182273
  • Lteebee
    Hiszen eddig is láttad.
  • Brankley
    AZ viszont jó lenne, ha utolsó versenyen úgy dőlne el, hogy ki nyeri a vb-t, hogy tényleg ki lesz első... azt megnézném :)
  • Istencsászár
    nemkell nyernie majd ugyis láttni fogjuk, hogy akar-e avagy nem...
  • Lteebee
    És ha akkor sem nyer, akkor biztos azért, mert nem nyomja?
  • Amse
    biztos úgy fog spórolni a pontjaival, hogy csak az uccsó futamon döljön el, hogy ő lesz és ne kelljen bizonyítania.(eznemkomoly)
  • Istencsászár
    te vagy ő vagy akárki hogycsinálná tök mind1, ha jövőhéten megnyeri a vbt akkor van még 2 futama hogy bizonyitson hogy tud nyerni és nyomhatja majd neki mint az állat...
  • G_ArchAngel #26648
    én meg ajándék lónak ne nézzem a fogát?:)
  • Lteebee
    Jó, de ha azért nem nyomja jobban, mert értelmetlen a lassabb autót gyilkolni, hiszen annyit érne csakl el, hogy 30 másodpercről 10-re csökken a hátrány, akkor minek nyomja?
    Te nyomnád?
    Ha nyomnád, lehet, hogy elbukod a vb-címet és ki is rúgnak.
    És ha kirúgnak kellesz majd más csapatnak?
    Egy olyan pilóta, aki nem működik együtt a vezetéssel?

Lehet, hogy nem nyomja neki, és lehet, hogy tuldképp gyorsabb a renault, mint a merci.
    De elhiszi ezt valaki?
    Ha meg nem gyorsabb, akkor nem a legjobbat teszi alonso, amit csak tehet?
  • Lteebee
    Én meg vettem egy twingot saját magam, saját döntésből.
    És örülök, hogy nem mást vettem.
  • dav1d
    Mi meg a Renault 19 után új Scenic et... és mégjobban szeretem mint az elött
  • G_ArchAngel #26644
    Én is szerettem, aztán megkaptam apám használt Megane-ját...
  • dav1d
    Alapól a Renault a kedvenc márkám ezért neki szurkoltam és így jött képbe Alonso....
  • G_ArchAngel #26642
    én amikor Senna-nak szurkoltam, akkor nem volt még net, ezzel most kevesebb vagy hiteltelen vagyok...
  • Istencsászár
    én nem.. #26583 erre irtam hogy ....
  • dav1d
    ------->>>> ((((2004))))) <<<<<----

2003 ota szurkolok alonsonak és 2004óta van netem
  • G_ArchAngel #26639
    ha viszont azt néznénk, hogy saját magához képest ki volt a legjobb, akkor a Minardi lenne a VB...:)))

nézőpont kérdése: korábban írtam, szvsz a legjobb csapat (Renault) a csapat VB-ben lesz 2., míg a legjobb pilóta (Kimi) az egyéniben lesz 2. - ilyen a rendszer és PONT
  • Nyiri
    Az a nevetseges hogy tavaly meg sehol nem voltal iden meg kek/sargaban osztod az eszt a hirtelen szurke (meki)/ piro (ferka( lelatokbol sarga/kek-re atfestett divakdrukkerekkel egyutt.
  • dav1d
    lassabb a kocsija ez van...
  • Nyiri
    Te hulye meg offolsz.
  • dav1d
    lehet menni mint a mérgezet egér de ilyenkor benne van az is hogy a kavicságyban végzed.Ha mondjuk Alonso Brazilban ezt tenné és hibázna akkor itt meg mindenki azzal jönne hogy mekrra béna meg hogy ne legyen vb meg ilyenek nevetséges :DDD
  • Nyiri
    Sumi jopar vb-t ugy nyert meg es veszitett el hogy komoly harc volt. Eros mezony. Ugyhogy nem ertelek.
  • Punkerwork
    szerintem az érdemli a VB-t aki egész évben jó, és a rönyó idén cska 1-2 futamon volt sz@r.
  • G_ArchAngel #26632
    valamit tenni kell, ezért "off"olok: az egyik hülye nem látja be, hogy Alonso marha mákos, a másik meg nem látja be, hogy a mák mellé ész is kell, mert magában sz@rt sem érne...
  • Nyiri
    1998. Berobbant a Meki. De olyan utemben kezdtek, hogy az elso futamokon meg a 4-5. helyen levoket is lekoroztek. Ev vegere a Ferrari talpra allt de total eselytelen volt a VB cim. De mi volt? Mika, Kocka vegig maximalisan hajtott es kinyomta a szemet a merdzsonak. Ugyhogy eszszeruseg ide vagy oda a lenyeg hogy Ok versenyzok.

