182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nemtudom mi a roszabb leirni valamiről a saját véleményemet kultúráltan vagy 2 modi itt baxtat utánna....nektek is megvan a véleményetek rólam nekem is rólatok ennyi ha valami bajdovan irj privibe mer nemitt kell megbeszélni az ilyet, de miért én mondjam L olyannak akinek ez a feladata? -
Istencsászár nevében köszönöm, hogy a védelmedbe vetted. -
1. Igazad van, nem te vagy az egyetlen, akinek nincs más témája.
2. Tényleg tudsz normálisan fikázni - bár szerintem a fikázás nem lehet normális.
3. Senki nem is próbálta tiltani. A személyes véleményem osztottam meg veled.
4. Amikor elkezdek valamit olvasni még nem tudom, hogy Alonso fikázása lesz, ezért érdekel, hátha valami értelmes téma.
5. Nem kell szabályokba ütközőt írnod, hogy legyen értelme a hozzászólásomnak. -
"nemkell olvasni, ha nemvagyrá kiváncsi ennyi..."
nehéz úgy moderálni, hogy nem olvassa el a hsz-t.1x tele lesz a pohár és majd kapsz 1 büntit. -
Elég "szép" lehetett...
-
Miért baj, hogy fikázza Alonsot? Ugyanúgy a véleményét mondja, mint bárki más... -
1, nemcsakén fikázom
2, normális modon fikázom
3, senki sem tilthatja meg hogy ide irjak és olyat amit akarok és a témához jelen esetben Forma 1hez kapcsolódik
4, nemkell olvasni, ha nemvagyrá kiváncsi ennyi...
5, majdha olyat csinálok ami "törvénybe" ütközik akkor sztem lesz #26525-hszednek értelme és jogoslutsága...
de ezmegint csak felesleges flém és off ami nemtörtént volna hate nem szólsz le minden 1es hszem után..
-
És nem mindent kommentelek.
És nem, nem kell. -
A helyzet, ahogy én látom az, hogy mit sem törődsz mások érveivel, kérdéseivel, gondolataival.
A lényeg, hogy időről-időre fikázd Alonsot.
Én személy szerint örülnék, ha nyitnál egy Utálomalonsot című topicot és ott nyilvánulnál meg, mert akkor ez itt offtopic, ott meg on lenne. -
én nemis vitaképp irtam ezt csak pár gondolat, de neked mindig kommentálni kell mindent... -
Figyelj, frankón nem vitatkozik már veled senki, de tényleg. -
Ugyhiszem hogyez részben a gyárak közti harc részben több milló embert a képernyő elé szegező délutáni szórakozás(tatás).. és nemazt akarja nézni hogy a 2mclaren odavissza alázza a mezőnyt és alonso meg szépen bekocsikáztatja magát a célba mer ez szép meg minden, még szerencse hogy a többiek csatáznak egymással mer unalom lenne. Hogyfog az kinézni hogy Alonso megnyeri a vbt azt évvégén megnézzük a statisztkiát és semmi... mindenhol csak mclaren..meg 1 kis rönó
Mindenki a Alonso és Kimi párharcot várja csak amikor Kimi +10 helyet kap és utoléri alonsot udvariasan elengedi..ezérkapja azt a kibaszott sok pénzt? ésmég csodálkoznak hogy unalmas az f1, meg itt az idióta szabályokkal görcsölnek aminek csak 1 a vége, hogy mégnagyobb kül.lesznek.
Ottvan a bar honda lehet Satot utálni mer egy idióta de visszagondolva mindig ő csinált olyankoat amit egy f1es versenyzőtől elvárhatunk. Olyan helyken és ugy előzget ami látványos. Persze az más hogy össze is töri magát( néha ) és társait is (de ez a ő bénasága), de ez Buttonról elmondható? nem, semmi látványosság sincs benne megy..megy előre mint alonso..őróla mondták hogy itt a köv. világbajnok nade hol? Meglehet nézni egy gp2es futamot na az felidézni a régi Forma1et valami eszméletlen mitművelnek ott..
Szóval szépvolt Alonso győzelme évelején mer tényleg ottvolt. Utána jöttek a beképzelt meg énvagyok az isten nyilatkozatok és megnyilvánulások Briatorre és Alonso felől, de ha ők igy gondolják akkor csinálják is azt, mer ugyebár aki nyer az a legjobb( legalábbis régen igyvolt ) hiába 2. vagy 3. azt LEGYŐZÖTTNEK nevezik minden sportágban.. pl: Rossinak is már rég zsebében a vb cim és még mindig nyerni akar és kockáztat és megy előre és ezmiatt én nagyon tisztelem.
Ennyit akartam lehet most engem lehordani, de ez az én meglátásom a dolgkoról... -
ejj, ez nagyon durva... -
Ez sem volt semmi!
-
oppá, ebben kicsit nagyon egyetértek! 

