182273
  • desigo
    Mennyivel jobban kijön ott,hogy ki a tehetségesebb!
  • Istencsászár
    ott körpályán mennek:D más kocsikkal
  • Laffite
    aki esetleg azt mondja még mindíg veszélyes a f-1:
    itt a hétvégén 340 körüli átlagot mentek
    (a linkért köszönet robotnyknak)
  • Brankley
    hát, abból a hsz-ból egyből gondoltam!
  • Nyiri
    Igen az vagyok :)
  • Brankley
    [egyetért]
  • Lteebee
    Kicsi voltam, nem nagyon emlékszem, csak a jelenetre és hogy hogy sasolt hátra.
  • a.carkey
    Amúgy Hockenheim, 1986, és Rosbergéből is kifogyott a nafta.

Szóval kizárták, majd visszaadták, mert nagy tiltakozás volt.
  • a.carkey
    Kizárták ... :(
  • Lteebee
    Hogy sietett!
  • ÁjjLe BoBBi
    azziiggennnnn :)
  • akyyy
    jó logo, éljen Raikonen!
  • a.carkey
    Meg ez:

• a.carkey
    Azért még mindig ez a csúcs.
  • Brankley
    jah, már párszor mondtuk
    Ezentúl biztos 2x is meggondolják, hogy mit tegyenek... semmit se ér ez a büntetés
  • Punkerwork
    -10 hely / -8k$
  • Kikoki
    Mit kapott Sato és Pizzonia????Lehet már mondtátok Bocs!
  • Brankley
    Te aztán k*rva kemény gyerek lehetsz
  • Alien
    Jaja én is olvastam a "szupergumikról" Úgy legyen! :)

Amúgy a Hungaroringen azért nem volt semmi valóban:D
  • Istencsászár
    ugy csenben még1szer kérdem San marinói és Hungaroringi gumikat miért nem tudja a szaros Bridstone leszállítani a ferkának..ott valami nagyon nemstimmelhetett a gumikkal...mer ilyent hogy nem tudjuk számukra biztosítani nemeséljék be...a nagy Bridstone..
  • Nyiri
    Mint irtam lejjebb. A bridge magic gumit iger az utolso 3 futamon. Mekkora lol lenne ha alazna a ferrari :D Mondjuk a Hungaroringi gumi hosszabb tavu valtozata :D
  • Alien
    "Foleg hogy a ferrarinal atom nyugalom"

Lehet, hogy már tudnak valami jót a jövő évi autójukról, amit mi még nem

Különben nekem is fura, hogy egy ilyen csapat aki évekig az élen van, ennyire visszacsúszik, dehát ez van, van amikor eljön a leszálló ág, de remélem ez csak erre az évre vonatkozott :) Sőt már jó lenne ha Schumi még idén felállna a hátralévő futamokon a dobogó legfelső csúcsára :)
  • Nyiri
    Sokan azt rebesgettek hogy a Ferrari eladta ezt az evet a szponzoroknak :D Evek ota atom unalmas volt a minden futam. Egyre csokkent a nezettseg. Nem hiszem hogy ez lenne. De tenyleg furcsa ez a hirtelen visszaeses. Foleg hogy a ferrarinal atom nyugalom.
  • Nyiri
    Most Pizzonia kilok valakit a 2. helyrol es mivan? 8 ezer dolcsi. Szanalmas. Sumi annakidejen atom vitathato helyzetben meglokte Villnovot. Mi lett? Oriasi szarkavaras utan osszes pontjatol megfosztottak abban az evben. Ha meg valaki kivetelezesrol mer dumalni sumival kapcsolatban azt megkeresem kinyirom es elasom az anyja kertjeben. Utana naponta jarok majd lehugyozni a sirjat.
  • Alien
    Jövőre Schumi megint elkeni a mezőnyt (remélhetőleg) és akkor megint jönnek ismét, hogy unalmasok a futamok, vonuljon már vissza , a szokásos :) És bár az utóbbi időben annyira nincs itt teritéken a Schumi, de ha jövőre "visszatér" megint jönnek majd a már mondhatani megszokott dolgok :)

Mellesleg időnként falra mászom a két kommentárorról, minden versenyen elmodnják, hogy nagyon jó a meccs, hú de izgalmas, hát szerintem pedig idén se volt izgalmas futam, ami izgalmas volt, azt is a Schumi csinálta Imolában :D Idén annyiból volt más, hogy nem dőlt el előbb, hogy ki lesz a világbajnok azon kívül nem voltak jó versenyek. Jövőre remélem legalább a kerékcserés szabályt visszahozzák.

És így, hogy a vége felé járunk már, és ugye sajnos Schuminak már nincs esélye megnyerni a vb-t,azt mondom, hogy inkább Raikonnen nyerje meg idén, mint Alonso. Az én szememben kettőjük közül ő jobban megérdemelné szerintem. Na de persze ez csak az én véleményem.

Egyébként hozzátenném, hogy remélem idén még nyer legalább egy futamot a Schumi :) És jövőre meg ismét visszatér, ahogy azt kell :D

Hajrá Schumi, hajrá Ferrari! :)
  • Brankley
    Godnoltam, hogy tettszeni fog
  • Alien
  • Gabesz amd64
    már lejárt az ideje
  • Istencsászár
    loál itt a 3. láma is:

Az eset pedig nem is volt annyira egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk. Trulli elmondása szerint ugyanis a kiperdülésének oka Tiago Monteiro volt.

A Jordan-Toyota versenyzője nagy igyekezetében véletlen megnyomta a boxutcai sebességkorlátozó gombot, éppen akkor, amikor Trulli mögötte száguldott. Az olasz volánzsonglőr, hogy elkerülje az ütközést, félrerántotta a kormányt, ám az autót már nem tudta a pályán tartani.
  • Istencsászár
    egyszerű amit időmérőn csinál az trulli zsenialítása és tudása verseny meg ennyit tud a toyota...
  • DJ Bee18
    Egyébként Trullival mi van mostanában?????? Az iődmérőn előrekerül, a futam elején feltart mindenkit, majd az első tankolás után hátrakerül, és ott is marad. Egyszerűen nem értem
  • Lteebee
    Napersze...
  • Brankley
    Igen, Alonso meg még pontszerző helyre se érne be, mi?
  • DJ Bee18
    nem azért de éppen fordítva :DD, ahogy idén a Michelint figyelem, inkább az ő gumijuk nem bír ki egy versenyt ennyi erővel, a Bridgestone gumijai mostanában (talán úgy a szezon második harmadának eleje óta) mindig kibírták a versenyt, csak lassabbak :D
  • Istencsászár
    +trulli
  • Kit--Kat
    +Ralf
  • Brankley
    Na, az tetszett volna... Kettős McLaren győzelem, + Schumi
  • Istencsászár
    ..uj kocsit kelett épiteni egyből nemtud? bridstone 1 versenyt kibiró gyors gumit nemtud csinálni? az elmult években csinált egy kibaszott jó kocsit ami jóval gyorsabbvolt mindekinél(és sumi is) azt minden évben továbbfejlesztette megaradt az előny.. idén vadi ujj kocsit kelett csinálni egyből a padlón vanak. Ez a csapat hibája nem a szabályoké..Jövőre megint uj kocsit kell csinálna ha az idei évből tanult a ferka akkor jövőre ujra topcsapat lehet hanem akkormeg nem....
  • Brankley
    Elég nagy volt
  • Lteebee
    Azt azért a szakértők sem hitték, hogy a Ferrari ennyivel lassabban alkalmazkodik a többieknél.