182155
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#10516 le van írva miért fékezett.... -
#10515 Miért lenne az ?
Emléxel mikor Senna is nekiment a falnak itt,pedig úgy 50 mp-cel vezetett és egyszercsak egy pillanat és kész.
Elég 1 mp,és akkor már csinálni kell valamit.
Na persze nemzárom ki a hibát sem,de a Ferrari nemszokott csak úgy elromlani,főleg a Shumié. -
#10514 biztos, hogy vmi műszaki hiba lehetett, ki van zárva, hogy Schumi hibázott. egy 6X-os világbajnok a safety car mögött elfékezi magát? nevetséges lenne -
#10513 jaja igazad van,nemnagyonlehet ott látni,de szrintem sumi kicist elszámitotta magát,és túl gyorsanment,a felvezetőautót meg gondolom nemakarta elgombázni,így kénytelenvolt fékezni,és mivel monty meg jobbrahúzódott,hogy nerohanjon bele hátulról,így csak oldaltkapta el és puff,ez lett.
Shumi nemtudom mitfog mondani,lehet az autórafogja,vagy valami másra.
A lényeg,hogy végre nemvolt unalmas verseny,bár én megszunnyadtam rajta,de ez a nemalvás miatt volt inkább.
Remélem azért a szezon így folytatódik! -
#10512 Bocs voltál már abban az alagútban??? csak mert én igen.... Fent a tetején égnek lámpák és kész.... Ráadásul az F1 autókon sincs világítás... És képzeld el nappali fényből mész be félhomályos szobába ott sem tökéletes a látásod... Abszolút nem lehet szerintem senkit hibáztatni... Hogy Schumi miért fékezett?? vagy tőle tudjuk meg vagy senkitől... És Zsúfinál meg örülök, hogy végigment.... ÉS 6 kört kapot??? Kit érdekel... végigmnt a szar autóval is... -
#10511 meg nem kellett volna blokkolni, Monty mögött is jöttek...
a van ott világitás elég megközelítés, kissé elfogult, ha Montoya el tudta volna kerülni, valszeg elkerüli, a reakció ideje össze sem hasonlítható a mienkel, valszeg nem teszi direkt kockára az autóját.
-
#10510 abból a szempontból igaza van schumi-nak hogy SC mögött nem kellett volna montynak a nyakára menni.... -
#10509 Van ott vilagitas eleg... ez az egyik,masik meg hogy nagyon nagyot fekezett sumi,nagyot fustolt a gumi,es nemigaz hogy nem vette eszre,ez a baleset elkerulheto lett volna -
#10508 Nem nagyon tudhatod hogy mit láthattak abban az alagútban.... Voltam mondacoban és nem sok minden látszódik éyleg mikor bemész az alagútba és mikor kijössz akkor sem....:( NEm kell mindig bűnöst keresni... Így történt és kész... -
#10507 márpedig sztem is Summa, vagy az autója volt a hibás..Montoya teljessen jól csinált mindent, ment Summa, és állóra fékezte a kereket, lelassult tök váratlanul, Monty ment belülre, ahogy azt kell, hisz minden hiba kifelé sodorja az autót a kanyarívről, mire Summa visszament fal mellé. mi a tökömet csinált?
egy 6 világbajnoki címet szerzett pilóta ilyet nem hibázik, bármit látott is a pályán, nem fog blokkolóra fékezni, mikor ott van mögötte a mezőny, ráadásul egy alagútban.
sztem műszaki hiba volt, lehet hogy hasonló mint amit Bari mondott a nyilatkozatoknál. -
#10506 :| :| :| -
#10505 Viszont Montoya latta hogy Sumi hatalmasat fekez,meg a kerekei iis fustoltek,es ennek ellenere sikerult belemennie... -
#10504 Schumi lefékezett az autó jobbra behúzódott a lendülettől Monti ki akarta kerülni ezért lefelé húzódott a bal fal felé ő is viszont nem akarta feltrancsirózni az autót a falra Schumi megpattant montin aztán bele a bal oldalba..... Tisztán látszódott.... Ezen nem sok kérdés van valamiért Schumi Blokkolóra is fékezte a kerekeket... Szerintem valami gáz volt nála vagylátott valamit a pályán....
Viszont Szegénby Alonsó csúnyán belezúgott a falba.... -
#10503 Baumgartner túl fáradt, hogy örüljön -
#10502 Nem járnak el a Schumacher-Montoya ügyben -
#10501 Zsófikának a Forma3000-ben sem volt esélye komoly eredményre a legjobb kocsival sem, akkor itt mi a fenét vár tőle bárki is? Bárcsak az előzéssel lennének gondjai, neki még a lekörözések is megoldhatatlan feladatnak tünnek. Nem való sem az F1-be, sem a Forma3000-be!!! -
#10500 nem jöttek még ki a versenyzői nyilatkozatok? -
#10499 Mit értesz azalatt hogy elbénázta? Nem nézted a futamot? Montoya lokte fel a falra,hisz a bal elso kereke tort ki...nem ertem most mi ez hogy sumi elbenazta:| -
#10498 Ezt Sumi elbénázta,és kész.SC autó alatt nemigen szoktak viaskodni,Monti ment a maga tempojában,gondolom nemgondolt arra hogy Shumi elalszik kicist,gyorsabban megy mint kelene.
