182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#19321 Korábban Schumit isfolytogatta... -
#19320 hehhe megérdemelte a tirpák -
G_ArchAngel #19319 láttad a Rettenthetelent? Egy skótnál kitudja? :DDD -
#19318 nem nyírta volna ki csak beszélgetni akart -
G_ArchAngel #19317 Kocka majdnem a szülei előt nyírta ki a kis brazílt - ha sikerül, akkor a tanúkat is el kell tüntetni:) -
#19316 -
G_ArchAngel #19315 Coulthard fojtogatta Massát
David Coulthard beismerte, hogy fojtogatta Felipe Massát a múlt vasárnapi Forma-1-es San Marinó-i Nagydíjat követően, miután a brazil pilóta a középső ujjával "bemutatott" neki a futam közben.
Ez utóbbi akkor történt, amikor a Sauber-Petronas versenyzője hátulról belement riválisának autójába, majd nagy nehezen megelőzte őt. "Azt vágta a fejemhez, hogy leszorítottam őt, ezért amikor pár órával később el akarta hagyni a létesítményt, megállítottam, behajoltam az ablakon, és torkon ragadtam. Aztán észrevettem, hogy a szülei döbbenten néznek rám a hátsó ülésről, és elengedtem, mert nem akartam előttük megalázni" - részletezte a történteket a skót kiválóság, aki éppen dél-amerikai ellenlábasa mögött, a 13. helyen ért célba Imolában.
A Red Bull-Cosworth csapatot erősítő Coulthard hozzátette: egyszer ő is középső ujjával fejezte ki nemtetszését Michael Schumachernek, de utólag elnézést kért tőle. Massának azonban esze ágában sem volt felülvizsgálni álláspontját illetlen gesztusát illetően. -
#19314 Ezzel egyetértek! Azon filóztam, hogy ha Kimi azóta munkanélküli lenne, az gáz. Az akkori fizetése alapján szabták ki a büntetést ugye, és ha idén nem lenne pénze, bajban lenne:) Viszont ha a McLaren nem romlik el, Kimi valószínűleg csont nélkül nyert volna Imolában. -
G_ArchAngel #19313 igen?
szerintem nem ugyanolyan: soha nem volt 3 hómobilom, se szépségkirálynő feleségem, és az alkoholt is jobban bírom, persze a 30e €-s büntetést simán kifizettem volna:))) -
#19312 Meg is érdemli hogy megbüntetik. Ugyanolyan embermint én vagy akárki. -
G_ArchAngel #19311 olvastam, arról egy szó sincs, hogy mi lett volna HA Kimi alatt nem pusztul meg az ilmor-i talicska: kaparhattak volna a második-harmadik helyért, talán...
Villeneuve és Wurz teljesítményéről szintén egy szót sem írtak, így Farkas Péter tehet egy szíveséget... -
#19310 Imolai Görbe Tükör -
#19309 A bmw csak a motort?
Vagy azért mást is?
Még a végén, miután mindenki áttért a saját kasztnira, lesz mindenkinek tesztpályája is a gyártóműhely mellett.
lol -
#19308 jól hangzik, jöjjenek csak... -
#19307 egyet értek... -
#19306 csak kis ütközés volt, semmi komoly a hírek szerint... -
#19305 Vagy fordítva... Sokszor a BMW volt a legerősebb motor a mezőnyben, csak a Williams nem csinált rendes kasztnit. -
#19304 Úgyis csak égette a Williamst a bmw. -
G_ArchAngel #19303 (Williams?)BMW -
G_ArchAngel #19302 Friesacher kicsit szerencsésebb srác, mint Zsoltika - és a managere is Frank Tamás:))) -
G_ArchAngel #19301 Nico Rosberg és a Williams-BMW -
#19300 képeket :) -
#19299 Formula-1: teszten karamboloztak a Minardik
NSO, 2005-04-27 18:19
Tesztelés közben ütközött össze a Minardi Formula-1-es csapat két versenyautója az olaszországi Mugello versenypályáján.
