182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#19201 Nemhogy inkább azt látnák, hogy bázze itt ez a Ferrari, tök bukó volt pár hete, teszteltek 20 napot, güriztek mint a lóvak, hát bazze ezt mi is megtudjuk csinálni...adjunk már technikát a pilótánk alá, elvégre az lenne a dolgunk.
...márha tényleg nyerni akarnának..
Hát áldozzanak rá. -
#19200 Nagyon uncsi már ez a spórolás..
Nem bírják? Szálljanak ki.., Nagy blama lenne, hogy a Ferrari meg bírja.
Nehogy már ennyire olcsó legyen egy alapvetően presztizsverseny...sírnak, meg mittomén, ahelyett hogy versenyképes autót, és megbízható autót raknának a pilóták alá.
pecs ki van már az autógyárakkal, ott van sok tehetséges pilóta, nekik építenének, meg tesztelnék megbízhatóra az autókat, ahelyett, hogy sírnak a költségek miatt.
-
#19199 Azért érdekes,hogy volt 1 jó futama a ferrarinak jobban mondva Schuminak,mert ugye Bari műszaki hiba miatt állt ki,már kezdődnek is a problémák:LINK -
#19198 Ez az, mindegyik csapat ment az FIA-hoz sírni, hogy módosítsák a szabályokat, mert nem tudják utolérni Schumit, ahelyett, hogy azt csinálták volna, mint idén a Renault. És végre van ellenfél, ráadásul igen erősek. Pedig nem mondhatja a BMW meg a Mercedes, hogy pénzük nem volt, hát az egész Fiat egy családi vállalkozás hozzájuk képest :DD -
Jhon Balu #19197 hiába nemcsak a ferrari a jó autó! -
#19196 Pontosan. Azért, mert 5 éve szinte mindig a toppon van, ezért már szídják, hogy hagyja már abba, mert a Forma-1 unalmas miatta. De ha vmi nem klappol nála, akkor támadják, hogy miért nem nyert, ahelyett, hogy inkább örülnének maguknak. De SOHA SENKI ne felejtse el, hogy az elmúlt 3-4 év NEM A FERRARI ÉS SCHUMACHER MIATT LETT UNALMAS. Amiatt lett unalmas, mert mások képtelenek voltak vele felvenni a versenyt. A Ferrari és Schumi csak tették azt, amit nekik tenniük kellett, versenyezni, és megnyerni a vb-t. Idén persze megváltozott a helyzet, a Renault hihetetlenül megerősödött, érdekes csatákra számithatunk az elkövetkező futamokon. -
#19195 Egyébként az a gáz hogy Schumi szinte sose hibázik, az emberek hozzá vannak szokva, és amikor egy nagyon picit leereszt (vagy a gumi , vagy az auto a rossz esetleg), akkor mindenki szidja. Asszem ez is szánalmas. -
Jhon Balu #19194 szerintem az a baj hogy hozzászoktak az emberek,hogy mindig első volt.
mindig ő volt cimlapon,most hogy szarul megy neki azért foglalkoznak annyit vele ez ami idegesiti a nem sumi rajongokat pedig ven az f1-be más versenyző is.. -
#19193 Ha a boxban előz az a baj,ha a pályán akkor milyen már!Bezzeg Monti,neki mindent lehet.Nem is baj hogy pihen,abszolút nem hiányzik.(nekem) -
#19192 De akkor el is lehet ismerni, nem pedig továbbra is átkozni. De tudom ez olyan, hogy bármit csinál az nem lehet jó :)) -
#19191 Jajj, ez már régi sablonszöveg :DDD -
#19190 Már jó lessz ha mutat,mert kezd uncsi lenni az "Alonso-Alonso" :) -
Jhon Balu #19189 nézd azért sokszoros világbajnok hogy mutassonis valamit. -
#19188 Azt megértem, csak épp most miatta nem volt unalmas az egész verseny :D -
Jhon Balu #19187 nem csak unjuk már állandóan mindig csak a sumi +sumi! -
#19186 Nem értelek, valakit muszály utálni? Kimi kiesik, ezért utáljunk valakit, hogy enyhítsük a fájdalmat?? :)) Komolyan nem értem, lehet én vagyok hülye :DD, de ha érthetően el tudod magyarázni, akkor lehet hogy igazad van. :) -
#19185 Nah csak most tudok irni. A verseny nagyon nagy volt, a végén már nem is érdekelt hogy Schumacher vagy Alonso, maga a sport szép volt . Cool volt nagyon remélem még lesznek ilyenek -
#19184 Tulajdonképpen jól teszik, amit tesznek. -
#19183 Tulajdonképpen mi a bajod?Most mit írjanak a Kimi rajongók?Kiesett az verseny elején.Most szidják a Sumákot?Vagy mit vársz? -
#19182 Valakit pedig muszály utálni.
Vannak itt, akik mást sem írtak múlt héten, csak hogy kimi a király, meg ferrari hozzá se szagol...