-
Nyiri #26518 Jah... Hakkinek vegig elol volt 98ban Sumi picit lemaradt a pontok teren. Mi volt? Hakki ugy nyomta neki hogy mindig szetfustolt a gep alatta. Ezert lett izgalmas a vege. Ugyhogy ez az Alonso-s takerokoskodas nem epp versenyzore vall. -
2002 Sumi:
Ausztrália Melbourne: pos.1
Malajzia Sepang: pos.3
Brazília Interlagos: pos.1
San-Marino Imola: pos.1
Spanyolország Catalunya: pos.1
Ausztria A1 Ring: pos.1
Monaco Montecarlo: pos.2
Kanada Montreal: pos.1
Európa Nürburgring: pos.2
Anglia Silverstone: pos.1
Franciaország Magnycours: pos.1
Németország Hockenheim: pos.1 (világbajnok)
Magyarország Hungaroring: pos.2
Belgium Spa: pos.1
Olaszország Monza: pos.2
USA Indianapolis: pos.2
Japán Suzuka: pos.1
statisztikából láccik ha valaki akar akkor utánna is tud nyerni és ez benne a szép és ilyen Sumi nempedig olyan minden kifogást kitalál hogy ezér nemmegy meg azér...meg ezér nemakarok nyerni meg azér...de énvagyok a vb.
lehet itt most engem anyázni de ezek tények..
Jahogy ezér nemnyomja nehogy tönkremennyen a kocsi? napont a rönó olyan hogy elfüstöl meg beszar..
Ésmot jön az elvetemült Mekifan beszólásom: most pl Kimi 1. helyen van 16mpvel vagy tök mind1 ő akkoris nyomja és nyomja és a meki nempont az a kocsi ami ezt birja de ő nyomja tovább ha szétesik is alatta. No ez a kül. Alonso és Sumi v. Kimi közt -
Persze, hogy nem éri utol a Mercit :) -
Napersze. -
pl Sumi vagy Kimi mer ők nyerni akarnak nekik az az élvezet.. -
dav1d #26513 éppen ez az... ki lenne az az idióta aki kockáztatna ilyen helyzetben?
-
az F1-ben nem volt túl sikeres, ennek ellenére színes foltja lenne a cirkusznak. le a kalappal előtte, igazi sportember. -
szép lenne ujra szereplne az f1be -
na ez a komoly:
"Alex Zanardi lett az Olasz Túraautó Bajnokság 2005-ös bajnoka. Az egykori Forma-1-es pilóta, aki 2001-ben, egy oválpályán rendezett CART-versenyen vesztette el vérének 75 százalékát és mindkét lábát, egy speciálisan átalakított BMW volánja mögött, a Team BMW Italy színeiben 8 versenyen diadalmaskodott az idén rendezett 12 viadalból. Az 1997-ben és 1998-ban CART-bajnok olasz pilóta balesete óta már nemzetközi versenyt is nyert, amikor augusztusban győzött a WTCC németországi futamán. A tervek szerint hamarosan egy Williams Forma-1-es autót is kipróbálhat." -
Ha egy vesztes ugat, az szánalmas.
Ezért inkább egész simulékonyan, visszafogottan dícsérik a Renault-t. -
Whitmarsh: A Ferrari is visszaesett -
Szerintem nem érné utol.
Szerencsére Montoya sosem lassít. -
lehet utólérhetné, csak nem kockáztat mert megteheti, próbál biztosra menni ne kelljen motort cserélni stb. -
ez korrekt válasz. azt hittem, kicsit jobban fogsz ellenkezni:))
-
Ti azt mondjátok, hogy nem nyomja neki, én azt mondom, ha nyomja sem éri utol a mercit(ha az épp működik). -
Minden fikázás nélkül...
"A célunk, hogy megnyerjük a hátralévő versenyeket, és ha valóban sikerülne még begyűjtenünk néhány győzelmet, jó érzésekkel zárnánk a szezont." <=ez az ami a Alonsoból hiányzik...de kiváncsi leszek nagyon hogyha köv futamon vb lesz akkor az uccsó kettőn tényleg odapakol-e és megmutaja hogy nem nyuszi, vagy majd arra fogja hogy már vbs és szarik rá ezér megy lassan...
-
Ők azért nem kárörvendők, mert nincs balszerencse a másik oldalon.
Jó nagy mákjuk lenne, ha Alonso kiesne.
Bár ahogy nézem ezeket a merciket, simán beszarnak még legalább egyszer idén.
Remélhetőleg ezúttal futamon és nem megúszva a 10 helyes büntetést.
Ja, és Ronhoz hasonlóan én is tréfálkozva mondom. -
érdekes ők miért nem fikáznak? -
pár érdekes cikk:
1000 lóerős motori a hondánál?
Alonso és irányithatatlan rönó 4. felvonás...
Montya a béna by Gary Anderson -
az a kommentár....ritka sz@r. -
De gondolom általában Te is csak egyenesbe mész 300-at, nem lassítasz vissza 300-ról az áspádhídon 40-re, hogy le tudj kanyarodni 
-
Ha jól sejtem, megint előjött az oválpálya-téma:) -
Gabor_(HSF) #26496 már megen ez a szar!mi köze ennek az amatör körversnynek az F1-hez?itt maguktól kanyarodnak azok a szarok és tiszta szar Amerika az egész...én 300 at megyek motorral.az sokkal izgibb mint ez a pubertánsoknak redezett gogart verseny -
Ha erősen koncentrálnak akkor tudják követni a pája vonalát. -
Amerikának ez is elegendő szórakozást nyújt!