182273
  • Nyiri
    Miota Toyota motorjuk van :P
  • Nyiri
    Palikek okosak. Sumi tartja fel Kimi-t es nem Trulli.
  • bigapó
    Hi!

Egy hétig nyaraltam és emiatt a múlt vasárnapi versenyt nem láttam. gyors kérdésem, mert nem vagyok képben: a Jordan-ek mióta futnak Toyota utónévvel??
  • dav1d
    Biztos hogy Trulli a hibás és nem a Toyota mi?
  • nyeksek
    rohadt Trulli...
  • Nyiri
    VÁÁáá MONTY!!!! Nem birom a csavot, de vegre valaki :D
  • akyyy
    GTA-SA
  • akyyy
    LOL
  • gabber_saviola
    milyen forma1-es új gém van ami jó?
  • TommyC
  • MikX
    Hát igen...
    És aki nem az alapján ítél, hogy melyik pilótát szereti jobban, az is osztja ezt a véleményt szvsz.
    Egyébként nem tudom hogy jön Alonzo a maga pár F1-es évével ahhoz, hogy megkérdőjelezzen egy "nagyöreget", aki ugye nem ma kezdte.
  • gabber_saviola
    Hajrá Alonso, és irány a wb győzelem!

• rezsofiz
    Hát az biztos hogy az első az FIA meg a Ferrari lett volna akit basztatni kezdenek, de ne félj a Michelinesek is meghúzták volna magukat, mer az ő ötletük volt az egész.
  • Nyiri
    Kifejtened?
  • gPROject
  • Nyiri
    A sikan miatti baleset pedig nem lett volna elkepzelhetetlen ismerve a Minardi es a Jordan kurvajo pilotait.
  • Nyiri
    Nem ertelek. Trulli szemet szujra, hogy elso pole poziciojat elbaszta a micslen es ezert most Sumit baszogatja a rohadt sikan miatt. Ez nem undorito?

Alonso, Fisco es Briatorenak meg csipi a szemet az Indy esemenyek es mindent megragadnak hogy Sumit szar alaknak allitsak be.

Tobb szakerto es versenyzo is utolag azt mondta, hogy kibaszott veszelyes lett volna a sikan. A GPDA dolga az, hogy a biztonsagra figyeljen es arra tegyen javaslatokat. Sumi tobb mint 10 eve ennek a vezetoje DC pedig az alelnok. Rohadt nagy tapasztalatuk van az egeszben es a legnagyobb ellenfeleik is elismertel a munkajukat es tudjak hogy sokat tettek a biztonsagert.

Sumi nem akarta a GPDA-t belevinni az F1 politikaba (Mozli levaltasa stb...) es most ez kifogasoljak a kis taknyok.

Mindnek akkora nagy pofaja mint egy haz, de kivancsi lennek mit tennenek ha Ok ulnenek ott. Semmire nem lennenek kepesek, mert csak annyit tudnak huszonevesen nulla tapasztalatik vannak a F1 vilagaban (nem a vezetes, hanem a tobbi dolog) es most verik a nyalukat.

Szerintem ez nem szep dolog, hogy egy olyan hibaert amit nem Sumi kovetett el, most rajta akarjak elverni a port.

Ps.: Ha a beepitett sikan miatt durvan megserul vagy neaddisten meghal egy versenyzo akkor keresztre is feszitik a FIA-t es Sumit mert belement.

Eloszor gondolkodjaktok pliz...
  • dav1d
    Ja a mostani nyilatkozatában mondta hogy nem ért egyet a szabályokkal és sajnálja Kimit..
  • ÁjjLe BoBBi
    hogy bevágódjon...
  • rezsofiz
    Hát ja, mondjuk én még mindig nem értem teljesen hogy miért nem írta alá o_O
  • ÁjjLe BoBBi
    mondjuk ezzel a cipész sem lopta be magát a szívembe...
  • rezsofiz
    Ezt te törölted ki az előbb? Megkérdezhetem hogy miért? Nem volt off, nem ment flém. wtf?
  • rezsofiz
    Trulli: Schumacher nem volt őszinte
  • Lteebee
    Mostantól csönd és csak értelmesen, mert törlök és pontozok!

faszkivan
  • Nyiri
    1. Ez csak ugy alap :)
    2. Fel eve regisztraltam de azota a forumba nem irtam. (meg se jott az aktivalas)
    3. Kinek?
  • ÁjjLe BoBBi
    csak 30
    :)
  • rezsofiz
    hja és áram minyá el is megy -.-
  • Lteebee
    A mekinek lenne esélye egy rendes motorral.
  • ÁjjLe BoBBi
    annak sem volt semmi értelme. de az nem is flém volt. sazlé kusé és örüljetek hogy szakad az a kurva eső :\
  • dav1d
    1. akkor ez mi? : "Mocskos Renault"

2. Ja ,akkor valaki ugyan ezt a nevet használja ott...
    3. Nem tudom hogy éppen kinek volt nagy a szája lejebb...
  • Lteebee
    Én is így gondolom a nemrégi kb 80 hsz-es vitád után.

:DD
  • rezsofiz
  • Nyiri
    Pont te mondod? Delutan mit levagtatok Cheapboyyal kezenfogva? :D
  • Nyiri
    Amugy is en leszarom ha Meki-t leszolod. En nem McLaren szurkolo vagyok csak mar jo lenne ha valaki elkenne a szajat Briatoreeknak es eddig ugy tunt, hogy a Mekinek lenne egy pici eselye ha ossze birnanak kaparni egy autot.
  • ÁjjLe BoBBi
    még flémszag se legyen!
  • Nyiri
    En a Mekit szidtam nem a Renault-t.
    Amugy ne kuldozgess sehova. Ki vagy te? Azert mert a csaptodnak nagy a szaja neked meg nem kellene atvenni.

Amugy soha nem irtam az A5-re.
  • dav1d
    magánügy...
  • Lteebee
    Nem érdekes.
  • Mice
    én s mekitől teljesen függetlenül utálom őket :P
  • dav1d
    Jó rendben , igazad van.Csak most éppen mit ártott neki a Renault azt nem tudom
    De megnézném azért ha Kimi következő pole vagy győzelme után befirkálnék egy ilyet mit szólnának itt egyesek...