182114
  • rezsofiz
    livetimin'
  • rezsofiz
  • N1
    Nem adják sehol a ma reggeli szabadedzést?
  • Random_
    Egy olyan kocsi amit nem kell kímélni lehet nyomni mert nem kell vigyázni se motorra se gumira. Nincs megtankolva és nincs is versenyhelyzet azaz nem kell leközőzendőket figyelni vagy csak lényegesen kevesebbet.
  • Random_
    "Wurz idejét szinte biztosan nem fogja megjavítani senki, az osztráknak nem kell vigyáznia a gumikra és az autójára sem, százszázalékot hozhatott ki belőle. Fél másodpercre van Michael Schumacher körrekordjától, amely 1:30.139."
  • jin
  • Zsoltika 007
    Én is nagyon fáradt vagyok már én sem vettem észre hogy az szombat.
  • dav1d
    Ehez kell hasonlítani tényleg elnéztem:
    http://www.formula1.com/archive/grandprix/2004/716/10.html
  • dav1d
    így már érthető én ezen akadtam fel:
    #18245 "ráadásul a tavalyi rekordot is megdöntötte"

Azt is tudni kéne hogy akkor még vadonatúj pálya volt és nem rendelkeztek olyannal hogy telemtriai adatok beállítások stb...
  • Zsoltika 007
    Bár ahogy elnézem igazad van. Ezek se valami hitelesek újabban.
  • Zsoltika 007
    http://a5.hu/cikkek/2/10256.shtml

Wurz mintegy 0.7 másodperccel bizonyult jobbnak a Michael Schumacher által egy éve ilyenkor futott legjobb időtől. Az osztrák második alkalommal vezette az MP4/20-at.
  • dav1d
    Ennyit a tavalyi csúcsról

Saturday praticle
    2004 2.szabadedzés-->Button 1.29
  • Zsoltika 007
    Majd meglátjuk hogy lesz.
  • dav1d
    Holnapi pole esélyesei:Schumacher Räikkönen Alonso Trulli
  • ÁjjLe BoBBi
    igazad van. végülis az idei autókat csak 2-3 mp-vel szándékozták lassabbra készíteni a tavalyiaknál...:\
  • ÁjjLe BoBBi
    ő lehet nem, meg én sem, de azt már tudjuk hogy te igen.
  • Zsoltika 007
    Meg fogom. Egyébként Norbert Haug lenyilatkozta, hogy mind3 pilóta más feladatot csinált, tehát az idejüket nem érdemes összevetni.
  • dav1d
    Minden esetre várd meg a holnapi időmérőt.
    Én arról beszélek hogy az durva lenne ha mondjuk wurz 2mp-vel verné Kimit.A szabadedzés aról szól mondjuk egy csapatfőnök szemével látva hogy tegyük fel ménézem mit tud az egyik kocsim üres tankal a másik meg verseny beállítással.
  • Zsoltika 007
    De akkor is megdöntötte Wurz a tavalyi időt. Az nem számít hogyan. Mégha üres tankkal is de megdöntötte. Mert ugye tavaly sem teli tankkal csinálta sumák ezt az időt...
    Az ok hogy más eredmények szoktak szombaton lenni, de ilyen különbségek csak nagyon ritkán.
  • dav1d
    Eről beszélek vazze
  • Zsoltika 007
    Mé szted a Renault teli tankkal ment bakker???
    Kicsit gondolkodjál már.
  • Marki
    Ez csak az előző két futam végeredményét tükrözi, de "a programváltozás jogát fenntartjuk", lehet hogy jövőhéten más szöveggel nyitnak. Bár én nagyon szorítok a Renaultnak és a BAR nak...
  • dav1d
    Ez már fáj
    Igen és ha tegyük fel három körre elegendő üzemanyag volt benne még úgy is bravúr???
  • Zsoltika 007
    Értesz te egyáltalán az f1-hez?? Ha a tavalyi időt átlépik egy idei autóval, + rávernek több mint 1 másodpercet a többikre, az szted mi??? Naná hogy bravúr!!! Ha jól tudom ez az első alkalom hogy megdöntenek idei autóval tavalyi köridőt.
    És szerintem semmit sem számít hogy ezt pénteken tették meg.
  • Punker
    pedig szegény öregnek jobb így eleget szenvedett már, megérdemli a nyugalmat.
  • BADE
    A Pápa miatt,valszeg még a hétvégi focifordulót is elhalasztják.
  • rezsofiz
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd
  • Punker
    április 1? :)
  • rezsofiz
    Más kérdés hogy Ferrari nyer e.
  • BADE
    Lehet,hogy a Ferrari nem áll rajthoz Bahreinben!
  • dav1d
    Az durva értesz az f1-hez egyáltalán
    Mert ha igen akkor tudnád hogy az égatdta világon semmit nem szabad
    levonni a pénteki szabadedzéből.
  • oneal1
    ááááááááááááááááááááááááá bazzzzzzzzzzz leesett:D
  • oneal1
    most kizárták őket vagy nem???
  • rezsofiz
    Ez még csak edzés volt:) Időmérőn egész más eredmények születnek mint szabadedzéseken.
  • Zsoltika 007
    Ez a hétvége a Mclaren-é. Minden szektorban ők a leggyorsabbak. Nincs mese, most már nyerni kell. Itt az ideje hogy mutassanak valamit. Mivel Wurz adott a 2. helyezettnek több mint 1 másodpercet, ráadásul a tavalyi rekordot is megdöntötte, nincs sok félni valónk.
  • Bandee1987
    Na, megmondtam! Lám-lám, Wurzot kiengedték edzeni és máris remekelt. Tudtam, éreztem, hogy ő lesz az edzésmenő...
    Remélem a mclarenes fejesek is belátják mostmár, hogy van értelme Wurznak versenyeznie a világbajnoki sorozatban...
  • Big Daddy
    Beparáztam én is!
  • DJ Bee18
    Először kicsit ideges lettem, amikor megláttam a főcímet
  • Big Daddy
    Még jó hogy csak tréfa.
  • Amse