182273
  • dav1d
    Most olvastam egy másik forumon hogy a Renault igazságtalanul lesz világbajnok...

Már pedig ha idén a Renult lessz a vb az 100%ig megérdemelt lessz.És hogy miért?Mert hol tehet arról a Renault hogy a Mclaren nem bír megbízható autót építeni?könyörgöm!Az idei ősszes győzelmet megérdemelték mert másik hibájáról nem ők tehetnek.Már sokszor el mondtam hogy az egész év számt és nem egy két megnyert verseny...

És éppen ezért ha Mclaren nyeri a világbajnoságot az is ugyanugy megérdemelt (vb)győzelem lessz...
  • Kaplan
    Na ennek örülök! Végre egy értelmes megszólalása :O)
  • Lteebee
    Jól beszél
  • ÁjjLe BoBBi
    na végre egy jó hír!
  • Punkerwork
    Mosley mégsem csökkentené a technika szerepét
  • Nyiri
    Felesleges. Ennek az a lenyege hogy ha jol csinalod akkor 5 masodpercre pont amikor kell lesz +60 LE-d. Szerintem utos lenne.
    A turbo meg folymatos lenne, de mar most is 800-900 LE-s autok vannak.
  • Kit--Kat
    ennyi erővel visszahozhatnák a Turbot is:o
  • Alien
    Hehh Nekem ajándékozhatná a lassú Ferrariját
  • Gregorius
    Hab a tortán.
  • Zsoltika 007
    Mielőtt letámadnátok elolvastam a cikket és az hangzik jól, nem a főcím.
  • Zsoltika 007
    Jól hangzik.
  • Punkerwork
    Ferrarikat törtek a Hungaroringen
  • rezsofiz
  • rezsofiz
    Brit GP: Sajtóvisszhang
    Érdekes.
  • rezsofiz
    Coulthard pilótákat toboroz
  • rezsofiz
    Alonso: a versenyzés a génjeimben van
  • rezsofiz
    Hát a jó öreg Barrichellonak asszem jót tenne egy kis változás :)
  • báttyó02
  • rezsofiz
    Nem szabotáltuk Fisichellát!
  • rezsofiz
    Mégis érdekli Amerikát az F1?
  • rezsofiz
    A Williams szerződést ajánlott Barrichellónak
  • Sityi
    :))) A Forma-1 összeházasítva az illegál streetracinggel (Fast&Furious, NFS:U, stb...)...
  • Gregorius
    Akkor bocsesz, már látom is magam előtt, ahogy jön ki Alonso a box-ból, meg Raikkonen a pályán, és fej fej mellett nyomják a "nitro"-t egymásra, majd párhuzamosan szállnak ki a kanyar végén. :D
  • Sityi
    Direkt idézőjelbe tettem a nitro szót, mert nem az, csak ahhoz hasonló hatást keltő eszközről van szó. Tehát aki a cikket nem olvasta: ez egy olyan kütyü, ami a fékezéskor keletkező hőt eltárolja, majd gombnyomásra kb. 5 másodpercig +60 lóerőt ad. A McLaren már kísérletezett vele, de nem engedték használni. Mosley most engedélyeztetni szeretné.
  • Lteebee
    :D
  • Nyiri
    Elobb olvassatok mar e a cikket. Nem nitro.
  • Kaplan
    Hát a nitro sztem is kockázatos...bármikor robbanhat egy rossz beállítás vagy falhozcsapódás miatt konkrétan.
  • Kit--Kat
    nemtudom miből csinálták de elég szörnyű D:
  • Ramore
    tisztára olyan, mintha erdei "pacal" zsolt öccse lenne, nem? :)
  • Kit--Kat
    szujó hát attól mindíg kiráz a hideg szerencsére már nem nagyon mutogatják az idegesítő fejét
  • Ramore
    Teljesen egyet értek, semelyik más csatornán nincsenek kommentátor problémák, az rtl-nél viszont nemcsak a forma1-nél, de a box és a focimecsek közvetítése is gyalázatos. Lásd Szujó Zoltán, Kovács István, Szabó Gábor vagy Léderer Ákos. Egytől egyig beszédhibásak és egyszerűen alkalmatlanok a sportközvetítésekhez. Mindezt az rtl ezt nem akarja tudomásul venni, petíciót teljesen felesleges írni, mert magasról lesz.rják!
  • Gregorius
    Nomeg a látvány emeléséhez. Egy-egy unalmas versenyt hogy fel tudna dobni, amikor felrobbannának az autók falhozcsapódás közben.
  • Gregorius
    Én azt nem értem, hogy mióta szenvednek itten azzal, hogy lassítsák a versenyeket, és mindenféle elbarmolt szabályt kitaláltak már. Az egyre növekvő sebességnek hála a közvetítések is egyre rövidebbek, no meg előzni is egyre kevésbé lehet. Miért nem jutott már eszébe valakinek, hogy a kerekek átmérőjét csökkentsék? Így jobb gyorsulást, és kisebb végsebességet lehet elérni.
  • rezsofiz
    A nitró egész jó ötlet, hozzájárulhat az előzések megkönnyítéséhez.
  • Sityi
    [URL=http://www.f1zona.hu/hirek/20050712mosley.aspx]Max Mosley "nitrót" akar tetetni az autókra[/URL]
    Briatore: Max Mosley jó munkát végzett
    Irvine: Button nem kell a Ferrarinak
  • Sityi
    Várhegyi Ferencet meg Vörös Csabát el tudnám képzelni F1-es kommentátornak, mert a WRC-t is remekül előadják az Eurosporton...
  • Zsoltika 007
    Nézők meg ugatnak.
  • Lteebee
    Pénz beszél, kutyaszar táncol.
  • Kaplan
    Jah az minap volt rohadtúl tetszett!!! :P
  • Kit--Kat
    nahát én is erről beszélek amikor beállnak a rajtra