• (ex)Cat
    #1776
    Mondjuk nem tudom, hogy a szabályok mit mondanak a boxutcába való beálláskor a fehér vonalról.. kíváncsi lennék rá, hogy erre is vonatkozik-e. Tud erről valaki valamilyen infót?

    Különben elképzelhetőnek tartom, hogy nem veszik olyan komolyan a dolgot, mert ugye amikor bemegy az autó a boxutcába, akkor nem akadályozhat senkit, míg kifelé, veszélyesebb az ügy, hiszen, sokkal gyorsabb autók jönnek mögötte.
    Szóval lehet, hogy valami ilyen dolog miatt nem egyformán kezelik a két vonalat.

    Érdekes volt az időmérő! Ralph nagyot ment a BMW-vel. Szerintem jövőre igen nagy eséllyel ő lesz a világbajnok! (ha csak nem alkot megint valami nagyot a Ferrari és a McLaren)
    Azért Schumi se nagyon maradt el.. 1 század sec, ezt megelőzően meg valami 50valahány ezred...!! nagyon durva... tetszett amikor a két Schumacher autóját egy képre tették. Ez igazán szokássá válhatna. Érdekes volt látni.

    Szerintem nagyon jó futramnak nézünk elébe. A két testvér tutira nem hagyja majd egymást. (én azért remélem, hogy Michael kerül majd ki győztesen a csatából :-) ) A két McLaren is próbálkozik majd gondolom. Most nem voltak annyira nagyon elmaradva..