182273
  • Gregorius
    Csak azért nem húzom fel magam rajtad, mert neked sem kell a szomszédba menni, hogy egy kicsit elboruljon az agyad, ha F1-ről van szó.
  • Gregorius
    Te is tudod, hogy nem így értettem, de ha eddig jutottál, akkor ezt a szálat is elvarrtnak tekintem.
  • ÁjjLe BoBBi
    ennyire nehéz elfogadni, felfogni hogy ami most megy az egy darab szar és egy ember tehet minderről?!?!?!?!?csak te nem látod????
    ennek az F1-nek ami most van nem nagy jövője van és olyan változtatások amiket még előtérbe helyeztek csak még szarabbá teszik.
    Punker is megmondta hogy akár már dodzsemekkel is mehetnének már.
    olyannyira biztonságossá akarta tenni az F1-et (és persze a kamu duma a költségekről...KIT ÉRDEKEL??? van pénz bazdmeg) hogy behozta az egy hétvégés gumit ami lassan érleli a komolyabb balesetet is. ez szar!!!! MM vagy csinál valami jót is az F1 hasznára vagy takarodjon a büdös picsába!
  • rezsofiz
    A Ferrari ellen hozták a szabályokat, ez jogos, viszont nézd meg mit csináltak az F1ből.
  • Nyiri
    Mint korabban mondtam MM ezerszer jobb mint a Francia elodje. Ott nagyon durva dolgok mentek es csak Prost aratta a baberokat mert mar kurvara neki asta ki a gesztenyet a vezetoseg. Az bezzeg nem csipte a szemed?

A FIA evekig a Ferrari ellen hozta ezeket az uj szabalyokat es most be is jott. Mi kell meg neked, hogy boldog legy? Zarjak ki a Ferka-t?
  • rezsofiz
    Viszont nézd meg az egész rendszert. Fél évente szabályváltoztatások vannak, mert kb úgy szar az egész szabályrendszer most ahogy van. Szvsz az FIA-nak le kéne ülnie a csapatvezetőkkel, mérnökökkel, és esetleg a pilótákkal, és valami közös álláspont alapján kéne kidolgozni az elkövetkezendő szezonokra érvényes szabályokat. Stabil lenne, és később a csapatok sem sírnának, hiszek ők mentek bele (mondjuk ez így volt a mostani gumiszabály esetén is, a csapatok belementek.. mindenesetre évvégén remélem hogy ezt eltörlik a picsába)
  • Nyiri
    MUHAHHAHAHA. 5 ev elsoseget a FIA-nak koszonheti a Ferrari? Ezt most komolyan gondolod? Ne legyel mar nevetseges.
  • Nyiri
    Ne viccelj mar? A gyartok szarnak arra hogy par csavo el akar menni a F1-bol. Manapsag az F1 a legnepszerubb. tobb mint 50 eve a csucson van es szerinted par csavo nagy pofajatol atmennek oda? A TV tarsasagok majd konyorognek a GPWC kozvetiteseiert? A szponzorok maradnak az F1-nel es a GPWC orokre a sullyesztoben marad.

Csak alom ez a GPWC.

Arra azert kivancsi lennek mi lenne belole.
  • Gregorius
    Így van, én meg ezért mondtam, hogy különbözünk, és hogy nem próbállak semmiről sem meggyőzni.
  • rezsofiz
    Hát ja ez így van.
  • rezsofiz
  • Gregorius
    Mert miért birizgálna valakit a Ferrári, akinek 5 évnyi elsőséget köszönhet?
  • ÁjjLe BoBBi
    így meg nem lesz F1
  • Gregorius
    Az nem baj, vagy kihullik, vagy bent marad, majd elválik, de legalább lépésre van kényszerítve Mosley. Mert ez a kocsonya hugy, amiben most tengődik a sorozat, ez a káosz világa. Én csak azt csodálom, hogy nem bír ki a Forma1 mostanában fél szezont szabálymódosítások nélkül. És nem a karbonalkatrészek limitálásáról beszélek. Szerintem ez nevetséges. Mosley vagy eldönti, hogy ki tud találni valamit, vagy megfogadja PS tanácsát, amit egyébként a többi csapat is támogat, maximum nem mondja ki hangosan, mert PS az egyetlen, akinek nem sok veszíteni valója van, és odábbáll az F1 éléről.
  • ÁjjLe BoBBi
    és monty lett az :)
  • rezsofiz
    "de ettől még nem mondok (szerintem) olyan butaságokat, hogy szar dolog az, ha valaki felküzdésre van kényszerítve, és esetleg előznie kell, és ugyanebben a mondatban sírok azért, hogy nincs előzés."

