182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hidd el nekem is hiányoznak az olyan csaták amiket schumi nyomott mika-val, de jelenleg ennek a technika a legnagyobb visszafogó ereje, és nem a pilóták. -
szóltam hozzád? nem, akkormeg fogd be... Megkéne érteni hogy Forma 1 nemarrol szól, hogy jajdejó év elején jóvoltam azt utánna kocsikázok 1 jót fél évig, most ez tök mind1 mind1ikre vonatkozik.. ők azér kapják a pénzükat hogy szórakoztassák a világot és versenyezzenek ami régen igyvolt, de mára pár láma versenyző miatt teljesen kezd elmulni és unalom lenni az egész nameg a szabályok csak arra mennek ki hogy minnél jobban vigyázzanak a szaros kocsijukra ( ezalólis vannak kivételek ) Megkell nézni 1 gp2 vagy champcar futamot ezerszer jobb. televannak elvetemült pilótákkal és utolsó körig csinálják a racét és nem unalom ( és jópár f1ből oda visszaigazolt versenyző miket művel csak néz az ember )... -
Nyiri #26612 Inkabb az legyen vb, mint aki ev eleji jo kezdes utan hagyja lecsuzni a csapatat.
A renault most azert eros, mert atom gyenge iden az F1 mezon. Toyota, BAR es leginkabb a Ferrari nagyon szar evet nyomat iden. Ha olyan lenne mint tavaly, akkor a te kis kedvenced kussban ulne a kozepmezonyben.
Igazabol ev elejen a Renault csak maga ellenefele volt. Nem volt senki mas. Most hogy mar van ellenlabasuk, egybol behuzott farokkal megelegednek a hatsobb hellyel. Ezert utalom a Renaultot es Briatoret.
Ev elejen ment a nagy ego duma hogy mekkora janik, most meg kuss van. Miert nem mutatjak meg hogy most is kiralyak?
Ferrari, Meki is mindig 100% hajtott. Ezek meg? Inkabb hagyjuk, mert megint feleslegesen felhuzom magam.
-
dav1d #26611 és ha igaza van akkor mi van? -
Nyiri #26610 De nem is tesz ellene semmit, hogy jobb legyen. Mindig a kocsira fogja, mint most Spaban. -
dav1d #26608 jav (háttérben): a második helyen -
szebb lenne, ha nem így nyerne valaki vb-t.itt a szezon vége és teljesen más ember /csapat uralja most a mezőnyt.1 olyan ember lesz most a világbajnok aki a szezon felétől csak a háttérben oson. -
valamivel tudnának jobban hajtani, mert láthattuk, hogy Fisicella mennyire tudta nyomni a pedált hátulról, de nem teszik meg azt sem.Tudom, hogy ez a helyes, de..... de nemtom :) -
valószínű.ha éreznék, hogy tudnak nyerni akkor biztos, hogy törekednének rá.csak most az a gáz, hogy a Renault tudja, hogy nem tud győzni viszont ott van a VB a kezükben.Emiatt van az, hogy csak körözget a pályán Alonso és amiért így is beér 2.-nak sok ember felháborodik. -
a jelenlegi szabályoknál a jó pilóta azt is elfogadja hogy néha a saját érdekében nem lehet első, ha Kimi-nek nincs x+1 motorcseréje akkor most ő vezetne..... -
dav1d #26603 fordított helyzetben ők se kockáztatnának... -
:)
de most mit nem értessz? -
én tudom ezt, csak nekem nem tetszik.ennyi.szeretem a hülye önfejűséget a fiatal pilótákban, mert ők tényleg győzni akarnak.Briatore meg túl bölcs és neki fontos a végső győzelem ezért óvainti Alonsot mindenféle kockázatól.Ron Dennis meg hagyja azt a két "hülyét" hogy tapossák sz@rrá a gázpedált. -
dav1d #26600 nem csak azért mondom mert ebből a hszből is látszik az a lealacsonyítás hogy: pff nem ilyen pilóta lenne... -
na bazzee kiütöttél pedig hosszú volt :(
szal a lényeg szerintem amíg nem 100% a VB nem fognak kockáztatni, mert 1 a merci erősebb 2 a gumiszabály miatt lehetetlen a nyiltsisakos csata :( -
most minek kérdezel?nem hiszem, hogy el kell magyarázni, mert tudod mi a téma. -
meglehet... -
dav1d #26596 Milyen pilóta? -
És lehet, világbajnok sem lenne. -
dav1d #26594 Szerintem meg a versnyzés nem eszetlen száguldozásról szól. -
szerintem Alonsot Briatore b@szta el így.Ha nem az ő kezei között nőtt volna bele az f1 élmezőnyébe akkor szerintem nem ilyen pilóta lenne.Trulli se bírt ott maradni, mert nem ilyen. -
dav1d #26592 Akkor az élen haladó miért kezd el sporolni az utolsó pár körben? Azért mert nem fog kockáztatni egy utcahossz előnynél.Na most ugyan ez igaz a vb táblázatra is Alonso mindjárt áthalad a képzeletbeli célvonalon a vb felé. naná hogy biztosra megy és nem akkarja elrontani az utolsó pillanatban. -
én értem mit csinál.nem basztatom érte mint mások, de tény, hogy vannak/voltak olyan pilótás akiket ilyen helyzetben is csak a győzniakarás hajtott.szerintem meg ez a versenyzőhöz méltó. -
Bárkire lehet mondani, hogy máshogy csinálná, mert bizonyíthatatlan. -
jövőre kiderül. -
ezt te sem gondolod komolyan, év elején nyomta mint állat sokkal keméynebben mint most az elég volt msot már a biztosra megy pontosan tudja mit kell csinálni, nem megy bele fölösleges kockázatba és pont ezért lesz VB..... -
Nyiri #26587 Mondom nem nagyon erdekel iden mar hogy Alonso vb lesz. Tuti az lesz. De nagyon remelem ugy jar mint Keke Rosberg. O ugy eltunt mintha nem is lett volna. Mert ha nem makbol lett volna vb akkor utana is jol szerepel. -
az akiben versenyzői mentalitás van. -
dav1d #26585 össz-vissz a Mclaren tudta őket utolérni sőt jelentőssen túlszárnyalni (sebbeségben). Viszont megbízhatóságban nem pedig a futamokat be is kell fejezni.
