182114
  • Zsoltika 007
    Szerintem igen. Főleg ha egymás után legalább 2x is ugyanaz a csapat a legjobb.
  • CHEAPBOY
    namer a tesztek olyan sokat szamitanak, hogy csak na:D
  • Zsoltika 007
    Én ebben nem lennék ilyen biztos. (Márcsak a tesztek alapján sem.)
  • CHEAPBOY
    muahhahahaha:) tornaztatta az ujjait(mert lebenultak a nagy izgalomban:D), hogy most hetvegen tudjon mar 5ost is mutatni.... :) S fog is, de meg milyen szepen, s sokaknak ismet fekete lesz a hetvege:D
  • CHEAPBOY
    dde boven eleg lesz ahhoz hogy Nandoe maradjon a Pole:)
  • Lteebee
    Erre gondolok.
  • Punkerwork
    nem szeretem a sörivó embereket, ha erre gondolsz.
  • Lteebee
    Nem arra reflektálsz, ami a lényeg volt.
    Nem vagyok meglepve:)
  • Punkerwork
    olcsóbban? 1 pohár bor (ha tényleg bor) kb annyi mint korsó sör, szal.....
  • Lteebee
    Látszik az arcán a káröröm.
  • Lteebee
    Azért, mert felétek olcsóbban be lehet rúgni borból, nem kell szídni a sör barátait!
  • Punkerwork
    akkor azok igénytelen sörissza pórok :)
  • G_ArchAngel #21348
    persze, ezt mond azoknak, akiket Real-Barca meccs után mutatnak...
    Milyen bor a Carlsberg?

:)
  • Punkerwork
    spanyolok boroznak :)
  • G_ArchAngel #21346
    itt mit csinál Alonso? 4 sört kér?:P
  • Punkerwork
    hétvégén 5?
  • G_ArchAngel #21344
    Kimi-t 11.-nek rangsorolták, így talán nem lesz akkora hátrámyban az időmérőn a kiesése miatt...
  • G_ArchAngel #21343
    Ki milyen motorral indul Kanadában

Írta: Schneider Andrea (München) [2005.06.06. 09:05]

Több mint a mezőny fele használt motorral áll rajthoz
    Az idei esztendőben bevezetésre került motorszabályok értelmében egy erőforrásnak két futamon keresztül kell szolgálnia a versenyzőt. Amennyiben egy pilóta nem ér célba, büntetés nélkül léphet új motorral pályára, míg más esetben a csere mínusz tíz rajtpozíciót jelent. A kanadai Nagydíj során több mint a mezőny fele 'használt' motorral állhat rajthoz, de lássuk hogyan is alakul ez csapatonként.

Ferrari:
    Michael Schumacher - régi motor
    Rubens Barrichello - régi motor

McLaren-Mercedes:
    Kimi Räikkönen - új motor
    Juan-Pablo Montoya - régi motor

Williams-BMW:
    Nick Heidfeld - régi motor
    Mark Webber - új motor

Renault:
    Fernando Alonso - régi motor
    Giancarlo Fisichella - régi motor

BAR-Honda:
    Jenson Button - új motor
    Takuma Sato - új motor

Sauber-Petronas:
    Jacques Villeneuve - új motor
    Felipe Massa - új motor

Red Bull Racing:
    David Coulthard - régi motor
    Christian Klien - új motor

Toyota:
    Jarno Trulli - régi motor
    Ralf Schumacher - új motor

Jordan-Toyota:
    Tiago Monteiro - régi motor
    Nahrain Karthikeyan - régi motor

Minardi:
    Patrick Friesacher - régi motor
    Christijan Albers - új motor
  • Lteebee
    Hát részemről nagyon hosszú ideje ez volt az első futam, amit elejétől a végéig néztem, nem aludtam, nem mentem ki közben.
  • oneal1
    tök szar lesz!
  • MikX
    Pontosan...
    És egyre csak fejlődnek vissza, jövőre V8 LOL
  • Bucser
    ÉS igaza van Kockának....
  • G_ArchAngel #21337
    Coulthard: valakinek meg kell sérülnie…

Írta: Schneider Andrea (München) [2005.06.05. 14:48]

A skót pilóta is veszélyesnek tartja a gumiszabályt
    David Coulthard a GPDA egyik elnökeként a versenyzők biztonságáért is felelős. A Red Bull Racing versenyzője emiatt alaposan szemügyre vette Kimi Räikkönen balesetét, illetve annak körülményeit. "Sajnos úgy látom, valakinek meg kell sérülnie ahhoz, hogy változtassanak az abroncsokra vonatkozó szabályokon." - nyilatkozta Coulthard a 'Daily Record' munkatársának.

