1600
Optikai Egerek
-
Blamazs #351 PS2 Igazad van. Ujabban en is ott vasarolok, de sajnos a naluk vasarolt V7100-am is tonkre ment! Tenyleg nem tudja vki mi a kulonbseg a V7100Pro
es a V7100Pro SE kozott? csak arra tudtak volna cserlni! -
#350 Én sem vagyok fővárosi, mégsem a Metro-t tartom a legjobbnak az ilyen eszközök beszerzési forrásaként. -
#349 MOD bt a legjobb,itt vannak minöségi cuccok
-
Blamazs #348 Miert hol vettem volna, Azthiszed itt gyorben is annyi szamtech bolt van es olyan mint pesten? Itt a boltok nagytobbsegeben a gagyi van mindenhol! -
#347 Metro-ban egeret venni. Ehhhh. :( -
Blamazs #346 Sziasztok!
Nekem epp ma ment tonkre a cordless mouseman optical egerem. Az optikai erzekeloje ment tonkre szerintem mert csak villog allandoan mint a hulye!
A gorogo jol mukodik de a mozgatas az nagyon szaggatott es nehez.
Gyorben vettem a metroban, nezem a garpapirt es csak pesten a CHS-ben van szerviz. Tokonszurom magam ha ezzel a szarral most pestre kell menjek! -
#345 (#307) (#308) -as üzenetek. Olvass visszább! -
#343 Na tegnap megtört az Intellieye zsinórja :(((
Mivel USB, még kicserélni sem tudom (nincs a környéken mégegy), szóval marad a forrasztgatás.
Grrrrrrr... -
#341 jokerdes, amugy a remeges egyaltalan nem egy jellemzö dolog mindennapi hasznalat mellet kb heti 1 alkalommal kezd el remegni akor is csak az elsö mozditasig...
a masik emg mi az a kepernyovedö??? :) ha nem hasznalom a gepet kikapcsolom a monitort, ha hasznalom minek kepernyovedö -
#339 Használd egészséggel :)))) -
tomcs #338 na mindenesetr elmasztam, es sikerult. kaptam wop-35ot, megvan, minden jo, szepen vilagit, puha egerpadon jol m1 (jo, neki nem kell de a kezemnek kenyelmes) -
tomcs #337 lehet, vegulis akkor nem kene gondolkodnom annyit hogy valasztast vay zoomot rakjak ra ;) -
Tomcat #336 Még a végén csődbe taszít a WOP-35 -öd főleg nálad nem is ég :)
tomcs: hidd el 1általán nem zavaró 2 görgő. Néha meg még jól is jön a 2. scroll is... -
#335 Miért zavar a másik görgő? Útban nincs, max nem használod. De ha kicsit figyelsz rá az elején, nagyon meg lehet szokni. Én pl minden egy görgős egérrel bajban vagyok, állandóan a jobbgombot simogatom :) -
tomcs #334 na ez a wop-35 dolog eleg meggyozoen hangzik, asszem en is beszerzek 1et, bar 2 gorgo helyett lehet inkabb 1 kene szal ha van 5gomb azon a swop-35on akkor inkabb azt (naja es ha van) -
#333 olcsobb ha 2 evig vilagit :) mint egy kapcsolto venni, amugy nem vialgit nekem -
#331 öööö
fogyasztja es kesz :) -
#330 mennyit is? -
#329 fogyasztja az aramot! :) -
diegho #327 abit KT7E-n nem világít! -
#326 nem is eg abiton... :) kt7 en tuti nem :) -
#325 Nagyjából 2x jobban lehet vele pozícionálni, mint a hagyományos görgőssel. Mióta ilyenem van, kínszenvedés bármilyen görgős pajtása :) -
Tomcat #324 Elsőre nekem is tök furcs volt CS alatt, de hamar átszoksz majd rá! -
Tomcat #323 Jaja, Abiton világít. Takarékon ég persze... -
#322 Alaplapfüggő. Ha be van kapcsolva a wake on ACPI funkció, akkor mindenképpen, amúgy Abiton mindig, ASUS-on nem. Mással nem láttam még :) -
#319 kepes lennel 1000 forinttert akar 2 orat utazgatni bkv val? amugymeg ne azt nezd hol a legolcsobb hanem hogy hol kapni:) mert alig van par bolt aki arulja. ha joltudom a demostudioban van. az a 13. ker. -
#316 akkor 5 nemindegy? latad a kepeket eltudod olvasni... -
#314 eliras?:)
najo a swop nak csak 1 görgöje van és 3 gombja
swop:
http://www.a4tech.com/a4techenglish/swop-35.htm
wop:
http://www.a4tech.com/a4techenglish/wop-35.htm
a mini optikai a mop-35
-
#313 S=Small? Ez csak találgatás :) -
#310 Hy.
Kéne segítség gyorsan MS Intellimouse Explorerhez.
1. A CDt felrakva nem tudom kiválasztani az egeret, csak a többit. MÉRT?
2. Néha (most már gyakrabban) hirtelen kikapcsol az egér, és csak az ujradugás segít!
Aki tud segítsen. Előre is Thx.
Zeo -
#309 de az logitech meg 2 optikas, szal fizesd meg a markat meg a reklamot és kiderul miert 14 :) -
#308 Igaz, nekem nem ilyenem van, de azt olvastam róla, hogy kiküszöbölték az optika hibáját, mármint azt, hogy remeg a kurzor. 14-ért drágállom. Én 5-ért vettem A4Tech WOP35-öt és az is szuper. -
#306 tehat vagy leszopja az elemet fel nap alatt, vagy ilyen idiota lesz. -
#304 valoszinu az az oka hogy nem eled fel, hogy kikapcsolja a led et alul es a szkenner nemtud mint scannelni a sötetsegben :) -
#302 masik padon jol megy, ezzel az egyel van baja nemtudom miert, mindenesetre azasztalon sokkal jobb nem kell rangatni ha az egerpad vegere erek...
de meg mindig jobb mint a logi uj drotnelkuli optikai ja :) elmegy energiatakarekosba 5 mp utan, es csak akor eled fel ha kattintasz vagy ha a görgöt megtekered egermozditasra nem reagal... -
#300 egeralatet optikainak? :) minek ott az asztal :) igenytelenul sokkal jobb :)
amugy a Dell egeralatetemen tok szarul ment az optikai eger, ugyohgy megszabadultam az alatettöl -
pccoder #298 Ez az egy pixelnyi elmozdulás nincs egyébként hatással az energiatakarékos üzemmódra? Mindenesetre nálam még mindig nem jelentkezett, pedig azért nyúzom elég erősen. :) Iszonyú jó cucc, alig tudom róla levenni a kezem! :) És valóban nagyon precíz! -
#297 Csatlakozom. Tényleg így van. De amúgy nagyon precíz. Nem bántam meg :) -
#296 majd elö fog jönni neked is :) kicsit kopik a csuszotalp azt neha elkezd majd remegni, de ez baromira nem is zavaro, hiszen max 1 pixelt ugral. és csk akor ha hozza se ersz az egerhez. -
Borg #293 Hát nemtom nekem ilyen bajom nincs vele...
De minden további nélkül szétszedheted, a hátsó két talp alatt van a csavar, elöl meg pattintós és elörefele kell lehuznod a házat róla, valahogy ugy hogy benyomod a két szélsö gombot..lényegében csak ez a kényes, hogy itt ne törd össze mikor leszeded:) én a görgök kattogását iktattam ki igy..