182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Oké, neked elhiszem.
-
Veletek csak igy lehet beszélni... bár tök mindegy mit mondok, szánalmasan ócsároljátok akire irigyek vagytok... vagy éppen nem szimpi... -
Ez még semmi...
EZ már valami :D -
-
nekem az előbb említett fórumon ez az aláírásom:
-
Ugyanezt írtam én is az F1Hírek fórumán. Tehát nem csak én gondolom így... -
Szerintem jópofa kép. Egyszer megnéztem és nevettem rajta egyet. Nagy ügy. Elég sok ilyesmi kép van fent a neten sztárokról. Most ezért nem értem miért kell cseszegetni azt, aki beszúrta. Én a McLarennek szurkolok, mégis ha látok róla egy karikatúrát vagy hasonlót, akkor nevetek rajta. Az, hogy ez most BZS-ről készült nem számít, ha Raikonnen lenne rajta, akkor is tetszene, mert nem veszem komolyan az ilyen képeket. Ennyi. -
dav1d #24193 Na és Trulli?Ő tavaly szegény ugyan így járt.Őt már nem köti semmi szerződés dehát nyugodtan kitálalhatna.
-
G_ArchAngel #24192 az az ember mindig őszinte, akinek fegyvert nyomnak a halántékához... -
dav1d #24191 Fisichella szerint sincs csapatsorrend a Renault-nál -
A feneke alá kéne még egy tehén... a kezébe meg egy vasvilla... Bár a mezei munkához 1 kicsit túl van öltözve... -
jó nincs szükség, de mégis oda kerül megint, akkor azért szidni kell ugye????
szánalmas... -
Szerintem meg mindenki örül, hogy magyar pilóta van az F1-ben, csak van aki a nagymennyiségű elfogultság miatt elveszíti realitás érzékét... -
bzs-re nincs szükség a korábban már kivesézett okok miatt, tehát a válasz igen. -
most feltétlenül kell szapulni, jobb lenne ha inkább nem lenne magyar az F1 közelében?? -
szerintem meg jópofa kép, a magyar focisták és bzs egy kutya! -
Igazad van. -
Viola90s #24183 Nem tudom ki volt aki ezt a képet összemontirozta, de azért ez elszomorító. Tudjátok a magyar labdarúgó válogatottat már 1000× lehetett volna birkák közé montirozni, azt mégsem csinálta még senki. (Vagyis én még nem találkoztam vele) -
Viola90s #24182 Konkrétan amíg nincs a csúcson addig enm érdekel? Nálad az mit jelent hogy tegyne le valamit az asztalra? Futamgyőzelem, dobogó, önerőből való pontszerzés, vagy egyéb? És ah ez mondjuk mind meglenne, aztán jönne egy olyan széria amikor mondjuk még pontszerző hely közelébe sem kerülne (lásd most Williams BMW) akkor megint nem érdekelne? Vagy akkor a múltjára való tekintettel szurkolnál neki? -
NuClearScorp haverunkkal nem kell foglalkozni, tőle ezt a hangnemet már megszokhattuk, most se vártam tőle többet. -
Miért mert belinkeltem? Nem kérdezett senki úgyhogy qss
-
Marha értelmes ember vagy, eszed kb annyi mint annnak a parasztnak aki a képet csinálta,,, 

-
Ott a pont.
-
Ezt most találtam. 
-
Többmilliós kárt okozott az eső a Hungaroringen -
más szurkolni valakinek és más nézni, hogy esélytelenül körözget és tulajdonképpen nem neki szurkolsz, hanem a többiek ellen... hát én az ilyen szurkolásból nem kérek... minardis helybentopogás helyett el kellene menni nyerni egy másik kategóriába, ahol felfigyelnek rá és ahonnan majd visszajöhet a F-1-be egy jobb csapatba... csak ugye itt a kulcsszó: "nyerni"... még a magyar go-kart bajnokságot sem sikerült megnyernie, pedig aztán az nem egy hűhadenagyezdeaz... szal ennyi. én tiszteletben tartom, hogy szurkolsz neki, de konkrétan engem BZS most nem érdekel. majd ha letesz valamit valahol, bárhol az asztalra, akkor szurkolok én is, és most nyugodtan elküldhetsz a p***ba, mert tudom, hogy azt gondolod, de ez se érdekel, mert a véleményem a sajátom. -
a forma1-nek jó, ez van :) -
:))
hát ja :( -
Akkor jó.
