182273
  • Nyiri
    Mikor nyert uccso futamot Mr. Moderfuker? i.e. 600 kornyeken? Megis vilagbajnok lesz. Az eletbe man. Ez vilagbajnokhoz melto? Vezet bizonyos ponttal es most meg 4 masodperceket kap koronkent es kocsigazgat. Ha van isten jovore ugy jar mint annak idejen villnov. Bar az nem erdemelte meg...

Palik es Gyuszi hogy dicsertek mar Alonso-t. Pedig az igazi vilagbajnok megmozdulas Villnovnel volt mikor 300+nal megfogta a csuszos autot. Nah az dicseretet erdemel.
  • DJ Bee18
    Ezekből a kivételező dumákból már kurvára elegem van. Miért te még jókedvűen kezet is fogtál volna Satoval, miután beléd szállt volna hátulról teljesen ok nélkül???? Ezt az ész nélküli Schumacher útálatot egyszerűen nem tudom megérteni. Eddig azért útálta mindenki, mert mindig nyert, most meg minden egyes kézmozdulatába belekötnek. Te Satonak nem mondtál volna semmit ebben az esetben, vagy sőt, még meg is köszönted volna neki??? Meg nem tudom, azt még nem vetted észre, hogy állandóan összetűzésekbe kerülsz ezen a fórumon??? Valahányszor itt látlak, mindig a vita középpontjában állsz. Én is, meg még rajtmakívűl elég sokan, nagyon ritkán keverednek vitába. Te meg minden egyes hozzászólásoddal ide jutsz. Nem gondolod hogy valamit te csinálsz rosszul?? Úgyhogy szállj mostmár magadba
  • Gabor_(HSF)
    meséld már el nekem,hogy ez mikor és hol volt??? mert én max egy Sato-Bari ütkőzésre emlékszem,de azis már a Hondaval
  • Cvd
    Nem is volt a Jordan az élmezőnyben, csak asszem szimplán ellőtte az időmérőt Sumák így a mezőny végéről indult (de az is lehet hogy kerékcsere miatt került mögé, nem vagyok már biztos benne). Onnan érte be a Jordant és szaladt rá egy jobbkanyarban.
  • Lteebee
    Ha kicsit később kezded figyelni a forma1-et, most simán gyűlölhetnéd alonsot a többiekkel.
    Őskövület itt, aki sumit nem szereti.

:)
  • Cvd
    Igaz, beismerem hogy rühellem a Ferrari-t, és mégjobban Sumákot pár éve, amióta a kivételezgetés megy. Előtte semmi bajom nem volt a csapattal. Ugyanígy van vele minden korrekt igazságérzettel rendelkező ember is. De ez nem úgy volt ugye hogy mindenáron utálni akartam valamelyik csapatot és épp a Ferrarira esett a választás, még mielőtt belemagyaráznád. Sőt nincs kedvenc csapatom/pilótám sem, csak az érdekel hogy jó verseny legyen, tehát nem vagyok más csapat drukkere sem. Csak nem szeretem lenyelni a szabályos 1,5cm eltérést miközben más csapatot 0,8-ért büntetnek, nem szeretem ha a kicsúszott versenyző viszatolatja magát a pályára szabálytalanul, nem szsretem ha olyan dolgokat megtehet amiért mást azonnal büntetnek, ésatöbbi.
  • Taylor
    Ja én is, vagy pedig a McLarent átkozták el egy életre.
  • dodgecharger
    Na,akkor ez nekem sem volt teljesen világos.
    /Ilyenkor lehet, hogy biztonsági okokból engedik cserélgetni az intermediete gumit ../
  • dodgecharger
    Lassan kezdek hinni Alfonz az égiek ááltal való kiválasztottságában!
  • Taylor
    Én arra gondolok, hogy ugyanolyan intermediate gumikat raktak fel.
  • Gabor_(HSF)
    Loszar se tudja követni mamár azt a sok elmebeteg szabályt,aztmondják csak kerékcsere vagy csak tankolás,aztán erre itt ez a verseny és cserélnek tankolnak orba-szájba...ki érti ezt
  • dodgecharger
    Hát, mivel a pálya elméletileg felszáradóban volt, lehetőségük volt cserélni.
    Bár lehet hogy más apropóból szabadott cserélni.
  • Gabor_(HSF)
    Egyébbként énsem emlékszem ilyesmire,lehet vissza kell néznem azt a kb 200 videokazimat
  • Gabor_(HSF)
    Nem ez nem tiszta,hanem az hogy hogy lehet belekeverni a Jordant az élmezőnybe
  • Taylor
    Valaki elmondána, hogy most hogy is van ez a gumiszabály? Ha vizes a pálya akkor cserélhetnek kereket?
    Erről a szabályról lemaradtam ezek szerint.
  • Gabor_(HSF)
    Nem is kell rá mit mondani,ismét egy szuperértelmiséginek ne akárjál már bármit is megmagyarázni
  • dodgecharger
    2002-ben már Jordanes volt.
    Viszont ilyesmire nem emlékszem, hogy lett volna Sumákkal afférje, sokkal inkább Raikkonennel 2002-ben talán itt, vagy Monzában.
