182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#19161 lol -
G_ArchAngel #19160 Button megtarthatja pontjait
Írta: SzNZsolty [2005.04.25. 09:18]
Veszélyben volt a harmadik helye
Mint ahogy arról tegnap beszámoltunk, Jenson Button autóját könnyebbnek találták a megengedettnél. A brit versenyző hat órát várakozott, mire a versenybírák meghozták döntésüket: Button megtarthatja pontjait.
„A verseny utáni ellenőrzésen az autó üres tankkal éppen, hogy csak a minimum súlyhatáron belül volt.” –áll a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hivatalos közleményében.
„Az autót lemérték feltöltött és üres állapotban, és a megengedett határtól minimális eltérést mértek. Az eset után a stewardok meghallgatták a csapatot és átnézték a rendelkezésre álló dokumentumokat, és úgy döntöttek nem szükséges további lépéseket tenni.„
Jenson Button tehát megtarthatta imolában szerzett harmadik helyét, mellyel magán kívül csapatát is felíratta a ponttáblázatra. -
#19159 Változtatott a végeredményen a versenybíróság futam utáni döntése: a testület a boxutcában elkövetett szabálytalanság miatt 25 másodperces büntetéssel sújtotta a versenyben nyolcadik helyen végző Ralf Schumachert. Az ifjabbik Schumi ezzel a tizenegyedik helyen zárta a vb idei negyedik futamát, a döntés azonban még nem végleges, hiszen a Toyota istálló fellebbezett a döntés ellen. Ralf büntetése egy pontot hozott a konyhára Nick Heidfeldnek, hiszen így a Williams-BMW pilótája végzett a nyolcadik helyen.
-
#19158 Az a gyerek, aki a stúdióban ül (nem tudom mi a neve), az pl. jó lenne, + a DS, meg köcsögölőnek a Frankl András a sztorijaival.
Semmi Wéber, semmi Palik, meg Kedves Gyulám. -
#19157 [Kiesett=technikai okokból feladta a versenyt] -
#19156 Mika?
Mika vagy kiesett, vagy nyert. Más kategória nem igazán volt.
Amúgy ez tényleg amolyan Monaco-s verseny volt. MS kb. úgy jött fel körönként kettővel, mint amikor az esőben üldözte Prostot 1984-ben. -
#19155 Mint a Lothar M. Kálmán kézfogás. M. Kálmán zsebre tett kézzel ... -
#19154 Amikor felépül az RTLK új székháza a Camponától nem messze, akkor is ilyen fasz lesz, szóval ez nem liftfüggő.
[Megállapításod kissé "Palikos volt" :)] -
G_ArchAngel #19153 én egyik nem sem, de most tettem kivételt MS javára:) -
John McLane #19152 hi!
jó kis futam volt.alonso a bahreini motorral ment?schumi meg újjal?nem vagyok biztos benne, javítsatok ki ha tévednék, de ha így van, akkor ez sem semmi:) -
#19151 tolja le azon én is röhögtem:DD
régen ezt a Fisichellára mondta nem??mármint hogy őt tolja le a sumák:)) -
#19150 hát jah:DDD
csak hármójukat mutatták:D
de ha nem őket mutatták volna akkor tuti le lettek volna cseszve, mer ilyen nem mindig van! -
#19149 Paliknál néha megint előjött a ,,Tolja le" :)) -
#19148 Azért akik se Buttonnak, se Alonsonak és se Schuminak nem szurkolnak, kicsit utálhatták az utolsó 30 kört :DDD -
#19147 dehát nem aranyosak ők ketten..:DDD -
#19146 Szívesebben látnám a Palikot egy Sztárbox gálán pofára esni, mint hallgatni hétről hétre a baromságait, nameg az ő kis Gyuszikájának az alázását. A nem köszönése pedig tőle már megszokható, egyszerűen csak alapvető primitívség! -
#19145 aszittem még hogy a minardni majd mutat valamit mer a Stodartnak nagy volt a szája hogy majd imolában mindenki őket bámulja mer hogy olyan nagy újítások elsznek az autón!:D
meghát ugye az új motor.
remélem azért közelednek majd a jordan hez! -
#19144 jaja
van az a hajtű szerű kanyar ahol felfelé indulnak!
ott akart mindig bemenni de nem sikerült sajnos:( -
#19143 "Volt néhány hely, ahol úgy gondoltam, hogy megelőzhetem (Alonsót). Megpróbáltam, néhány kanyarban nagyon közel kerültem hozzá, de nagyszerűen versenyzett és nem hibázott. Ezért győzött ő, és ezért lettem én második "- beszélt a verseny utolsó köreiről Schumacher. -
#19142 paszmek:DDDDD
hát jah az ott button nál dült el!!!
de leginkább délelőtt a qualon:( -
Gabor_(HSF) #19141 Ja meg igy útólag tálán ésszerübb lett volna 2-3 körrel előbb kihozni,akkor talán nem bukott volna kb 6mp-t Button mögött,az is elég lehetett volna a győzelemhez............. -
Gabor_(HSF) #19140 Két trükk is volt az utolsó 10 körben amiről nem beszéltünk..
