182273
  • rezsofiz
  • rezsofiz
    Mosley: ’Befogja a száját, vagy mehet amerre lát’
  • rezsofiz
    Montoya megszerezte idei első győzelmét!
  • rezsofiz
    Számomra az izgalom az hogy megy a harc az első vagy a második helyért, nem a boxutcában, hanem kint a pályán.
  • Gregorius
    Igen, nekem ettől izgalmasabb volt a verseny, mintha folyamatosan a 2dik vagy 3dik helyen köröz. Te milyen izgalmakra vágysz, hogy robbannak? Mert ha neked ettől nem volt izgalmasabb, akkor röhöghetsz, csak nem tudom, hogy mit akarsz.
    Neked biztos egyértelmű, ha véletlenül meg akarnád érteni a kérdést...
  • rezsofiz
    Ja hogy neked ettől izgalmas volt a verseny?
    És nyilván azért sopánkodok izgalomért mert számomra nem volt izgalmas, sztem ez elég egyértelmű
  • Gregorius
    Nem baj, nekem például az. Csak nem értem, hogy akkor miért sopánkodsz az izgalmakért.
  • Gregorius
    Nekem egy dolog tetszett nagyon ebben a futamban túl azon, hogy volt 3 tényleg kiemelkedő teljesítmény a pályán. Nekik külön gratulálok!
    Ami tetszett nagyon viszont az az, hogy jé, Barrichello megint 1 másodperccel Schumacher mögött ért célba. Nahát, ez igazán meglepő volt számomra, hogy a végére csak felcserélődnek.
  • rezsofiz
    Hát ha nem kéne motort cserélni Raikonnen alatt, akkor csak annyi lenne a különbség hogy nem tornázza fel magát mindig a dobogóra, és maga a feltornázás meg (legalábbis számomra) nem túl izgalmas : )
  • ÁjjLe BoBBi
    ...inkább próbálj meg a témához kapcsolni a hozzászólásaidat minthogy kötekszel rendben?!
    nem te leszel aki megmondja hogy neten, fórumon hogy írok!
  • rezsofiz
    Jah
  • Nyiri
    Ha iden a meki nem szarna be mindig, akkro total unalom lenne. Meg ennel is nagyobb. A Meki lenne az egyeduralkodo es meg unalmasabb lenne mint tavaly. Bar legalabb akkor a Mekit utalnak es nem a Ferka-t :P
  • ÁjjLe BoBBi
    persze én se úgy értettem hogy lényegesen feltartotta volna...ahhoz 1-1.5 mp-vel gyorsabbnak kell lenni körönként hogy simán megelőzze
    szeritnem meg csak 0.5-1 mp-vel ha tudodd volna gyorsabb lenni kimi a cipésznél és azért nem tudta megelőzni sem
  • NuCLEARScoRp
    Te melyik futamot nézted, mert ez egyátálán nem volt unalmas...
  • rezsofiz
    Tavaly legalább a középmezőnyben voltak előzgetések, itt viszont a lekörözéseket nem figyelembe véve egy kezemen meg tudom számolni az előzések számát.
  • Nyiri
    2003 sokkal izgalmasabb volt mint ez...
  • torrente
    Ettől ócskább volt a tavalyi egész év.
  • Petyus_
    Az íj hogyan bizonyít?
  • rezsofiz
    A verseny meg dögunalom volt, ilyenből többet nem kérünk
  • torrente
    Előre félek, hogy milyen lesz az RTL által közvetített jövő évi foci vb. (Miért van olyan sanda gyanúm, hogy reklámokkal telezsúfolt, himnuszokat levágó, stb nagy szar lesz?)
  • rezsofiz
    Valóban feltartotta, de nekem erről a feltartás dologról az a véleményem hogyha egy pilóta azért lényegesen gyorsabb egy másiknál akkor simán meg tudja előzni.
    Mindenesetre ha nem sorolják Kimit 10 hellyel hátrébb, akkor Alonso előtt végzett volna az biztos.
  • ÁjjLe BoBBi
    már tegnap megmondtam hogy a cipész fel fogja tartani...úgy is lett.
  • ÁjjLe BoBBi
    najó hagyjuk.
  • Nyiri
    Akkor miert csak akkor tudta megelozni, mikor Sumi boxban volt?
  • ÁjjLe BoBBi
    ez jó volt!
    Monty végre odatette magát és hát olyankor ez történik. Kimi is megint feltornázta szépen magát...kár hogy így, íj módon kell bizonyítania:\
  • akyyy
    hülye rrtlminek akarnak reklázmoni
  • ÁjjLe BoBBi
    mert úgy is volt. csak nézni kellett volna
  • Petyus_
    Bakker, frissítették a képet. =)
  • Petyus_

Mit figyel vajon Fernando?
  • Nyiri
    Palik es Czollner a ket fikamen...
  • Arch
  • Petyus_
    Na a drogbáró nem szarozik, jól nyomja most nagyon.
  • Augustus Gigo
    Na ez a Montoyas előzés szép volt:D
  • Nyiri
    BAAAZMEG!!! :D Mekkora volt Monty vs. Alonso :D
  • bigapó
    igen? na, akkor én is jó megfigyelő vagyok... :))
  • Punker
    év eleje óta azzal mennek.
  • bigapó
    na ez az, hogy emlékeim szerint nem azzal kezdtek, csak nemtom, hogy mivel. szal vagy mostantól vagy már magny-cours óta így mennek.
  • Nyiri
    Azt nemtom
  • bigapó
    ebben az évben Toyota motorral futnak, már az első verseny óta??
  • Nyiri
    Bizom benne, hogy Monty elonyet a csapata nem kurja el.