182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Tomcat #2737 Hihetetlen!!!!!!! ha mindenáron ezt akarták, akkor sem így kellett volna megoldani, hanem a kerékcserével... -
Tomcat #2736 BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁzzzzzzegggggggg!
Ez hihetetlen, ekkora parasztok nem lehetnek a Ferrarisok... -
tomcs #2735 remelem nem lesz annyira uncsi... az elejen vajon lesz kress? meg itt pesten szep kis es-szunet-eso-szunet van es ausztria eleg kozel van vajon ott is? -
#2734 Szerintem ez a futam is uncsi lesz! :) -
#2733 WOW, királyság lesz !
HAJRÁ Ferrarik !! Nagyon örülnék ha végre csatáznának és nem lenne SEMMILYEN technikai gond 1ik autónál sem.
Jó futam legyen ! ;)
Az a gáz, hogy lehet nem fogom látni, mert holnap oszt. találkozó :)
-
#2731 Barrichello
R shumi
M.shumi
Montoya
... -
Garrett #2730 ez engem is érdekelne... -
#2729 megint nem néztem, mi lett a sorrend ? -
#2728 Na Barrichelló Lett az első...... -
#2727 megint csak azt tudom hangoztatni,mint minden futam előtt:
HAJRÁ BUTTON!!! -
Garrett #2726 meglátjuk mit hoz a szombat vasárnap!
a szabadedzés még csak ismerkedés a pályával... -
#2725 INternetto-ról! :
Rubens Barrichellónak úgy látszik jót tett, hogy a Ferrari 2004-ig meghosszabította a brazil szerződését. Schumacher "vízhordója" volt ugyanis a leggyorsabb a spielbergi futam pénteki szabadedzésein. Összesítésében négyszeres világbajnok Michael Schumacher 33 százados hátránnyal a második lett. Juan Pablo Montoya a BMW-Williams-szel ott volt végig a két vörös rakéta nyomában. A kolumbiai alig 65 századdal szorult a harmadik helyre.
Délelőtt még Michael Schumacher volt a leggyorsabb, délutánra azonban Rubinho igazolta, hogy az F2002-es nagyon megy alatta. Már a két Ferrari között minimális a különbség, holnap nagy csata várható az első rajthelyért.
Ebben minden bizonnyal bele fog szólni Juan-Pablo Montoya is. A Williams dél-amerikai versenyzője nagyon gyorsnak bizonyult a délutáni szabadedzésen és csak századok választják el a két Ferraritól. A szakemberek szerint ez az emelkedő hőmérsékletnek is betudható. A Michelin gumik jobban szeretik a meleg aszfaltot, bár Ausztriában betonnal van borítva az A1 Ring. Ennek is tudható be a sok megpördülés. Szinte a mezőny összes pilótája pörgött-forgott, Michael Schumacherrel az élen. A betonon ugyanis csak akkor van megfelelő tapadás, grip, ha a mezőny megy rajta 20-25 kört és úgymond felviszik a felületre a gumiréteget.
De nemcsak Montoya, hanem a Mercedes finn versenyzője, Kimi Räikkonen is közel került a két Ferrarihoz. A 23 éves pilóta 1 tizedes távolságba került az élen álló Ferarihoz képest. Persze ez még nem jelent semmit, holnapra amikor már élesben köröznek a pilóták sokat változhat a világ. Az ötödik Allan McNish lett a Toyotával jókora meglepetést szolgáltatva.
Pénteken a francia Olivier Panis (BAR-Honda, 8. hely) volt a legaktívabb, 66 megtett körrel. A legkevesebbet időt az olasz Giancarlo Fisichella (Jordan-Honda, 18.) töltötte a pályán, mindössze 26 kört ment.
A pénteki szabadedzések végeredménye:
1. Rubens Barrichello, Ferrari (Bridgestone), 1:10.549 perc, 39 kör
2. Michael Schumacher, Ferrari (B), + 0.030, 44
3. Juan Pablo Montoya, BMW.WilliamsF1 (Michelin), + 0.064, 45
4. Kimi Räikkönen, McLaren-Mercedes (M), + 0.108, 40
5. Allan McNish, Toyota (M), + 0.591, 44
6. Enrique Bernoldi, Arrows-Cosworth (B), + 0.695, 28
7. Pedro de la Rosa, Jaguar-Cosworth (M), + 0.787, 40
8. Olivier Panis, BAR-Honda (B), + 0.833, 66
9. David Coulthard, McLaren-Mercedes (M), + 0.867, 45
10. Szato Takuma, Jordan-Honda (B), + 0.988, 42
11. Eddie Irvine, Jaguar-Cosworth (M), + 1.059, 43
12. Ralf Schumacher, BMW.WilliamsF1 (M), + 1.103, 46
13. Heinz-Harald Frentzen, Arrows-Cosworth (B), + 1.194, 29
14. Jenson Button, Renault (M), + 1.221, 47
15. Felipe Massa, Sauber-Petronas (B), + 1.464, 50
16. Nick Heidfeld, Sauber-Petronas (B), + 1.474, 28
17. Jarno Trulli, Renault (M), + 1.606, 47
18. Giancarlo Fisichella, Jordan-Honda (B), + 1.644, 26
19. Mika Salo, Toyota (M), + 1.826, 48
20. Alex Yoong, Minardi-Asiatech (M), + 2.015, 52
21. Jacques Villeneuve, BAR-Honda (B), + 2.025, 44
22. Mark Webber, Minardi-Asiatech (M), + 2.670, 47 -
Garrett #2724 A Np ben olvastam hogy a toyota Salo mellé új embert hoz nem emléxem pontosan kit is? -
#2721 "Nem is tuddtamm hogy régen hekkinen :tervezte az autot stb. Mert akkor most azért szar mert nem ő tervezi?????????"
