182153
  • Tomcat
    Hihetetlen!!!!!!! ha mindenáron ezt akarták, akkor sem így kellett volna megoldani, hanem a kerékcserével...
  • Tomcat
    BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁzzzzzzegggggggg!

Ez hihetetlen, ekkora parasztok nem lehetnek a Ferrarisok...
  • tomcs
    remelem nem lesz annyira uncsi... az elejen vajon lesz kress? meg itt pesten szep kis es-szunet-eso-szunet van es ausztria eleg kozel van vajon ott is?
  • KeKKSZike
    Szerintem ez a futam is uncsi lesz! :)
  • Coine
    WOW, királyság lesz !
    HAJRÁ Ferrarik !! Nagyon örülnék ha végre csatáznának és nem lenne SEMMILYEN technikai gond 1ik autónál sem.

Jó futam legyen ! ;)

Az a gáz, hogy lehet nem fogom látni, mert holnap oszt. találkozó :)
  • Spenser
    Barrichello
    R shumi
    M.shumi
    Montoya
    ...
  • Garrett
    ez engem is érdekelne...
  • Coine
    megint nem néztem, mi lett a sorrend ?
  • Spenser
    Na Barrichelló Lett az első......
  • balumaci
    megint csak azt tudom hangoztatni,mint minden futam előtt:
    HAJRÁ BUTTON!!!
  • Garrett
    meglátjuk mit hoz a szombat vasárnap!
    a szabadedzés még csak ismerkedés a pályával...
  • Dikkma
    INternetto-ról! :

Rubens Barrichellónak úgy látszik jót tett, hogy a Ferrari 2004-ig meghosszabította a brazil szerződését. Schumacher "vízhordója" volt ugyanis a leggyorsabb a spielbergi futam pénteki szabadedzésein. Összesítésében négyszeres világbajnok Michael Schumacher 33 százados hátránnyal a második lett. Juan Pablo Montoya a BMW-Williams-szel ott volt végig a két vörös rakéta nyomában. A kolumbiai alig 65 századdal szorult a harmadik helyre.

Délelőtt még Michael Schumacher volt a leggyorsabb, délutánra azonban Rubinho igazolta, hogy az F2002-es nagyon megy alatta. Már a két Ferrari között minimális a különbség, holnap nagy csata várható az első rajthelyért.
    Ebben minden bizonnyal bele fog szólni Juan-Pablo Montoya is. A Williams dél-amerikai versenyzője nagyon gyorsnak bizonyult a délutáni szabadedzésen és csak századok választják el a két Ferraritól. A szakemberek szerint ez az emelkedő hőmérsékletnek is betudható. A Michelin gumik jobban szeretik a meleg aszfaltot, bár Ausztriában betonnal van borítva az A1 Ring. Ennek is tudható be a sok megpördülés. Szinte a mezőny összes pilótája pörgött-forgott, Michael Schumacherrel az élen. A betonon ugyanis csak akkor van megfelelő tapadás, grip, ha a mezőny megy rajta 20-25 kört és úgymond felviszik a felületre a gumiréteget.

De nemcsak Montoya, hanem a Mercedes finn versenyzője, Kimi Räikkonen is közel került a két Ferrarihoz. A 23 éves pilóta 1 tizedes távolságba került az élen álló Ferarihoz képest. Persze ez még nem jelent semmit, holnapra amikor már élesben köröznek a pilóták sokat változhat a világ. Az ötödik Allan McNish lett a Toyotával jókora meglepetést szolgáltatva.

Pénteken a francia Olivier Panis (BAR-Honda, 8. hely) volt a legaktívabb, 66 megtett körrel. A legkevesebbet időt az olasz Giancarlo Fisichella (Jordan-Honda, 18.) töltötte a pályán, mindössze 26 kört ment.

