1600
Optikai Egerek
  • gothic
    yx
  • hiba
    valami progival megoldhato hogy egergombokat billentuknek feleltessen meg igy hasznalhato lenne - de meg sose probaltam csak ovlastam rola par honapja tobb informaciom nincs. :)
  • Laalee
    a wolf szar :D ne akar mindent :D
    3 gombnal nekem se kezel többet, hiba van 5 gomb az egeren
  • Pheel
    Egyik ismerősöm a spirál füzet borítójának belső oldalára esküszik, ha optikai egérről van szó.
  • Borg
    Én is szenvedtem egéralátétekkel egy darabig.
    Próbáltam fa asztalon, meg normál müanyag egérpadon,egyik se tökéletes.

Most egy normál sötétszürke textil egérpadom van gumirozott talpal. Ezen faszán megy.
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Lenne 1-2 kérdésem ami kicsit láma kérdés lesz
    Szóval van egy Dual Optical egerem és a hüvelykujjamnál lévő gombot mire állítsam be hogy külön egérgombként müködjön a játékokban.
    Mert hiába ismeri fel hogy Mouse3 de a Mouse1-es gomb megfelelőjét használja :) Remélem érthető volt a kérdés
    Másik meg:
    Milyen egérpad kéne ehhez az egérhez hogy csússzon 1000L de ne pörögjön meg a tengelyee körül, msot egérpad nélkül nyomom, az asztalon csupaszon van, de így nem az igazi mert kevésbé csúszik...
  • K.András
    1,5 millioszor olvasa le a felületett másodpercenként, az elég finomnak mondhato nem?:D
  • K.András
    Szerintem trackball-nál nincsen jobb!!!
    Nekem van kettö logitech, az egyik zsinor nélküli és mitmondjak meg vagyok elégedve velük....
  • Tomcat
    Joe_ex: geniusrol nemtok mit mondani, olyanom nem volt. Viszont A4 Techet békén lehet hagyni!
    WOP35 rulez. S ugye nem fizet az ember pluszba 2-3k -t a nagy márkanév miatt...
    no meg nem a levegőben kell kaszálni az egérrel, oszt máris OK minden... :)

• Apooca
    Vegul vettem egy Logitech B69 Wheel Optical PS2 oem egeret, netto 5.000,- ert, teljesen jo, az XP-s driver is rajta volt a CD-n, meg azt sem kellett keresgelnem, nem remeg(egyenlore), a celnak teljesen megfelel.Koszi mindenkinek a jotanacsokat.
  • Atus01
    Én MS WMO-t használok. Simán 10 alatt volt, de semmilyen gond nincs vele, pontos, precíz, nekem bevált.
  • Laalee
    ilyet a legelsö ms optikai csinalt q3 alatt, azota egy eger sem :) Loginak ugylatszik sikerül...
  • Laalee
    mi a francnak hasznalod a levegöben, amugy mindegyik remeg... az ms is es igen a logi is...
  • Atus01
    Az nem olyan, amit kérdezett! Az alapból USB-s, és PS/2-re alakitó jár hozzá.
  • Apooca
    http://www.logitech.com/cf/products/productoverview.cfm/3441
    Ez?
  • Apooca
    O.K. koszonom a segitseget..:o)
  • FREAK
    Az frankó. Viszont nekem az A4tech WOP35 nem jön be, a gombok elhelyezése miatt. Dolgozni jó, de játszani szar vele.
  • Apooca
    MS Intelli optical OM 6549 +Afa
    Ezt talaltam, de semmi tobbet rola.. az jo?
  • Laalee
    optikai es radios --> kuka, csak a gond van vele

