182114
  • Zsoltika 007
    Én is arra gondoltam.
  • Amse
    sajátos?inkább primitív tele nagyon hülye és buta emberekkel.
  • Zsoltika 007
    Az a5-nek sajátos a légköre.
  • Kit--Kat
    és ez még igaz is mondjuk
  • ÁjjLe BoBBi
    ÚRISTEN :D::D:D:DD
  • dav1d
    Na még egy utolsót ezt nem bírom kihagyni annyira tetszik: :P

Amugy Kimi nem érdemelte volna meg a 3.ik helyet!!! de már mind 1!! ha versenybiro lettem vona nem attam volna meg neki a 3.at!!! na a kis ***fej Alonsonak se az 1-ö helyet!!!! csicska mind a 2-ö!!!ű Schumacherék a Ferrari F2005-el kettös gyözelmet aratnak Monacoban!!! csak nézzétek meg!! aztán szopni fogtok mint atom Hajrá Michael Hajrá Michael Hajrá Michael Hajrá Michael Hajrá Michael Hajrá Michael Hajrá Michael
  • dav1d
    ez is durva hsz
  • dav1d
    """A Ferrari hallhatatlan.Ez nem egy Lola,Lotus,March,Tyrell,McLaren csapat................sz.............. """ :P
  • ÁjjLe BoBBi
    sok a hozzáértő...:D:D:DD
  • dav1d
    Az a5-ön mindig érdekes hozzászólásokat lehet olvasni :D:D:D
  • ÁjjLe BoBBi
    hát azért ez enyhén szólva is naív kijelentés :D:D
  • dav1d
    Elolvastam az a5-ön a hozzászólásokat de majdnem agyvérzét kaptam annyira leírják őket pedig most csak eltaktikázták magukat és eddig mindig a dobogón végeztek Monacon kívül :)))

idézek:"A Renaultnak itt a vége. Ezután a ferrari és a meki küzd a vb címért. Nagyszájú alonso mehet bikákat "bökdösni":-) Hajrá Schumi" lol :D
  • dav1d
    A BAR istálló már alig várja a hétvégét
    Már én is alig várom őket
  • Punker
    Óvatos lett a Renault
  • Punker
    Williams-Lexus?
  • Bandee1987
    én is
  • dav1d
    Úgy gondolom ez a következő futam az Europa Nagydíj majd jobban megmutatja az erőviszonyokat mert az egyik csapatnak sem kimondottan "kedvenc" pályája és ha jól tudom nem is gumi gyilkos pálya.
    Már nagyon várom
  • petyka2
    Szerintem az egy verseny,egy szett gumi hatott ilyen jótékonyan...
  • Punkerwork
    de csak 1 csapat stabilan pontszerző/dobogós
  • Bandee1987
    ez így nem igaz, hisz most mind a Mclaren mind a Renault jó. Sőt a Toyota is nagyon jó, de a Red Bull is egész jó lett az idén a Jaguarhoz képest. Idén többen megtalálták végre a megoldást(vagy vmi ahhoz közelit)
  • G_ArchAngel #20467
    Haug, Berger és Danner nem érti Ralfot

Írta: Zuzmara [2005.05.24. 14:35]

Mindhárman Michaelnek adnak igazat az utolsó métereken történtek kapcsán.
    A Monacói Nagydíj egyik sokat vitatott jelenete volt, amikor Michael Schumacher az utolsó métereken „mellbedobással” próbálta megelőzni öccsét. A manőver majdnem sikerült is, hiszen a befutóban mindössze 0.046 másodperc előnyt mutatott ki az óra Ralf javára. A kisebbik Schumacher azonban nem volt elragadtatva bátyja agresszivitásától és a futamot követően meglehetősen dühösen támadt neki egy televíziós nyilatkozatában. A „kis Schumi” még olyat is talált mondani, hogy „egyikünk meghalhatott volna”.

Norbert Haug, a Mercedes motorsportfőnöke nem ért egyet Ralf kritikájával. Szerinte az agresszivitás az autóversenyzés természetes része: „Világos, hogy Michael mindent megpróbál. A lehetetlen helyzetekben is. Én mindig azt mondom a versenyzőimnek: ha egy piros autó egy piros bukósisakkal feltűnik a visszapillantó tükrödben, akkor a réseket a lehető legkisebbre kell zárni, mert Michael mindent megpróbál kihasználni.” – idézi a sváb szakembert a kölni ’Express’.

