182279
  • ÁjjLe BoBBi
    igen épp egy ilyen üzenetére válaszolok.
  • ÁjjLe BoBBi
    látom nem vágod. mondjuk ezen nem kéne meglepődjek.
  • CHEAPBOY
    fasz kivan itt egyesek olyan nagynak kepzelik magukt (mintha illatosabbat szarnanak barkinel). Hiaba F1 rajongok kicsit benabelak, ha mar faj.
  • CHEAPBOY
    Téged? Azzal amit mondtam? Nem vagy norm. Meg ISten se hogy nem szolhatok hozzad:D S nem kell olvasni amiket itt irok, pedig dirket, semmi oktalan fikat nem irtam arrol a Mclarenrol, pediglen megerdemlik. Nomind1, akkor rinyaljatok minden kommenten, kossetek bele mindenbe, mint a senkik, attol meg holnap uncsi dijunk lesz, jah es kiraly Alonso gyozelem. Hordjatok ossze sok sok ertelmes okossagot, amik minden ember felett allnak. :D LOL.
  • ÁjjLe BoBBi
    árghhh! engem! na jó hagyjuk!!! vagy hagyá ;)
  • CHEAPBOY
    mit rongalok?
  • CHEAPBOY
    Sajnalom a Mclarent, dehat most sirni mar csak nem fogok erte... de en asszem senkit sem ugattam le kreten modon, jatszva a nagyokost. (ff)
  • ÁjjLe BoBBi
    heh! olyan fáradt vagyok a szememen majd kiesek ne rongálj már bazdmeg! htx:)
  • CHEAPBOY
    jovan okosok, akkor rohadt izgalmas versenyunk lesz holnap, igazatok van:D (beszarok.... ppfff)
  • CHEAPBOY
    Miert is?:D Ki kerdezett, felejtsel mar el jovan?
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
    láttátok kimi írcát? :\\
    szegény ember....:(
    még azt mondja a kocsi nagyon jó...mennyire el lehet már keseredve
  • gPROject
    szerintem mostmár pihenj egy kicsit!
  • CHEAPBOY
    De szigoruan nyilatkoziik:)
  • Punker
    Button jövőre melyik csapatnál lesz?
  • CHEAPBOY
    hat ahhoz kepest ami volt, most nagyon jok, dehat csak csak meg megdoglenek..
  • ÁjjLe BoBBi
    ááá...ahhoz képest álomsuper a merci...:\\
  • CHEAPBOY
    Holnap Alonsonak 1 db ellenfele nem lesz a palyan,, siman kiautozza a gyozelemhez szukseges dolgokat (pedig hogy mondta hogy eselytelen a gyozelemre, s megis pole:P) es nezhetjuk az uncsee GPt...:(
  • CHEAPBOY
    a lenyeg: rohadt izgalms evunk lehetne, ha a meki jo lenne, dehat egy raklap szar, ahogy megszokhattuk toluk 2000 ota.
  • Zsoltika 007
    Nevetséges a Mercedes.
  • CHEAPBOY
    s errol nem Alonso tehet, mielott vki ot anyazna, hogy bedoglik a merci.

• ÁjjLe BoBBi
    igen.;)))
  • CHEAPBOY
    olvass gorbe tukrot,s lathatod hogy nem csak en vallom azt hogy ott valoszinu sajat nagydijan is nyert volna, akkor is a Ronyo.
  • csabawarchief
    Alonso és Raikönnen -> ez a két fiatalember nagyon tud. :) Kár, hogy a szabályok miatt nem láthatjuk őket többször kőkemény versenyben. Ha így haladunk, Alonsoé az év.
  • CHEAPBOY
    aha, persze, olvasva a hozzaertobb Gorbe tukrot is siman mondta a csavo (amit en is vallok) hogy ne lett volna olyan sima az a KImi gyozelem, mert amint Kimi mar tisztan ment, vegig novelte Alonso a kulonbseget, pedig csak 9mp volt a versenytav 1/3anal ahatrany,s remelemem azt senki sem hiszi hog Alonso vegig taposta, mert mondta hogy az elso kiallasok utan mar visszavett.
  • ÁjjLe BoBBi
    ezt már sosem tudjuk meg.
  • CHEAPBOY
    hát jah:)
  • Nyiri
    Franciaorszagban ha motort nem cserelnek akkor nem Alonso az elso, latva Kimi teljesitmenyet.
  • CHEAPBOY
    szerintem nem, mert 2 kiallasos taktikaval jatszik itt mindenki...

• ÁjjLe BoBBi
    izgi volt
  • CHEAPBOY
    holnap mar odaadjak of korz, de elesben latszik, rohadtul egymason van a 2 sracz, nem is a 2 csapat, mert a csapattarsak messze mogottuk vannak.
  • ÁjjLe BoBBi
    kíváncsi volnék hogy megint televerték e a mercit mint a multhéten
  • CHEAPBOY
    nem adta, most is tisztan nyert egy Renault...
  • CHEAPBOY
    Szep volt ALonsooo!!:) KAr hogy Kimi megint eltunik onnan..:(
  • Punker
    Na!
  • Nyiri
    A jo kurva eletbe.... A Meki megint adott egy futamgyozelmet a mocskos Renaultnak... Rohadjon meg a Mercedes ott ahol van.
  • Punker
    igen
  • akyyy
    most kimi 10 helyet csuszik??
  • Punker
    Kimi miért nem megy el olyan csapathoz ahol megbízható kocsit is tudnak csinálni?
  • Nyiri
    Raikonnen!!!