A pénteki szabadedzések végeredménye:
    1. Rubens Barrichello, Ferrari (Bridgestone), 1:10.549 perc, 39 kör
    2. Michael Schumacher, Ferrari (B), + 0.030, 44
    3. Juan Pablo Montoya, BMW.WilliamsF1 (Michelin), + 0.064, 45
    4. Kimi Räikkönen, McLaren-Mercedes (M), + 0.108, 40
    5. Allan McNish, Toyota (M), + 0.591, 44
    6. Enrique Bernoldi, Arrows-Cosworth (B), + 0.695, 28
    7. Pedro de la Rosa, Jaguar-Cosworth (M), + 0.787, 40
    8. Olivier Panis, BAR-Honda (B), + 0.833, 66
    9. David Coulthard, McLaren-Mercedes (M), + 0.867, 45
    10. Szato Takuma, Jordan-Honda (B), + 0.988, 42
    11. Eddie Irvine, Jaguar-Cosworth (M), + 1.059, 43
    12. Ralf Schumacher, BMW.WilliamsF1 (M), + 1.103, 46
    13. Heinz-Harald Frentzen, Arrows-Cosworth (B), + 1.194, 29
    14. Jenson Button, Renault (M), + 1.221, 47
    15. Felipe Massa, Sauber-Petronas (B), + 1.464, 50
    16. Nick Heidfeld, Sauber-Petronas (B), + 1.474, 28
    17. Jarno Trulli, Renault (M), + 1.606, 47
    18. Giancarlo Fisichella, Jordan-Honda (B), + 1.644, 26
    19. Mika Salo, Toyota (M), + 1.826, 48
    20. Alex Yoong, Minardi-Asiatech (M), + 2.015, 52
    21. Jacques Villeneuve, BAR-Honda (B), + 2.025, 44
    22. Mark Webber, Minardi-Asiatech (M), + 2.670, 47
  • Garrett
    A Np ben olvastam hogy a toyota Salo mellé új embert hoz nem emléxem pontosan kit is?
  • KeKKSZike
    "Nem is tuddtamm hogy régen hekkinen :tervezte az autot stb. Mert akkor most azért szar mert nem ő tervezi?????????"

A Ferrarit meg a Scumi tervezte? NEM! És mégis mindenki azt mondja, hogy Sumi miatt lett jó a Ferrari!
  • Garrett
    azért szar a mclaren mert elszabták na ezt jól megmodtam
  • Spenser
    Hát már ne haragudjál de nagyon nagy hűllyeséget beszélsz Mert szerintem cultárd régen nem a 7. hejjről indult .Nem is tuddtamm hogy régen hekkinen :tervezte az autot stb. Mert akkor most azért szar mert nem ő tervezi?????????
  • Garrett
    én nem azért nem fogom nézni , mert kiszállt a kedvencem, hanem fölösleges , mert az első hely, hacsak nem szakad rá egy meteor, akkor biztos schumacheré... és biztos hogy min 40 mp cel fog vezetni... akkor meg minek nézzem? semmi nem fog változni!
  • KeKKSZike
    Mert a Ferrarival sose szórakozott senki se!
  • Marki
    Montoya nagyon szívott..<=8

Ténleg uncsik a futamok. Bár én SCHUMInak drukkolok.
  • Lada
    Hát... Haki már tavaly is szenvedett a Mercivel, nem? Haki jó pilóta volt, a Merci lett nagyon szutyok.
    Most nem akarom Schumit isteníteni, de nem ő tehet róla, hogy a futamok unalmasak. Mindig azt hallom: Már megint Schumi nyert!
    De azt senki nem mondja, hogy: Hogyan tud ilyen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani?
    Persze a kocsija király. Ez igaz, de amikor nem volt ilyen jó a kocsi, vele akkor is számolni kellett.
    Nemrég hallottam egy fiatal lánybrancs beszélgetését a buszon. Persze Schumiról volt szó. Az egyik csaj megszólal olyan stílusban, mint az új ötös lottó reklámban (nőci a kozmetikusnál): Ez a pali sose tud hibázni???
  • KeKKSZike
    Miért lenne hülyeség?
    Az meg nem hülyeség, hogy Sumi hozta fel a Ferrarit?
    Hakkinen meg a McLarent, mert amióta Lment, azóta csak a 7. helyekről indulnak, meg le vannak maradva, de nagyon. Amikor Hakkinen volt, akkor még a Ferrarivel tudtak harcolni...
  • Coine
    szép volt Sauber !!! szép volt Frentzen !
    Sumi.... :)
  • Garrett
    Elég unalmas lett a Forma1 ha ez így fog tovább menni akkor komolyan abbahagyom a nézését megszakítva ezzel a 8 éve tartó figyelmemet :(((