Mivel pont kijönnek az alagútból,ott szoktak felpörögni,és kicist későn eszmélt,hogy lassítani kéne.
Ez van,nincs 6. győzelem,úgyhogy jövőre még biztosan itt boldogít minket,illetve Palikot:-))
Trulli megérdemelten nyert!
Csak így tovább!
Ami Zsoltit illeti,jó eredmény ez a helyezés,igaz csak kivárásra megy,legyen bármi lassú is,ezzel az autóval nemtudja felvenni a versenyt.
BÁr kérdés akkor érdemes e indulni egyáltalán,ha semmi esély arra hogy versenykörölmények között bárkit is megelőzzön.
-
#10497 Ja,semmi nem tortent volna,ha nincs ott montoya -
#10496 ha a cigány nem pöcköli fel a falra akkor nem esett volna ki.... -
#10495 Ja,6szoros vilagbajnok a gyerek, aztan valamilyen rajta kivulallo hiba miatt kiallni kenyszerul. ez égo? na nee..... -
#10494 sc alatt kiesni égö, akárhogyan is történt :) -
#10493 Nem csak attol gyors az auto mert rossz a vegsebessege,ezer mas dolog befolyasolja hogy mennyire vezetho egy auto, pl ottvan BAR,nekik jobb a vegsebesseguk mint a Ferrariknak,es a Ferrari megis jobb. -
#10492 még jobban szeretem Schumit :D -
#10491 Egyébként én a Schumacheres balesetet tobbszor atgondolva a legvaloszinubbnek ezt a verziot tartom: Schumacher az alagutba bemenve valamilyen alkatreszdarabra rament,vagy esetleg figyelmetlen volt,utana fekezett egy nagyon nagyot,amitol az auto ugye oldaliranyban kevesbe lett mozgathato,mert blokkoltak a kerekek,jott Montoya(egyebkent ezt sem ertem,mert lattuk hogy Montoya eleg gyorsan ment ott az alagutban,es nem fekezett nagyot,mielott belement Sumiba,ezt is meg fogjak vizsgalni), és belement Scumacherbe,ezzel a bal oldali falhoz lokve ot.ennek kovetkezteben kitort a bal kereke,es a felfuggesztese. Szerintem ez tortent. -
#10490 Egész jó volt a futam eleje aztán bealudtam amikor Kimi megint kiállt akkor meguntam.
Bazeg ez a Zsófika teljesítménye már kiakaszt komolyan. Tegnap is elqrta az időmérőt de valami csoda folytán megverte Brunit aztán utána már az interjúban magyarázta, hogy miért fog elengedni mindenki a rajtnál, ugyanis ő célba szeretne érni. Akkor minek kűzd a 19. helynek az időmérőn? Nem elég neki a 20.? Oda való.
Az F1 leglassabb pályáján ahol korántsem a végsebesség számít 6 kört kapni az elsőtől? Ez nagyon gáz. -
#10489 Baszod én egyszer mit kerestem ezt a linket amikor mindenki itt magyarázott, hogy sumák a kis ártatlan ő sosem csalna.
Én nem találtam meg, de neked sikerült, most már eltettem és majd időnként beidézem. :)) -
#10488 flém :D -
Gabor_(HSF) #10487 Hát igen....van szerencsém régebről ismerni,egy ilyen SUTTYÓ-tól pont ilyen szakértelmes választ vártam -
Gabor_(HSF) #10486 Na ez meg ja...maradjunk annyiban a sok "birka" között Ő az egyetlen aki elismeri ha ront ... és ezt nem azért mondom mert amikor 92-ben megjelent Prost után rögtön a 2. nagy kedvenc lett,hanem azért mert ez igy van...és ha netalán hibázott is mert éppen ásitott egyet és fékeznie kelett a SC miatt, attól még az "éber"Monticsókának nem kelett volna fellökni -
Gabor_(HSF) #10485 Nem mondanám egyértelmüen,hogy ez az volt,lehet csak berongyolt az alagutba és lámlám mintha közel lenne a SC na akkor fékezzünk és a lehült gumi tud ilyen szépen füstölni,Monticsóka meg benézte és fellökte -
Gabor_(HSF) #10484 Mire is huzott rá Sumi? ezt nemegésszen értem,azt viszont igen,hogy Monticsóka reflexei hagynak némi kivetni valót..
De miért blokkolt Sumi bal első kereke,azt akár hányszor visszanéztem nem sikerült kideriteni -
#10483 Zsófika a pályán volt egyáltalán, még a lekörözéseknél is alig mutatták. -
#10482 Zsótitól meg az is szép, hogy végigment, nem kell bántani szegényt :). -
#10481 Azért pont MS-ről nem tudom elképzelni, hogy ilyet hibázna. Szerintem ráment valamire, amit a hülye Alonso szétszórt a pályán. Darabokra esett a szerencsétlen autója, sztem nem is nagyon tudták eltakarítani onnan az alagútból. -
#10480 Jezusom:(( -
#10479 Mint MS!
"Műszakihiba" :) -
#10478 Lassan ... -
#10477 Érdekes,hogy Zsófika minden meccsen kitalál valami írtó nagy faszságot,hogy véletlenül se szídjuk:)