182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
Mosley: ’Befogja a száját, vagy mehet amerre lát’ -
Montoya megszerezte idei első győzelmét! -
Számomra az izgalom az hogy megy a harc az első vagy a második helyért, nem a boxutcában, hanem kint a pályán. -
Igen, nekem ettől izgalmasabb volt a verseny, mintha folyamatosan a 2dik vagy 3dik helyen köröz. Te milyen izgalmakra vágysz, hogy robbannak? Mert ha neked ettől nem volt izgalmasabb, akkor röhöghetsz, csak nem tudom, hogy mit akarsz.
Neked biztos egyértelmű, ha véletlenül meg akarnád érteni a kérdést... -
Ja hogy neked ettől izgalmas volt a verseny? 
És nyilván azért sopánkodok izgalomért mert számomra nem volt izgalmas, sztem ez elég egyértelmű
-
Nem baj, nekem például az. Csak nem értem, hogy akkor miért sopánkodsz az izgalmakért. -
Nekem egy dolog tetszett nagyon ebben a futamban túl azon, hogy volt 3 tényleg kiemelkedő teljesítmény a pályán. Nekik külön gratulálok!
Ami tetszett nagyon viszont az az, hogy jé, Barrichello megint 1 másodperccel Schumacher mögött ért célba. Nahát, ez igazán meglepő volt számomra, hogy a végére csak felcserélődnek. -
Hát ha nem kéne motort cserélni Raikonnen alatt, akkor csak annyi lenne a különbség hogy nem tornázza fel magát mindig a dobogóra, és maga a feltornázás meg (legalábbis számomra) nem túl izgalmas : ) -
...inkább próbálj meg a témához kapcsolni a hozzászólásaidat minthogy kötekszel rendben?!
nem te leszel aki megmondja hogy neten, fórumon hogy írok! -
Jah -
Nyiri #23948 Ha iden a meki nem szarna be mindig, akkro total unalom lenne. Meg ennel is nagyobb. A Meki lenne az egyeduralkodo es meg unalmasabb lenne mint tavaly. Bar legalabb akkor a Mekit utalnak es nem a Ferka-t :P -
persze én se úgy értettem hogy lényegesen feltartotta volna...ahhoz 1-1.5 mp-vel gyorsabbnak kell lenni körönként hogy simán megelőzze
szeritnem meg csak 0.5-1 mp-vel ha tudodd volna gyorsabb lenni kimi a cipésznél és azért nem tudta megelőzni sem -
Te melyik futamot nézted, mert ez egyátálán nem volt unalmas... -
Tavaly legalább a középmezőnyben voltak előzgetések, itt viszont a lekörözéseket nem figyelembe véve egy kezemen meg tudom számolni az előzések számát. -
Nyiri #23944 2003 sokkal izgalmasabb volt mint ez... -
Ettől ócskább volt a tavalyi egész év. -
Az íj hogyan bizonyít? -
A verseny meg dögunalom volt, ilyenből többet nem kérünk
-
Előre félek, hogy milyen lesz az RTL által közvetített jövő évi foci vb. (Miért van olyan sanda gyanúm, hogy reklámokkal telezsúfolt, himnuszokat levágó, stb nagy szar lesz?) -
Valóban feltartotta, de nekem erről a feltartás dologról az a véleményem hogyha egy pilóta azért lényegesen gyorsabb egy másiknál akkor simán meg tudja előzni.
Mindenesetre ha nem sorolják Kimit 10 hellyel hátrébb, akkor Alonso előtt végzett volna az biztos. -
már tegnap megmondtam hogy a cipész fel fogja tartani...úgy is lett. -
najó hagyjuk. -
Nyiri #23936 Akkor miert csak akkor tudta megelozni, mikor Sumi boxban volt? -
ez jó volt!
Monty végre odatette magát és hát olyankor ez történik. Kimi is megint feltornázta szépen magát...kár hogy így, íj módon kell bizonyítania:\
-
hülye rrtl
minek akarnak reklázmoni
-
mert úgy is volt. csak nézni kellett volna -
Bakker, frissítették a képet. =) -
Mit figyel vajon Fernando?
-
Nyiri #23930 Palik es Czollner a ket fikamen... -

-
Na a drogbáró nem szarozik, jól nyomja most nagyon.
-
Augustus Gigo #23927 Na ez a Montoyas előzés szép volt:D -
Nyiri #23926 BAAAZMEG!!! :D Mekkora volt Monty vs. Alonso :D -
igen? na, akkor én is jó megfigyelő vagyok... :)) -
év eleje óta azzal mennek. -
na ez az, hogy emlékeim szerint nem azzal kezdtek, csak nemtom, hogy mivel. szal vagy mostantól vagy már magny-cours óta így mennek. -
Nyiri #23922 Azt nemtom -
ebben az évben Toyota motorral futnak, már az első verseny óta?? -
Nyiri #23920 Bizom benne, hogy Monty elonyet a csapata nem kurja el.