A futam óta 10 kommentet sem láttam az ilyen f1 rajongóktól. -
#19181 Most az egyszer semmi okod nem lenne rá. Eddig azért utálták mert unalmassá teszi a versenyt, most meg te azért utálod, meg kurva jó volt a futam? Nem tudom megérteni ezt a logikát. 3 -
#19180 szegény előtte is ezt hitte -
#19179 de mondjuk a szabály az szabály!
a minardit is megbüntették tavaly egy időmérőn mer lekezdett esni az eső és akkro ők vizest tettek fel de az asszem könnyebb volt mitn a szárazra való gumi csak elfelejtették átszámolni:) -
G_ArchAngel #19178 Nem hiszem, hogy helyezést fog elvenni a FIA, legfeljebb megfejik kicsit a BAR-t:) -
#19177 "Igaz Wurz 3. lesz, Villeneuve pedig 5!"
a szememben maradtak a helyükön ez a pár mg eltérés miatt nem verték volna meg Buttont. ennyire nem kellene sztem a helyezésekre kihozni. felkiáltó jellel meg minden -
#19176 ja, egyet értek :) -
G_ArchAngel #19175 Az FIA fellebbez Button pontjai ellen
Írta: Smiler [2005.04.25. 15:10]
Jenson Button harmadik helye mégsincs biztonságban.
A BAR továbbra is elveszítheti Jenson Button dobogós helyezését, miután az FIA hétfőn bejelentette, fellebbez a versenybírák döntése ellen, mely szerint szabályosnak ítélték Button autóját.
A versenybírák több mint hat órán át vizsgálták Button autóját, miután beidézték a csapat képviselőit és megmérték az autót üzemanyaggal feltöltve és anélkül is a verseny után.
"Közvetlenül a verseny után megmértük az autót abban az állapotban, ahogyan az befejezte a versenyt, és a minimális súlyhatár felett volt", olvasható a versenybírák vasárnapi közleményében. "Ezután leengedtük az üzemanyagot, ismét megmértük az autót, s ekkor már az előírtnál könnyebb volt."
"A bírák, miután meghallgatták a versenyző képviselőinek magyarázatát és megvizsgálták az összes rendelkezésre álló dokumentumot, úgy döntöttek, hogy az eset nem kíván további lépéseket."
Bár a csapat magyarázatát -amit nem hoztak nyilvánosságra- elfogadták az imolai versenybírák, az FIA most fellebbez a döntés ellen és a jövő hónapban egy meghallgatáson vizsgálja ki az esetet.
A Nemzetközi Fellebviteli Bíróság május 4-én Párizsban tárgyalja majd az ügyet.
Ezzel és RS büntetésével a Williams úgy kap 3 pontot, hogy szinte semmit nem csinált érte...
Igaz Wurz 3. lesz, Villeneuve pedig 5! -
G_ArchAngel #19174 Raikkönen többet ígér
Írta: Smiler [2005.04.25. 14:47]
Kimi Raikkönen megígérte, Spanyolországban az eddiginél többet láthatunk a McLarentől.
A finn pilóta szerint a barcelonai verseny előtt a McLaren mindent meg fog tenni, hogy javítson az autó teljesítményén. Eddig a csapat arra koncentrált, hogy az időmérő edzés nehézségeit leküzdje, és úgy tűnik, ez sikerült is, hiszen Imolában Raikkönen a pole-ról indulhatott.
"Új motort és néhány más új alkatrészt kapunk a következő versenyre, és tényleg minden attól függ, mi történik a tesztekéseken és az új alkatrészek hogyan működnek", mondta Raikkönen. "De azt hiszem, lesz néhány újdonság, ami javíthatja a sebességünket."
na, gondolom most ezek az újdonságok fognak bedögleni...:((( -
#19173 de nem cserélték ki -
#19172 Simasérót (sumit) úgy utálom... mint a matek tanáromat (Eperjesi Éva) -
#19171 Hupsz akkor rosszul tudom! -
#19170 Hiehetellenül jó volt shumák, majdnem 1st lett! -
G_ArchAngel #19169 nem, csak ha bizonyíthatóan kell főalkatrészt cserélni (motor vagy váltó), s mivel nem ez döglött be, így MS a bahreini motort használta... -
#19168 de! -
John McLane #19167 schumacher nem fejezte be a bahreini nagydíjat, emiatt elvileg kicserélhették a motort a ferrariban.vagy nem? -
Gabor_(HSF) #19166 Igen Mika vagy Fika ahogy tetszik,még sírva is fakadt azon a versenyen -
#19165 pontosan -
G_ArchAngel #19164 MS régi motorral ment, Alonso pedig egy végletekig megkímélt, visszafogott motorral - a szabadedzéseken is azért ment keveset, mert már pénteken problémákat észleltek a Renault technikusai... -
#19163 ment:) -
#19162 schumi nem mnet új al!