nekem tokeletesen megfelel az a4 wop-35 je, de ugyhallottam, hogy az MS intelieye uj verzioja is eleg olcso lett, szal az is jo valasztas lehet, a logi meg minidg draga, es annyival nem jobb, ha egyaltalan jobb.
  • FREAK
    Microsoft. Rádiósat ne vegyél, semmi értelme.
  • Apooca
    Sziasztok !
    Egy gyors kerdes, most vennek egy optikai egeret, de nem volt idom utananezni, melyiket erdemes. KErnek javaslatot, ha tudtok arral, meg hogy hol lehet venni. Max. 10 ezer kornyeken gondolkozom.
    A radios verziot nem tudom erdemes-e, utalok elemet cserelgetni..
  • Borg
    Hm..
    Nekem most ugyanilyen egérrel, ASUS TUSL2C vannak ugyanilyen problémáim.
    CSben ugrik az egér néha, mintha beakadna, ugy csinál mintha még nyomnám vagy huznám pedig nem..erre rá meg kb 2mm-enként ugrik... a kihagyást kb 1hete kezdte, a többit ma, de játszani igy nemtok vele.
    Semmit nem installtam, semmit nem variáltam, egyszer csak betojt. Nemtom mitöl van, de holnap hazahozok egy másikat, és ha azzal nincs ez a hiba, akkor ez kalapács alá kerül. Ugyanilyen problémával halt meg anno a WWW11-es A4techem is...
    Windowsban pixel pontosan megy, játékban meg szar.
    Ugyan az USB letiltását még nem próbáltam, de majd megteszem azon már nem mulik.
    Amugy nincs USB-s változatban WOP35.
  • Pheel
    Újabb pont a rádiós optikai egereknek.

Driverben nézd meg. Ha ott nem, akkor hmmm. Esetleg manual.
  • Zeo
    lenne egy kérdésem. Ha az egerem (MS IntelliMouse Explorer) csak úgy kikapcsol, viszont ha ujradugom, akkor visszakapcsol, akkor egy kicsit megtört a kábel? Vagy ha nem akkor mi a probléma?
  • Borg
    Létezik ilyen átalakitó, de nem mész vele sokra, csakugy mint a ps2/serial átalakitoval.
    Ugyanis a 2 interface különbözö feszültségen megy, és nem igazán hosszuéletű az átalakitó ezért... amit adnak serial/ps2 átalakitok, azzal is örülhetsz ha 1-2 hónapot kibir.. nemhogy usb/ps2..
  • Laalee
    azt nemtudom hogy arulnak e de hogy letezik ilyan az tuti az ms egerekhez alapbol adnak ilyen atalakitot
  • Madman
    Lehet allitani az USB egerek frissitesi frekvenciait?Megneztem egy tesztprogrammal es valami 45Hz et irt ki jelenlegi frissitesre!Hat ez nem eppen idealis!Van a novelesre megoldas?
  • darkman
    Mit tudtok az A4tech RFSOP-35 wireless optical típusú egeréről. Ár, beszerzési lehetőség, stb...
  • Pheel
    Természetesen nem. Az ára is sok, meg még csúnya is. Meg minek nekem rádió? De ezen tényleg nem kell vitatkozni. Nem kell pénzt adni az ilyenért és kész. :-P
  • mainruler
    Basszus, lebuktam...
  • mainruler
    Ja.
  • mainruler
  • Pheel
    A japán gyufagyárak extra nagy gyufát is gyártanak úgylátom :))))
  • mainruler

• mainruler

Nah, ehhez mit szóltok? Elég hatalmas, nem? Csak kiscsit nagyobb, mint a gyufaszál...
  • Blamazs
    A jan 1-en tett kijelentesemet visszavonam. A cordless mouseman optical el se virul. Kivalona mukodik. A vevo esett le e helyerol es azert bolondult meg.
  • Rigley
    Logitech MouseMan Dual Optical !!!!
    Nagyon jo !!!
  • Pheel
    Jaaaaaaaaa. Akkor nem az.
    Az ASUS lapján nem említik a kártyát...
  • Blamazs
    csak arban is joval alacsonyabban adjak 19950+afa a 32mb-os.
  • Pheel
    Szerintem valami más színű nyák vagy ilyenek. Az ASUS szeret Special Edition-öket kiadni. De ez csupán sejtés.