182114
  • rezsofiz
    Személy szerint én magamrol beszéltem, amit most csinált az sportszerűtlen, és undorito volt. Előttem és sztem sok más ember előtt leirta magát, tökmind1 hogy előtte ki mit gondolt, megmutatta az igazi énjét.
  • G_ArchAngel #20446
    Abban bízhatsz, hogy a Ferrari összeszedi magát, mert ha 3 pilóta fog osztozni az első helyeken, akkor Kiminek nincs esélye lefaragni a 22 pontos hátrányát...
  • dav1d
    Már Monaco elött is szidta mindenki pedig addig egy rossz huzása nem volt.
    De tudom én hogy miért szidjuk azért mert nyert az első versenyeken , és mert a Mclarenek balszerencséje miatt nem jött össze pedig lett volna esélye :\
    És ha lehet akkor még kösünk bele olyan apróságokba is hogy miket nyilatkozik...
  • Alien
    Schumacher csak azért sem adja fel

Hát ne is!! remélem tudnak végre kezdeni a gumikkal valamit, mert az autóban és Schumiban is benne vannak a győzelmek :)
  • rezsofiz
    Schumacherrel kapcsolatban a versenyben nincsenek olyanok hogy testvérek, olyanok vannak hogy ellenfelek. Előzni meg csak szabad, elvégre ez egy verseny..
  • Zsoltika 007
    "Őszintén megvallva a barcelonai Futam tetszett a legjobban.. ott kár volt, hogy raikönnen autója feladta a küzdelmet."
    Esetleg Imolára gondoltál.
  • Bucser
    Egyébként tök poén:) Tavaly mindenki azon sírt, hogy a ferrari hogy elhúzott:) idén majd azon fognak sírni, hogy a Meki meg a rönó hogy elhúzott (ha Raikönnen így fog menni minden versenyen akkor R.I.P. Fernando Alonso Világbajnoki esélyei:) Őszintén megvallva a barcelonai Futam tetszett a legjobban.. ott kár volt, hogy raikönnen autója feladta a küzdelmet Akkor érdekes vége lehetett volna... Mert ugye megjött a végén a ferrari így is jó volt de úgy mégjobb lett volna:) És nem azért mert a ferrari ott tudott lenni a végén, hanem azért mert ad1.: Schumi az előtte haladót versenyben előzte meg és csak utána ment ki tankolni, Alonsó fantasztikusan tarotta maga mögött Schumachert és különben is nem volt olyan szakasza a versenynek ahol aludni lehetett volna...

Nézzük a Mostani Monacói futamot.. símán unlmas lett volna, hogyha Albers nem pördül meg és az SC nem jön be.Ennek köszönhető, hogy Alonsóék eltaktikázták magukat... Amit még sajnáltam, hogy Kimi ennyire el tudott menni a többiektől... Schumi vonalátlépése még nem is volt gázos inkább az célegyenesben végrehajtott manővere volt durva.... MAjdnem felkente az öccsét a falra.... EZ NORMÁLIS???? Az ilyenek után kéne a Montoyát szidóknak magukba szállni, mert azért ilyet még monti sem csinált soha. Az hagyján, hogy Barrichellot megelőzte mert hát tudjuk, hogy a Brazil vendégszeretet hajtotta Bari-t, hogy átadja a helyet Schuminak, de szerintem eléggé égés, hogy hagyta elmenni Schumachert:) Megint:) Alonso pedig pozíciót fogott... szétmentek a gumijai ez van.. ilyenkor ugye a mögötte haladókat kiemelik egy boxkiállással és megpróbálják megkerülni ez végeredményben nem sikerült de legalább láthattunk 2 nagyon jó párharcot Webber Heidfeld és Alonsó részvételével... Alonso ragaszkodott a helyéért és szerintem annak köszönheti a bünti megúszását, hogy végeredméyben még a szabálytalaságokkal együtt sem tudta tartani a pozícióját. HA nem tudják megelőzni akkor szerintem elvették volna Alonsó helyezését... Szóval érdekes szitu kezzd kialakulni az F1-ben kíváncsi vagyok, hogyha a BAR visszatér miben és mi fog változni reméljük a sarokban térdepléssel magukbaszálltak és soha többé nem fognak szabályelleneset tenni:D
  • ÁjjLe BoBBi
  • Kit--Kat
    de-de sima gumikat és 400feletti tempót:DDD
  • petesilver
    A régi időkből van is egy híres történet a McLaren Senna - Prost viszonyról by időmérő!!
  • Lteebee
    Hát azért a gumiszabályt ne nagyon sírd vissza szerintem!
  • Kit--Kat
    bár csak visszahoznák az összes régi szabályt, most már kiegyenlítette a mezőny
  • narazzino
    az volt az igazi...
  • Punkerwork
    Még jövőre is lehetnek cigireklámok a Hungaroringen
  • Punkerwork
    baleset nélkül már nincs izgalmas időmérő, pedig régen milyen jó volt mikor az uccsó percben kint voltak 4-5-en és javítgatták az időket.
  • Amse
    Végre!Nekem jobban bejön az 1 körös.Izgalmasabb tud lenni.
  • Punkerwork
    A Michelin szerint egyszerűen rosszul taktikázott a Renault

