182153
  • Pyx #6170
    esööööö
  • Pyx #6169
    raikonen 7. ...
  • Punker
    eddig jó :)
  • Punker
    thx, nem tom ki találta ki hogy f1 alatt kell karbantartást csinálni a kékesi adón de ha megtalálom annak tuti nem fog örülni
  • Pyx #6166
    Itt is nézeheted... :)
  • Punker
    thx
  • Pyx #6164
    Damatta
    Button
    Wilso
    Firman
    Fisichella...
  • Punker
    mi nektek van adás? plz közvetíts itt egyik adó sem jön be ahol nézzni lehet..
  • Pyx #6162
    remek megjött paliklaci :)
  • Punker
    remek a RTL Klub adása elszállt.....
  • a.carkey
    Nem lesz unfair a VB vége. Az tuti. Utoljára 1994-ben és 1997-ben volt gond. Nem is kell mondanom, akkor mindkétszer MS volt a főkolompos. Hacsak MS nem teszi ki Satot, mikor az MS nyolcadik helyét támadja a kilencedikről ... :) Kmi vezető helyen. :)
    Mellesleg 1994 előtt AP és AS 1989-90-es bulijai voltak unfairek. Előtte nem volt ilyen ...
  • HuAn82
    Hasonló "jókat" neked is!
  • Buddy
    culi esetében az egész mekkláren bandát eltiltanák --> nem lenne kimi világbajnok
    cigró esetében saját magával baszna ki jövőre a mercinél nem mehetne, mert eltiltanák --> nem lenne konstruktőr-vbajnok a bmw, ráadásul meg is büntetnék, úgyhogy ezért szétvernék a cigró fejét

tehát csak más jöhet szóba...másnak meg nem érdeke a lökdösődés
  • Buddy
    onnantól nem lennének f1-es versenyzők, mert végleg eltiltanák őket
  • BaLeeX
    Tudjátok mit kívánok én nektek? Hogy Montoya vagy Coulthard szép óvatosan tegyek ki a kavicságyba sumákot holnapután aztán Kimi nyerje meg a vb-t. Nem mondom, azt, hogy megérdemelten nyerné meg, csak rájönnétek, hogy miről dumálunk itt állandóan, amikor tisztességtelen eszközökről beszélünk. Azt hiszem 2 évig itt sírnátok utána, hogy bezzeg, ha azon a futamon...
  • HuAn82
    Hajrá Ferrari!!!!
  • BaLeeX
    És akkor a piros szemellenzőse még megkérdezi, hogy "miylen kivételezésről beszélsz???". Hát ez katasztrófa. Visszaolvasna a fórumban, találna kismilliót csak gondolom nem bírja szegényem megjegyezni őket annyi volt ezért kérdezi meg mindig...
    Persze nem kell félni, mindent meg tudnak magyarázi profin.
  • ÁjjLe BoBBi
    hát persze. hát nem tudtad hogy a schumacher név az szent és sérthetetlen? fasz kivan mar.
  • Tikal #6152
    hát persze, ha sumirol van szo akkor ot sosem történik semmi, csak rosszul láttuk... remélem japánban defektet kap...
  • ÁjjLe BoBBi
    ennyit meg a sárga zászlós esetről a nagypofájúaknak!

"Legutóbbi győzelmekor, Indianapolisban a sárga zászlós tiltás ellenére az első kanyar előtt előzte meg Olivier Panist, büntetést viszont nem kapott.

Schumacher azt mondta, még a tiltott-zóna előtt ment el a francia mellett, ami valószínűleg igaz is, ám a sárga-lobógó első számú utasítását, "lassíts", biztosan megszegte.

A versenybírák szerint persze nem, Panis nyilatkozatát viszont érdemes meghallgatni az esettel kapcsolatban.

"Az első kanyar előtt lengették a sárga zászlót, lassítottam, és teljesen nyugodt voltam, hogy Schumachernek is ezt kell tennie, így nem előzhet meg. Erre a következő pillanatban azt láttam, hogy elhúz mellettem. Nem lassított, szerintem meg kellett volna büntetni" - mondta a leintés után a francia."