1,Alonso megokosodot (volt kitől tanulni) mégpedig az az ,hogy direkt nem ment rá az utólsó körökben a lekörözöttekre,(ez lett volna Sumi egyik sansza,ha Ő is vákumba kerűl)
2,Nem tudta hibára kényszeriteni Alonsot,talán ez lehet Sumi számára a tanulság ebből a futamból,hisz köztudottan mindenki hibázott idáig előtte akit ekkora nyomás alatt tertott, lásd Kimi,Mika,stb..sőt még volt egy futam azthiszem 93 amikor Sennat is az őrülrtbe kergette,de ehez elő kell,hogy vegyem az akkori videokazettáimat -
#19139 Az bizony,akkor tutira Alonso elé jön visssza... -
#19138 Hát föltartották az tuti.Ej paszmek ha nem ragad be Button mögé... -
#19137 Jaja,kell a Palik!Meghalgatnám az őt szídó emberek közvetítéseit 1 liftből. -
#19136 Én palikkal úgy vagyok, hogy akkor már inkább ő közvetítsen, minthogy a Czollner-Szabó Róbert páros, mert azok hihetetlenül unalmasan és bénán közvetítenek, Laci legalább életet visz a forma-1-es közvetítésbe. Baromságokat mond? Lehet, de melyik kommentátor nem szokott baromságokat mondani. Knézy és Vitray is mondtak baromságokat, de még mindig ők voltak (Vitray még mindig az) a legjobb kommentátorok. Palik kell az F1-hez, túlságosan megszoktam már :) -
#19135 olyanokat nem de a kevés benya már lehetővé tette hogy feltartsák! -
#19134 "amiért szerintem nem tudta ugy leelőzni mitn amennyivel gyorsabb volt mondjuk 5 körrel azelőtt az az volt hogy buttonnak kezdett kiürülni a tankja!!mer ő előbb volt a boxban!!"
Ez szerintem nem így van!Sem Button sem Alonso nem ment olyan gyors köröket ,még üres tankal sem mint Schumi féltankal.Szerintem. -
#19133 elvileg már direkt ugy csinálják a kocsikat hogy minnél több levegőt toljön a mögötte lévő arcába hogy nel egyen szélárnyék!
itt nem volt rá nagyon példa mer allonso nagyon jól gyorsított ki és akkor már nem volt az a távolság ami jó lett volna hozzá szerintem!
nah de majd monzában:) -
#19132 Én hiányolom a jóöreg szélárnyékot... -
#19131 aztá na haverok:)
szár=szárny:D
mitn=mint
azér írok hülyeségeket mer fenntvan a kormány és nem látom hogy mivan:) -
#19130 én is igy voltam!
rajtam van állandóan a Sumákos sapi aztá nahveroka mondták hogy levehetném már!de megmondtam nekik hogy imolában cumiztat majd!!!:)
be is jött!!
amugy amit mondott a paik az akkroa hülyeség mint 1 ház:
amikor utólérte buttont.monta hogy a légörvény miatt nem tud gyorsan menni a sumák merhogy nem jut elég levegő a kocsi elejére a szárnyhoz:)))
az első szár az kanyarodáshoz kell igazából:)szval kurvanagy hülyeség..
amiért szerintem nem tudta ugy leelőzni mitn amennyivel gyorsabb volt mondjuk 5 körrel azelőtt az az volt hogy buttonnak kezdett kiürülni a tankja!!mer ő előbb volt a boxban!!
szval palik monnyon le!!!:D -
#19129 Nem is lehetet eltemetni...Nekem egyszerűen minden verseny előtt az jut eszembe, ha előtte gyengén ment hogy most fog feltámadni a ferrari...egyszerűen nehéz elképzelnem hogy egyszer egy évben ne nyerne! -
#19128 -
#19127 Na, szal a mai futamról: Az ilyen és hasonló méretű teljesítményei miatt kezdtem el anno drukkolni Schuminak, egyszerűen hihetetlen tempót vágott le, bár az első 10 körben én is leírtam Schumit, utána meg nem győztem kapkodni a fejem. Ha nem véti el azt a hibát a második időmérőn, minden bizonnyal első lett volna ma. Egyben gratula Alonsónak is, nagyon szépen tartotta maga mögött Schumit, más pilóta erre képtelen lett volna. Régen láttam ilyen élvezetes futamot.
(Ja, és Go Schumi, Go! Így tovább, és megvéded a bajnoki címet! Én bízom benned és a Ferrariban. Bahrein után sem temettelek el, tudtam, hogy újra sikeres leszel! Szóval hajrá!!!) -
#19126 -
Gabor_(HSF) #19125 jójó..de azért annyira mégse kell siránkozni....lesz még lehetőségük bőven,Sumi még bezsebele azt a 3 vb címet ami a 10 hez kell,aztán kapnak lehetőséget a fiatalok is -
#19124 Hát igen.Én Schumi rajongó vagyok,de már sajnálom Kimit. -
#19123 Jajj tényleg sry! De tényleg igaz, hogy túlságosan sok már a hiba. -
#19122 Ha kérhetem, leginkább Haugot. Amíg ő ott van, nem lesz eredmény!