182114
  • Marki
    Korábban Schumit isfolytogatta...
  • Kit--Kat
    hehhe megérdemelte a tirpák
  • G_ArchAngel #19319
    láttad a Rettenthetelent? Egy skótnál kitudja? :DDD
  • Punkerwork
    nem nyírta volna ki csak beszélgetni akart
  • G_ArchAngel #19317
    Kocka majdnem a szülei előt nyírta ki a kis brazílt - ha sikerül, akkor a tanúkat is el kell tüntetni:)
  • Punkerwork
  • G_ArchAngel #19315
    Coulthard fojtogatta Massát

David Coulthard beismerte, hogy fojtogatta Felipe Massát a múlt vasárnapi Forma-1-es San Marinó-i Nagydíjat követően, miután a brazil pilóta a középső ujjával "bemutatott" neki a futam közben.

Ez utóbbi akkor történt, amikor a Sauber-Petronas versenyzője hátulról belement riválisának autójába, majd nagy nehezen megelőzte őt. "Azt vágta a fejemhez, hogy leszorítottam őt, ezért amikor pár órával később el akarta hagyni a létesítményt, megállítottam, behajoltam az ablakon, és torkon ragadtam. Aztán észrevettem, hogy a szülei döbbenten néznek rám a hátsó ülésről, és elengedtem, mert nem akartam előttük megalázni" - részletezte a történteket a skót kiválóság, aki éppen dél-amerikai ellenlábasa mögött, a 13. helyen ért célba Imolában.

A Red Bull-Cosworth csapatot erősítő Coulthard hozzátette: egyszer ő is középső ujjával fejezte ki nemtetszését Michael Schumachernek, de utólag elnézést kért tőle. Massának azonban esze ágában sem volt felülvizsgálni álláspontját illetlen gesztusát illetően.
  • petesilver
    Ezzel egyetértek! Azon filóztam, hogy ha Kimi azóta munkanélküli lenne, az gáz. Az akkori fizetése alapján szabták ki a büntetést ugye, és ha idén nem lenne pénze, bajban lenne:) Viszont ha a McLaren nem romlik el, Kimi valószínűleg csont nélkül nyert volna Imolában.
  • G_ArchAngel #19313
    igen?
    szerintem nem ugyanolyan: soha nem volt 3 hómobilom, se szépségkirálynő feleségem, és az alkoholt is jobban bírom, persze a 30e €-s büntetést simán kifizettem volna:)))
  • rezsofiz
    Meg is érdemli hogy megbüntetik. Ugyanolyan embermint én vagy akárki.
  • G_ArchAngel #19311
    olvastam, arról egy szó sincs, hogy mi lett volna HA Kimi alatt nem pusztul meg az ilmor-i talicska: kaparhattak volna a második-harmadik helyért, talán...
    Villeneuve és Wurz teljesítményéről szintén egy szót sem írtak, így Farkas Péter tehet egy szíveséget...
  • Punkerwork
    Imolai Görbe Tükör
  • Lteebee
    A bmw csak a motort?
    Vagy azért mást is?

Még a végén, miután mindenki áttért a saját kasztnira, lesz mindenkinek tesztpályája is a gyártóműhely mellett.

lol
  • M@TriX
    jól hangzik, jöjjenek csak...
  • M@TriX
    egyet értek...
  • M@TriX
    csak kis ütközés volt, semmi komoly a hírek szerint...
  • Zsoltika 007
    Vagy fordítva... Sokszor a BMW volt a legerősebb motor a mezőnyben, csak a Williams nem csinált rendes kasztnit.
  • Lteebee
    Úgyis csak égette a Williamst a bmw.
  • G_ArchAngel #19303
    (Williams?)BMW
  • G_ArchAngel #19302
    Friesacher kicsit szerencsésebb srác, mint Zsoltika - és a managere is Frank Tamás:)))
  • G_ArchAngel #19301
    Nico Rosberg és a Williams-BMW
  • Punkerwork
    képeket :)
  • AnuluWork #19299
    Formula-1: teszten karamboloztak a Minardik

NSO, 2005-04-27 18:19

Tesztelés közben ütközött össze a Minardi Formula-1-es csapat két versenyautója az olaszországi Mugello versenypályáján.

