa lenne, valamint kiparnazott elektronika :D

ideges vagy verd orba magad, hamarle fogsz szokni a duhongesrol :D

nekem nagyon bejött a wop35, bar idegesit, hogy elkezdett kopni az ezust szine, eleg ocsmanyul fog kinezni fel ev mulva...
  • l3alF1aKe
    az tuti hogy minden eddigi egerem közül ez állt kézre legjobban, bár ind a4tech volt.-)
    és mindet szétvertem ha jól számolok lassan havonata kell 2 uj egeret vennem. nmem is veszek mostmá' 1000 nél drágább darabot.-)
    azt hiszem emilt fogok intézni a4tech felé, hátha ki akarnak fejleszteni egy durvébb bánásmódban részt vevő egeret. mondjuk dural ból lenne az eletronika meg ki lenne sulyozva.. najó. hagyjuk,
  • Borg
    Egyik egeret sem arra találták ki, hogy vagdossák az asztalhoz. Max a görgös jobban birta az egészet. Szerintem nyugodtan odavághatod bármelyik optikai egeret az asztalhoz, tönkre fog menni.

Egyébként piszkáld ki nyugodtan a 2 hátsó talpat, kiskéssel vagy valamivel, mert öntapadósak, simán vissza lehet tenni öket utána.
    A 2 csavart kicsavarva az teteje az egérnek, előrefele húzással, kicsit gebeszkedve lepattintható (roncsolás nélkül of course:) aztán ugyanigy vissza is tehető.
    Én azért szedtem szét anno, mikor megvettem, rögtön, mert k. idegesitett a görgöinek a kattogása. Kiszedtem a kis rugós pöcköt alóluk, és azóta kifogástalanul megy az egér.

Most lesz egy éve, hogy használom ugyanezt a WOP35öt, és azon kivül hogy kezemtől kicsit megkopott a hátán az ezüstös réteg, semmi baja nincsen.
    Nem igazán vágom, mi értelme 15000 forintokat kiadni egy egérre, ráadásul a logitechnek is , meg az M$nek is iszonyat hülye kialakitása van. Ez sem egy csúcs, de a 3 cég termékei közül mégiscsak a WOP35 áll kézre legjobban, és ez nem utolsó szempont egy egérnél...
  • Mike
    senki nem vágott rá baltával, simán elejtettem, esett 10 centit, de a hátára. más egérnek ettől kutya baja sem lesz.
  • Laalee
    lehet kapni ugyanazt az egeret mint a wop 35 mas markanev alatt, par ezressel olcsobban... az is jo :D

amugy logi is van mar brutto 10 alatt, optikai. azt nemtudom birja e ha ravagsz baltaval, mert nem arra talaltak ki...
  • Mike
    mondjuk eddig mindig dicsérték a wop35-öt
    nem is volt semmi baja, amig a hatara nem esett
    mas eger?
    Microsoft
    Logitech
    de egyik sem igazan olcso

mondjon nekem vki olyan optikai egeret aminek 5 gombja van, és nem ez a wop35, és nem 15e

• l3alF1aKe
    neked meg kiscsavarhúzó mert csak ragasztva van. De mondom ne szarozz vele. dobd ki a faszba. rakás szar.
    -(
  • l3alF1aKe
    az a ps2rate egy rakás szar...aki eddig kipróbálta csak anyázott UTána hirtelen maradandót.
  • l3alF1aKe
    szal a helyzet az hogy nem szabad wop35 st venni, mert ma én is odavertem az asztalhoz, kb ugy ahogy egy szimpla görgős egeret szoktam. Hát ez full beállt. meg sem moccant...ujraindításkor már egeret sem érzékelt. szétszedtem de szart sem értem el vele. Mit mondjak kissé felidegesített a dolog, mert ez aaz első olyan egerem amit első héten hazavágtam az első összezörrenésünkkor. Mondjon már nekem valaki valami olyan optics egeret ami bírja a gyűrődést.-) és fps game alatt nem szaladgál el néha hirtelen fordulatnál, és ne kerüljön sokezerbe. Vagy mondhattok nem opticsot is.
  • Borg
    A hátsó két műanyag talpat piszkáld ki, és alattuk.
  • Mike
    na majd te megmuatod, hol van azon csavar
  • Borg
    Mi az hogy nem lehet szétszedni?
    2 csavar, meg lepattintani a tetejét elörefele, azt kész.
  • Mike
    odavertem szegény wop35-ösömet az asztalhoz (a tetejét) most az a hibája, hogy 1 ballkattnál néha hármat is érzékel :((
    szétszedni nem lehet, marad a csere :((((