182152
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#2091 Kis önzésetekkel,hogy sumaker itt legyen világbajnok ,megölitek az egész versenyt.Ha itt lesz bajnok akkor a többi versenyt minek nézzem már meg?Így is épp elég unalmasak néha,csak kimennek,körözgetnek és ha a boxban ügyesek a szerelők akkor előrébb lépnek.Sajnos a világ legrosszabb autos versenye lett az utóbbi években a forma 1:( -
Geronimo #2090 kultard kocsija el sem fog indulni.....en meg ezt remelem :) -
Anee #2089 Úgy legyen! -
#2088 majd akkor fox bosszankodi, ha holnap leintik a futamot a Sumival az élen, remélem.
-
#2087 de ha az lenne, az csak jót tenne a Magyar futam hírnevének, erre nem gondoltál ?
-
Anee #2086 Legyen Summ világbajnok magyarországnak legalább nőne a népszerüsége -
N1 #2085 A versenysorozat az érdekébe jobb lenne ha magyarba még nem lenne világbajnok Shumi,mert ugy nem lenne annyira izgalmas az a pár hátralévö futam.Amit nagyon sajnálnék... -
#2084 De nem:))Még a templomba is elmegyek,hogy a nagyboldogasszonyhoz könyörögjek ennek érdekében:))))Bosszankodjon csak a sok sumakerfan :D -
#2083 Dede, reménykedhecc. muhaha !
-
#2082 Remélem a piros sumi kiesik :)))
Nehogymá' itt legyen bajnok!!:)))
-
#2081 Azért '99-ben a McLaren legyőzte, továbbá a BMW is alázott ebben az évben már 2 futamon, de 1en biztos (Hockenheim)
-
speed #2080 sajnos ki kell abranditsalak az utobbi 2 evben a ferrari a mezony legjobb autoja. ha sebessegben nem is mindig, de +biz6osagban igen...
RB azert megy mindig lassabban mert nem olyan jo pilota mint M$, es koztudott, hogy az egesz autot M$nek epitik es a csapat kore epul -
speed #2079 Alesi az 1ik szabadedzesen a Prost garazsba akart bemenni a Jordannal;)
hiaba a szokas 6alma;) -
speed #2078 kar, hogy ilyen a hozzaallasod, a tv kozvetites kb 10%a annak az elmenynek, mintha kinn lennel a palyan.
nem kell rogton az aszfaltcsik melle ulni, hanem kicsit feljebb a dombon es valami trubun kozelebe, mert azok elott vannak kivetitok, ahol vegigkovet7ed az osszes tortenest (a tv kozvetitest nyomjak itt) -
speed #2077 en voltam 4x
de most nem megyek, mert 1 ora mulva indulok nyaralni;) -
speed #2076 nezd a CART-ot a Eurosporton! Takagi ott tori az ellent! 1 Canadai futamon 4 kulonbozo auto lokott ki a palyarol. Legutobb pedig 2t, de aztan o is elszall, mert +ijedt, amikor valaki kicsuszott elotte es blokkolta a fekeit. -
speed #2075 hasonloan okos eszrevetelekkel;) -
speed #2074 en tobb idegen nyelvu netes oldalaon olvastam az ellenkezojet. ezeket sokkal +biz6obb forrasnak tartom, mint a gagyi nepsportos "szakujsagirokat".
mondjuk amit en olvastam azt rogton a verseny utan nyilatkozta Jaq, le7, hogy mire lenyugodott es +nezte a videot +valtoztatta velemenyet -
speed #2073 ugyertem M$ vb lesz az idei magyar nagydijon, de en nem megyek;) -
#2071 Király !
Sumi enyhén LEALÁZTA a mezőnyt, ahogy azt a BMW-k tették Hockenheimben...
Továbbá, nem lehet azt se mondani, kedves " Sumi ellenesek ", hogy jobb az autó, hisz láttuk már többször, hogy 1általán nemtökéletes a Ferrari.
Aztán Barrichello miért megy mindig lassabban ?
És az az egy elengedés, azért volt, mert Montoya kilökte a Sumit az első helyről, és a Barrichello az UTOLSÓ kanyarig kapott eséjt, hogy megelőzze az előtte haladót !
Aztán mégvmi : sztem mindenkinek jó lenne ha Sumi ITT LENNE bajnok, mert az csak a pályának és az országnak tesz jót, mert több 100 millióan mondogatják majd : És M.S itt lett 4x VB.
Coulthard és Sumi ideje fantasztikus, közelükbe nem ért senki.
Izgalmas lesz a holnapi futam, mert az első 4ben ott van a 2 Sumi, D.C, és Trulli, aki jó versenyző.
Meglássuk...
Hajrá MS, itt legyen 4x VB ;-)
-
#2070 hehe, Sumi az első a péntekin, muha, továbbá tegnap :), hisz már ma van :) , volt az M1en egy jó műsör, tele interjúlkkal a pilótákkal stb., yo volt.
-
#2069 Holnap szabadedzés -
#2068 :)) -
#2067 Egyetért. -
w #2066 :) -
#2065 Ha w esetét nézzük, valszeg elég, ha hülyeségeket írsz és bunkózol egész évben itt a f1 topikban. -
#2064 Vip jegy honnan kaptatok?? Mázlisták.... Én nagyon kiszerternék menni.........., de drága, VIP jegyet, meg sajna nem osztogatnak minden sarkon.... -
#2063 Hahaha, igazi hős leszel, de ha elkapnak lécci beszélj mondjuk angolul, hogy ne a magyarokat járasd le, ok ?
vagy más nyelven, lenne ötletem.
-
#2062 Már csak egy hét gecc !
Állítólag AKÁR 400 ezer ember is jöhet !!!!!!!!! :
bemonták a rádióban, nyilatkozozz a Rendőrség : nem fogják tudni kezelni a forgalmat, egy megoldás lesz : várakozás.
-
#2061 Na, akkó lécci, alkossál valamit. -
w #2060 Jaaaa! Értem! Már rémlik valami! -
#2059 Azokra a fotókra gondolok, amik az eseményen készültek, amióta ily elfoglalt vagy. -
#2058 Szinte csak rád. -
w #2056 Tre! Még jóhogy!
Lteebee! Milyen fényképeiddel? A rönós haverjaiddal együtt fogjuk osztani a parasztokat! -
#2055 Lesz ott egy pár rönós haverom, figyelnek majd rád.
Ha nem nyer a Ferrari, elintézik a sorsodat.
Mi van a fényképeimmel? -
w #2053 Ott fogom köpködni a boxutcában a ferrarit! A sumahernek meg osztom a tockosokat! A hülye parasztjának! :))) -
#2052 Jó hogy. -
w #2051 Okszi! De csak ha te is mesélsz! -
#2050 Én akkoómá a zengerpart felé leszek reményeim szerint, de ha hazajöttem összefutunk.
Maj meséjjé! -
Geronimo #2049 miert, takaritokat keresnek? :)