182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Megpróbálta, csak nem sikerült neki :) -
azt a kevés izgalmas jelenetet ami volt mind a mclarenek szolgáltatták, küzdöttek és ez nagyon tetszett, alonso meg mégcsak meg se próbálta utolérni montoyát, egy vbjelölttől többet vártam volna -
Az azért szerintem sem akkora szarvashiba mint rossz gombot benyomni. Montoya Schumacher és David is gázolt már szerelőt. -
vagy aki végigmegy a szerelőjén és eltöri a kezét? :O -
Nyiri #24035 Az elfogadhato az izgalom heveben. -
És a másik, aki rámegy a szerelője lábára? -
Hát de azért a Forma 1-ben ilyen hibát. Ez nevetséges. -
biztos megnyomta a lopásgátlót azt leblokkolt a gép alatta :))) -
A Ferrari hátrafelé halad, véli Schumacher -
Sato rossz gombot nyomott meg 

-
Villeneuve rámozdult Coulthard nyalókájára
-
De igazán pozícióért nem.
Miket előzött?
Saubereket? Redbullokat? -
azert Kimi tolta az elejen.. 4 hely aztan jott a SC :) -
tehen_m #24026 Kezd egyre nevetségesebbé válni a F1...
Azon kell izgulni, hogy kibirja e a gumi, végigbírja e az autó a futamot.
És az teszi izgalmassá hogy a boxban lefullad az autó, hogy a következő box kiállásnál megváltozik e a taktika.
Gyakorlatilag a mostani futamon (nem a boxkiállást értem ezalatt) nem is volt előzés ami tényleges pozicióért ment. -
Nem. -
-
reménykedtem benne hogy annyira azért nem volt feltünő :))) -
Nyiri #24022 Most nezem Bobbi ocsem, hogy tekelni akartam ezzel a hozzaszolassal :D
Csak nem hagyod ki :P -
Nyiri #24021 Nem. -
kiskenus #24020 kurva jó volt a mai futam nemm? -
Haver, ha idejössz tékelni, eltéveszted a házszámot. -
amúgy nekem se -
én csak mint versenyzőt, nem szerettem, de emberileg nem volt semmi bajom vele soha. -
Na így kéne a dolgokhoz hozzáállni az ő helyzetében 

-
Gabor_(HSF) #24015 91 ben mikor bemutatkozott SPA ban,akkoriban a nagy kedvencem Prost volt,de az első perctől kezdve már szurkoltam neki is..aztán a professzor visszavonult és csak Sumi maradt,de amit akkoriban művelt a 90 es évek elején,azt itt nagyon sokan nem is látták,vagy hamar elfelejtették -
Schumi mindig jó fej volt, nekem soha semmi bajom nem volt vele. -
Gabor_(HSF) #24013 Így igaz korrekt nyilatkozat..ezt is tanulhatnák még tőle elég sokan a mezönyben -
Nyiri #24012 Sumi nyilatkozata.
A nyilatkozatai lelket ontenek belem :) Jo fej ez a Sumi, akarki akarmit mond. -
G_ArchAngel #24011 Alonso és Schumi együtt érez Kimivel
Írta: Schneider Andrea (München) [2005.07.10. 16:23]
„Ez nagy pech...”
Kimi Räikkönen alatt két egymást követő versenyen mondta fel a Mercedes motor a szolgálatot, aminek következtében tíz hellyel hátrébbról kellett rajtolnia a Francia-, illetve Brit Nagydíjon.
„Két motorhiba, két egymást követő versenyen – elnézést kell kérnünk Kimitől.” – nyilatkozta Norbert Haug. „Bízom benne, hogy a munkatársak ezentúl még precízebben fognak dolgozni, hogy elkerüljük az ilyen problémákat.”
„Ha a motor folyton meghibásodik alattad, nem lehetsz világbajnok.” – mérgelődött Räikkönen.
„Nagyon sajnálom Kimit. Hihetetlen mekkora pechje van.” – nyilatkozta Michael Schumacher.
