182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#19361 Webber a csapattársát kritizálja -
#19360 Coulthard szerint háromesélyes a világbajnokság -
#19359 '99 és azért elég neccesen nyert Mika, az uccsó futamon -
#19358 évszám mi is volt? Mika és a Merci akkor nagyon ott volt. -
#19357 Rubensnek is nagyon jó versenyző, csak a baj vele az, hogy egyenletesen nem tud jó teljesítmény nyújtani, csak kiugrásai vannak, mint pl. páréve Silverstoneban -
#19356 Hát ja! Soha nem felejtem el, amikor eltört MS lába, mekkora pofája volt az eddie fiúnak, hogy namajdmostakkorő, és ha MS visszajön akkor majd csak másodhegedűs lehet az ő vb címéhez. Ehez képest Mika úgy lenyomta versenyen az ír idiótát, mint a bélyeget!!! Szerintem hasonló helyzetben Rubens is így járna, kivéve ha Zsóti lenne az, aki helyettesítené MS-t. -
#19355 :DD
ez érdekes egyébként, egyszer azt kéne mondania,
- ehh vázze, dógozom bázze.
Hogy mi lesz évvégén? Há' mittomén..
világbajnoki cím???? ... mér mivan Michael-lel?
:DDD -
#19354 A Toyota visszavonta Ralf Schumacher büntetése ellen benyújtott fellebbezését, emiatt nem kerül sor a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) fellebbviteli bizottságának keddre összehívott tárgyalására.
Az 56. Forma-1-es világbajnokság múlt vasárnapi futamán a német pilótát a versenybíróság boxutcai vétség miatt 25 másodperces időbüntetéssel sújtotta, így Ralf Schumacher elvesztette az egy pontot érő nyolcadik helyét, s a tizenegyedikre csúszott vissza. A tankolás után veszélyesen kihajtó versenyző helyére így honfitársa, Nick Heidfeld (Williams-BMW) került.
Az FIA fellebbviteli bizottságára május 4-én fontos döntés vár, ekkor tárgyalják Jenson Button esetét. A San Marinó-i Nagydíjon harmadik BAR-Honda-pilótát az autó súlyának eltérései miatt büntethetik meg. A kocsi ugyanis üres tankkal elmaradt a 600 kg-os súlyhatártól, azt csak némi üzemanyag betöltésével múlta felül.
-
#19353 -Na jó kedves Rubens, de valami rekord csak akad méég!!
-Hát ha úgy vesszük, kettő még akad. Én vagyok az egyik legkésőbb beváltott ígéret, és hitben lepipálom Eddie Ervine-t, én ugyanis több évet kezdtem úgy el a Ferrarinál, hogy hittem év elején magamban, és kijelentettem, ez az év az enyém lesz, esélyes vagyok a világbajnoki címre, és idén lenyomom Michaelt! -
#19352 -
G_ArchAngel #19351 -
#19350 Miért is akar Zsolt visszakerülni az F1-be...
-
#19349 Igen ez valóban igaz : ) -
#19348 Massánk rohatt nagy a pofája már kellett, hogy valaki leállítsa, nem szeretem kultárdot, de ideje volt már, hogy valaki lehűtse:) -
#19347 Ebben asszem egyetértünk -
G_ArchAngel #19346 ja, de jobban érezném magam Halle Berry-vel egy Aston DBR9-esben...:) -
#19345 Coulthard a hülyegyerek Massával együtt -
#19344 Nem az autotól vagy a jo csaytol válik értékessé az ember. -
#19343 :DDDD micsoda rekord..
- Te Michael, milyen rekordokat értél el az F1-ben?
- Hát 7×-es Vbajnok, xx pole, xxx dobogós hely, xxx körrekord, xx verseny győztese...
- És te Rubinho' te milyen rekordokat értél el az F1-ben?
- Én..öööö, én..öö vagyok a legtovábbig legtöbbször leginkább másodhegedüs.
- Hát ..........akkor gratulálok mindkettőtöknek.
:D
(bocsesz Rubinho') -
#19342 nahh talán, bár én bízom benne, ha vérszemtkapna akkor megint belejönne a versenyzésbe+ Schumi nyugdíjbavonulásakor Kimi jöhetne a helyére és újra kemény alakulat lenne:) -
#19341 hát ő se ér többet... -
#19340 ott azért megfizetik gondolom, akinek ami fontos... -
#19339 Olyan nagyon sokan nem hiszem, hogy kapkodnának érte, legalábbis a nagyok közül biztos nem, középcsapatba meg minek menne... Valszeg most már a "Minen idők legjobb másodhegedűse" címre hajt -
#19338 helyére meg a Ralfot:) -
#19337 van hát, igen..
de nincs odabilincselve Rubinho'..
el lehet szerződni.
-
#19336 Hát igen. Van benne valami. -
#19335 Dehogynem! :) -
G_ArchAngel #19334 az a baj, hogy nem poén :P -
#19333 mehehee :DD
ez jó.. -
#19332 -
G_ArchAngel #19331 Jók voltak a tegnapi tesztek:
Button megelőzte a Ferrarikat - nem eszik olyan forrón a kását:)
Kimi lelépte az új Mercedes motort és szoftverhibát is sikerült a csapatnak produkálni, így is bőven leverte a Toyotákat...
Keke Rosberg fia pedig szárnyalt a Williams-szel - ez volt a 2. napja, lesz ebből a srácból még valami
És az indiai srác sem gyenge! -
#19330 ...pedig már kezdtem volna számolgatni, hogy ha csak a mai nap ment 1663-at, akkor az 24 órán át minden körben körrekord :)) -
#19329 sorry, 163 kört csak! -
#19328 Nah, végre alakul azért a dolog kedvencemmel Villeneuve-el. CSak ma tesztelt fioranoban, 1663 kört ment, és engedték setupolni. Előtte 2 napig tesztelt ugyanitt Massa. Idők: Massa: 58.566 Villeneuve: 58.647 Azért már ez nagyjából egál idő, remélem egyre kisebbek lesznek a különbségek a nagydíjakon is. Kicsit aggódtam, hogy visszatérése után mégsem tudja befejezni az idényt, ha nem javul, de a jelek szerencsére bíztatóak!! -
EN116 #19327 Helló
A nevem Érsek Zsolt.
Jómagam 1982 óta foglalkozom a F-1-el.
Komoly gyűjteményem van.
Talán érdeklődésedre tart számot, ha a megnézed a videokazetta gyújteményem listáját.
http://www.extra.hu/f1plus/video.htm
További kellemes szurkolást kívánok
Üdvözlettel,
Érsek Zsolt
www.extra.hu/f1plus -
#19326 Prost még tudta, hogy kell az ilyesmit rendezni. -
#19325 nem test-test ellen ment -
#19324 Régi szép idők... -
#19323 emlékeim szerint Schumi csavarkulccsal ment át beszélgetni és a szerelők fogták le :) -
G_ArchAngel #19322 kár, hogy csak félmunkákat végez...:PPP