Gerhard Berger ugyancsak nem érti Ralf felháborodását: „Ralf azt mondta nekem, hogy problémája volt a visszapillantó tükörrel és nem látta Michaelt. Lehetséges, de akkor nem kell így felháborodnia.” – mondta az osztrákok egykori kiválósága.

„A versenynek akkor van vége, amikor leintik a kockás zászlóval – ezt Ralfnak is be kell látnia.” – mondta Christian Danner, egykori versenyző, a német RTL szakkommentátora – „A legutolsó pillanatig oda kell figyelned. Számomra Michael manővere teljesen szabályos volt, sőt tulajdonképpen még csak feltűnést sem keltett.”
  • Punkerwork
    úgylátszik minden évben csak 1 csapat tud kocsit csinálni rögtön, ez eddig a ferrari volt most változott :)
  • G_ArchAngel #20465
    igen, de én jobban örültem volna ha egyforma erősségű csapatok küzdenek az év elejétől, mert így mindenki loholhat a Renault után...
  • Bandee1987
    Egyik pillanatban Alonsó a legjobb, másik pillanatban Räikönnen, bárki feljöhet még...így a Ferrari is, bármikor megtalálhatják a Bridgestone mérnökei a megoldást a gumiproblémákra, és akkor kezdődik csak el igazán a küzdelem (ami persze már most is zajlik)
  • Bandee1987
    nem is!

Addig kell küzdeni, amíg van rá esély, és ne feledjük, hogy a világbajnoki sorozat 1/3-ánál tartunk még csak...
  • MaSzKa
    Hát igen végre mutatott valamit a BMW!!!
    ha év végéig így csinálják vb-ok lesznek
  • Kit--Kat
    értsd úgy, hogy a verseny bizonyos szakaszában amikor a többiek már csak a levegőt kabdossák
  • b-type
    Hát ezt nagyon bírom....ehhh
    Bulvárszemlélet.
    Mert mit mondott Todt?
    "A Monte Carlo-i Nagydíj egyes szakaszaiban akár három másodperccel is gyorsabb köröket futottunk, mint ellenfeleink."
    mi a kiemelt cím?
    "A tiszta pályán akár 3 másodpercet is verünk a többiekre"
    Ez az, így kell ezt csinálni
    Ez csúsztatás.

• rezsofiz
    :D
  • rezsofiz
    Hopp, hát igen ez valoban változtat a helyzeten
  • G_ArchAngel #20457
    A BAR szerint több nagy csapat kiszedette az övékéhez hasonló üzemanyag rendszert mikor Ők lebuktak:
    ha jól emlékszem azóta a Renault, Toyota lassult, míg a Williams és McLaren gyorsult akkori Önmagához képest...:)
    Szegény Ferrari-ról nem lehet feltételezni gyorsulást...
  • rezsofiz
    Liuzzi és ellenfélnek számít, nem?
  • Punkerwork
    #20410 alapján max abban volt hibás hogy nem engedtel a levágás után.
  • rezsofiz
    ezaz
  • rezsofiz
    Hát jo de sztem ebben az évben a BARokon kívűl még senki se próbált ilyen aljas modon csalni, mint alonso
  • G_ArchAngel #20452
    nem tudom, hogy ez hülye milyen ellenfelekről beszél - 3 mp-en kívül a Liuzzival kezdődő sor ment lassabban...
  • G_ArchAngel #20451
    „A Monte Carlo-i Nagydíj egyes szakaszaiban akár három másodperccel is gyorsabb köröket futottunk, mint ellenfeleink. Ha tiszta előttünk a pálya, akkor nagyon gyorsak vagyunk. Azonban jelenleg az a probléma, hogy a gyenge rajthelyeink miatt nem tudtunk kihozni mindent magunkból.”

[URL=http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=11021]"Tiszta pályán akár 3 másodpercet is verhetünk a többiekre"[/URL]

Leggyorsabb körök - Monaco
  • dav1d
    Te most csak egy versenyről beszélsz!!Vannak emberkék az F1 -ben akik egész évben ilyen agreszívan hajtanak és jó párszor nem fair playel. Láthatad hogy most kivételessen Shuminak is elborult az agya és az utolsó körben milyen manővere volt , előfordul.
    Lehetőleg most ne egy verseny miatt itéld el..
  • Punkerwork
    ha a japcsik nem csinálnak tisztességes abroncsokat hétvégére, a sörissza árják tuti legyilkolják őket :)
  • Punkerwork
    Schumacher: Nem vagyok összetörve