  • Kit--Kat
    Ehh ha én elfogult vagy akkor te Dchumi woodoo babáját szurkálod széjjel futamok előtt... Na mind1...
    "Egy korrekt embernek lesülne a pofájáról a bőr, de őt szemmel láthatóan nem zavarják ezek a dolgok."
    erre nem tok mit mondani:S
  • Gabor_(HSF)
    Pár éve még nem is versenyzik Sato,meg hogy jön ide a Jorden?????????
  • Cvd
    Jól van, továbbra se sikerült felfogni amit írtam, megpróbálom egészem ovodás szinten elmagyarázni: Nem mondtam, hogy most Sato biztosan nem hibázott, nem mondtam hogy nem érdemel büntetést, és nem mondtam egyébként sem szokott sokat hibázni. Tehát teljesen felesleges ezen lovagolnod, én nem állítottam az ellenkezőjét, tehát alaptalanul akarsz vitatkozni velem.
    Viszont érdekes módon a hozzászólásaim lényegére, mely szerint Sumák pl. ugyanezekért a hibákért (habár ritkábban követi el őket, de attól még ugyanúgy kellene elbírálni) nem szokott büntetést kapni. És ahelyett hogy legalább lapítana a nyilvánvaló kivételezése miatt, még nekiáll hőzöngeni. Egy korrekt embernek lesülne a pofájáról a bőr, de őt szemmel láthatóan nem zavarják ezek a dolgok. Egyébként nem lepődök meg hogy Ferrari rajongóként téged sem.
  • Kit--Kat
    És ne feledkezzünk el Ralfról sem, aki szenzációsan versenyzett, és gyönyörűen sikerült elcseszni a minimum 3. helyes befutóját...
  • Kit--Kat
    ÁMEN
  • dodgecharger
    Mostmár Sato miatt nem kell aggódnunk, szinte biztos vagyok benne, hogy jövőre már nem lesz a mezőny tagja.
    Ostobaságát ismét bizonyította, ha jól emlékszem, tavaly az Eau Rouge-ban is volt egy remek manővere..
  • Kit--Kat
    Szerintem meg tökéletesen semmi értelme nem volt, mert aki folyamatosan teszi tönkre mások futamát az 1értelműen megérdemelne 1 nagy adag büntetsét, de úgy se fog...
  • dodgecharger
    Korrekt verseny volt, gyermeteg hibákkal.
  • Cvd
    Nem mondtam hogy Sato sohasem hibázik. Azt mondtam hogy k*urvára idegesítő hogy vannak emberek akik ugyanazokért a hibákért nem kapnak semmit, de van pofájuk hőzöngeni ha visszakapják. Értelmezni is kellene amit írtam.
  • Kit--Kat
    Csak az a kellemetlen, hogy Sato minden 2. futamán kilök valakit, ha csak nem főzi meg előtte a motorját.... Na ki is a hibás????
  • Neophyte
    Lehet hogy radikális leszek,, de én bevezetném az ilyen "balesetek" ellen, a 3 futamos eltiltást!!! Tuti nem látnánk több ilyen balesetet...
  • ÁjjLe BoBBi
    fejezzétek már be mert már a faszom kivan azzal ami itt megy :@@@@
  • Nyers
    Eddig idén minimum 3om kettős győzelem dukált volna a McLarennek ... elnézve az eddigieket az Istennek sem fog sikerülni.
  • Lteebee
    Jah: szemétállat, kiesett!
    Mekkora egy mázlista.
  • Neophyte
    Talán nem ok nélkül...
  • Lteebee
    Azt mondtad, személyeskedek.
    Akkor ez nem igaz?
    Tehát nem is személyeskedek, csak úgy írtad?
  • Istencsászár
    nem,nemtudom mer egy faxláma kis szarvagyok ennyi téma lezárva... by
  • fernando torres
    rémlik....
    van benne vmi
  • Lteebee
    Kérlek, idézd a személyeskedést!
    (persze csak ha tudod, mi az...)
  • Cvd
    Azért korrekt lenne megemlíteni hogy pár éve Sumák ugyanígy seggbeverte Sato-t (akkor még Jordan-ban) féktávon, akkor Palik Sato-ra kente az egészet, utólag meg nem vizsgáltak semmit (nem körözte Sumák Sato-t, tehát nem kellett félrehúzódnia). Most ugyanaz lejátszódik fordítva, erre azonnal Sato a hibás, és azonnal vizsgálják a dolgot. És akkor ne legyen nyilvánvaló hogy kivel és melyik csapattal kivételeznek rendszeresen ugye? Miközben tisztán látható volt hogy Sato egy ütemben lassul a mögötte jövő két autóval, tehát legalább annyira benne van a dologban az is hogy Sumák fékezett nagyobbat a kelleténél amire nem számított Sato.
  • Amse
    Hagyjátok már Alonsot.Teszi amit kell.Nem kockáztat, de idegesít a mákja.Pontosabban inkább az, hogy neki sosincs balszerencséje.
  • Istencsászár
    a moderátorok mondják hogy ne személyeskedjünk,nesze te mindig kezded grat..
  • Lteebee
    Ha alonso kiesett volna, itt akkor is őt fikázná 5-ből 4 ember.
    lol