182273
  • Zsoltika 007
    Nem 1x már a felvezetőn voltak mikor vége lett a reklámnak.
  • Kit--Kat
    jahh rtl.....
    és ilyeneknek adják el, kiráz a hideg F1ben már az is jó, ha rajtfelállás vége start előtt befér a reklámok után
  • Punkerwork
    volt valami magyar vs akárki meccs, de sajna a kezdő rugást se mutatták mert reklám volt.
  • Kit--Kat
    ?????????
  • Nadi
    Szerintem is nagyon jó. A legjobban az tettszett, mikor volt 2 dáma, 1 király és 1 hatos ellen. Mondta, hogy érzi a királyt. Első lap: király. Akkorát ordított, hogy az nem igaz:D
  • Lteebee
    Amíg nem láttad-hallottad pókernél, oda sem tudtad volna elképzelni.

szal...
  • Kaplan
    Én nézem a pókerbajnokságot s akármennyire röhejes Korda Gyuri bátyám rohadt jó kommentátor :P (sztem) Pókerben nagyon ott van. Mondjuk F1-hez nem tudnám elképzelni... :D
  • Lteebee
    Szerintem a Korda Gyurit kéne megpróbálni.
    Néztetek mostanában pókerbajnokságot?

Tök jól csinálja.
    Nem is lehet felismerni a hangját.
  • Bandee1987
    Az én véleményem az, hogy Palik mindenképp kell az F1-es közvetítésekhez, Gyula helyett pedig be lehetne hozni pl. Dávid Sándort
  • Nyiri
    m1-n jol kozvetitette a focimeccseket igy kurvara sajnalom hogy az RTL elvette tole.
  • Punkerwork
    hát kb, melyik meccs volt az ahol inkább reklámot adtak mint a himnuszokat?
  • Kit--Kat
    jézus há minyjárt sírok, amikor majd akkor dobják be a meccseket miután lement a Danone reklám és már elkezdték az 1. támadásokat
    és majd a Szujó Zolika kopaszódó fejét kell nézni 1folytában broáfff
  • Punkerwork
    Toshiba-t győzködöm hogy szerezzen nekünk VIP jegyet :)
  • Kaplan
    Mellesleg sztem is igaza van az m1-nek :(
  • Kaplan
    deeeeeeeeeeeeeeeeeeee sajna :(
    Olyanj büszkék voltak rá még a híradóban is megemlítették.
    Az m1 elől vették el a közvetítés jogát föl is volt háborodva a magyar királyi tévé ezen
  • Kit--Kat
    na neeeee a foci VB-t?? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • Kaplan
    Hát ja...
    S most milyen reklám összekötő movie van?
    Figo rohangászik föl s alá :P
    SZÁNALMAS! :)
  • rezsofiz
    Több lesz a reklám mint maga meccs időben :)
  • Kaplan
    Jaja vicces de van benne igazság...
    S most a Retek klub fogja a VB-t közvetíteni :(
    Úristen bele se merek gondolni.... :(
  • rezsofiz
  • Kaplan
    Jaja :P
  • Punkerwork
    ha palikit kirugják szerintem másnaptól tv2 adj az F1-et ő meg átigazol :)
  • Kaplan
    Hehe írjunk petíciót s adjuk be az rtl-nek :P
  • rezsofiz
    Jah :DDd
  • Kit--Kat
    meg a Slapaj:DDD
  • rezsofiz
    Sztem az RTL csak ilyen idiota embereket képes találni :) Csak azt nem értem hogy mi a franckarikának ül a studioban Wéber meg Szabó, nekik kéne kommentálni, ha van vki aki ért az F1hez akkor ő azok ketten
  • Laffite
    Gyuszika iszonyatos... Kiráz a hideg mikor mond valami "vicceset" és elkezd a saját faviccén úgy kuncogni mint egy kis b..i. A Palik meg nem elég hogy hülye az egészhez, de úgy állítja be mintha a fejében lenne az egész F-1 történelem, pedig a Dávid S. írt könyveket a témáról és nem ő, a dakarista félisten. Szal Palik és vonyítós kiskutyája Gyuszika a sportkommentátorok két kiemelkedő csodája. Érdekes módon annakelőtte sem Dávid Sándort, sem a Jenőt nem szapulta senki, de sem az eurosportos, sem a sport1-es kollégákkal nincs senkinek semmi gondja, csak ez a két szappanszájú az örökös téma...
    Ezt nem veszi észre az RTL??????????????????????????????????????????????
  • AnuluWork #24052
    Szerintem is, bár "Gyuszit" én sem bírom. Tulképpen Dávid Sándor-Frankl András óta talán Jenő volt az egyetlen, aki számomra elviselhető volt. (Frankll mindig úgy adta elő magát, mint "Nádzsel" legjobb barátja, meg "Berni" puszipajtása, oszt azt sem tudták F1es berkekben, hogy ki ős ő, de mégis volt bennük valami bájos, ami pl. Gyulánal elfogadhatatlanul idiótán hat. Ők legalább nem drukkoltak senkinek verseny közben. Viszont az is tény, hogy Wéber és a másik arc aki néha Palik helyett van Wéberrel, ha a Gyuszi sincs, az normális.
  • Gregorius
    LOLler
  • Gregorius
    Hát, az előzés már csak ezzel jár. :D
    De most tényleg, ha egy Ferrári vagy McLaren nem tud megelőzni egy Minardi-t, akkor mit keres ott elől? :)
  • rezsofiz
    2 értelmes ember van ott, Wéber meg Szabó. Paliknak meg Gyulának alig van köze az F1hez.. Egyszerűen analfabéták hozzá.
  • Lteebee
    Én a cosworthnak tudnék szurkolni.
    Mégsem bmw...
  • Punkerwork
    A Toyota nem lesz Williams motorszállítója
  • Lteebee
    Ha lenne rendes verseny, leszarnád.
  • Punker
    ja meg több baleset is lenne
  • Ramore
    palika semmivel sem jobb gyuszikánál, engem mindkét egyén ki tud kergetni a világból, amikor meghallom őket
  • Nyiri
    Most picit yners leszek. Elore is bocsi.

Azon kivul hogy iden a Ferka szarul szerepel amit a legjobban utalok az Czollner Gyula. Ekkora Alonso imado geciputtyon seggfejt nem lattam meg. Ha Alonso van a kepen mar-mar azt varom mikor lesz fityma csattogas a hatterben, de amikor mas csapat (nem pont a ferrari) folyton csak a moslek folyik a szajan... Mindenkit fikaz. A multkor is egy sima Williams boxkiallast mutattak. 7 masodpercnel mar azt mondta: "A Williamsnel mar megint elrontottak valamit". Aztan a 7.9-nel a kocsi siman elindul.

Palik kezd normalis lenni, Weber totalisan objektiven beszel (a multkor is leallitotta Gyula-t, mert az mar olyan vakokat mondott hogy mar fajt).

Gyuszi is inkabb huzzon vissza a dillettansokkal telivert Clio kupaban es ott verje magat. (Leszamitva Webert es Makait).

Gyulolom azt a segget, hogy merik berakni oda?
  • Gregorius
    Én például betiltanám a kék zászlót az F1-ben. Ha valaki nem tud kikerülni, akkor az ne akarjon Forma1-es kocsit vezetni. Rögtön izgalmasabb lenne a futam. :D
  • Miss Lucifer
    1-2 jelenettől eltekintve sajnos igazad van, az esti champcar+motogp sokkal ütősebb volt persze én ezen meg se lepődöm de hát ez van :(
  • Kaplan
    Hát ez a GP uncsi volt sajnos :(