182279
  • Punkerwork
    passz
  • G_ArchAngel #26578
    valaki...
    mi lett a www.formula.hu oldallal?
  • Brankley
    na, ki9váncsi vagyok arra a V8asra :D
  • Gabor_(HSF)
    Egyébbként meg nem is értem miért csodálkozól el ezen..
    Képzeld én átmennék az Indy vagy cart vagy tököm tudja éppen melyik éveben hogyan nevezik magukat, fórumba és NAGYMELLÉNYEL DÖNGETNÉM AZ ASZTALT ,Forma 1-et nézzetek az a verseny nem ez...
    de hát én ennél bölcsebb vagyok,tehát még véletlenül sem teszek ilyet......
  • Gabor_(HSF)
    Szóltam én egy büdős szót is hozzád? elmondtam a véleményem amerikáról meg a versenyeikről,hamár egyszer felhoztad itt az F1-es topicban...
    Az hogy te elájulsz tőlük legyen a te problémád,majd kinövöd...
    Na meg olyasmiről én még nem hallottam,hogy az F1-ből valaki oda akarna "feljutni"(pedig még nagy pénz is van,teljesen mind1 tud-e vezetni vagy sem,csak legyen elég ostoba vagy "bátor" a padlógázhoz)
    viszont, hogy onnan foggal-körömmel jönnének ide, az elég valószinű...
  • Kit--Kat
    na az a pálya naggyon jó volt, mér csak 1 futam volt ott???
  • a.carkey
    Az Aida volt ...
  • Istencsászár
    Alonso az élre ugrott Silverstone-ban /végre valami tőle..

A másik MP4/20-at vezető Pedro de la Rosa folytatta a Mercedes V8-asán tesztelését, sikerrel. Az új erőforrással szerelt autó másfél másodpercet faragott a tegnapi idejéből, így alig két tesztnap alatt már csak alig hat másodpercre van az élmezőnytől.
  • Istencsászár
    nincs
  • JGTC
    Nem olvastam vissza de van már valami hír a Honda V8-asáról mert ott úgylátom nagy a halgatás!
  • Kit--Kat
    hmm nem ez volt anno a Pacific Granprix?
  • Brankley
    Valóban, elég jónak tűnik!!
  • Brankley
    Na, látom Te már látod mi lesz
    Bár most még semmi nem lesz, szerintem
  • ÁjjLe BoBBi
    mindig ez van...én már pont ezért inkább egy büdös szót nem szólok.
  • a.carkey
    A Fuji sem rossz ...
  • Nyiri
    Nehogy mar San Marino ne legyen. Az egyik legjob palya.
  • Punkerwork
    "Az F1Racing.net egy belső használatú Red Bull Racing-dokumentumra hivatkozva adja hírül, hogy a 2006-os szezonban nem októberben, hanem novemberben érhet véget a Forma-1-es szezon. Az FIA korábban húsz dátumot foglalt le a jövő évi versenynaptárhoz, bár Bernie Ecclestone később úgy nyilatkozott, hogy ennél kevesebb, tizenhét-tizenkilenc futam szerepel majd a programban. A szezon március 12-én kezdődik Bahreinben, az utolsó dátum pedig október 19-e, de a csapatok sokat panaszkodtak, hogy a minden eddiginél zsúfoltabb idei naptár egymás utáni hétvégéken rendezett futamai túl nagy megterhelést jelentenek az istállók személyzetének, ezért nem kizárt, hogy Ecclestone megpróbálja "széthúzni" a naptárat.
    A másik érdekes értesülés, hogy a Red Bull-dokumentum szerint veszélybe került az imolai San Marinó-i Nagydíj jövője. Korábban hírül adtuk, hogy a Toyota legszívesebben egy második japán versenyt rendezne az április időpontban saját pályáján, a legendás, nemrég felújított Fuji Speedway-en."
  • Nyiri
    Azert durva hogy a Meki + Merci hazassag ota meg csak 1 csapat VB-t szereztek. Nem is csodalom hogy a fo cel a csapat vb cim elnyerese.
  • G_ArchAngel #26561
    viszomt egy dolog tuti: akár V8, akár V10 - a McLaren így is, úgy is kitud gyulladni:))))
  • Lteebee
    Mindjá betelik a pohár és irgalmatlan fikázás lesz.
    Olyan, amilyet még nem látott az sg, de tán a világ sem!

