182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
-
#2828 és a Ferrarisok is elugatták, hogy olyan felfüggesztést használnak, ami egyenesekben lassítja az autót, de kanyarban profin megfogja
ez látszott is, az egyenesben 60 méterekre otthagyták sumit
mindenesetre lejött a taktika : pontot szerezni, nem kiesni -
#2826 Talán nem akartak most a rivarda fényben teccelegni ;>
Sztem azért megtudta volna mert jó pilóta és a reakciója is jó ;> Bár...öregszik -
#2825 Valami a szoftverrel nem oks. -
#2824 szerintem akarta, de ezen a pályán NINCS HOL ELŐZNI.......... bár igazad is lehet, lelkileg jobb volt neki, ha nem nyer.... -
#2823 "his car failed a post-race technical inspection"
buher-turbó by sufni tuning co.? :))))))))) -
#2822 Szerintem Schumacher megelőzhette volna Coulthardot ha nagyon akarta volna... -
#2821 mittudomén:)) -
#2820 miért? -
#2819 Hmm most olvasom, lehet Trullit kizárják és akkor Barrichello 6., szerez egy pontot. Még jól jöhet. -
#2818 Gondolom mindenki emlékszik még a tavalyi Coulthardt-féle Bernouldi totyogásra. Nem lehet itt előzni, ez van. Amúgy msch előnye így is nőtt. -
#2817 esélye nem volt előzni, pedig jóval gyorsabb volt.......... nem baj, ez most így volt jó.......... valószínűleg ő könnyebbült meg legjobban, hogy nem kell újra szégyellnie magát a bunkó nép előtt, csak mert megint nyert........... -
#2816 Coulthard -
#2815 Coulthar nitro-befecskendezést kapott, ezért kojtolt olyat a kocsija, és megindult, mint állat -
#2814 Hol előzött volna?! -
#2813 Nyomulni nyomult de marhara nem eozgetett, ilyenkor ugy tudom utalni.....
Pedig Ferraris volnek vagy mifene:)
-
#2812 Az nekem is nagyon tetszett, vegre egy kis porges izgalom volt, ott az elejen:)
A hulye PAlik hogy mondta DC-nek gyorsito fustje van:)))))))
Tetszett ez a futam, annak ellenere hogy Mclaren Hater volnek:)
De Klotyo (Coulth.) orome az tokre tetszett mert tokre oszinten volt boldog, majd kiugrott a borebol...Ez tetszett nekem, igy ugy gondolom jol van:P
Megerdemelt skotkocka victory volt.
-
#2811 Ja igen ezen én is meglepődttem???????
Mert Barcshellót meg meg bűntették???
Massat meg nem..
A szemetek..... -
#2810 Massa volt az aki kilökte Bernoldit?
Ő miért nem kapott stop and go-t? -
#2809 Nah végre Kocka is nyert futamot... :) -
TomBond #2808 Ki gondolta volna hogy a Ferrari sorozatgyőzelmet pont egy McLaren fogja megtörni?
Én a McLaren-nek szurkolok de erre még godolni sem mertem volna! -
#2807 jó volt a futam, nagy volt ahogy DC füstölve ment az 1. helyen :D
jó volt az első körökben az a 4es ott elől:) -
#2806 jooooo volt ma is a mecs:)))))
Főleg Shummi nyomult a lagjobban...... -
#2804 héééééééééééééééééééé! -
#2803 [image]http://www.bik.co.yu/iva/ivat/pics/ralf.jpg[/image]
-
bár a második kérdésnél kissé bajban voltam:-) -
#2800 hatalmas ez a 4es itt elől, olyan izgi :)
-
itt vagy te Garrett -
#2798 És az a poén, hogy Ő még szimpi is nekem :)
-
#2797 első próbálkozásra Giancarlo Fisichella lettem :D
-
#2796 En Barichello vagyok a teszt alapjan, pedig a valos eletben nem vagyok orokos luzer :)))
szegeny Barichello... -
Garrett #2795 -
Garrett #2794 a fasz azt írja ki hogy tiltott html kódot tartalmaz... mind1
addig próbálkoztam amíg MONTOYA LETTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉÉÉLLLLLLLJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEENNN -
Garrett #2793 http://www.bik.co.yu/iva/ivat/drivertest.htm
ez olyan mint ami régebben volt a melyik f1 autó vagy? csak ez most melyik F1 Driver vagy???? -
Garrett #2792 iggen! -
#2791 Nyalja ki Sumi... -
#2790 így van
ez a Ferrari és a FIA ügye -
#2789 Fogjatok mar fel, hogy Shuminak van ehhez a legkevesebb koze!
Mit gondoltok? Atszolt radion Barinak, hogy "Engedj el, vagy szetrugom a segged!" -
#2787 Ihun e egy cikk án
M.Sch. az év sportolója :o) KIRÁLY! -
#2786 Valahogy így foglalhatjuk össze a véleményem.. de hát még hátravan sok futam, ha vkinek nem tetszik a hétvége, javítson :o)