"A gumik a versenyek végére nagyon elhasználódnak, tehát fennáll a veszélye annak, hogy valaki megsérül. Annak ellenére, hogy Kimi balesete hatalmas vihart kavart, nem látni semmi jelét annak, hogy változtatni kívánnának a szabályokon, vagy meghosszabbítanák a gumik élettartamát." - folytatta 'DC' aki nem tartja felelősnek korábbi csapattársát a történtekért.

"A versenyzők nem gondolnak erre, különösen, ha valaki vezető pozícióban van, és a világbajnokságért küzd. Én is így tettem volna - kint maradtam volna. Nem számítok arra, hogy a felfüggesztés egyszerűen eltörik. Ha a közúti forgalomban óvatosabban is haladok, versenyzés közben nem gondolok a veszélyekre. A félelem időbe kerül, és aki fél, annak nem kell versenyeznie."

No comment...
  • G_ArchAngel #21336
    szerintem engem már akkor zavart, mikor felvetették...
    Kimi nem a gumi, hanem saját hibája miatt veszítette el az első helyet, a gumiszabály az az egész F1-et teszi tönkre, nem egy csapat eredményeit...
  • DJ Bee18
    pedig idén van legalább izgalom (én is schumi fan vagyok, mégse mondom azt hogy szar a Forma1, mert neki nem megy)
  • MikX
    De...
    Mindenképpen zavar engem, nem függembertől mert bár Scumacher-nek szurkolok leginkább ő a kedvencem, belátom, hogy ebben az évben nincs esélye, de szurkolok még Icemannek, Quick Nick -nek
    Sajna egyre sz**abb lesz ez a forma-1 évről-évre, már mindíg fintorral nézem végig...
  • dav1d
    Biztos hogy nem zavarna titeket egyáltalán a gumiszabály ha Alonso az utolsó versenyén pont egy defekt miatt veszítené el a vbt.Mi?
  • a.carkey
    Tegnap volt a VOXon egy riport, a kis Heidfeld, Ralf Schumi féle gokart bajnokságből, amikor Nick kb. 12, Ralf meg úgy 14 éves lehetett. Nos, nem tudom ki látta, de megapoén volt Ralf mint dundi gyermek (gokartban az kissé érdekes), plusz ott volt Michael, akit Nick majdnem elütött ... :)
  • Bandee1987
    tudom, olvastam tesco ujságban
  • dav1d
    Picit nehéz lenne rajta a kerékcsere Bár ahogy elnézem nem kell...
  • Lteebee
    Á!
    Biztos kizárják a széles gumik és a flexibilis szárnyak miatt.
  • Laffite
    naon faja titkos fegyver, ott lesz vele kajakra :)
  • Laffite
    BZS új gépe :)
  • Ramore
    az ötlet nem rossz, csak az lenne a gond, hogy a 8 éves gyerkőcök gokart országos bajnoksága izgalmasabb lenne, mint a bzs klónok versenye :D
  • G_ArchAngel #21324
    nem, azt hiszem Mosley visszavonulásáig jegelik a Zsót-prodzsektet, majd akkor megpróbálják megszerezni a hatalmat, hogy minden autóba kis-Baumgartner ülhessen:)))
  • Ramore
    jut eszembe, hallott valaki valamilyen friss hazugságot a baumgartner teamről? pl a ferrari tesztpilótája lesz jövőre, vagy nascar sorozatba fog indulni
  • oneal1
    :DD
  • Lteebee
    Ja, az tényleg jó volt.
  • Ramore
    szerintem a régi forma1 egyik izgalmas része pont a kerékcsere volt, ki tudja gyorsabban kivitelezni. emlékszem a McLaren-ék milyen gyorsak voltak Senna kerékcseréinél. :)
  • Laffite
    ez az egész annyira nevetséges és hát ugye minden relatív... ha pocsék a gumid és lecseréled kizárhatnak, mert a sok nagytudor versenybíró majd a végén eldönti, hogy az jó lett volna még, aztán ha pocsék a gumid és nem cseréled le, akkor meg azért zárnak ki, mert a nagytudor marhák veszélyesnek ítélik meg... magyarán megint pofára és hasraütésre mennek majd a kizárások, mi meg alig bírjuk majd követni a Top 8 hétfői változásait :(
    bele lehet ebbe az egészbe ...rni :(