182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nyiri #23919 Miota Toyota motorjuk van :P -
Nyiri #23918 Palikek okosak. Sumi tartja fel Kimi-t es nem Trulli. -
Hi!
Egy hétig nyaraltam és emiatt a múlt vasárnapi versenyt nem láttam. gyors kérdésem, mert nem vagyok képben: a Jordan-ek mióta futnak Toyota utónévvel?? -
dav1d #23916 Biztos hogy Trulli a hibás és nem a Toyota mi? -
rohadt Trulli... -
Nyiri #23914 VÁÁáá MONTY!!!! Nem birom a csavot, de vegre valaki :D -
GTA-SA -
LOL -
milyen forma1-es új gém van ami jó? -

-
Hát igen...
És aki nem az alapján ítél, hogy melyik pilótát szereti jobban, az is osztja ezt a véleményt szvsz.
Egyébként nem tudom hogy jön Alonzo a maga pár F1-es évével ahhoz, hogy megkérdőjelezzen egy "nagyöreget", aki ugye nem ma kezdte. -
Hajrá Alonso, és irány a wb győzelem!
-
Hát az biztos hogy az első az FIA meg a Ferrari lett volna akit basztatni kezdenek, de ne félj a Michelinesek is meghúzták volna magukat, mer az ő ötletük volt az egész. -
Nyiri #23906 Kifejtened? -
-
Nyiri #23904 A sikan miatti baleset pedig nem lett volna elkepzelhetetlen ismerve a Minardi es a Jordan kurvajo pilotait. -
Nyiri #23903 Nem ertelek. Trulli szemet szujra, hogy elso pole poziciojat elbaszta a micslen es ezert most Sumit baszogatja a rohadt sikan miatt. Ez nem undorito?
Alonso, Fisco es Briatorenak meg csipi a szemet az Indy esemenyek es mindent megragadnak hogy Sumit szar alaknak allitsak be.
Tobb szakerto es versenyzo is utolag azt mondta, hogy kibaszott veszelyes lett volna a sikan. A GPDA dolga az, hogy a biztonsagra figyeljen es arra tegyen javaslatokat. Sumi tobb mint 10 eve ennek a vezetoje DC pedig az alelnok. Rohadt nagy tapasztalatuk van az egeszben es a legnagyobb ellenfeleik is elismertel a munkajukat es tudjak hogy sokat tettek a biztonsagert.
Sumi nem akarta a GPDA-t belevinni az F1 politikaba (Mozli levaltasa stb...) es most ez kifogasoljak a kis taknyok.
Mindnek akkora nagy pofaja mint egy haz, de kivancsi lennek mit tennenek ha Ok ulnenek ott. Semmire nem lennenek kepesek, mert csak annyit tudnak huszonevesen nulla tapasztalatik vannak a F1 vilagaban (nem a vezetes, hanem a tobbi dolog) es most verik a nyalukat.
Szerintem ez nem szep dolog, hogy egy olyan hibaert amit nem Sumi kovetett el, most rajta akarjak elverni a port.
Ps.: Ha a beepitett sikan miatt durvan megserul vagy neaddisten meghal egy versenyzo akkor keresztre is feszitik a FIA-t es Sumit mert belement.
Eloszor gondolkodjaktok pliz... -
dav1d #23902 Ja a mostani nyilatkozatában mondta hogy nem ért egyet a szabályokkal és sajnálja Kimit.. -
hogy bevágódjon... -
Hát ja, mondjuk én még mindig nem értem teljesen hogy miért nem írta alá o_O -
mondjuk ezzel a cipész sem lopta be magát a szívembe... -
Ezt te törölted ki az előbb? Megkérdezhetem hogy miért? Nem volt off, nem ment flém. wtf? -
Trulli: Schumacher nem volt őszinte -
Mostantól csönd és csak értelmesen, mert törlök és pontozok!
faszkivan -
Nyiri #23880 1. Ez csak ugy alap :)
2. Fel eve regisztraltam de azota a forumba nem irtam. (meg se jott az aktivalas)
3. Kinek? -
csak 30 
:) -
hja és áram minyá el is megy -.- -
A mekinek lenne esélye egy rendes motorral. -
annak sem volt semmi értelme. de az nem is flém volt. sazlé kusé és örüljetek hogy szakad az a kurva eső :\ -
dav1d #23875 1. akkor ez mi?
: "Mocskos Renault"
2. Ja ,akkor valaki ugyan ezt a nevet használja ott...
3. Nem tudom hogy éppen kinek volt nagy a szája lejebb... -
Én is így gondolom a nemrégi kb 80 hsz-es vitád után.
:DD -
-
Nyiri #23872 Pont te mondod? Delutan mit levagtatok Cheapboyyal kezenfogva? :D -
Nyiri #23871 Amugy is en leszarom ha Meki-t leszolod. En nem McLaren szurkolo vagyok csak mar jo lenne ha valaki elkenne a szajat Briatoreeknak es eddig ugy tunt, hogy a Mekinek lenne egy pici eselye ha ossze birnanak kaparni egy autot. -
még flémszag se legyen! -
Nyiri #23869 En a Mekit szidtam nem a Renault-t.
Amugy ne kuldozgess sehova. Ki vagy te? Azert mert a csaptodnak nagy a szaja neked meg nem kellene atvenni.
Amugy soha nem irtam az A5-re. -
dav1d #23868 magánügy... -
Nem érdekes. -
Mice #23866 én s mekitől teljesen függetlenül utálom őket :P -
dav1d #23865 Jó rendben , igazad van.Csak most éppen mit ártott neki a Renault azt nem tudom 
De megnézném azért ha Kimi következő pole vagy győzelme után befirkálnék egy ilyet mit szólnának itt egyesek...