:DDD
  • Brankley
    jaja, most tényleg folyamatosan adjátok a "mekisek" alá a lovat, LOL
  • Nyiri
    Cosworth teren meg nemtudunk semmit. Nagy komoly tapasztalaltaik vannak nekik is.
    Nem volt hulye a Red Bull hogy jovore Ferka motorokat rendelt.
  • Kit--Kat
    Én tutam, hogy agyonverika többikete kcsit több tapasztalatuk van V8építése terén a többieknél
  • Nyiri
    Ferrari RULZ!!!
  • Punkerwork
    Sokkoló az új Mercedes-motor
  • G_ArchAngel #26554
    [OFF]

Talmácsi jövőre a 250 kcm-esek között indul
    2005. szeptember 14. 14:52

Talmácsi Gábor, a KTM magyar versenyzője jövőre feljebb lép: a 125 kcm-es kategória helyett a 250-esek között rajtol a gyorsaságimotoros világbajnokságon
    A távirati iroda értesülése szerint Talmácsi és menedzsmentje már aláírta a szerződést, a végleges megállapodásra az osztrák csapattal a napokban, de még mindenképpen a szeptember 29-i Malajziai Nagydíj előtt kerül sor.

A magyar motoros a 125 kcm-esek között, hat futammal a zárás előtt, a harmadik helyet foglalja el a vb-pontversenyben.

[ON]
  • Lteebee
    Talán abbamaradna a fikázás, ha abbamaradna a fikázás.
  • Nyiri
    Mirol van itt szo? A ferrari lenyom mindenkit a francba :) Az idei evet eladtak a nezettseg miatt
  • Amse
    Most már csak te nem hagyod leülni a témát.talán abbamaradna már a fikázás ha senki nem beszélne róla...(<---ez célzás ;) )
  • Lteebee
    Jó, de ha nem a meki vezet, akkor nyilván gyűlölni kell az elsőt.

Arra leszek kiváncsi, hogy ha esetleg a mercinek sikerülne, és vezetnének évközben, akkor az őket közvetlenül követő lesz a pöcs, vagy előzni nem tudó?
  • Punkerwork
    természetes az aki vezeti a pontversenyt, talán Mika volt az uccsó akit nem fikáztak folyton, mondjuk ők még tudtak is versenyt csinálni.
  • Istencsászár
    nemmegy....
  • Nyiri
    Alonso ki mas.
  • Lteebee
    Kiváncsi vagyok, jövőre ki lesz a közutálat tárgya.
  • Punkerwork
    még 3 futam, aztán a téliszünetben lenyugszanak az emberek, aztán jövőre az idéyn felénél kezdődik megint a durva anyázás.
  • Laffite
    ebbe a topicba nem lehet úgy beírni semmit, hogy cserébe az embert ne anyázzák le, nem köpködjék szembe, ne rugdossák meg és ne legyen belőle országos sértődés meg veszekedés... akiknek ez kell a napi kielégültségéhez, azokat tudom sajnálni, a kevés kivételtől pedig elnézést kérek, rájuk mindez nem vonatkozik... ma néztem be ide utoljára - gondolom sokak örömére, a további köpködéseket várom privátba, bár elolvasni úgysem fogom.
    további jó szórakozást!
  • G_ArchAngel #26543
    a www.formula.hu csak nekem nem elérhető?
  • Laffite
    Te attól érzed jól magad, hogy ilyen stílusban kommunikálsz idegen emberekkel...? kedves egészségedre...
  • Istencsászár
    Az utolsó három nagydíjon is Klien versenyezhet
    Alonso Wurz sarkában loholt Silverstone-ban
  • bigapó
    ITT a saját szemeddel is megnézheted. a legfelső videó, a Peak Antifreeze Indy 300-on történt, Chicago-ban.