Az egyik versenygépet Cristijan Albers, a Minardi-Cosworth világbajnoki futamokon induló holland versenyzője, míg a másikat Chanoch Nissany, a magyar versenyzői engedéllyel szereplő izraeli tesztpilóta vezette. egyikük sem sérült meg, az autók viszont összetörtek.
A karambolt okairól egyelőre nem érkezett jelentés.
:) -
G_ArchAngel #19298 Régi szép idők... -
#19297 Kb. másfél évig csak a mrciről és hokiról szólt a forma1.
Persze én nem vagyok f1 tudor. -
#19296 a 90-es évek végén Mika-val, aztán 2000-től beindult a vörös szekér, vagy nem? -
#19295 mint elvakult Ferraristól nem is vártunk mást....
pedig az egyik évben 3-4 éve, nem emléxem, a mercik voltak a királyok, mégha csak fél vagy 1 évadra is.
persze én mercis sem vagyok, ezért nemtom pontosan, de biztos valaki meg tudja mondani. -
G_ArchAngel #19294 DTM? -
Gabor_(HSF) #19293 Merci egyeduralom? LOL? mikor volt olyan?..de megmondom...SOHA -
#19292 Szerintem ha nem csalásra használták, akkor nem durva. -
#19291 háát, nem hinném... -
G_ArchAngel #19290 Durva... Dupla benzintank a BAR-ban... -
G_ArchAngel #19289 maradjunk a "Barcelona után meglátjuk" változatnál...
nem hiszek már a McLaren vezetőinek, de kitudja... -
#19288 Vagy kéne pár szabálymódosítás még, hogy a toyota, a honda és a renault is szenvedjen.
És akkor eljöhet újra a merci egyeduralom.
lol -
#19287 Dennis mindig nagy mesemondó volt :)
mire eljutnak oda hogy rendes járgányt adjanak a pilótáknak már rég nyugdíjasok lesznek :) -
G_ArchAngel #19286 Dennis szerint Räikkönen simán nyert volna
Írta: Zuzmara [2005.04.27. 07:39]
A csapatfőnök elárulja, hogy később álltak volna ki első boxkiállásukra, mint Alonso.
A McLaren-Mercedes csapatfőnöke úgy érzi nagy lehetőséget szalasztott el csapata az elmúlt hétvégén Imolában. Kimi Räikkönen 3,2 másodperccel vezetett Fernando Alonso előtt, amikor a kilencedik körben műszaki hiba miatt feladni kényszerült a futamot. Ron Dennisnek nincsenek kétségei afelől, hogy finn versenyzője nyert volna, ha végig ér, ugyanis - legalábbis a csapatfőnök utólag ezt állítja - Kimi is legalább olyan sokáig maradt volna kinn a pályán az első boxkiállása előtt, mint Michael Schumacher:
"A műszaki hiba nélkül kétséget kizáróan megnyertük volna a versenyt. Mindenki másnál tovább tudtunk volna kinnmaradni az első kerékcsere előtt, ezt biztos - persze most már nem játszik szerepet. A köridőink rendben voltak, de sajnos tönkrement a meghajtótengely egyik tömítése. Attól eltekintve, hogy tudjuk, hogy ez volt a probléma, az okot még nem sikerült pontosan megállapítanunk. A tesztelések alatt is megtörtént már ez velünk néha, de mindig csak sok-sok kilométer után." - mondta Dennis a crash.net-nek. -
#19285 Háborog a Ferrari elnöke -
#19284 Visszavonul a McLaren főtervezője -
#19283 szerintem sokan tudtuk ezt eddig is, hogy kisebb a lpénz -
#19282 Egy kis látókörszélesítés: azért a MotoGP olcsóbb mulatság. Ugye F1-ben a boxutcában történő szabálytalanságokért röpködnek az ezer dollárok, néha a 10.000 is. ehez képest MotoGP: Nicky Hayden a szombati edzésen piros lámpa ellenére hajtott a pályára. 700 dolcsiba került a mutatvány.
Ez az összeg az F1-ben még zsebpénznek is komolytalan:)))