182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azért a maximálisat nem hozta ki a Minardiból, attól messze volt.
-

-
Azért nem csak talpnyalásból áll az, hogy az ember eljusson idáig. Ha ez így lenne, én is mennék talpnyalótanfolyamra. Ez tipikus olyan érvelés, ami már eleve az ellenszenvből fakad.
Az, hogy nem talál egy nyamvadt magyar céget, aki látna fantáziát abban, hogy ott virít az emblémája egy Forma1-es autón, az sem az ő hibája. És mivel az osztrákok szívesen befizették volna, ezért nem is értem, hogy miből gondolod, hogy sajnálatból került be.
A Minardi egyetlen szerencsétlen pontját is ő hozta össze, úgyhogy a semmi kicsit erős, de a számlához írom. A többi érved közül nem lóg ki a sorból. -
Nem pitizésből került be... kellett egy jó menedzser is... ha annyira tehetségtelen lenne a Minardi sem alkalmazta volna... Amit abból a versenyutónak nevezett guruló valmiből ki lehetett hozni azt maximálisan kihozta...
Elhelyezkedni meg nem is akart mert ő a Forma1-ben akar szerephez jutni, ezt ő maga nyilatkozta , tehát ez az "érved" is bukott..
Az pofázzon aki nála jobban csinálta volna... Ebben az országban mindenki egymás torkának ugrik... Azt mondom irigyek vagytok rá!!! Taylor barátunknak ez még tetszik is!! gratulálok.... -
-
Én arra a magyar pilótára lennék büszke, aki a tehetségével kerülne be a forma1-be, nem pedig sajnálatból, talpnyalásból és pitizésből, egyszóval magyarosan. Egy a lényeg, a lehetőséget megkapta, de mint ahogyan az várható volt, ügyetlenkedett végig és semmit nem tudott letenni az asztalra. Ezt bizonyítja, hogy azóta sem tudott elhelyezkedni SEMELYIK autóverseny sorozatban sem. -
Viola90s #24154 Én például nagyon büszke voltam már arra hogy egyáltalán beleülhetett egy Forma 1-es autóba. Lehet, hogy más országokban csak álmodoznak arról, hogy legyen egy F1-es versenyzőjük. -
Mert keverem a szezont a fazonnal, így már én sem értem. :) -
Ezekkel a showkal én sem értek egyet. Egyet se néztem, mert baromság.
Na mindegy én nem bírom, ennyi.
Béke.

Ezt a Montys dolgot nem értem. Ő kolumbiai, Alonso meg spanyol. -
Ja, jó lett volna. Én sajna a következő két futamot nem fogom látni.
-
Szerintem pedig ez egy szabad ország, és mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy adakozik-e vagy sem. Semmivel sem találom undorítóbbnak, mint egy KiválasztóShow-t, vagy egy Viasat TV-rejtvényt. A ValóságShow-k telefonos bevétele messze meghaladja szerintem a gyűjtését, és azok milyen jól befektetett összegek voltak.
Nem lenne nehéz valószínűleg nála szimpatikusabb magyar Forma1-est találni, ha lenne legalább még egy, de nincs. És csak azért nem fogom utálni, mert egy olyan országból jön, ahol nem képesek szponzorok összedobni a Forma1-es belépő legolcsóbb kategória beli összegét.
...mert mondjuk inkább a horvát futballt támogatják. Amit valahol meg tudok érteni, de ebben az országban élünk. És egyébként az osztrákok bármikor befizették volna őt, mert ott van pénz, csak nem akart osztrák színekben versenyzni. Valahogy ezért sem fogom utálni.
De biztos van olyan spanyol, aki utálja Montoya-t, mert mit tudom én mi baja van vele, meg Alonso-t is biztos sok olasz nem szimpatizál Alonso-val, de valahogy nagyon nem tudom elképzelni, hogy lenne egy ország a miénken kívül, ahol egy nemzeti versenyzőt olyan mértékben övezné közutálat, mint nálunk. -
Ja és lehet, hogy szánalmas vagyok és hibbant, de nálad biztosan nem vagyok rosszabb. -
Bocs de ez a véleményem. Tudtommal ez egy fórum ahol elmondhatjuk a véleményünket.
Abban hogy nem bírom a képét valószínűleg közre játszik az is, hogy Palik és Gyuszi állandóan imádta, na meg szerintem, hangsúlyozom szerintem undorító dolog volt tavaly, amikor arra kérték a jó népet, hogy ugyan legyenek már kedvesek és telefonáljanak egyet Zsoltika megsegítésére. Ez elég durva. -
hmm pedig abban a hitben voltam hogy ma lesz F1 :\ -
Sőt, nem sok olyan országot ismerek, ami azért harcolna, hogy szüntessék be náluk a sorozatot.
-
Én igen!
-
Persze, ha elment volna valahova versenyezni, akkor most nem került volna képbe, mint lehetséges utód. -
A legszánalmasabb te vagy és a hibbant társaid... -
Más országokban büszkék arra ha van Forma 1-es versenyzőjük... De ez a magyar mentalitás... Irigység, cinizmus, rosszindulat... tovább nem is sorolom és ezért tart oz ország ott ahol... én mélységesen szégyelném magam azok helyében akik fikázzák Baumgartnert...
-
ahogy NEM tették azt a WTC utáni első GPn sem. -
Yorkban ... -
Egy megjegyzés!
Vsz azért nem rázta meg a jónépet ez a mostani 4 robbantás, mert nem volt annyira látványos, mint pl. a WTC ill a Pentagon elleni támadások.
