182273
  • Punker
    ki adja el a legtöbb HP készüléket, de mivel utálom a HP fényképezőket azt nem adok el, így meg csak nyomtatókkal lecsúsztam róla :(
  • CHEAPBOY
    Mirol szolt az a verseny?:) Most eppen megy Gt4 verseny a neten, nem szall be vki?:)
  • Punkerwork
    HP versenyben csak 5-ek lettünk, nem megyek a BMW boxba a hungaroringen :(
  • CHEAPBOY
    Hat szomoru hir szamomra mert birtam a Wilko BMWket, nodehat valahogy ez a csapateggyuttes parositas vmiert sohasem lett olyan sikeres... Williams Renault... hupp hup...
  • CHEAPBOY
    A Renault istálló érzi a nyomást a világbajnoki címért folyó harcban, és aggódnak, hogy az erőviszonyok két héten belül változhattak, és akkor Pat Symonds, a Renault főmérnöke szerint a szerencse mérlege már nem feléjük fog dőlni.

Fernando Alonso 32 ponttal vezeti a világbajnokságot a jelenlegi fő rivális Kimi Raikonnennel szemben, akinek csapata a McLaren mindössze 23 ponttal van elmaradva a konstruktőri világbajnokságban a Renault mögött.

De Symonds mégis fél attól, hogy a szerencse elpártol mellőlük, és hiszi, hogy két esetleges balul elsült futam után mindkét bajnokság állása jelentősen megváltozhat.

„Úgy gondolom, a Formula-1-ben mindenkin nagy a nyomás az egész évadon keresztül, egészen addig, míg a helyzeted a bajnokságban nem állandósul.” – nyilatkozta Pat bölcsellően. „Még csak a szezon egyharmadán vagyunk túl, eddig remek helyen állunk, azonban még koránt sincs vége a játszmának.”

„Talán egy kicsivel óvatosabbak vagyunk, mivel nem engedhetjük meg magunknak a hibázást. Viszont mi sem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy túl konzervatívak legyünk, hiszen egy pontnélküli verseny, ahol riválisaink jól szerepelnek, végzetes lehet számunkra.\"

„Egy ilyen hosszú szezonban, mint az idei, az elkövetkezendő két hónapban megrendezésre kerülő tömérdek verseny során a helyzet teljesen megváltozhat, és akár teljesen el is veszíthetjük a reményt a bajnoki címre.” – folytatta.

„Még Kanada és USA után, a félúton sem lesz elég pontunk ahhoz, hogy már biztosan megtartsuk vezető helyezésünk, tehát ez azt jelenti, hogy egész nyáron szükségünk lesz a hajtásra a siker érdekében.”

Megsem annyira bekepzeltek?:PPPP
  • Punkerwork
    Érik a Sauber-BMW, felbomlóban a Williams-BMW
  • Zsoltika 007
    Én nem is mondtam soha hogy lassúcska.
  • Lteebee
    Csinálj összesítést!
    felfedező kivételével nem sokan kutyapicsázzák mások kedvenceit.
  • CHEAPBOY
    En anyaztam valakit?:) Minden pilotat tisztelek, megvannak a magam kedvencei, de senkit sem utalok vagy vetek meg, aki mar oda bekerult (draga Zsotikank kivetelevel, meg talan Katayama:D) az valoszinu nem veletlenul:)
  • CHEAPBOY
    Hat ki ebben a pilotaban "hisz", ki abban. A frankot ugyse fogja tudni megmondani senki:)
  • ÁjjLe BoBBi
    ez télleg el van szállva...::D:D:D
  • ÁjjLe BoBBi
    aham.:)))
  • ÁjjLe BoBBi
    nem is versenyző az ilyen.
  • ÁjjLe BoBBi
    amúgy azt bírom hogy ha pár meki vagy báírmilyen más fan (utóbbi időben bőven volt rá példa...) hasonló módon favorizálja, reklámozza kedvencét az fasz meg szemét meg menjen innen...tetszik a topic..:)))
  • CHEAPBOY
    Van makja is, de nem hiszem hogy ha lassucska lenne, akkor tudna hozni amiket hozott. Melbourneben is feljott a 13ik helyrol a 3ikra... pl.:)
  • ÁjjLe BoBBi
    azért igyatok rövidet mint én...:)))
  • M@TriX
    jaja, többet vártam én is tőle...
  • Ramore
    aki látta a futamokat, annak ez nem újdonság! :)
  • Punkerwork
    Villeneuve túl lassú, mondja Sauber
  • G_ArchAngel #21379
    Sauber: lépni fogunk Villeneuve ügyében