de legalább montoyán jót lehetett nevetni :) ( akkor is bajnok lesz egyszer! -ezt még megvárom :)
  • K.András
    Azért az éredekes, hogy a kisgyerek jobban teljesit az autoval mint a vén róka nem?!!
  • TomBond
    Nekem meg a Mercedes-Benz, és látod mit csinálnak. Addig jó amíg az ember kedvence nincs benne a száguldó cirkuszba!
  • Lteebee
    Szétrázta a kocsikat a pálya, vagy mi?
  • thom
    Hallottátok, hogy jövőre indul a Volvo a Forma 1-ben, nekem egy haverom mondta, hogy motorral beszállnak valamelyik kisebb csapathoz. Remélem nemsokára csinálnak saját konstrukciót is, ugyanis nekem a Volvo a kedvenc kocsim.
  • Spenser
    Én Shuminak szurkolok de abban igazad van hogy lehetne izgalmasabb is...

Akkor szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy Hakkinen meg a McLarent, mert amióta Lment nem megy úgy a Mercinek!!

Hát szerintem meg biztos hogy nem Hakkinen mijjatt nem megy a McLarentnek ez hujjeség,meg az is hogy ő felhozta a McLarent....
  • TomBond
    Nállam a forma1.net nem jeleníthető meg.
  • Spenser
    Rtl clubon van mindig friss hir....
  • KeKKSZike
    www.forma1.net
  • TomBond
    Üdv mindenkinek nem tud véletlenül valaki olyan magyar oldalt az Interneten ami rendesen foglalkozik a Forma-1 -el?
    Más:
    Keresem a Montoya boxbalesetét videón vagy igényes képsorozatban letölthető fomában. Ha valakinak megvan vagy tud egy címet ahonnan le lehet tölteni légyszives írja meg.
    Köszi
  • KeKKSZike
    Gyerekek...
    Szerintem a Forma1 egyre unalmasabb! Hiányoznak a nagy csaták!

Ugye mindenki isteníti Sumit, hogy a Ferrarit ő hozta fel...
    Akkor szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy Hakkinen meg a McLarent, mert amióta Lment nem megy úgy a Mercinek!!!
  • Coine
    sajnos nem láttam az edzést, de a futamot ma nézem...
  • Spenser
    Barcsello mar megint huzta a szajjat hogy nem ő lett az első az edzésen, de ahoz nem elég a jó autó kellene hozzá egy kis tudás is.......
  • Garrett
    én nem vagyok ennyire optimista
  • Coine
    na azért nem lesz az úgy, lesznek még más viszonyok, időjárás, gumiviszonyok, motorhiba stb stb stb
    nem, ilyen 1xű a dolog ;;)
  • Garrett
    de ti nem érzitek úgy hogy fölösleges lesz nézni az F1-et ??? ha sumi alatt nem romlik l az autó akkor más nem nagyon fog nyerni...
  • balumaci
    király!!
    button megint pontot szerzett,és igy a pilóták versenyében a negyedik!

HAJRÁ BUTTON!!!!!!!
  • Garrett
    Azt hiszem ez volt az utolsó f1 amit végignéztem...

de legalább nem volt palik!