Illetve jó a fenét, de ez van. -
pedig ez bizony már a Minardi-ra volt érvényes...
Igazából ebből az elvárásokból szeretett volna faragni BZS, ill. a pénzfigurája..
végül, mint tudjuk ez nem sikerült.
De közben már ment a reklám, emléxem rá..
Eleinte én is ki voltam bukva BZS-re, de olvasva ezt a cirkuszt ami körülötte volt..politika..meg minden fakszság..
annyira büdös volt az egész, hogy már sajnáltam a végén.
Nem tudom hogy hasonló helyzetben, tudtam volna egy kövéret nyomni annak az autónak..
Lehet hogy gazdag a család, de az F1-hez képest ez a vagyon semmi.
-
Na igen, erről van szó. Ezért nem biztos, hogy egy Makai Gyuri elmenne Forma1-es pilótának. Az körülbelül olyan lenne, ha tényleg olyan jó, mint mondjátok, mintha a Porsche-mmal autókáznék egyesben behúzott kézifékkel a kertemben.
De azért a Mol ezeket a feltételeket nem a Minardira, hanem még a Jordan-re adta. Ezért lépett vissza. (Jó, nem ezért lépett vissza, hanem azért, mert volt ott sok minden.) -
Na Makai Gyurit el tudnám képzelni magyar Forma1-es pilótának. Lenne hozzá tehetsége SZVSZ. -
én speciel ebben sem hiszek:
-én ezt így gondolom..sry, hogy nem írom le megint. -
Na ez egy ésszerű hozzászólás. Ezzel majdnem egyet tudok érteni. Végre valaki, aki megtud győzni, hogy az én hozzáállásom nem biztos, hogy helyes. De kedves NuClear "haverom" még csak meg se próbálta.
A "halálát" meg én se kívánom, csak csinálna magával valamit. Én is szinte az egész nyaramat végig dolgozom. Én ha versenyző lennék, azon lennék, hogy versenyezhessek, még ha nem is az elit kategóriában. És nem dirigálnék, hogy nekem ez a feltételem meg az. Ha jön egy lehetőség, akár a Minárdinál akkor azt meg kell ragadni, nem feltételeket szabni, mert bizony a "szép" mosolyáért nem fog bekerülni egy jobb csapatba. -
Miután igen komoly megkötések vannak az idegenlégiósok számát illetően ezekben a bajnoskágokban most, ezért elég biztos vagyok abban, hogy lenne benne több mint 2 magyar.
De én most a jelenlegi csapatokra gondoltam, azokban azért még van magyar, és gondolom azért te is értetted, hogy mire célzok.
Egyébként igazad van, mert nagyon nem izgat, hogy Frank Tamás milyen izraeli vagy milyen pilótát menedzsel. Nem tudok neki úgy drukkolni, mint egy magyarnak. És az sem nagyon izgatna, ha Zsolti lenne az egyik legjobb autóversenyző, és osztrák színekben versenyezne.
Számomra itt nem arról szól a vita, hogy szeretjük-e Zsoltit, vagy nem, mindenkinek szíve joga eldönteni, meg azt, hogy jó pilóta-e vagy sem. Szerintem sem egy átütő sikerű pilóta. Ő az a fajta, akiben van szorgalom, és azzal éri el azt a szintet, ahonnan más tehetséges ember indul felfelé. Hozzáállásban nekem sok versenyzőnél szimpatikusabb, de elismerem, hogy kevesebbet tud, mint ők. De nem is erről van szó, hanem hogy számomra az, hogy egy magyar sportoló "halálát" kívánjam olyan messze áll, mint Makó Jeruzsálemtől.
Az sem izgat, hogy Dávid Kondér hogy került oda, ahova került, örülök, hogy játszik, és teszi, amit tesz. Aki akarja szeresse, de ha nem tetszene, akkor sem mondanám, hogy: "Gyere haza, és feküdj le a sárba, mert odavaló vagy!"