Jah es ahhoz a hozzasolasodhoz, ahol serelmezed, hogy a Meki lehet a VB pedig meg ket kocsit se tud bekuldeni a celba.

Kerdeznek valamit. Az erdemli meg a vb-t aki az utolso futamokon rendszerint 2-3 masodperceket kap es 12 kor alatt 30 masodperc hatrajt szed ossze??? Ez VB cimet ert? Nem hiszem el hogy ezt te komolyan gondolod.

• Punkerwork
    te tényleg beteg vagy :)
  • Lteebee
    Sumi 7. vb címére a te szavaiddal: "azert eros, mert atom gyenge iden az F1 mezon".
  • G_ArchAngel #26628
    elvitte az összes piád?
    látod én ezért hordok magamnál laposüveget...:P
  • Lteebee
    Azt írtad fogjabe, mert te nem szóltál hozzá?
  • dav1d
    na ja csak 2002ben Shumáknak egész évben leggyorsabb volt az autója...
  • Punkerwork
    mióta felment pestre nem ittam.
  • G_ArchAngel #26624
    azt tudom, hogy Te perverz vagy és alkoholista...:)
    nőkkel hogy állsz?:PPP
  • Nyiri
    Figyu. A koppanas/koppanas kozott kulonbseg. Ott van Sumi. Iden atom szar gumi volt. A kocsi nagyon jo. Kiserleti gumi es az auto Hungaroringen lathato volt mit hozott. Sumi 7 vb cim utan is maximalisan teljesit a lehetoseghez merten. Nem nyavajog, emelt fovel viseli a vereseget. Megis 3. helyen all a VB cimert folyo harcban. Ami azert teljesitmeny latva az eroviszonyokat.

Jovore ha a Renault koppan, kivancsi leszek hogy fogjak megelni... Ha aazt vesszuk, hogy Canadaban milyen rinyat levagott a kisfiu mert nem lehet elol, akkor sirni fognak ha nem ugy sikerul ahogy varjak. En remelem hogy ezt megelem es akkor fulig ero vigyorral fogom nezni az F1-t jovore.
  • Istencsászár
    #26517 olvasd el ezt, Sumi nemugy csinálta(ja) Mika ...
  • Punkerwork
    én megmondom őszintén a balesetek miatt nézem :)
  • dav1d
    az alapján lessz valaki vb és abban a tudatban hogy az összes többi versenyző is ugyan ezt tenné ilyen helyzetben már nem is tudok mit mondani.Nevetséges amit elvártok tőle...
  • Istencsászár
    aha jó neked.. én a látványos versenyért nézem.. ugyanugy tudok örülni hogy a minardi lenyomja a jordent vagy sato akciózik vagy valami... én ezmiatt nézem
  • G_ArchAngel #26618
    KSH-ban dolgozol?
    nagy élmény lehet Neked az F1, ha csak a pontokat számolod...
  • dav1d
    a Forma1-es vb a (((PONTÁBLÁZATRÓL))) szól (((Alonso))) pedig ott az élen áll a (((MCLAREN))) és a többi csapat (((BÉNÁZÁSAI))) miatt ...
  • Punkerwork
    én meg remélem hogy jövőre keményebb csaták lesznek, nem az kell hogy kopanjon bárki is mint idén schumi, minden VB megérdemli hogy csatában győzzék le, ezt idén elvették schumitól :(
  • Nyiri
    Jolvan teged ugy sem fog senki meggyozni. Nem is kell. Nagyon bizom benne, hogy jovore atom nagy koppanas lesz a magas lorol.