A másik hogy szerintem a Mclarent Alonso nem tudná utol érni mert az jóval gyorsabb a Renaultnál.
De most őszintén ki lenne az idióta aki kockáztatna abban a tudadban hogy világbajnok lessz???Ki lenne az aki megpróbálná utolérni á nála jóval gyorsabb kocsiban ülő ellenfelét abban a tudatban ha hibázik rengeteget veszít amit egy életre megbánhat??? -
Nyiri #26584 Nem kell vitatkozni. Ha Alonso jovore is tudja a VB-t hozni (vagy legalabb harcban van erte) mak nelkul (nem esik ki senki elole, stb...) akkor azt mondom jo versenyzo. Ma szaomra egy makmester nyikhaj.
Amugy mar tobb verseny ota teny, hogy a Renault megrekedt a fejlodesben es a tobbi gyar hozza befele. Ev elejen dominaltak de egyre inkabb csokken az elonyuk (vagy mar nincs is) -
dav1d #26583 A gond ott van hogy annyira utálod Alonsot hogy egyszerűen nem is tiszteled , azt hiszed hogy ő nem csinál semmit...
Pedig ő csak a dolgát végzi , ami abból áll hogy (a háttra levő futamokon) NE kockáztasson hozza be épségbe az autót lehetőleg ugy hogy Kimi minnél kevesebb pontot tudjon lefaragni... Az ő helyébe te is ezt tennéd...
A másik hogy bár én sem kedvelem Kimit de ettől még elismerem hogy jó versenyző , hogy van helye a forma1-ben és nem szidom minden hszben idiota ellenérvekkel mert az szánalmas... -
A Williams elveszíti főszponzorát -
Spai Görbe Tükör -
szerintem az F1 a pénz miatt csábító az amerikai sorozatok pilótáinak számára, mert maguk a versenyeik sokkal keményebbek és maga a vezetői tudás ami igazán dominál, ami egy vérbeli pilótak fontos lehet.
maga az "autóverseny" szerintem az előzések miatt izgalmas, és ebből bizony (sajnos) nagyságrendekkel többet lehet látni manapság, mint az F1-ben, pláne a pályán és nem csak a boxban. ettől függetlenül hétről hétre leülök és reménykedve megnézem az F1-et is, hátha a következő verseny végre izgalmas lesz. -
passz -
G_ArchAngel #26578 valaki...
mi lett a www.formula.hu oldallal? -
na, ki9váncsi vagyok arra a V8asra :D -
Gabor_(HSF) #26576 Egyébbként meg nem is értem miért csodálkozól el ezen..
Képzeld én átmennék az Indy vagy cart vagy tököm tudja éppen melyik éveben hogyan nevezik magukat, fórumba és NAGYMELLÉNYEL DÖNGETNÉM AZ ASZTALT ,Forma 1-et nézzetek az a verseny nem ez...
de hát én ennél bölcsebb vagyok,tehát még véletlenül sem teszek ilyet...... -
Gabor_(HSF) #26575 Szóltam én egy büdős szót is hozzád? elmondtam a véleményem amerikáról meg a versenyeikről,hamár egyszer felhoztad itt az F1-es topicban...
Az hogy te elájulsz tőlük legyen a te problémád,majd kinövöd...
Na meg olyasmiről én még nem hallottam,hogy az F1-ből valaki oda akarna "feljutni"(pedig még nagy pénz is van,teljesen mind1 tud-e vezetni vagy sem,csak legyen elég ostoba vagy "bátor" a padlógázhoz)
viszont, hogy onnan foggal-körömmel jönnének ide, az elég valószinű... -
na az a pálya naggyon jó volt, mér csak 1 futam volt ott???