182114
  • Bandee1987
    ez aztán a faszság :)

Schuminak van elég pénze, biztos, hogy a Ferrarinál fogja befejezni...
  • Punkerwork
    azért vannak szép teóriák :)
  • Punkerwork
    Schumacher Red Bull-Ferrariban fejezi be?
  • G_ArchAngel #20524
    ez arra volt jó, hogy villogjanak a Paragon-nal...
  • Bucser
    Lehet, hogy ott volt meg minden teszteredmény ami alapján kiszámolták, hogy Kimi így is végig tud menni... Ki tudja???
  • Punkerwork
    nem baj most már tudni kit kell elárasztani spam-mel a futam alatt :)
  • Bucser
    Ők biztos nem freemailt használnak ahol 5 percbe telik mire megkapom a saját freemailes fiókól küldött levelemet:D
  • Punkerwork
    mondjuk tényleg nem értem miért másik országban döntenek, és miért mail-t küldenek, nem a legbiztosabb információ továbbítás :)
  • G_ArchAngel #20519
    persze, simán leszedte a Siemens okostelefonjával, majd a rájött, hogy csatolt file-ként kapott egy "aknakereső"-t, így már elfelejtett a verseny 2. felében gyoran menni, mert játszott vezetés közben:)
  • Punkerwork
    Kétszavas e-mail segítette győzelemre Räikkönent
  • Punkerwork
    Ismét Wurz vezeti a harmadik McLarent
  • Punkerwork
    Jót tett a BAR-nak az eltiltás, mondja Fry
  • dav1d
    A monacoi nagydíjon megfigyelhető volt hogy minden csapatban volt egy kárörvendő aki akkor röhögött amikor saját csapatából eset ki valaki. ehh :)
  • Magic Boy
    De az bocsi elírtam!
  • M@TriX
    az lett belőle, de mint láthattuk a versenyen előny ebből nem származik sőt, más az összetétele ezeknek a gumiknak már. amúgy ha jóltom, egy bizonyos bordázatnak maradnia kell
  • Zsoltika 007
    Nem vagyok buztos benne én sem, de az nem slick?
  • Laffite
    hát sok előnye nem származott a sima felületből :)
    persze a szabály az szabály, és érdekes hogy néhányan néhány szabály alól általában mentesek, de én már nem is foglalkozom ilyen apróságokkal, vannak bírák, akik azért kapják a pénzüket, hogy ilyen dolgokban döntsenek - más kérdés, hogy nem tudjuk kitől jön a lé persze ;)
  • rezsofiz
    Hát nekem is ez a véleményem..
  • Magic Boy
    Szil=Szlip!
  • Magic Boy
    Szil gumi ergo kizárás járna érte!
  • Zsoltika 007
    Ha van még hasonló videód, ne kímélj minket!
  • M@TriX
    mellékesen megjegyzem, így nézett ki Alonsó kereke :) nem rossz

• M@TriX
    "Ross, biztos vagy benne, hogy ezzel a hat gumival végig tudom menni a versenyt?"
  • G_ArchAngel #20504
    fordítsd le légyszíves...:P
  • M@TriX
    találtam az incidenst keresve egy karikatúrát. :)
    gondolom lefordítanom sem kell...
  • M@TriX
    jah én is csak "élőben" oldalról láttam... én úgy vettem észre, hogy Ralf nem számított előzésre Misi balról mennt mellette pár cm-rel és Ralf amikro észrevette maga mellett a Ferrari orrát akkor megijedt és egy kicsit balra rántotta a kormányt. Ha esetleg mégis kisssé összeütköztek volna az nagyon kicsi lehetett mert alig mennt arrébb a toyota...
  • Bucser
    NEm tudom én láttam rosszul vagy Michael kereke a befutónál tényleg hozzáért az öccse kocsijához és az öccse kivágódott a pálya menetirányszerinti bal szélére.... Vagy mindenki vak vagy én láttam rosszul.. megvan esetleg valakinek ez a dolog??? megnézném , mert ezt a pillanatot nem ismételte meg a drága rendezőség,m hogy tisztán lásson az egyszerű halandó....
  • M@TriX
    pedig azt kellene :)
  • G_ArchAngel #20499
    minden pilóta nyavajog, aki rosszul jön ki ezekből a helyzetekből - ne is várd el Tőlük, hogy "apám, ez szép előzés volt, jól megszívattál..."
  • M@TriX
    amúgy ha elolvasod a hozzászólásom én azért hoztam fel azt példának, mert utána Bari meg Ralf anyázott egy sort, hogy ez miylen veszélyes volt... erre értettem, hogy mennyit változott a verseny régebben nem sajnálták a verdákat meg a saját testi épségüket...
  • M@TriX
    csak plnak mondtam, de abszolude igazad van, az nekem is tetszett, sajnáltam, hogy utána boxolt egyet, mert nem is tudtak mit csinálnia kocsijával.

az ügyes húzás volt, Fisch akkorát nézett, hogy a fél mezőny elment mellette :)
  • rezsofiz
  • G_ArchAngel #20495
    szerintem inkább Trulli-é volt a legerősebb pillanat:)
  • M@TriX
    jah, mondjuk az utóbbi versenyeken azért elő elővillant egy kis agresszió, meg előzés, de régebben nem sajnálták a verdákat
    talán a Schumi féle futamvégi előzéssel lehet érzékeltetni a változást. régen az simán belefért a futamokba, most mega többi pilóta az életét félti, hogy juj "meg is halhattam volna", anyám ilyen nyavajgós kiscsajokat.
  • G_ArchAngel #20493
    nagyon állat, nekem nagyon hiányoznak az ilyen pillanatok - gondolom a pilótáknak nem...:P
  • Bandee1987
    tök király az összeállitás :)
  • G_ArchAngel #20491
    néha azon gondolkodom, hogy mi lenne a Ferrarival, ha aláírta volna a tesztkorlátozást...
    tudná tartani a Jordan-nel a tempót? :)
  • M@TriX
    95-97 emlékezetes crashelései, node nem is csak azért linkeltem be hanem a végén a Benetton Renault kiszáguld a boxból úgy, hogy be van akadva a hátsó kiemelő és elhúz vele. Briatore csak néz... :)

• G_ArchAngel #20489
    van ennél durvább is, sajnos most a formula.hu-n is elindítottak egy elenőrízetlen fórumot, és ott is betyárkodnak az IQ-fighterek...:(
  • rezsofiz
    Ez már nagyon necces.