Az egyik versenygépet Cristijan Albers, a Minardi-Cosworth világbajnoki futamokon induló holland versenyzője, míg a másikat Chanoch Nissany, a magyar versenyzői engedéllyel szereplő izraeli tesztpilóta vezette. egyikük sem sérült meg, az autók viszont összetörtek.

A karambolt okairól egyelőre nem érkezett jelentés.

:)
  • G_ArchAngel #19298
    Régi szép idők...
  • Lteebee
    Kb. másfél évig csak a mrciről és hokiról szólt a forma1.

Persze én nem vagyok f1 tudor.
  • Punker
    a 90-es évek végén Mika-val, aztán 2000-től beindult a vörös szekér, vagy nem?
  • M@TriX
    mint elvakult Ferraristól nem is vártunk mást....
    pedig az egyik évben 3-4 éve, nem emléxem, a mercik voltak a királyok, mégha csak fél vagy 1 évadra is.
    persze én mercis sem vagyok, ezért nemtom pontosan, de biztos valaki meg tudja mondani.
  • G_ArchAngel #19294
    DTM?
  • Gabor_(HSF)
    Merci egyeduralom? LOL? mikor volt olyan?..de megmondom...SOHA
  • Lteebee
    Szerintem ha nem csalásra használták, akkor nem durva.
  • M@TriX
    háát, nem hinném...
  • G_ArchAngel #19290
    Durva... Dupla benzintank a BAR-ban...
  • G_ArchAngel #19289
    maradjunk a "Barcelona után meglátjuk" változatnál...
    nem hiszek már a McLaren vezetőinek, de kitudja...
  • Lteebee
    Vagy kéne pár szabálymódosítás még, hogy a toyota, a honda és a renault is szenvedjen.

És akkor eljöhet újra a merci egyeduralom.

lol
  • Punkerwork
    Dennis mindig nagy mesemondó volt :)
    mire eljutnak oda hogy rendes járgányt adjanak a pilótáknak már rég nyugdíjasok lesznek :)
  • G_ArchAngel #19286
    Dennis szerint Räikkönen simán nyert volna

Írta: Zuzmara [2005.04.27. 07:39]

A csapatfőnök elárulja, hogy később álltak volna ki első boxkiállásukra, mint Alonso.
    A McLaren-Mercedes csapatfőnöke úgy érzi nagy lehetőséget szalasztott el csapata az elmúlt hétvégén Imolában. Kimi Räikkönen 3,2 másodperccel vezetett Fernando Alonso előtt, amikor a kilencedik körben műszaki hiba miatt feladni kényszerült a futamot. Ron Dennisnek nincsenek kétségei afelől, hogy finn versenyzője nyert volna, ha végig ér, ugyanis - legalábbis a csapatfőnök utólag ezt állítja - Kimi is legalább olyan sokáig maradt volna kinn a pályán az első boxkiállása előtt, mint Michael Schumacher:

"A műszaki hiba nélkül kétséget kizáróan megnyertük volna a versenyt. Mindenki másnál tovább tudtunk volna kinnmaradni az első kerékcsere előtt, ezt biztos - persze most már nem játszik szerepet. A köridőink rendben voltak, de sajnos tönkrement a meghajtótengely egyik tömítése. Attól eltekintve, hogy tudjuk, hogy ez volt a probléma, az okot még nem sikerült pontosan megállapítanunk. A tesztelések alatt is megtörtént már ez velünk néha, de mindig csak sok-sok kilométer után." - mondta Dennis a crash.net-nek.
  • Punkerwork
    Háborog a Ferrari elnöke
  • Punkerwork
    Visszavonul a McLaren főtervezője
  • DJ Bee18
    szerintem sokan tudtuk ezt eddig is, hogy kisebb a lpénz
  • petesilver
    Egy kis látókörszélesítés: azért a MotoGP olcsóbb mulatság. Ugye F1-ben a boxutcában történő szabálytalanságokért röpködnek az ezer dollárok, néha a 10.000 is. ehez képest MotoGP: Nicky Hayden a szombati edzésen piros lámpa ellenére hajtott a pályára. 700 dolcsiba került a mutatvány.

Ez az összeg az F1-ben még zsebpénznek is komolytalan:)))