"Ha a versenyzők nem diktáltak volna olyan gyors tempót a verseny első felében, akkor semmi gondjuk nem támadt volna a gumikkal" hát persze, meg ha nem autóversenyen indulnak akkor a várost se kellett volna lezárni :)
  • Punkerwork
    Nincs több vasárnapi időmérő

hát jobb mint a mostani, de még mindig a 12 körös 1 órás dolog volt a jobb szerintem.
  • Lteebee
    :D
  • Punkerwork
    bár ha hízik 60-80 kilót még lehet :)
  • Punkerwork
    akkor nem ALonso lesz az új Michelin reklám ember? :)
  • ÁjjLe BoBBi
    dehogy :) télleg nem volt baja...legalábbis alonsoéhoz képest vaci új volt :D::D
  • Zsoltika 007
    Az 1 dolog. A szabály az, hogy jól láthatónak kell lennie a barázdáknak. És volt még, szóval nem volt vele semmi gond.
  • Punkerwork
    hát díjkiosztás elött 1 pillanatra mutatták, az is elég szétesett volt úgy láttam.
  • Zsoltika 007
    De gyors!
  • Zsoltika 007
    Azon jól láthatóan volt még barázda! Mutatták is, a ceremónia közben.
  • ÁjjLe BoBBi
    kimi kereke teljesen rendben volt...hmmm
  • Punkerwork
    közvetítés alapján Kimi kereke se volt jobb
  • oneal1
    csak nehogy kiverjem a hisztit az FIA nál:DD
  • oneal1
    nem kapott még büntetést Allonso???
    a sikánért is megkéne + a gumikért is!
  • oneal1
    van benne igazság:)
  • rezsofiz
    Azért utáljuk mert megmutatta hogy mennyire sportszerű.
  • G_ArchAngel #20415
    vilnöv saját magára büntetés, az öreg Sauber behivatta, szerintem elküldik a csapattól...
    Webber pedig 90%-ban tartotta a sikánt és követte a pálya vonalvezetését: egy sarkot vágott le, nem az egész szigetet...
  • Lteebee
    Kihagytad, hogy webber levágta a sikánt és hogy vilnöv ráment a vonalra.

Miért?
  • FrezeR
    „Egy olyan világbajnoknak, mint ő, nincs szüksége ilyen dolgokra.” – mondta Barrichello a Gazetta dello Sport-nak adott interjújában. „Akár mindketten ki is eshettünk volna a versenyből. Én biztosan nem tettem volna ilyet.”

Na ezért is nem vagy te még világbajnok Barikám :D
  • G_ArchAngel #20412
    azért érdekesen működik a szabályrendszer:
    Rubinho gyorsan indul a boxban, MS átmegy a vonalon: egyik kap büntetést, a másik nem...
    Toyotát megbüntetik az elkopott gumikért, a Renault-t nem...
    Alonso levágja a sikánt, nem kap bűntetést...
    HOL ITT A KÖVETKEZETESSÉG?
  • G_ArchAngel #20411
    ez egy olyan gumi, amiért a Toyotát megbüntették, a Renault-t pedig nem fogják?
  • Random work
    Vót mán?
  • AnuluWork #20409
    Szerintem most még Alonso-Raikkonen harc van a VB címért, de ha Heidfeld 1x győz, akkor ő lesz a harmadik nagy ágyúja a F1nek, és nem lepődnék meg, ha ő váltaná MSt, ha Alonso vagy Raikkonen nem teszi meg.

Szvsz sokkal jobb versenyző, mint Webber. Kb. olyan jó, mint Prost volt.
  • dav1d
    Saubert felbosszantotta Villeneuve akciója