Földalattin robbantottak, meg egy buszon, amiből szinte minden megmaradt. Az összes többi dolog, amit egy naponta 24-ből 16 órát autoversenyzéssel töltő pilóta megérez, az szinte semmi. A media sem mutogatott áldozatokat, csak annyit tudtak, hogy 53+ ember meghalt. De sem a föld alól, sem a busz közeléből nem voltak képek. Akik meg pláne nem törődnek a politikával, pl. a versenyzők, azoknak az, hogy a világon naponta többmillió elhunyt ember közül aznap 53 Londonban is meghalt, az szinte semmit sem jelent egy olyan mezőnyben, ahol tudják, hogy pont a politika miatt voltak a támadások, ami Irakra vezethető vissza.
Ha teszem azt vki közülük meghal, illetve kb. annyira jelen van a robbantások közelében a média, és tudósít róla olyan látványosan, mint tette azt New Yorkba, akkor vsz a pilóták, vezetők sem cseverésznek, nevetgélnek a megemlékezések alatt, ahogy tették azt a WTC utáni első GPn. Sőt, ha jól emlékszem a Ferrari orra még feketére is volt festve ...
Ha jól emlékszem Senna és Ratzenberger halála kapcsán sem viselkedtek úgy, ahogy most, ha egyáltalán el lehet őket ítélni ...
Szvsz. De tény, hogy általában erre ügyelni kell, és szoktak is. Most nem ügyeltek. Ez van. -
Viola90s #24138 Ja bocs, ha ti nem örültök annak, ha van egy magyar pilóta a Forma 1-ben... -
otthon zokog és imádkozik, hogy a minardi tesztpilótája lehessen újra, a nyilatkozataiban meg nagyképűen lefitymálóan említi meg az ő új "lehetőségét" a minardinál és feltételekről hablatyol. -
És akkor mivan. Bocs de a mi kis Zsoltikánk nagyon nem tud meghatni. Mióta visszavonult semmit se tett, csak ült a seggén és várta hogy valamelyik nagy csapat majd leigazolja. Nemhogy elment volna egy másik bajnokságba(mint pl. Pantano,Bruni). Annyira szánalmas ez az ember. Ja és persze most meg már csak bizonyos feltételekkel hajlandó beülni a Minardiba. ÁÁÁ. Örüljön neki hogy egyáltalán szóba került a neve a Jordenes pilóta mellett. -
Viola90s #24135 Sziasztok!
A szponzori pénzek kiapadása miatt veszélybe került Patrick Frisesacher helye a Minardi-istállónál, s hírügynökségi jelentés szerint az utódjelöltek közé tartozik az első magyar Formula-1-es versenyző, Baumgartner Zsolt is -
"akiknek ’röpke 60 másodperc’ erejéig komolyságra kellett volna utasítaninuk embereiket."
Már miért kéne? Ha már utasítani kell valakit, az régen rossz, annak nem sok értelme van. Ez nem üzleti ügy, hogy parancsolgassunk.
Én meg tudom adni a tiszteletet, de a képmutatásból nem kérek, van abból bőven elég... sajnos.
És ne menjünk el a politika irányába! Maradjunk a Forma1-nél! -
Nyiri #24133 Meg valami. Nem szimpatizalok a terrorizmussal sot elitelem, de amikor Amerika es a Brittek kezenfogva lebombaztak Iraq-t ott is tobb szaz artatlan no, gyerek, ferfi halt meg. Akkor nem rendeltek el altalanos gyasszunetet Angliaban. Az nem volt annyira megrazo igaz? Csak betervezett veszteseg (katonai felfogas szerint). -
Nyiri #24132 Szerintem mindenki maga donti el, hogyan reagal egyes dolgokra. Lehet Button, Montoya nem tartottak fontosnak ezt. -
Sityi #24131 Ártatlan emberek haltak meg. Ez csak megérdemelt volna 1 nyomorult percet úgy, hogy megadják a tiszteletet, nem gondolod?
(no offense) -
Szerintem volt annyira megrázó az eset, hogy akár még őszintén is lehettek volna kussban egy percet.
De meg is játszhatták volna a nézők miatt... -
Nyiri #24129 Mar vartam mikor hozza fel valamelyik ujsag. En is eszrevettem, de nem talaltam gazosnak. -
Sityi #24128 A gyász perce helyett a szégyen perce -
Azt a hsz-t amire reagáltál már rég elfelejtette mindenki, ha nem hozod fel akkor ez így is maradt volna. -
Végre valami pozitívum. A jövőben is hasonló szavazások kellenének. Remélem ezt is elolvassa majd Mosley.
-
dav1d #24125 Ezek szerint ha fikázok orba-szájba egy topikban az nem gond az biztos hogy nem lessz flame...
De ha váloszolok egy ilyen hszre az igen.
Amit irtam az pedig nem az elfogultság miatt volt.szal ennyit erről... -
Sityi #24124 Én is. -
2. verzióra szavaztam :) -
Sityi #24122 Fordulat a Michelines csapatok ügyében - új bizonyítékok
És ezeket a bizonyítékokat elfogadta a FIA: A FIA a Michelinesek felmentését javasolja
Szavazni lehet arról, milyen legyen a kvalifikáció
-
dav1d: 4 nappal ezelőtti hsz-re reagálva akarsz flame-et szítani elfogultságodban?
Vedd már észre magad.
Nyiri: Te meg folyamatosan partner vagy ebben...