„Bele tudom élni magam Kimi helyzetébe. Keserű. Pedig a McLaren gyors.” – így Alonso.
Briatore már kevésbé volt együtt érző. „Minden jól alakul a a számunkra.”
Briatore őszinte, de patkány...:P -
Brit Nagydíj - verseny:
01. - Montoya - McLaren-Mercedes (M) 1h24:29.588
02. - Alonso - Renault (M) + 2.739
03. - Raikkonen - McLaren-Mercedes (M) + 14.436
04. - Fisichella - Renault (M) + 17.914
05. - Button - BAR-Honda (M) + 40.264
06. - M.Schumacher - Ferrari (B) + 1:15.322
07. - Barrichello - Ferrari (B) + 1:16.567
08. - R.Schumacher - Toyota (M) + 1:19.212
09. - Trulli - Toyota (M) + 1:20.851
10. - Massa - Sauber-Petronas (M) + 1 kör
11. - Webber - Williams-BMW (M) + 1 kör
12. - Heidfeld - Williams-BMW (M) + 1 kör
13. - Coulthard - Red Bull-Cosworth (M) + 1 kör
14. - Villeneuve - Sauber-Petronas (M) + 1 kör
15. - Klien - Red Bull-Cosworth (M) + 1 kör
16. - Sato - BAR-Honda (M) + 2 kör
17. - Monteiro - Jordan-Toyota (B) + 2 kör
18. - Albers - Minardi-Cosworth (B) + 3 kör
19. - Friesacher - Minardi-Cosworth (B) + 4 kör
Leggyorsabb kör: Raikkonen, 1:20.502
Kiesettek:
Karthikeyan- Jordan-Toyota (B) 11.kör -
Az a jó, hogy nem tudom miért nekünk kéne tudni, hogy ki lenne jó helyette. Ha valaki azt hiszi magáról ott fönt, hogy ő a legjobb, és nem tud maga helyett valakit, amikor azt látja, hogy egy sportágból kilépnek a csapatok, és nem kiesnek, és nem ébred magára, akkor ott fulladjon bele a maga által kevert bélsárba, ahol tud!
Mert mondom, ha MM olyan nagyon jó diktátor lenne, akkor most ott csücsülnének az évek óta üresen álló +2 rajtkockákért a versenyistállók. -
Akkor miért nem fújhat a szél a Minardi felé a változatosság kedvéért? 
Hát éppen azért, ami a MM politika következménye, mert PS fogja be a száját, ugyanúgy mint minden csapat, vagy megszoksz, vagy megszöksz. Nem állapot. Ilyen szempontból duplán káros volt a Michelin botrány, mert most minden csapat füle mögött több vaj van, mint kéne, és ez egy kicsit felborítja a dolgokat. -
-
-
Nyiri #24005 Agyelborulasrol On Uram ne nyilatkozzon :) -
pontosan. -
nem tudom ki lenne jó helyette. igazából ő is jó lenne ha nem elbaszná az F1-et az elmebeteg szabályaival hanem kihozná ebből a válságállapotból. 2008-as szabályok pár pontban nekem is bejönnek. pár pontban! de sajna több olyan van ami egyszerüen már nevetséges -
Olyan ember kell aki makacs, viszont van egy kis esze és nem hoz olyan szar szabályokat mint MM, emellett legyen vmilyen szinten kompromisszumkész. -
Nyiri #24001 Ok. Elismerem hogy szar a gumicsere nelkul az F1. De most mond meg oszinten ki lenne jobb helyette? Csak ugyanilyen makacs ember jo, mert ha nem igy lenne akkor mindig arra fujna a szel a szabalyokat amerre a par penzes csapat akarja es haziversenyeket rendeznenek nem versenyt (Ez sem az).
Oszinten szolva nincs jo otletem arra hogy mi legyen. Egy biztos. A gumiszabaly szar. Az uj pontozas is szar. De a 2008-ban levo uj szabalyokkal par pontban egyetertek. Tenyleg jobban ra kellene vinni a tudasra az f1-t es nem a technikara. -
kb...