Szóval számomra nem arról szól a dolog, hogy ki mennyire tartja, hanem ki hogy áll hozzá. Ettől függetlenül, ha hülyeséggel támadják, akkor azt szóvá teszem. Én azért járok ide, hogy eszmét cseréljek. Ettől még nem leszek Zsolti fanatikus, csak mellette kevesebb hülyeséget szoktak felhozni, mint ellene. -
A példádra reagálnék. Komolyan azt hiszed, hogyha egy magyar klubcsapar megnyerné a bl-t, akkor abban lenne 2-nél több magyar játékos a kezdőben? Ezután is szívből drukkolnál nekik, hiszen te egy igaz magyarnak tűnsz.
Nem talpnyalónal kell lenni, hanem tehetségesnek, gyorsnak, megbízhatónak. -
Miért is lennék rá irigy???? Abszolút nem érdekel mennyi pénze, meg én soha nem akartam F-1-es pilóta lenni. Szóval megint hülyeségeket beszélsz. Bocs a hangnem váltásért de ez már faszság amit te csinálsz. Én nem téged osztottalak eddig.
Azt azért kétlem, hogy a maxot kihozta a Minardiból. Megbízhatóság terén tényleg jobb volt, mint Bruni, de semmiképpen se gyorsabb. Pontot is azért kapott, mert ugye kiesett elég sok autó előle, de legalább ő beért. Az, hogy megérdemelte a pontot az más kérdés. Vagy inkább úgy mondom, hogy sokan kiestek előle és mivel ő nem kinyírni akarta az autót, hanem beakart érni vele, kapott egy pontot.
Azért azt nem felejtem, hogy Palik mit művelt ezen a versenyen. -
Hát ez az, hogy biztos van, de hol? Miért nincs itt? Lehet, hogy nekik is talpnyalóba kéne járni, különben a nevüket sem halljuk, nemhogy Forma1-es kocsi közelébe kerüljön? Biztos nagyon sok őstehetség van nálunk, csak én nem látom.
Hogy miért, mert ő ott van. Majd ha a Makai Gyurika elintézi, hogy őt válassza egy Forma1 istálló, lexarom, hogy miért, akkor neki drukkolok. Sőt, ha mind a ketten kint lesznek, lesz két pilótánk, akkor mind a kettőnek szurkolni fogok. Mint ahogy arra is tennék magasról, hogy a Ferencváros, a Debrecen vagy a Siófok lenne a bajnok a BL-ben vagy az UEFA-ban. Mindegyiknek tudok szurkolni valamiért. -
Tévedsz, pedzegette, hogy más sorozatokba is szívesen menne, csakhát nem hívták sehova sem, megjegyzem teljesen érthető, hiszen majdhogynem észrevehetetlen volt, habár a lassúsága azért szembeötlő volt. Kérdem én, Bruni miért talált állást magának?
Egy szembetűnően tehetséges pilótának elhihetitek lenne elég szponzora, egy tehetségtelennek viszont vadásznia kell. Ez így is volt.
-
Az a baj Zsolttal, hogy már ő maga sem azt hirdette "hú, itt meg itt de gyors voltam", mert belátta, hogy nem volt kiemelkedően gyors, illetve gyorsabb mint a csapattársa, aki azért lássuk be, nem egy Jim Clark volt... Mindíg mindenhol a megbízhatóságát hirdette ő is, a menedzsmentje is és a hívei is, de meg kell nézni idén Monteirot... Megbízhatóságból 100%-os, mégsem hiszem, hogy szerződéshez jut majd jövőre, mert ez manapság már nem sokat ér így önmagában. Ha Alonso annak idején csak megbízható lett volna, akkor még mindíg csak tesztelhetné a Renault kocsijait és nem a vb-ért küzdene... Én is örülök a magyarok sikereinek, de ha a motorsportban lehetett találni egy Talmácsit, akkor az autósportban is lehetne találni valakit, akibe érdemes pénzt fektetni, és nem csak azért, hogy a szponzor arca kint legyen a kocsin, hanem hogy pár éven belül esetleg nekünk is legyen dobogóra esélyes versenyzőnk.
Ez az én véleményem, és most lehet rugdosni érte, hogy mert én a "Zsolt ellen" vagyok. Holott csak azt mondom, hogy több tucat minimum olyan, vagy sokkal jobb képességű hazai versenyzőnk van mint ő, így pl ha ki-ki meccset vívnának a Makai Gyurival, teljesen egyértelmű ki lenne a gyorsabb, mégis Zsoltikát favorizáljuk még mindíg... De miért???