182273
  • a.carkey
    Az Aida volt ...
  • Istencsászár
    Alonso az élre ugrott Silverstone-ban /végre valami tőle..

A másik MP4/20-at vezető Pedro de la Rosa folytatta a Mercedes V8-asán tesztelését, sikerrel. Az új erőforrással szerelt autó másfél másodpercet faragott a tegnapi idejéből, így alig két tesztnap alatt már csak alig hat másodpercre van az élmezőnytől.
  • Istencsászár
    nincs
  • JGTC
    Nem olvastam vissza de van már valami hír a Honda V8-asáról mert ott úgylátom nagy a halgatás!
  • Kit--Kat
    hmm nem ez volt anno a Pacific Granprix?
  • Brankley
    Valóban, elég jónak tűnik!!
  • Brankley
    Na, látom Te már látod mi lesz
    Bár most még semmi nem lesz, szerintem
  • ÁjjLe BoBBi
    mindig ez van...én már pont ezért inkább egy büdös szót nem szólok.
  • a.carkey
    A Fuji sem rossz ...
  • Nyiri
    Nehogy mar San Marino ne legyen. Az egyik legjob palya.
  • Punkerwork
    "Az F1Racing.net egy belső használatú Red Bull Racing-dokumentumra hivatkozva adja hírül, hogy a 2006-os szezonban nem októberben, hanem novemberben érhet véget a Forma-1-es szezon. Az FIA korábban húsz dátumot foglalt le a jövő évi versenynaptárhoz, bár Bernie Ecclestone később úgy nyilatkozott, hogy ennél kevesebb, tizenhét-tizenkilenc futam szerepel majd a programban. A szezon március 12-én kezdődik Bahreinben, az utolsó dátum pedig október 19-e, de a csapatok sokat panaszkodtak, hogy a minden eddiginél zsúfoltabb idei naptár egymás utáni hétvégéken rendezett futamai túl nagy megterhelést jelentenek az istállók személyzetének, ezért nem kizárt, hogy Ecclestone megpróbálja "széthúzni" a naptárat.
    A másik érdekes értesülés, hogy a Red Bull-dokumentum szerint veszélybe került az imolai San Marinó-i Nagydíj jövője. Korábban hírül adtuk, hogy a Toyota legszívesebben egy második japán versenyt rendezne az április időpontban saját pályáján, a legendás, nemrég felújított Fuji Speedway-en."
  • Nyiri
    Azert durva hogy a Meki + Merci hazassag ota meg csak 1 csapat VB-t szereztek. Nem is csodalom hogy a fo cel a csapat vb cim elnyerese.
  • G_ArchAngel #26561
    viszomt egy dolog tuti: akár V8, akár V10 - a McLaren így is, úgy is kitud gyulladni:))))
  • Lteebee
    Mindjá betelik a pohár és irgalmatlan fikázás lesz.
    Olyan, amilyet még nem látott az sg, de tán a világ sem!

:DDD
  • Brankley
    jaja, most tényleg folyamatosan adjátok a "mekisek" alá a lovat, LOL
  • Nyiri
    Cosworth teren meg nemtudunk semmit. Nagy komoly tapasztalaltaik vannak nekik is.
    Nem volt hulye a Red Bull hogy jovore Ferka motorokat rendelt.
  • Kit--Kat
    Én tutam, hogy agyonverika többikete kcsit több tapasztalatuk van V8építése terén a többieknél
  • Nyiri
    Ferrari RULZ!!!
  • Punkerwork
    Sokkoló az új Mercedes-motor
  • G_ArchAngel #26554
    [OFF]

Talmácsi jövőre a 250 kcm-esek között indul
    2005. szeptember 14. 14:52

Talmácsi Gábor, a KTM magyar versenyzője jövőre feljebb lép: a 125 kcm-es kategória helyett a 250-esek között rajtol a gyorsaságimotoros világbajnokságon
    A távirati iroda értesülése szerint Talmácsi és menedzsmentje már aláírta a szerződést, a végleges megállapodásra az osztrák csapattal a napokban, de még mindenképpen a szeptember 29-i Malajziai Nagydíj előtt kerül sor.

A magyar motoros a 125 kcm-esek között, hat futammal a zárás előtt, a harmadik helyet foglalja el a vb-pontversenyben.

[ON]
  • Lteebee
    Talán abbamaradna a fikázás, ha abbamaradna a fikázás.
  • Nyiri
    Mirol van itt szo? A ferrari lenyom mindenkit a francba :) Az idei evet eladtak a nezettseg miatt
  • Amse
    Most már csak te nem hagyod leülni a témát.talán abbamaradna már a fikázás ha senki nem beszélne róla...(<---ez célzás ;) )
  • Lteebee
    Jó, de ha nem a meki vezet, akkor nyilván gyűlölni kell az elsőt.

Arra leszek kiváncsi, hogy ha esetleg a mercinek sikerülne, és vezetnének évközben, akkor az őket közvetlenül követő lesz a pöcs, vagy előzni nem tudó?
  • Punkerwork
    természetes az aki vezeti a pontversenyt, talán Mika volt az uccsó akit nem fikáztak folyton, mondjuk ők még tudtak is versenyt csinálni.
  • Istencsászár
    nemmegy....
  • Nyiri
    Alonso ki mas.
  • Lteebee
    Kiváncsi vagyok, jövőre ki lesz a közutálat tárgya.
  • Punkerwork
    még 3 futam, aztán a téliszünetben lenyugszanak az emberek, aztán jövőre az idéyn felénél kezdődik megint a durva anyázás.
  • Laffite
    ebbe a topicba nem lehet úgy beírni semmit, hogy cserébe az embert ne anyázzák le, nem köpködjék szembe, ne rugdossák meg és ne legyen belőle országos sértődés meg veszekedés... akiknek ez kell a napi kielégültségéhez, azokat tudom sajnálni, a kevés kivételtől pedig elnézést kérek, rájuk mindez nem vonatkozik... ma néztem be ide utoljára - gondolom sokak örömére, a további köpködéseket várom privátba, bár elolvasni úgysem fogom.
    további jó szórakozást!
  • G_ArchAngel #26543
    a www.formula.hu csak nekem nem elérhető?
  • Laffite
    Te attól érzed jól magad, hogy ilyen stílusban kommunikálsz idegen emberekkel...? kedves egészségedre...
  • Istencsászár
    Az utolsó három nagydíjon is Klien versenyezhet
    Alonso Wurz sarkában loholt Silverstone-ban
  • bigapó
    ITT a saját szemeddel is megnézheted. a legfelső videó, a Peak Antifreeze Indy 300-on történt, Chicago-ban.
  • Brankley
    Nem jön be az oldal
  • Istencsászár
    De la Rosa: A V8-as motoron még dolgozni kell
  • Lteebee
    Szerintem meg nem neked kell megvédeni Ics-t.
  • Brankley
    De tényleg ne vitázzunk ilyenen...
  • Brankley
    Természetesen megvédem azt, akinek igaza van...vagy talán nincs?
    Talán Te is ezt tennéd a társaddal...sőt, biztos
    Amúgy szerintem nem Neked kell megvédeni Alonsot
  • Lteebee
    Újra mondom, próbáld lassan olvasni, hátha felfogod.

Nem mint moderátor, hanem mint fórumozó írtam, hoszen semmi szabályba ütközőt nem tettél, csak volt véleményem és megosztottam, ahogy te is.
    A különbség tán az, hogy én egyszer írtam le a véleményemet arról, hogy te egy véleményedet rengetegszer írod le.