A Ferrarit meg a Scumi tervezte? NEM! És mégis mindenki azt mondja, hogy Sumi miatt lett jó a Ferrari! -
Garrett #2719 azért szar a mclaren mert elszabták na ezt jól megmodtam -
#2718 Hát már ne haragudjál de nagyon nagy hűllyeséget beszélsz Mert szerintem cultárd régen nem a 7. hejjről indult .Nem is tuddtamm hogy régen hekkinen :tervezte az autot stb. Mert akkor most azért szar mert nem ő tervezi????????? -
Garrett #2717 én nem azért nem fogom nézni , mert kiszállt a kedvencem, hanem fölösleges , mert az első hely, hacsak nem szakad rá egy meteor, akkor biztos schumacheré... és biztos hogy min 40 mp cel fog vezetni... akkor meg minek nézzem? semmi nem fog változni! -
#2714 Mert a Ferrarival sose szórakozott senki se! -
#2713 Montoya nagyon szívott..<=8
Ténleg uncsik a futamok. Bár én SCHUMInak drukkolok. -
Lada #2711 Hát... Haki már tavaly is szenvedett a Mercivel, nem? Haki jó pilóta volt, a Merci lett nagyon szutyok.
Most nem akarom Schumit isteníteni, de nem ő tehet róla, hogy a futamok unalmasak. Mindig azt hallom: Már megint Schumi nyert!
De azt senki nem mondja, hogy: Hogyan tud ilyen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani?
Persze a kocsija király. Ez igaz, de amikor nem volt ilyen jó a kocsi, vele akkor is számolni kellett.
Nemrég hallottam egy fiatal lánybrancs beszélgetését a buszon. Persze Schumiról volt szó. Az egyik csaj megszólal olyan stílusban, mint az új ötös lottó reklámban (nőci a kozmetikusnál): Ez a pali sose tud hibázni??? -
#2710 Miért lenne hülyeség?
Az meg nem hülyeség, hogy Sumi hozta fel a Ferrarit?
Hakkinen meg a McLarent, mert amióta Lment, azóta csak a 7. helyekről indulnak, meg le vannak maradva, de nagyon. Amikor Hakkinen volt, akkor még a Ferrarivel tudtak harcolni... -
#2709 szép volt Sauber !!! szép volt Frentzen !
Sumi.... :) -
Garrett #2708 Elég unalmas lett a Forma1 ha ez így fog tovább menni akkor komolyan abbahagyom a nézését megszakítva ezzel a 8 éve tartó figyelmemet :(((
de legalább montoyán jót lehetett nevetni :) ( akkor is bajnok lesz egyszer! -ezt még megvárom :) -
K.András #2707 Azért az éredekes, hogy a kisgyerek jobban teljesit az autoval mint a vén róka nem?!! -
TomBond #2706 Nekem meg a Mercedes-Benz, és látod mit csinálnak. Addig jó amíg az ember kedvence nincs benne a száguldó cirkuszba! -
#2705 Szétrázta a kocsikat a pálya, vagy mi? -
thom #2704 Hallottátok, hogy jövőre indul a Volvo a Forma 1-ben, nekem egy haverom mondta, hogy motorral beszállnak valamelyik kisebb csapathoz. Remélem nemsokára csinálnak saját konstrukciót is, ugyanis nekem a Volvo a kedvenc kocsim. -
#2703 Én Shuminak szurkolok de abban igazad van hogy lehetne izgalmasabb is...
Akkor szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy Hakkinen meg a McLarent, mert amióta Lment nem megy úgy a Mercinek!!
Hát szerintem meg biztos hogy nem Hakkinen mijjatt nem megy a McLarentnek ez hujjeség,meg az is hogy ő felhozta a McLarent.... -
TomBond #2702 Nállam a forma1.net nem jeleníthető meg. -
#2701 Rtl clubon van mindig friss hir.... -
#2700 www.forma1.net -
TomBond #2699 Üdv mindenkinek nem tud véletlenül valaki olyan magyar oldalt az Interneten ami rendesen foglalkozik a Forma-1 -el?
Más:
Keresem a Montoya boxbalesetét videón vagy igényes képsorozatban letölthető fomában. Ha valakinak megvan vagy tud egy címet ahonnan le lehet tölteni légyszives írja meg.
Köszi -
#2698 Gyerekek...
Szerintem a Forma1 egyre unalmasabb! Hiányoznak a nagy csaták!
Ugye mindenki isteníti Sumit, hogy a Ferrarit ő hozta fel...
Akkor szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy Hakkinen meg a McLarent, mert amióta Lment nem megy úgy a Mercinek!!! -
#2697 sajnos nem láttam az edzést, de a futamot ma nézem... -
#2696 Barcsello mar megint huzta a szajjat hogy nem ő lett az első az edzésen, de ahoz nem elég a jó autó kellene hozzá egy kis tudás is....... -
Garrett #2695 én nem vagyok ennyire optimista -
#2694 na azért nem lesz az úgy, lesznek még más viszonyok, időjárás, gumiviszonyok, motorhiba stb stb stb
nem, ilyen 1xű a dolog ;;) -
Garrett #2693 de ti nem érzitek úgy hogy fölösleges lesz nézni az F1-et ??? ha sumi alatt nem romlik l az autó akkor más nem nagyon fog nyerni... -
#2691 király!!
button megint pontot szerzett,és igy a pilóták versenyében a negyedik!
HAJRÁ BUTTON!!!!!!! -
Garrett #2690 Azt hiszem ez volt az utolsó f1 amit végignéztem...
de legalább nem volt palik!