182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jefferson83 #26452 Én ehhez a témához csak ennyit szólnék hozzá: 20 új szabályt hoztak azért, hogy Schumi ne nyerjen most meg az összes szakértő csodálkozik mi van a Ferrarival. Na az az álszentség szerintem. -
Remélem jövőre megfingatja a kis szarosokat :\ -
Hogy Taku nálunk marad-e harmadik pilótának, még a jövő zenéje. Úgy gondolom, ez legalább annyira Takuma döntése, mint a miénk" - fogalmazott Fry. Sato számára egyébként ez a lehetőség is vonzó lehet, mivel jövőre a BAR minden bizonnyal ismét indíthat harmadik autót a pénteki edzéseken. Én Sato helyében kapnák az alkalmon! -
ha nincs a két khm...(tudjátok ki :DDD), így is alakult volna szerintem, és valamivel nyitottabb lenne a VB, de szerintem így már eldőlt a VB cím, bár már két verseny óta tudni lehetett. Hiába az egész csomag számít, és úgy látszik, hogy a Renault megbízhatósága többet ér, mint Kimi gyorsasága -
Nem unjátok még??? Csak annyit ehhez, Schumacher megnyert 7 VB címet..., és ezt nem a 2 elengedésnek, meg a 2 visszatolásnak köszönhette. Mellesleg nem értem, nem tök mindegy, hogy kivel hogy oldják meg az elengedést, és ne mondjátok már hogy pont éppen Montoyanak kellett előbb kijönnie :))), azért mert el akarták kerülni, hogy egymásnak essenek, mert Kimi tényleg gyorsabb volt nála. De ez mind rendjén van, ugyanis ezért hívják CSAPATNAK ezt a McLaren nevű szervezetet :DD. Úgyhogy nem tudom mit rágódik ezen még mindenki. -
„Tiszta sor, hogy Takuma hibát követett el, de az autóversenyzésben néha megesik az ilyen.”
ja, de nem ugyan azzal a pilótával ennyiszer :) -
Fry védelmébe vette Satot a balesetét követően -
ezt mondom én is, hát ja. -
Szegény sumi annyi idő után újra volt esélye egy dobogós helyre.
Én boritékolni mertem volna kettős meki győzelmet 3. ferrarival.
Ha bari 5. tudott lenni... -
hamost méregeljük hogy melyik a súlyosabb, sumit az elején kilökni a nemtom hányadik helyről, vagy monty 3 körrel a vége előtt a 2. helyről...satonak min +10hely ok, de Pizza és megérdemelt volna egy köv futam utolsó rajtkockát..mer ez a 8ezer dollár ez neki semmi napi költőpénz..(amit ugyis a csapat fizetki..) -
háát, azért Pizzonia is érdemelt volna egy kicsit többet, ugyanis ha jóltom le volt körözve és vissza akarta venni a rávert kört, ekkor lökte ki Montyt ami szerintem azért elég csúnya dolog. -
G_ArchAngel #26441 egyetértek -
Takuma Satonak tíz hellyel hátrébbról kell rajtolnia a Brazil Nagydíjon, miután a verseny során összeütközött Michael Schumacherrel, ami mindkettőjük versenyének végét jelentette. A japán pilóta a tizennegyedik körben 'La Source' kanyarban hátulról belecsúszott a Ferrariba, így nem tudták folytatni a küzdelmet.
Büntetést kapott Antonio Pizzonia is, aki három körrel a futam vége előtt Juan-Pablo Montoyával ütközött, aminek következtében a McLaren-Mercedes pilótája a szinte biztos második helyet veszítette el. A csapat ezáltal tíz pontot veszített a konstruktőrök bajnokságában a Renault alakulatával szemben. A brazil pilótát 8000 dolláros bírsággal sújtották
-formula.hu- -
-
vruuuum :)
Majd megkeresik egy Rallycsapttól, hogy igazoljon ugyan már át ;)
-
3mp az egész mezőny és kimi közt.. -
mind1, azért jó futam volt a tegnapi szerintem -
Jah.
3 mp a két mclaren között... -
kik, és miért?
-
ugyesek vagytok. -
Gabor_(HSF) #26432 Csa -
én is mentem, bye all -
bye -
Azért őelőttük még 10 év áll, ők még csak most kezdték.... -
Na de megyek, készülődők a lefekféshez.. Örülök, hogy normálisan vitáztunk, és nem anyáztunk... Jóéjt all
-
Gabor_(HSF) #26427 Ezen kár vitázni,Kimi szépen ment és mivel csaptról van szó Montinak ez volt a dolga..ez nem is lehet kérdés és felsem merült volna ha nem hozzátok elő megint azt az Ausztriai affért..Tény nem volt szimpi,hogy ilyen látványosan oldották meg ezt akkor a ferrarinal de ez semmin sem változtat,mindig is voltak és lesznek csapton belül érdek döntések,ez hozzá tartozik az F1 hez -
Szerintem már Alonsonak meg Kiminek nem kell olyan sokat tenni azért.. fiatalok, és már többet beszélnek róluk, többet mutatják Őket... Mi kell még nekik? Bár biztos, még anynira nem tisztelik Őket, mint Schumit... -
Egy világbajnokot utólag úgysem az alapján fogja majd az utókor megítélni, hogy most xy nagydíjon mit tett yx. évben. Persze az ellendrukkerek mindig is arra koncentráltak, hogy ezeket a hibákat felnagyítsák, és időről időre felhozzák, mint téma.
Schumi és a Ferrari a legnagyobbak közé tartozik, Alonsónak és Kiminek még sokat kell tennie azért, hogy ők is a legnagyobbak közé kerüljenek.
Igazán egy világbajnokot csak akkor fognak tisztelni, ha az visszavonult. Senna is a halála után lett hatalmas legenda (persze előtte is sokan szerették). -
Ugyan ezt akartam mondani, hogy akkor a paripa is lassított a 3. helyen, hogy Kimi mehessen
-
aham..... -
Gabor_(HSF) #26422 Az akkori pontozás miatt volt ,ugyanis csak igy lehetett wb,akkoriban az összes futamból csak a legjobb 10 számitott és Senna ezt igy oldotta meg -
mennyi volt a kül? 39 mp? poénból lassított ennyire monty mi?hogymég 20 mp hátrányból véletlenülse akadályozza.. amugy kimi Lmondta vigyázott a verseny első felébe a gumira(amikor monty mögötment) azt a végén pedig a még jó állapotba lévő gumikkal ennyivel gyorsabbvolt mindenkinél ismétlem MINDEKINÉL nemcsak monyotánál ( vagy mindeki lelassított kimi kedvéér mi? )
Én naiv vagyok Lhiszem, ti is higgyétek L mer ezt a hülye is látta higy igyvolt.. -
nem, de a kisdobosok onnan "jöttek át" -
lehet az 1ik legnagyobb pilóta de ha ilyet csinál, és szándékosan elmehet a ....be -
Szóval nem csak Schumiék csináltak olyan dolgokat, amelyek elítélendőek voltak. -
Senna is kilökte Prostot 90-ben Suzukában, és utólag elmondta, hogy szándékosan, készakarva tette, mégis ő az egyik legnagyobb pilóta, akit mindenki (én is) tisztel. -
'93-ban kommunizmus? -
Gabor_(HSF) #26415 Itt megemlithetnám azt a Meclarenes koraszakot is amikor Senna és Prost ült benne,attól is lehetne hányingered amit akkoriban műveltek -
És ezt te tényleg elhiszed? -
nem, valóban, kommunizmusban még kicsi voltam, kisdobos sem voltam. Ezt meg is köszönöm az Istennek