182151
  • Coine
    Nah akkor utólag, Olaszországból néztem, olasz adón, olasz hangulatban :.-))))))))))))))
    Ahogy Sumi is mondta, vmiért szar volt az autó, de így is jó volt !
    Szép volt Hakkinen, inkább ő legyen a Sumi ellenfele mint a DC :-)
    Hajrá MS & Ferrari
  • Lteebee
    Azért Irvine adott egy kicsit a múltkor(aztán persze beszákszolt a verda).

A múltkor véletlenül a Daytona végét látám.
    Komoly.
  • (ex)Cat
    na neee... ugye ezt te magad sem gondolod komolyan? Mert ha igazad lenne, akkor mondd, miert nem mindig a 2 Ferrari az első?

És szerinted a McLaren egy szar autó? és csak valami iszonyatos vezetési bravúr, hogy eredményeket érnek el?

És szerinted Marques vagy Mazzacane be tudná hozni a Ferrarit az első helyre egy versenyen? Ne nevetess már...

Tedd tisztába a dolgot magaddal. A Ferrari most nagyon jó, de Schumacher is kell hozzá - vagy egy hasonlóan jó pilóta - hogy ott legyenek ahol. Akárki ezt nem tudná megcsinálni.
  • (ex)Cat
    na de most azért utálod, mert tud valamit amit a többi nem? azaz győzelemre tudja vinni a csapatot?
  • (ex)Cat
    talán ha rájönnél arra is, hogy Montoya 2 kiálással tehát könnyebb autóval ment, mig Schumi 1* tankolt csak..
  • Lteebee
    Most nézem, hogy innen kb. 5 hozzászólás lett már törölve.
  • Laalee
    joregota... kb a kezdetek ota csak nem evvel a nick el. es elszoktam olvasni altalaban :)
  • Lteebee
    Jó neked.
  • Lteebee
    Mióta jársz ide?

Néha lécci olvasd el a hozzászólásokat.
  • w
    Bealudtam!
  • Laalee
    ahhha
    te is olyan sportörult vagy mnt a szomszédom? az meg a tour de francot is végignézi élőben meg a teke kupakat is... azt csodalom hogy a sakk meccseket nem izgulja vegig...
  • Lteebee
    Látnod kellett volna.
    Nagyon komolyak az előzések.
  • Laalee
    ott mennek körbe körbe egy ovalis palyan? abba mi az izgi? :)
  • Lteebee
    Tegnap ki nézte a daytonát a eurosportot?
  • Lteebee
    Mér nem láttad?
  • w
    Nemtom nem láttam a végét
  • Laalee
    most akko ki hanyadik lett?
  • Lteebee
    Nem kéne beszóni?

Mer? Mi lesz?
    Körberajzolsz?
  • Lteebee
    buták
  • w
    helyeshelyeshelyeshelyes
  • Efreet
    nemszólokbelenemszólokbelenemszólokbelenemszólokbele
  • w
    Tök mindegy! A lényeg, hogy még Montoya is leiskolázta! Ennyit tud az imádott suhamér! :)
  • Lteebee
    A "sehol nem volt" a 2.-3. helyre azért elég volt.
  • (ex)Cat
    jobban hangzik úgy, hogy: nem nyert :-))
  • mikike
    sumákker vesztett
  • (ex)Cat
    Hidd el, én is örülök, hogy végre sikeresen befejezett egy versenyt. irtózatos pech szériát futott ebben az idényben. (eddig) Izgalamsabb lett volna ha ő is ott van az élmezőnyben ahol a helye van.

Na de hátra van még 6 futam, remélem, lesz miért - kiért izgulni azokon is.

Hajrá Schumi, hajrá Ferrari!
  • (ex)Cat
    komolyan ennyi eszed van ember??? őszintén szólva baromira unom, hogy néhány ilyen agyatlan mást sem tud csinálni, hogy szidja Schumit vagy valamelyik másik pilótát. Ha csak ennyire futja az intelligenciádból, akkkor húzz el innen a picsába. Ha viszont tudsz értelmesen is beszélni, akkor tedd azt.
  • Geronimo
    annak orulsz, hogy megduplazta pontjait? :)))
  • (ex)Cat
    na vége...

jó verseny volt! kár, hogy Schumi csak második lett, de azért a lényeg, hogy tovább növelte az előnyét.

Hakkinen abszolút megérdemelten győzött és igazából örülök is ennk, hiszen nagyon ráfért már ez a győzelem.

Gratulálok Mika!

visoznt akkor is hajrá Schumi és hajrá Ferrari!
  • (ex)Cat
    hát itt nem sok jó néz ki nekünk sajna...

egyébként Schumi nem ennyit tud, ezzel akármennyire is lázadozol, neked is tisztában kellene lenned. Ha nem, akkor fogalmad sincs a F1-ről
  • w
    Ennyit tud sumikaka meg a ferrarika! Hakinen otthagyta őket mint a szart!! :))))))))))))
  • (ex)Cat
    Azért ehhez Schuminka és a Ferrarinak is lesz 1-2 szava :-)
  • Anee
    jah jó volt......Barrichello háááááát lehet nem kellett volna aláirnia mert gyenge mint a .....
    mind1 remélem summ nyer....izgi lesza rajt...1 McLaren eddig majdnem mindig leragadt de nem az 1-2sorban:))))))))))
    A BMW meg a gumi miatt volt néha csak erős
  • (ex)Cat
    jó volt az időmérő! Schumi megint nagyon odalépett és végre a 2 McLaren is magára talált. IZgalmas lesz a rajt megint!

Kár hogy a Michlein miatt a BMW-k nem igazán vannak versenyben most...
  • (ex)Cat
    szerintem nem lesz féklámpa. Nem igazán látom értelmét és kb. egyetértek azzal amit Villeneuve mondott, hogy roppantul zavaró lehet ha csak épp ráteszi a lábát a fékre. szóval jobb nélküle..

de pl. egy tükor a pilóta elé jól jönne, hogy sminkelni tudjon mielőtt kiszáll az autóból :-)
  • Efreet
    elektromos szervó, lehajtható hátsó ülések, "city" mód csökkentett fogyasztás :)
  • Laalee
    marcsak te hianyoztal...
  • Lacc
    F1 suxx
  • Laalee
    wunderbaum
  • Laalee
    subwoofer
    zenere rangatozo hidraulikus emelő