• ÁjjLe BoBBi
    suhamér balhék! gondolom ti ezekért szeretitek friccet!
  • ÁjjLe BoBBi
    marha.
  • BaLeeX
    Bazeg szánalmasak vagytok komolyan mondom!
    Olvassál már vissza és nézd meg az alattam lévő hozzászólást: "A régi pontszámítással már meglenne a 6."

Erre próbáltam irónikusan írni azt a pár sort. Vegyétek már le azt a kibaszott piros ferraris szemellenzőt (tudjátok, ami a lovaknak is van hogy csak egyirányba lássanak) aztán vegyétek már észre, hogy nem csak az az igaz amit ti állítotok vagy éppen nem csak az a hülyeség amit a másik...
    De erre úgylátom ti képtelenek vagytok...
  • oneal1
    tényleg hüyleségeket beszélsz..
    a forma egyben nem leeht olyat miondani hogy ha ez lett volna akkro az lett volna.....
    miylen kivételezésről beszélsz???
  • csabawarchief
    Hát én személy szerint sajnálom hogy Villeneuve elmegy, mert róla mindig az jut eszembe, hogy egy jó autóban azért ellenfele volt schumachernek, aki pedig ezt nem elviselvén, mindig kilökdöste
  • Skynet85
    üdv. Még mondja valaki hogy nem a pénz számít az F1-ben nézzük Villeneuve és Sato esetét Gondolom hogy azzal nem mondok ujjat hogy Villeneuve sokkal jobb pilóta mint Sato emlékezzünk vissza amikor Sato arra is képtelen volt hogy a 107% -on belöl teljesítsen ennek ellenére vajon ki áll rajthoz Suzukában, hát nem Villeneuve!
  • Punker
    Villeneuve helyett Sato indul Suzukában....
  • Alien
    Már ne haragudj, de akkora marhaságokat mondtál...
  • Punker
    Villeneuve helyett jövöre Sato lesz a másik BAR-os......
  • [Jakuza]
    LOL.
    Ha Benznek nem lett volna lanya, akkor most Raikonnen csak a Fritzen ulne, es azt mondanak rola hogy homokos. Te mekkora marhasagokat mondasz. 1. Kiveteleznek, 2. jo a pontrendszer, 3. lebarnult a napon.
  • [Jakuza]
    LOL.
    Ha Benznek nem lett volna csak lanya, akkor most Raikonnen a Fritzen ulne, es azt mondanak rola hogy homokos. Te mekkora marhasagokat mondasz. 1. Kiveteleznek, 2. jo a pontrendszer, 3. lebarnult a napon.
  • BaLeeX
    Öreganyámnak kereke lenne ő lenne a villamos...

Ha nem kivételeznek vele nem lenne 3x sem...

Ha nem esik le az eső...

Lehetne folytatni.
  • Buddy
    A régi pontszámítással már meglenne a 6.
  • csabawarchief
    Cumaher-style
  • Alien
    Schumi hat futamot nyert idén, míg Raikönnen csak egyet, mégsem dőlt még el a világbajnokság sorsa... hehe hát nem érdekes? az új pontrendszer kicsit fura :)Na nem baj, az az egy pont csak meglesz,és a konstruktőri is remélhetőleg sikerül. Hajrá Schumi! Hajrá Ferrari! Hajrá Bari!
  • KG21
    Ott kezdett ő már év elejétől, uhogy csak 3 az a szinte 2 év:)
  • KG21
    nekem erről a "tavalyi típusról" az a véleményem, hogy sztem már csak a kaszni tavalyi rajta, egyébként minden lomot átpakoltak a 18-asból rá amit csak lehetett. Ha ilyen jó lett volna tavalyi autóként, akkor nem nyert volna MS tavaly akkora fölénnyel.
  • Punker
    Most akkor mi van Villeneuve-vel kirúgták vagy nem, lesz még japánban?
  • BaLeeX
    Tudom, arról beszéltem :)
  • a.carkey
    A Meki is tavalyi típus ... :)