Nos mondtam már hogy az számomra nem nagy izgalom hogy Kimi végigment a nála jóval gyengébb középmezőnyön... Másrészt nem mondtam azt hogy szar dolog, csak azt hogy egyszerűen nem volt számomra izgalmas. Ahogy az egész verseny sem... Azt is említettem a #23973-as hszben, hogy egy ide-oda előzgetés két hasonló képességű(autót beleszámítva) pilótától pontszerző helyért izgalmas tudna lenni számomra. Dehogy vki átlépi a fél mezőnyt, az nem.
  • rezsofiz
    Erre most bukkantam rá:
    Michael Schumacher interjú
    „Nem tudom ki állíthatja meg Alonsót...”
  • Gregorius
    Én semmiről nem akarlak meggyőzni, és nem hiszem, hogy el vagyok tájolva. Nem csak ezt az egy hozzászólásodat olvastam az elmúlt hónapokban a Forma1-ről.
    Ezen kívül pedig szerintem sem volt túl izgalmas a verseny, sőt az előző kivételével nem vert kenterbe egy futamot sem izgalmát tekintve, de ettől még nem mondok (szerintem) olyan butaságokat, hogy szar dolog az, ha valaki felküzdésre van kényszerítve, és esetleg előznie kell, és ugyanebben a mondatban sírok azért, hogy nincs előzés. Számomra ez a non-sense fikázás kategóriáját meríti ki. Ezt csak azért nem írtam le így első nekifutásra, mert valamennyire azért ismerlek téged, és tudom, hogy nem egészen erről van szó, csak gondoltam, majd észreveszed hova tartok, de nem. Meggyőzni meg végképp nem akarlak, mert vagy beláttad eddig, vagy eztán sem fogod.
  • Nyiri
    Micsoda? Ha nem lenne ilyen akkor az F1 par ev mulva kivansagmusor lenne es meg szarabb.
  • ÁjjLe BoBBi
    ez hülyeség szerintem
  • Nyiri
    PS fogja be a pofajat. par evvel ezelott az Oreg meg MM mentette meg a csapatat a csodtol, most hogy bevagodjon a vezeto csapatoknal, minden lehetoseget kihasznal hogy baszogassa. Erdekes. A Meki vezetoseg miert nem baszogatja MM-t?

