182114
  • Punkerwork
    Webber a csapattársát kritizálja
  • Punkerwork
    Coulthard szerint háromesélyes a világbajnokság
  • Kit--Kat
    '99 és azért elég neccesen nyert Mika, az uccsó futamon
  • Punkerwork
    évszám mi is volt? Mika és a Merci akkor nagyon ott volt.
  • Kit--Kat
    Rubensnek is nagyon jó versenyző, csak a baj vele az, hogy egyenletesen nem tud jó teljesítmény nyújtani, csak kiugrásai vannak, mint pl. páréve Silverstoneban
  • petesilver
    Hát ja! Soha nem felejtem el, amikor eltört MS lába, mekkora pofája volt az eddie fiúnak, hogy namajdmostakkorő, és ha MS visszajön akkor majd csak másodhegedűs lehet az ő vb címéhez. Ehez képest Mika úgy lenyomta versenyen az ír idiótát, mint a bélyeget!!! Szerintem hasonló helyzetben Rubens is így járna, kivéve ha Zsóti lenne az, aki helyettesítené MS-t.
  • b-type
    :DD
    ez érdekes egyébként, egyszer azt kéne mondania,
    - ehh vázze, dógozom bázze.
    Hogy mi lesz évvégén? Há' mittomén..
    világbajnoki cím???? ... mér mivan Michael-lel?
    :DDD
  • Punkerwork
    A Toyota visszavonta Ralf Schumacher büntetése ellen benyújtott fellebbezését, emiatt nem kerül sor a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) fellebbviteli bizottságának keddre összehívott tárgyalására.
    Az 56. Forma-1-es világbajnokság múlt vasárnapi futamán a német pilótát a versenybíróság boxutcai vétség miatt 25 másodperces időbüntetéssel sújtotta, így Ralf Schumacher elvesztette az egy pontot érő nyolcadik helyét, s a tizenegyedikre csúszott vissza. A tankolás után veszélyesen kihajtó versenyző helyére így honfitársa, Nick Heidfeld (Williams-BMW) került.
    Az FIA fellebbviteli bizottságára május 4-én fontos döntés vár, ekkor tárgyalják Jenson Button esetét. A San Marinó-i Nagydíjon harmadik BAR-Honda-pilótát az autó súlyának eltérései miatt büntethetik meg. A kocsi ugyanis üres tankkal elmaradt a 600 kg-os súlyhatártól, azt csak némi üzemanyag betöltésével múlta felül.

• petesilver
    -Na jó kedves Rubens, de valami rekord csak akad méég!!
    -Hát ha úgy vesszük, kettő még akad. Én vagyok az egyik legkésőbb beváltott ígéret, és hitben lepipálom Eddie Ervine-t, én ugyanis több évet kezdtem úgy el a Ferrarinál, hogy hittem év elején magamban, és kijelentettem, ez az év az enyém lesz, esélyes vagyok a világbajnoki címre, és idén lenyomom Michaelt!
  • rezsofiz
  • G_ArchAngel #19351
  • M@TriX
    Miért is akar Zsolt visszakerülni az F1-be...

• rezsofiz
    Igen ez valóban igaz : )
  • Kit--Kat
    Massánk rohatt nagy a pofája már kellett, hogy valaki leállítsa, nem szeretem kultárdot, de ideje volt már, hogy valaki lehűtse:)
  • rezsofiz
    Ebben asszem egyetértünk
  • G_ArchAngel #19346
    ja, de jobban érezném magam Halle Berry-vel egy Aston DBR9-esben...:)
  • rezsofiz
    Coulthard a hülyegyerek Massával együtt
  • rezsofiz
    Nem az autotól vagy a jo csaytol válik értékessé az ember.
  • b-type
    :DDDD micsoda rekord..
    - Te Michael, milyen rekordokat értél el az F1-ben?
    - Hát 7×-es Vbajnok, xx pole, xxx dobogós hely, xxx körrekord, xx verseny győztese...
    - És te Rubinho' te milyen rekordokat értél el az F1-ben?
    - Én..öööö, én..öö vagyok a legtovábbig legtöbbször leginkább másodhegedüs.
    - Hát ..........akkor gratulálok mindkettőtöknek.
    :D
    (bocsesz Rubinho')
  • Kit--Kat
    nahh talán, bár én bízom benne, ha vérszemtkapna akkor megint belejönne a versenyzésbe+ Schumi nyugdíjbavonulásakor Kimi jöhetne a helyére és újra kemény alakulat lenne:)
  • M@TriX
    hát ő se ér többet...
  • M@TriX
    ott azért megfizetik gondolom, akinek ami fontos...
  • Laffite
    Olyan nagyon sokan nem hiszem, hogy kapkodnának érte, legalábbis a nagyok közül biztos nem, középcsapatba meg minek menne... Valszeg most már a "Minen idők legjobb másodhegedűse" címre hajt
  • Kit--Kat
    helyére meg a Ralfot:)
  • b-type
    van hát, igen..
    de nincs odabilincselve Rubinho'..
    el lehet szerződni.
  • Zsoltika 007
    Hát igen. Van benne valami.
  • AnuluWork #19335
    Dehogynem! :)
  • G_ArchAngel #19334
    az a baj, hogy nem poén :P
  • b-type
    mehehee :DD
    ez jó..
  • M@TriX
  • G_ArchAngel #19331
    Jók voltak a tegnapi tesztek:
    Button megelőzte a Ferrarikat - nem eszik olyan forrón a kását:)
    Kimi lelépte az új Mercedes motort és szoftverhibát is sikerült a csapatnak produkálni, így is bőven leverte a Toyotákat...
    Keke Rosberg fia pedig szárnyalt a Williams-szel - ez volt a 2. napja, lesz ebből a srácból még valami
    És az indiai srác sem gyenge!
  • Laffite
    ...pedig már kezdtem volna számolgatni, hogy ha csak a mai nap ment 1663-at, akkor az 24 órán át minden körben körrekord :))
  • petesilver
    sorry, 163 kört csak!
  • petesilver
    Nah, végre alakul azért a dolog kedvencemmel Villeneuve-el. CSak ma tesztelt fioranoban, 1663 kört ment, és engedték setupolni. Előtte 2 napig tesztelt ugyanitt Massa. Idők: Massa: 58.566 Villeneuve: 58.647 Azért már ez nagyjából egál idő, remélem egyre kisebbek lesznek a különbségek a nagydíjakon is. Kicsit aggódtam, hogy visszatérése után mégsem tudja befejezni az idényt, ha nem javul, de a jelek szerencsére bíztatóak!!
  • EN116
    Helló

A nevem Érsek Zsolt.

Jómagam 1982 óta foglalkozom a F-1-el.
    Komoly gyűjteményem van.

Talán érdeklődésedre tart számot, ha a megnézed a videokazetta gyújteményem listáját.

http://www.extra.hu/f1plus/video.htm

További kellemes szurkolást kívánok

Üdvözlettel,

Érsek Zsolt
    www.extra.hu/f1plus
  • Lteebee
    Prost még tudta, hogy kell az ilyesmit rendezni.
  • Kit--Kat
    nem test-test ellen ment
  • Zsoltika 007
    Régi szép idők...
  • Punkerwork
    emlékeim szerint Schumi csavarkulccsal ment át beszélgetni és a szerelők fogták le :)
  • G_ArchAngel #19322
    kár, hogy csak félmunkákat végez...:PPP