Írta: Schneider Andrea (München) [2005.06.07. 13:05]

Elbocsáthatják a kanadai pilótát
    A Sauber-Petronas versenyzője, Jacques Villeneuve a hétvégén kilencedszer állhat rajthoz Formula-1-es autóval az édesapja, Gilles Villeneuve nevét viselő versenypályán. A kanadai pilóta számára csalódást jelentett az idei az évad, és a Monacói manővere - amelynek következtében a csapat értékes pontokat veszített - is olaj volt a tűzre. Peter Sauber egy brit lapnak adott interjúja során nem rejtette véka alá, hogy nincsen megelégedve az 1997-es esztendő világbajnokának teljesítményével.

"Jacques túl lassú. Ezt mindenki tudja, ő is. Lassú, de nehéz orvosolni a problémát. Valamint lépnünk kell." Azt nem tudni, hogy pontosan milyen lépésekre készül a 61 esztendős csapatvezető, de elképzelhető, hogy Villeneuve-nek a tengerentúli futamokat követően távoznia kell a csapattól.

Az egykori Formula-1-es versenyző, Marc Surer már májusban 'megjósolta': "Nem hiszem, hogy a teljes évad során a csapatnál fog versenyezni."

Au revoir, Jacques!
  • G_ArchAngel #21378
    és a Királynő!

:P
  • Lteebee
    Jó a dumája, az biztos.
  • Punkerwork
    A Renault a népszerűségért veszteni is hajlandó

NO Comment :)
  • Punkerwork
    végülis igaz, a kutyát nem érdekli ha pár ember meghal a lényeg a birodalom :)))
  • G_ArchAngel #21374
    Kösz!
    Próbálkoztam már fantasy könyv írásával, de mindig kifulladtam...:DDD
  • Lteebee
    Mekkora makettduma!

Grat.
  • G_ArchAngel #21372
    ezért hívják versenyzőnek, és nem Baumgartnernek! :P

az angol istálóknál teljesen más mentalítás van divatban, mint a többinél - csak át kell érezni azt a fegyelmet és akarást amivel NYERNI akarnak, és nem pontokat mentegetni...

Ők az F-1 hőskorának utolsó lovagjai, akiknek fontosabb csatákat nyerni, mint a hősök után kullogva megúszni egy ütközetet...
  • dav1d
    Csakhogy nem te hanem a csapat dönt hogy bemész e vagy kint maradsz
    Ha világbajnokságért küzdenek akkor jól jött volna 8\6\4 pont ha bemmenek gumit cserélni de nekik fontosabb volt a győzelem.
  • Bandee1987
    és az sg is jól jár :))))
  • Zsoltika 007
    Szerintem nem a legjobb, csak a legszerencsésebb. A társa idáig végigszívta az évet ugyanazzal a technikával. Nem mondom hogy nem jól vezet, de azért mákja is van bőven.
  • Zsoltika 007
    Lesznek csini csillagocskáid.
  • G_ArchAngel #21367
    ja, és menőbb is vagy tőle...:PPP
  • Punkerwork
    ezért jó a VIP akkor tudsz javítani :)
  • M@TriX
    jaj, ez túl vastag lett sorry, az első sort akartam csak bazz...
  • M@TriX
    [b]Barrichello szerint még mindig világbajnok lehet a Ferrari [/url]
    [url=http://www.vilagszinvonal.hu/news.php?extend.5159]"...Kimi helyében én bementem volna a boxba kereket cserélni.”[/url]

egyik kijelentése jobb, mint a másik. :) persze abban biztosak voltunk, hogy ő kiment volna cserélni ;)
  • CHEAPBOY
    ha már "csomagozunk" (ami az utobbi evekben lett sztenderd szoveg) akkor a MClarennek, of course, de Alonso a legjobb versenyzo, igy majd kompenzalja a dolgot:)
  • Zsoltika 007
    De most nem kérdés kinek van a legjobb csomagja.
  • CHEAPBOY
    hát nem tom. Tavaly is a BAR dominalt s vegulis a Ferrari alazott a nagydijakon.
  • Zsoltika 007
    Szerintem igen. Főleg ha egymás után legalább 2x is ugyanaz a csapat a legjobb.
  • CHEAPBOY
    namer a tesztek olyan sokat szamitanak, hogy csak na:D