PS egy ketszino nyomorek mocsok akinek csak nagy a szaja.
  • rezsofiz
    Hát ja, valakinek már fel kellett lépnie, csak nem biztos hogy fenyegetőzésekkel sokra fog menni PS..
  • Nyiri
    Hagyjuk mar ezt a MM dolgot. Ezerszer jobb mint az elodje. Persze, hogy diktatorikus, mert ezzel legalabb kordaban tartja a sok segget.
  • rezsofiz
    Hja ebben abszolút egyetértek.
  • Gregorius
    MM-nak pedig már évek óta agymenése van. Várható volt, hogy előbb-utóbb valakinél elszakad a cérna. Miért pont ott ne szakadjon el a cérna, ahol a sportért megy a dolog, és nem a pénzért. Én PS helyében már rég leléptem volna, de most lát esélyt arra, hogy valami menthető legyen. Én csak csodálni tudom azért, ahogy küzd. És abszolút nem szomorkodnék, ha ezután a Jordan lenne a sereghajtó, és lenne egy másik csapat, akit állandóan fikázhatnánk a lekörözések miatt.
  • ÁjjLe BoBBi
    igen csak ez az MM bassza tönkre az F1-et...fater is itt morog. annyira nem vágja ki miatt és miért vannak ezek az új szabályok, csak mondja hogy elbassza az F1-et és ki kéne az ilyet baszni.
    és inkább azzal törődne hogy újra régi fényében tündököljön a sport minthogy másokat akar kipicsázni...PS sem ok nélkül bírálja...a pilóták sem ok nélkül akartak leülni vele tárgyalni. a szabályok nem jók csak ezt egy ember nem bírja felfogni.
  • rezsofiz
    El vagy sajnos tájolva, nem a forma 1 szánalmasságairol irok, hanem megjegyeztem hogy unalmas volt a verseny. Arról nem én tehetek hogy untam, szóval nem tudom minek akarsz meggyőzni itt engem o.O Volt a versenyben vagy 10 előzés (ebből Raikonnené 9)... Tavalyelőtt asszem volt Hockenheimben amikor az egyik Williamses meg az egyik McLarenes ide-oda előgették egymást a 3.-4. hely környékén ( ha jol emléxem ). Na ezekből lehetne több.
  • Gregorius
    Szerintem sem ártana, ha eggyel kevesebb csapat lenne a Forma1-be. Úgyis sorban ácsingóznak a bejutásért a csapatok.
  • rezsofiz
    Á nem, azért az kicsit durva lett volna :) Úgy összeségében volt uncsi az egész.
  • ÁjjLe BoBBi
    biztos álmos és csak a fejét dörzsöli és azt mondja:
    "hátőőő [ásít] nagyon izgalmas volt a futamőő [ásít] 3. lettem [ásít]"
  • rezsofiz
    Sztem jogos amit MM mond, PSnek már hónapok óta szájmenése van, kicsit sokat jár a pofája.
  • Gregorius
    Hát akkor ebben különbözik a véleméyünk úgy látom. Számomra az előzés akkor valósítható meg, ha az ember egy nálánál pillanatnyilag gyengébb képességű ember mögé kényszerül. Egy motorcsere utáni büntetés éppen ezt idézi elő, úgyhogy engem nem fog zavarni, ha valakit hátra sorolnak, és felküzdi magát. Mint ahogy engem az sem nagyon érdekel, hogy az első, vagy az utolsó helyen előzgetik egymást az autók. Nekem ilyen szempontból alacsonyabb az izgalmi küszöböm.
    Az első helyért pedig a legritkábban szokott harc folyni. De jó tudni, hogy neked csak ez okoz izgalmat, így rögtön helyre tudom tenni magamban azokat a kommenteket, amikor a Forma1 szánalmasságáról írsz.
  • ÁjjLe BoBBi
    az meg persze már más hogy alonso utána már nem tudta megelőzni...
  • ÁjjLe BoBBi
    hát most ez van! le kellett volna hogy lassítson hogy aztán előzhesse meg???
    kiállás előtt is vezetett monty...utána csak megtartotta.
  • rezsofiz
    Ez Raikonnen, fingom nincs mit csinál, formula.hu -n találtam :DD
  • rezsofiz
    A tavalyi év uncsi volt :/
    A kint a pályánt meg előzésre értettem. Ha arra gondolsz amikor Alonso jött vissza a boxbol és Montoya bement elé, hát nagy előzés volt..
  • ÁjjLe BoBBi
    ez ki? vagy mi? és micsinál?
  • ÁjjLe BoBBi
    MM egy seggfej ezt már tudjuk. a pilótáknak meg csapatfőnököknek kéne összefogni aztán valami bizalmatlansági indítványt benyujtani vele szemben
  • Nyiri
    Ugyvan!!! PS elmehet a revasba...
  • ÁjjLe BoBBi
    akkor gondolom a tavalyi év számodra sem volt izgalmas...(!!!!!!!!)
    és itt sem a boxban dőlt el az első hely sorsa.